9 Фактори Як Emotions Control Your Life

Чи знаєте ви, коли мої емоції відчувають себе? Це не питання про падіння дупа, особливо якщо ви жінка, то відповідь на вас є PMS. Це ті чудові кілька днів місяця, коли ви відчуваєте все і відразу, коли ви не хочете медитувати на всіх, але замість того, щоб хтось був бажаний, щоб покласти його м'яко, «навіть» :. У періоди, як це, я намагаюся постійно нагадувати себе, що це тимчасовий, а також їсти темний шоколад, апельсинові фрукти і відпочинок.

Після того, як я прочитав свою версію природи МВС з улюбленого автора Eckhart Tolle, людина розуміння цього питання завжди вписав мене :. У цей період ми жінки відчуваємо біль, що чоловіки нас нас нас несуть, не тільки в цьому і нашому попередньому житті, але і колективний біль, який всі жінки світу постраждали внаслідок приниження, нерівності і несправедливості, що всі люди наплічилися на них. Ось духовне пояснення :. Саме тому жінки мають таку непереносимість чоловічого духу.

Але мислити істоти, якщо ви думали, що ця стаття була тільки для жінок, то ви неправильно. Сьогодні я хочу поділитися своїми думками про людські емоції, які пережили як чоловіки, так і жінки. А поки виникають нюанси про жіночі емоції під час МВС: домофони місяця, колективні жіночі болі, гормони і т.д., механізм, за допомогою якого ці емоції накопичуються в нашому тілі і як емоції, що виникають в минулому, визначають наше майбутнє.

До речі, у мене є ціла колекція теорій про PMS, які допомогли мені зрозуміти, що це чудово, і навчити мене оцінити цей подарунок, але про це ще один раз. Сьогодні актуальність МВС для мене проявляється в наступному: в потрібний момент, коли я почав шукати чорною хмарою, пригнічений настрій і бажання побити страви : документальне називається «Емоція» з'явився до очей. Я ніколи не перестаю бути вражені, як чудово все працює, коли ми гармоніюємо з Всесвітом, ознаки просто падають на наші голови ... в потрібний час і в потрібний час є просто те, що нам потрібно. Для мене сьогодні це документальне видання.

Ви бачили фільм E-motion? Це не нова, тому багато людей побачили її в англомовних країнах. Якщо ви не бачили, я дуже рекомендую, хоча я не знайшов його російською мовою.

Фільм презентує думки експертів з різних сфер знань про те, як емоції можуть контролювати наше життя. Я вже зустрілася з більшістю цих експертів, або просто чула їх або читав їх книги, але було дуже цікавим, щоб побачити, як режисери дивовижно об’єдналися різні теорії та пояснення в одну логічну і змістовну цілість. Я хочу поділитися з вами кількома виразами, основними думками та відкриттями, які я приніс до цього фільму, а також мої думки та розуміння цієї теми.

1,1 км Фільм починається і закінчується наступним вироком: Щоранку, коли ви піднімаєте голову з вашої подушки, пам'ятайте, що ви вже маєте все необхідне.й

Це одна з тих фраз, які важко забути, особливо коли глибоко ви знаєте, що це абсолютно вірно. Чим більше я спрощую життя, тим більше я позбавляю від зайвих матеріальних речей, тим більше я наповнила його значущими подіями і емоціями, тим менше я чекаю вийти з життя, тим більш глибоким і краще життя стає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так ми насправді маємо все необхідне.

2,2 км Наша підсвідомість контролює нашу діяльність на 95%. Всі дії та рішення, які ми робимо і відносини, які ми входимо в, визначені нашими підсвідомими. Що контролює підсвідомість? Емоції.

У підсвідомості зберігаються всі наші спогади та враження минулого. Але ми не пам’ятаємо їх як факти, які трапилися в минулому, а не пам’ятаємо їх емоційно. Ми пов'язані з дитинства спогади, наприклад, з смачними мами торти, якщо вони хороші спогади, або з несправедливим лікуванням і зловживання дорослими, якщо вони негативні спогади. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, коли ми пам'ятаємо щось, всі емоції, які ми пережили. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

А що неймовірно цікаво, Наше тіло, що проходить через ці емоції, не розуміє, чи є вони реальними (тобто на основі події, що відбуваються в «нині») або нереальних (тобто на основі спогадів, думок про минуле); і тому, кожен раз ми відвідуємо такі емоції, наше тіло відчуває їх, ніби це відбувається нам в реальному часі. Отже, щось поганий і негативний, що сталося з нами багато років тому, наше тіло може відчувати його знову і знову, навіть кожен день, реагуючи на це, змінюючи хімічний склад, якщо він захищає нас від реальної небезпеки.

