Дитинство вражати буде відреставрувати роки пізніше

р.

Хто не чув говоріння: «Все захворювання йде від нервів?» Нещодавно було підтверджено.

Вчені виявили, що люди, які пережили сильні стресові ситуації в дитинстві, у дорослому віці здоров'я набагато гірше, ніж у дитини порівняно спокійно.

Не дивлячись на те, що їх життя зазвичай щасливі. Що таке пояснення?

Психологи з Коледжу Короля Лондона розглянули понад 7,100 осіб, що народилися в 1950-1955 рр. та зібрали інформацію про їх дитинства. Як виявилося, що дитинство якого був нещастям, які постійно пережили депресію через шкідливе лікування дорослими, або через те, що сім'я була дисфункційною, в середньому віці в п'ять разів частіше втратили працездатність для здоров'я, а також були більш схильні до депресії. У той же час ті, які часто хворіли в дитинстві, але не відчувають стресу, рідко стали відключені.

Професор Максим Гендерсон запропонував, що дитячий стрес є чинником, що сприяє розвитку різних захворювань.

Однак, пояснюючи це явище з медичної точки зору не так легко. Професор психології та педіатрії Сет-Поллак.

Вчені побачили прямий зв'язок між дитячими стресовими ситуаціями (порушенням, бджілками, або живою в дитячому будинку, де зацарювали суворі умови) і ослабленою імунною системою.

У крові добровольців, які описують свій дитинство як нещасливий або стресовий, високі рівні антитіл були виявлені проти вірусу герпесу (HSV-1), як правило, виявлені в пізній формі. Ці антитіла виробляються організмом, якщо його імунна система знаходиться в пошкодженому стані. У крові тих, хто назвав їх дитинства процвітання, рівень антитіл проти герпесного вірусу не перевищував норму.

За словами професора Полака, наш імунітет не вроджений, але набутий, а стан імунітету дуже залежить від умов, в яких ми впали в роки раннього розвитку. Наша нервова система є невід’ємною від інших органів. При стресі виникає гормональний реліз, що впливає на весь організм, змінює його біохімію. Все це поступово ослаблює імунітет.

«Чому оточення, в якому ці діти зростали, змінилися з часом, психологічно вони все ще переживають цей стрес», - сказав Поллак. Це впливає не тільки на їх поведінку і вміння вчитися, але і їх функціонування імунної системи, яка в свою чергу серйозно впливає на здоров'я.

Імовірність вирощування хворих також відмінно підходить для тих дітей, які мами при вагітності не були в кращому психічному стані. Лікарі з Гонконгу прийшли до висновку, що якщо вагітна жінка відчуває депресію, тривогу, депресії, вона може мати найсерйозні наслідки для здоров’я і здоров’я ненародженої дитини. Як відомо, депресія ослаблює захист організму, тому її часто асоціюється з різними захворюваннями. Видання

Джерело: ruslekar.info/Detskiy-stress-auknetsya-cherez-godi-2966.html