50
Смоктання секретів дієти, втрати ваги та харчової промисловості
Це просто так сталося, що в одному «красному» моменті багато років тому, тому багато хто не може пам'ятати, коли це сталося, людство повільно, але обов'язково почала поглинати системою.
Пам'ятайте про фільм The Matrix?
Я говорю про цю систему. І більшість людей, які думали про те, що його творці спробували передати нам не навіть реалізувати, як розгорнути все. Ви можете помітити, що слово система я пишу з літерою столиці. Це те, що вона повністю заслуговує на неї. В той же час вона зникає і блискуча. В кожному з нас існує, чому його практично неможливо виявити, і виходити з неї означає виходити з себе і розбити з усім знайомим. Підігніть себе від натовпу далеко від найрозумніший вибір. Це краще мовчати, але існують, ніж бачити і стати знахідкою.
Я не сказав, що я думаю, що система є блискучою, незважаючи на все, що це робить. Це справді найвідоміше створення людства у всій історії! Найцікавіше, що зараз він вже працює, без участі своїх творців, вони просто повинні почати механізм і переконувати нас, що всі його кеги є правдою і запорукою гарного життя. Ви можете розуміти, що це залежить від його впливу.
Ми часто використовуємо вираз «погляд у світі з різними очима». Але нічого іншого, не найцікавіших пригод, а не будь-яких особистих досягнень, за ступенем ревізії поглядів на світ, навіть близько, щоб залишити систему. Дуже важко описати. Ви не будете однакові після цього.
Тепер ми розглянемо на малюнку. Дуже добре описано механізми системи, а саме харчування. Дійсно, я іноді дивився на скільки все закріплюється на неї. Подумайте, скільки грошей в харчовій промисловості! Я не можу зрозуміти. Всі ці бістро, кафе, ресторани, вечері, сейфи, Macducks, хлібобулочні вироби просто знищують ваші організми, і з вашої повної згоди, і ви також можете насолоджуватися його! Якщо це не наркоманія, що це? Як сирий корм, я іноді мріяв, як чудово це буде, якщо це все зникне на ніч! Так що всі ці паразити перестають отримувати прибуток від нас.
Пам'ятайте, що ніхто в ЗМІ ніколи не розповість про справжню загрозу цих продуктів. "Це не корисно, але це не шкідливо." До тих пір, поки ви споживаєте цю бальзаму, вони будуть вигнуті їх лінійку: «М'ясний і молоко дуже корисний», «власні білки незамінні», «кальцій поглинається тільки з молока, а фосфор з риби» та інших нестійкостей. Вам буде потрібно, щоб вам було. Але це проблема. Людина заварювала у всіх це протягом багатьох років, що не вважає її необхідним не довірити всі ці заяви. І я розумію, що так довго жити в оману! Тексти пісень, а це означає: Ваш розум був ретельно хмарний.
Їжа - це скеля всього.й Від неї вже приходять майже всі інші галузі прибутку. Якщо кожен на планеті прямо зараз повернувся до своїх коренів, це буде найкращим, що сталося в нашій планеті в тисячоліття. Не побутова техніка, посуд (з рідкісними винятками), хімічні речовини, непотрібні засоби гігієни, медицина, світ голод, забруднення все і все, глобальне потепління, воїн. Список йде і на.
Цей фільм про харчування і здоров'я змінив життя багатьох людей. Ми рекомендуємо всім, хто хоче жити в гармонії з тілом.
Після перегляду відео ви дізнаєтеся:
Чому потрібно брати відповідальність за ваше тіло
Чому люди їсти речі, які вбивають їх?
Про харчову промисловість - як і для кого працюють продукти харчування
Що таке цукор, фруктоз, борошно і кокаїн?
Чому пілоти заборонено пити Дієта Кокс
Чому їсти натуральні продукти харчування ефективніше
Чому ви повинні любити петрушки і cilantro
Чому варто починати ранок з свіжого соку, а не омлету
Що таке стрес і як його не турбувати
Важлива роль візуалізації та самолюбності
Плівка розкриває шокуючі секрети раціону, схуднення і харчової промисловості. Ви дізнаєтесь про децептивну стратегію, спрямовану на підвищення продуктивності харчових продуктів.
vk.com/відео-18951849_168709828
//vk.com/відео_ext.php?oid=-18951849&id=168709828&hash=52c801a93a6926aa&hd=2
Джерело: vk.com