Joe Dispenza надає приголомшливий приклад альтанки, що працює від лева. Її тіло надходить в неймовірний режим стресу, є випуск адреналіну, що дозволяє альтанки літати як куля і втекти від предатора. І після 15 хвилин ми можемо знову бачити спокійну альтанку, що кинуться на траві на газоні; на газоні не залишилося слідів стресу. Ми працюємо дуже різними способами. Ми навчимося думати. І з цією можливістю прийшла наш химер, адже в будь-який момент щось в світі ми можемо відродити нашу емоційну пам'ять, чи це слово, запах, подія, звук, викликаючи нас на події, які давно відбуваються в минулому, якби вони відбувалися в сучасному світі. Таким чином, ми позбавляємо себе від можливості бути «загальною галереєю». Ми часто кидаємо себе в минуле.

3. У Ми всі енергетичні істоти, емоції також енергія. (Заголовок фільму «e-motion» означає емоцію = енергетичний рух.) Емоції можуть потрапити в організм людини, і якщо не випустили, вони можуть призвести до різних захворювань.включаючи злоякісні пухлини та інші «невиліковні» захворювання.

Я знайшов, що Дон Тольман пояснює, що в Стародавньому Єгипті було тільки одне захворювання, яке відомо: «хаос на рівні «атомаси», – означає хаос на молекулярних і атомних рівнях. Один експерт вказував, що 80 відсотків хвороб викликані стресом, в той час як інший відзначив, що 90 відсотків всіх болів людина відчуває себе викликані емоціями, що виникли на молекулярному рівні.

4. У Ми віримо, що наші емоції та враження визначають, що ми дійсно. І це глибоке зловживання.

Тут я запровадив Tolle, які, ймовірно, скажуть, що наш ego хоче думати, що шлях. Ви, ймовірно, чули людей, які говорять про себе як історії з минулого: «Я те, що життя зробив мене». Я знаю людей, які не мають друзів, бо вони були зраджені, люди, які не мають дітей, тому що вони емоційно зловживали в дитинстві, люди, які мають нестерпний агресивний характер, оскільки один з батьків мав той самий характер у своїй родині. Так ми люди завжди мають відчуження, причину, історію для будь-якої дії, чи ми усвідомлюємо це чи ні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не точно.

Для себе я дізнався наступне, одне, це те, що коли ми проїжджаємо через життя і набуваємо знань, ми позбавляємо людей, згорнемо, згорнемо, помиляємось і т.д. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Люди, які не можуть пускати емоції з минулого життя в минулому. У цьому випадку ми говоримо про думки, які живуть неконтрольовані в нашій підсвідомості у вигляді емоцій. Тож коли ми подивимося, хто ми як фізичні особи, є величезна різниця.

• Ми є басейном знань, які не обтяжують нас, але допомагаємо рухатися вперед.
  • Ми – наші емоції, які часто паралізують, виснажують і не дозволяють легко ходити по життя.
5. Умань З емоціями є енергія, місце, де вони зберігаються, підсвідомість, також енергія, яка має власну вібрацію.

Якщо наш підсвідомий сповнений негативних емоцій, таких як гнів, відродження, почуття помсти, заздрості, страху, невагомості і т.д., то набуває певну негативну вібрацію, яка, згідно з законами фізики, завжди буде прагнути знайти аналогічну вібрацію підсвідомо. Саме тому торкнувшись, непередбачувані або агресивні люди мають однакові друзі, вони часто трапляються на драматичні події, приваблюють негативні люди, як магніти. Також, якщо у нас є поганий день, то все на цей день йде «попередньо ніж це». У той же час є удачливі люди, які люблять дітей, але нічого поганого буває. У нас є власні енергетичні коливання.

6. Жнівень Для зміни настрою, ситуації та особистісних якостей нам необхідно визначити, які емоції зберігаються в підсвідомих, відчувати їх і пускати.

Один з експертів у фільмі порівнює процес загоєння позбавлення від емоційного багажу з цибулею, що складається з багатьох шарів. Якщо ми починаємо очищати нашу підсвідомість від емоцій в шарах, випускаємо їх один за одним, ми можемо позбутися від ілюзії себе, що ми думаємо, і ми можемо стати дійсно самі, ми завжди мріяли стати.

Кожен експерт у фільмі має свої способи і способи позбавлення від негативних емоцій, але сенс процесу відварюється до того ж: Знайдіть, відчуйте, не відлякуйте, відчуйте, відчуйте, відчуйте. Я пам'ятаю, коли я робив йога, і мій учитель був медитація і говорячи: "І тепер ви пустили," і я був дратований. Не так легко пустити, найчастіше у нас є внутрішня стійкість. Але якщо ви знаєте, що почуття неймовірної легкості на вашій душі, коли ви поговорите з кимось, хто знає, як слухати (з другом, батьком, психологом або перукарем :), то ви усвідомите, що «летять» абсолютно варто. І це можливо, тому що ми є майстрами нашої долі, не наш підсвідомий.

