Дитячі піни. Просто історія.

Досвід батьків прийнятих дітей неоціненний і унікальний, тому що допомогти відкрити таку дитину, потрібно перемагати серце, і це непросто, адже такі діти мають безліч травматичних переживань в минулому. І знову процес адаптації батьків до труднощів з такими дітьми приходить на допомогу. Коли ми втомилися, емоційна відповідь на нашу частину тьмяне, ми відчуваємо менше больових відчуттів у відносинах з дітьми, але при цьому не відчуваємо емоційної близькості з нашими дітьми, ми не відчуваємо єдності нас разом. Варто відзначити, що повернення контакту з собою (а потім з іншими) і в інших ситуаціях також можна приймати неконтрольовані ситуації через розриви родючості. Історія нумності матері прийнятої дитини нижче. У сюжеті є діалог між матір’ю та психологом.

до Він був з сім'єю протягом чотирьох років, і, звичайно, багато змінився в цей час, але іноді відчувається, що нічого не змінилося. Коли він падає на підлогу і кричить, припускаючи бути малюком, або нескінченно скручується, або коли неможливо досягти. Я не маю ідеї, що мене турбує. Здається, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами Ну і трохи мови, що заходить, є недолік уваги, є самоконтрольні страждання. Але я не думаю, що це точка. Іноді я шукаю його і все в мене кричить: щось неправильно! І говорять люди, нормальна дитина. Або: Це просто затримка розвитку.

Я знаю, що він не має аутизму, але що відбувається йому, як аутизм. Важко описати те, що почуття є. Так ми з протилежними сторонами скляної стіни. Ви знаєте, що таке найсмачніше? Я втомився. Не знаю, що я віддаю перевагу крок назад і не потрапити в його проблеми. Може бути ще краще: хоча б я менше дратував свої карви. Я не можу це зробити більше. Це пучок.

до Чи розповідає він про своє минуле? Чистка?

- Я використовую для обговорення іноді. Звісно, він ледь запам'ятовує нічого. Він сказав: «Я торкнувся там». Але він говорив з дистанцією, якби про когось ще. Я пам'ятаю, як він виглядав спочатку в домашніх умовах: затисканий, заморожений, напіввідкритий рот, відсутній вираз обличчя. Це так, як бавовна.

до Коли людина страждає і не отримує допомоги, через деякий час виникає оніміння почуттів. страждаюча частина лежить в виді капсули, ізольована, здійснюється на периферію особистості - це справа виживання. І живе людина, спліт. Вирощується і розвивається, але замкнена частина особистості не змінюється або росте. Займає багато зусиль, щоб не випустити його з капсули (інше це буде дуже болючим). Сили, які можуть бути витрачені на гри, емпатію, інтерес до життя, навчання, витрачаються на охорону капсули. А людина траурна в ній, постійно нагадує себе, збиває, як в кінофільмі «Юманджі». І на найменшому стресі ви навіть не помітили причину - вона виходить вперед, а потім він тільки виглядає сім років, але насправді два. Звичайно, ви відразу відчуваєте, що щось неправильно.

- Замкнена ідентичність... Це як Horcruxes.

до Якщо ви думаєте про це, Гаррі Поттер це книга про те, що? Три сирітці.

до Що ми можемо зробити про це дражнити?

до Ви можете грати по-різному. Як час машини. У вас є час машини і ви можете повернутися до часу, коли він був самостійним. До дитячого будинку або лікарні. Повернутися туди і зробити щось невеликим для нього, яке не виконувало.

Я збираюся додому. Так, все підходить. Я нарешті отримав чітку відповідь на мої питання.
Він все ще прокинувся, тому я перейде в свою кімнату, щоб читати перед сном. Так, yeah, Гаррі Поттер. Книга про трьох дітей-сиріт.
до Яку пісню ви хочете співати?
- Кіт.
Я починаю співати тільки пісню про кота, яка приходить до розуму.

Сон, сон, страх не, покрийте себе ковдрою вовни,
У номері є білий льод.
Ви отримаєте неприємну мишу.
Не турбуючись, вона буде захоплена кішка, яка завжди приходить.
Сонце, забути у лікарні,
Які вікна не вікна, але чорні петлі,
Що фортецю зустрілися взимку...

Я відчуваю багато сумності. Я раптом усвідомлю його, два або три, лежачи тільки в лікарні. І ніхто не прийшов до нього, не сховав, не допомагав впоратися з страхом і грязьом. Що закривається в капсулі.

Я можу зрозуміти, чому я хочу повернути назад: навіть думка, що він повинен страждати так багато страшних мене. Як свідомо мотивований дорослий, я розмовляю про прийняття, вкладення та допомогу. Я, кохана дитина з процвітаючої сім'ї, не хочу знати, що дитина, яка була покинутий відчуває себе як.
Трохи пізніше я поверне на воду у ванній кімнаті і крі. І я довго відчував всередині. Звичайно це не буде легко. Але це океї, ми керуємо.

У той же час я сидів у темній кімнаті з ним, і каже він,
- Пісня іншої пісні. Пам'ятайте, «Надія, я буду залишатися безпечним»?

Маша.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: alpha-parenting.ru