Західний вибір російської влади

Довгий час спостерігали, що діти і онуки наших патріотичних правників навчаються і живуть на Заході.

Паранти надсилають своїм дітям жити на заході, купують майно там, відправляючи гроші і навіть мають подвійне громадянство.

Вони розширюють Росію, її люди, і вони довго кладуть кінець країни, вони правило.

Перелік дітей російських органів, які проживають на Заході на майже постійній основі, довга, і я цитую лише кілька з них.

Від початку

Я б коротко списав імен деяких членів нашої держави і деприблизу їх сімей.

1,1 км Сім'я Президента Володимира Путіна

Дуже мало відомо про сім'ю Президента, враховуючи закритий спосіб життя сім'ї. Одружена, розлучена.

На початку 90-х років Путін повернув до Ленінграда, відправив свої дочки до Німеччини, щоб навчатися на престижній німецькій гімназії «Петерчул».

У середині 90-х років вони повернулися до Росії і переїхали до Москви в 1996 році.

Але навіть тут дочки не залишали німецького шляху. «Німецько-німецька школа Москви» тепер знаходиться в місті «амбасадор» на проспекті Вернадського, зняв паркан з відеокамерами, всюди напис «Ахтун!»

На початку 2000-х років офіційно зареєстровані як студенти Санкт-Петербурзького державного університету, але ніхто не бачив.

Відомий, що молодша дочка Катерина живе на постійній основі в Німеччині, в місті Мюнхен.

У 2013 році на весілля Катерини Путіна та Йона Джоона Вон (Кореан) відбулося в одному з готелів Марокко в 2013 році і був грандіозним у своїй галузі.

Марія живе в Нідерландах, в місті Ворссен, біля Хагу, і живе не тільки, але з 33-річним голландським

Специфіка проживання пари - KrimwijkHeet. Марія Путін живе в елітному будинку, де вона займає пентхаус на першому поверсі.

Дочки Путіна часто відвідають Італію на запрошення Сільвіо Берлускону, з яким Путін друзів з сім’ями.

2. Родина прем'єр-міністра Дмитра Медведєва

Медведєв одружився з єврейською жінкою Светланна Ліннік, яка є співюшиною О. Васильєва, яка знаходиться на справі «захисту послуг».

Васильєва – дочка однієї з кримінальних органів Санкт-Петербурга-Васильєва. Президент Дмитра Медведєва нагородив орденом за честь у січні 2012 року.

Медведєв має сина, Ілля Медведєв. В даний час він навчається в Росії, але сказав в публічному інтерв'ю, що він продовжить навчання в Університеті Массачусетса в США.

3.Сімейний міністр закордонних справ Сергій Лавров

Єдина донька міністра закордонних справ Сергія Лаврова, Катерини, життя та навчання в США.

У Нью-Йоркі запроваджується з Колумбійського університету.

4.Сімейний заступник Голови Державної Думи С. Железняк

Три дочки заступника спікера Державної Думи Сергій Железняк навчаються за кордоном.

Єкатерина – в елітній швейцарській школі (тренувальні витрати 2,4 млн рублів на рік від 6 до 12 класу), Анастасія – в Лондоні, в університеті (підготовчі збори за рік – близько 630 тис. рублів).

Наймолодший, Ліза, в даний час проживає в Лондоні.

Цікаво, що "патріот" є. Железняк оголосив дохід 3,5 млн. рублів і одночасно сплачує 11 млн. рік за освіту своїх дітей у західних університетах.

5.Сімейний заступник динаміка Державної Думи А. Жукова

Син-Петер Жуков навчався в Лондоні і навіть злодій там в тюрмі, Жуков Єр. взяв участь в п'яній боротьбі і отримав 14 місяців в тюрмі.

6.Сімейний заступник спікера Державної Думи Сергій Андренко

Дочка вивчає і живе в Німеччині.

7. Про нас Сім'я Заступника прем'єр-міністра Д. Козака

Зварювальний син заступника прем'єр-міністра Дмитра Козака, Олексій, був живий за кордоном не менше шести років і займається будівельним бізнесом.

Він є співвласником кількох іноземних компаній: Червоний, МакБайт і Юна. У той же час він працює у Державній групі ВТБ.

Олексій Козак молодший брат, Олександр, працює на кредитному позі.

Цього року німецькі та США звинуватили швейцарський банк допомоги високоповерненням клієнтів, які не мають податків. Є дослідження.

8.Сімейний заступник Державної Думи А. Ремезков з боку Об’єднаної Росії

Отриманий сина Ремезкова, Степан, нещодавно закінчив коледж долини Forge Militaire у Пенсільванії (рік витрат на навчання 1 млн 295 761 рублів).

Син депутата навчався за програмою офіцерів Армії США (!!!).

У готелі Hofstra Private University in Hempstead, Нью-Йорк.

Його середній син, Микола, навчався у Великобританії з 2008 року в приватній школі Малернського коледжу.

Наймолодша дочка живе у Відні, де вона вивчає гімнастики. Маша Ремезкова представила австрійську національну команду (!!!) на дитячих змаганнях у Любляні.

9.Сімейний депойт В. Фетисов

Дочка Анастасія виросла і навчалася в США. Нестя ніколи не навчилися писати і читати російську мову.