7. Про нас «Феель і бути присутніми», експерти навчають, що означає «феїл і бути присутніми. й

Це дивовижні поради. Я впевнений, що це все про практику. Якщо без будь-якого препарату ми вирішили копати в підсвідомість, то ми можемо піти божевільно. Як зазначається, що наш підсвідомий - 1000 разів сильніше, ніж наша свідомість, тому нам потрібно бути обережним.

Ви завжди повинні почати невеликий, відтепер. Наприклад, ви приводите автомобіль, зробіть помилку, і отримайте його. Чи не спить назад, але відчуйте, як реагує ваше тіло. Що відбувається зараз? Ви хочете, щоб негайно запам'ятати, як хтось сказав вам, і ви були жахливо застарілими? Як ви відчували, коли ви були невинними? Повідомляємо, що відбувається, переглядайте вашу реакцію з інтересами, де підсвідомий хоче прийняти вас, а потім дайте. У нас є емоція, яку ви побачите. Так ви можете знову стати щасливою альтанкою, яка росить траву в лушпи. Вона живе 100% в подарунок. Від інциденту з левом вона накопичила знання, які будуть корисними в майбутньому, але вона дасть можливість відчути емоції, страх і тривогу. Якщо альтанки після інциденту постійно перебували в стані стресу, думають, що лева майже спіймана її минулого разу, вона ослабить її не тільки психічно, але і фізично, що означає, що вона не витримала другу зустріч з левом. Такий мудрий альтанки!

Що ми робимо, коли у нас є хто-небудь? Ми виведемо додому, де ми розбиваємо на дітей, або приносимо її до роботи, де ми розтираємо підлеглами, або проводимо її всередині нас, закопуємо десь на глибині підсвідомого. Ви хочете бути щасливою альтанки!

Я думаю, що коли ми навчимося жити в даний час, коли ми розуміємо, як реагувати на реальні негативні емоції, то один з речей, які можуть статися, що або ми готові почати працювати з глибокими і болючими емоціями з минулого, або ми не повинні нічого робити про минулі емоції. У останньому випадку з’явиться думка про минуле більше не має значення для нас, адже ми живемо в даний час, де все відбувається «нині». Обидва варіанти дива в собі.

8. У Реальність ми бачимо через лінзу наших емоцій не “реальна реальність”. й

Тут просто. Ви знаєте, як однакова людина може відреагувати на однакову ситуацію по-різному залежно від того, який настрій вони знаходяться в? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Одного разу це буде зробити невелике враження на нас, а в інший день достатньо для нас, щоб розпочати внутрішню тантру. Так, реальність така ж (слабкий одяг), наше ставлення до неї відрізняється (поїхати і змінити одяг або ж поїсти на дитину і йти божевільно себе), тобто наше бачення ситуації відрізняється.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Де ми прямуємо до нас, де наша енергія йде. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

9. Навігація «Життя не те, що сталося з вами, але як ви обрали для її реагації. « » » » » » » » » » » » » » »

Я помітив, що спосіб ми відреагуємо не тільки нас, але й людей навколо нас (і навіть наші домашні тварини). Я почав працювати над собою, якщо ви можете його зателефонувати, я почав помітити, що світ навколо мене почав міняти. Моя друзі, родичі, знайомства і сусіди, якось відчували свою вібрацію і долучилися, будучи на одній хвилі з мене. Я не вірю, але це абсолютно вірно, що змінивши себе, я змінив людей навколо мене.

Авторами фільму використовуються відомі казки персидського поета Румія, цитати я використовував десь на своєму блозі, але це так винахідливе, що хочу повторити його і знову: «Я був розумним і хотів змінити світ, сьогодні я хочу, щоб я змінити себе». « » » » » » » » » » » » » » » Що дивовижна заява! Я знаю для себе, що в моєму серці я нереальний революційний, у мене є підвищене почуття правосуддя, і я часто хочу, щоб світ прокинувся і побачити, що я бачу прямо зараз. Але не буває. Якісні зміни можуть приходити в межах, інакше всі наші дії створюють шум, страждання і хаос. Сучасне світове правило люнатика, тільки після перегляду новин, можна сміливо уявити, що емоції контролюють несвідомість наших ліній. І якщо ви пам'ятаєте, що несвідомі визначає наші дії на 95%, то все стає чітким.

р.

Це емоція, мислення істот. Якщо ми хочемо жити свідомим життям, нам потрібно зробити друзів з ними, і для цього нам необхідно знати їх без відповіді або відхилення. А потім, як в реальному житті, якщо деякі емоції дорогі нам, вони позитивно і можуть позитивно вплинути на наше життя, то ми можемо свідомо вирішувати, щоб тримати їх. Всі інші емоції – це просто думки з минулого, шматки «заготової енергії», які повинні бути використані для інших переживань і нових емоцій.

Джерело: Thinkcreature.com