10. Сім'я глави російських залізниць В. Якуніна

Діти і онуки «головного патріота Росії» голова російських залізниць Володимир Якуні живе за межами країни – в Англії та Швейцарії.

На даний момент працює в Росії як інвестор у британській фірмі.

З 2009 року Якунін Ж. очолює та є співвласником венчурних інвестицій та Yield Management (VIYM), інвестиційною компанією, зареєстрованою у Великобританії, яка займається розробкою проектів у Санкт-Петербурзі.

Андрій Якунін – власник готелю московського маріотського суду, побудованого на території прилеглої до залізничної станції Павелецький.

На даний момент він живе в своєму домі в Лондоні, придбаний в 2007 році на 4,5 млн. фунтів (225 млн. рублів) і зареєстрований в Панамському офшорі.

Ще один син Якунін Віктор живе в Швейцарії, де він також володіє розкішною нерухомістю.

У престижних навчальних закладах цих країн також навчаються онуки глави російських залізниць.

11.Сімейність Світлани Нестерової, заступника Державної Думи з боку РФ

Док.

12. Сім'я П. Астахова

Уповноважений син Уповноваженого з прав дитини Павло Астахова, Антон, навчався в Оксфорді та Нью-Йоркській школі економіки.

І молоду дитину народилася в Каннах, в орендованому віллі.

13.00 р. Сім'я депутата Державної Думи від фракції «СР» Є. Мізуліна

Головний винищувач для традиційних православних цінностей має син Миколай.

Спочатку Микола навчався в Оксфорді, отримав дилом і перейшов на життя назавжди в толерантній Бельгії.

В даний час працює в Бельгії для Майера Брауна.

Зрозуміло, як Олена Мізуліна, голова Державного комітету Думи з питань сім'ї, жінок і дітей залишив свій власний син в такій геологічної небезпеки? й

Я, ймовірно, забув всіх про людей, але я забули про сина.

14. Н.Валуєв, заступник Державної думи з боку РФ

У літньому віці дружина живе в іспанському будинку, діти і батьки живуть практично назавжди.

Вони також живуть по-різному в Німеччині.

15.Сімейство О. Якуніна, заступника Державної Думи від Комуністичної партії

Про свою сім'ю розповів голова комуністичної партії Олександр Якунін:

«Дочка в школі, дружина – успішний економіст, син – студент Інституту фізичного виховання. Ми любимо разом...

У книжках, однак, не вказуйте, куди живе родина Якуна. Між тим, в соціальних мережах, дружина посадової особи Юлії назвав Ніцца місце проживання.

Михайло каже, що він живе в Онтаріо. Вона живе з матір'ю і говорить англійською мовою як її основну мову.

До речі, на Кот-д'Азурі було знайдено віллу та Нижній Новгородський міський голова Олег Сорокін. Більше того, його дружина.

16.00 р. Сім'я О. Воронцова, члена Державної Думи Комуністичної партії.

Дочка Воронцова Анна живе в Італії. Вона переїхала з Німеччини, де вона також навчалася.

Зараз навчається в Університеті Мілана.

Воронцов сам з піною в роті засуджує Захід, а в той же час окупається сотні тисяч євро за освіту своєї дочки в Мілані.

17.00 р. Сім'я Олени Рахова, заступника Державної Думи з боку Об'єднаної Росії

У Сполученій Росії Олена Рахова, відома за те, що вона проживала в Ленінграді менше 120 днів у блокаді, званому «не-блокаторами», дочка живе в США.

Поліна Рахова закінчила факультет міжнародних відносин СПБУ, потім зліва на Нью-Йорк.

18 років Сім'я Б. Гризлова, члена Ради Безпеки.

Дочка екс-спеактора Державної Думи, одного з засновників Об’єднаної Русі, а зараз є членом Ради Безпеки Борисом Гризловим, Євгенією живе в Таллінні

Нещодавно вона отримала естонське громадянство.

19.00 р. Сім'я О. Фурсенко.

Колишній міністр освіти Андрій Фурсенко, який продав країну систему USE, здавна захована від громадськості, що його діти також навчалися за кордоном.

Сьогодні, син Олександр постійно живе в США.

20. Сім'я В. Никонова (грандсон Молотова), президент Фонду політики

Олексія сина є громадянином США.

Де прийшов цей джентльмен? Право, в Антимагнітському Акті, в захисті права, забороне прийняття дітей американськими громадянами.

Ось короткий перелік інших посадових осіб з майном та сім'ями за кордоном:

Висновок

Це тільки найкоротший список, насправді кількість дітей і онуків, що живуть на Заході тисячі, якщо не десятки тисяч.

У списку зібрані найбільш одні «патріоти» і «еремії Заходу», які зберігають свої сім’ї в «дені ворога». й

Діти навчаються, живуть і працюють на заході, вони більше не підключені до Росії. Це шлях батькам, які обрали для них.

Їхні батьки – президент, прем’єр-міністр, його заступники, міністри, депутати тощо.

Вони розширюють Росію і її люди, дивляться на майбутнє своїх дітей і своїх власних на Заході, де вони мають все, щоб зустрітися з старим віком.

Росія не має майбутнього.

Айзен Тайхо