Велика розмова. . .

Росія, США, Україна, Німеччина, Китай, Афганістан, Туреччина, Індія

Україна: Росія, вас не завадить?
Росія: Я не знаю нічого.
Україна: Ви нічого не знаєте? Хто це? (покази з Сімферополя)
Росія: Я не знаю. Ваш Сімферополь, дізнатися за себе.
Українська Я не знаю, що це! (фотографії з Києва)
Росія: Немає нічого спільного з Майданом. Як мінімум попросити Ваше ім'я першим.
Україна: Не спілкуйтеся з зубами. Покажіть мені, хто це або я буду називати США.
США: Не зателефонуйте мені. Я сидів тут протягом трьох місяців від нещасного випадку.
Німеччина: Я тут з сорок-першого. Випадково. Я трахнув божевільний, теж.
Росія: Адельіна! Сотнікова! Навігація Росія вперед!
Україна: Росія, зупинка претендувати на idiot. Я запитав конкретне питання. Хто. Що. Як це.
Росія ретельно розглядає фотографії.
Росія: Я думаю, люди.
Україна: Я втратив терпіння. Що. Що. До людей.
Росія: Добре, напевно. Тут охороняється щось.
Україна: Росія Всі Достатньо! Це ваш ебать посадки! Ваше ім'я Захоплення! ДЕЗЕНТУР!
Росія: Мін? Приходьте Хоча все може бути, я мав два полки на Чорному морі минулого року після вправ. Може він прийшов. Чи є вони купання в фонтанах, барах?
Німеччина: Ні. Політ. Дуже ввічлива. Коли вони лікували Україну в асолі, вони навіть апологізовані.
Росія: І це не шахта. Якщо ви помітите і апологізуйте, це сто фунтів Американці.
США: Що?! Ви бачили їх передача? І якщо вони не поцікавилися, вони не шахти.
Росія: Ні, я не маю. Немає нічого у фотографіях. Чому не поцілунки? Дивитися, він взяв краватку, кинув його на стілець, і смаку!
Українська Це Сашка Д.А. лікує! Великодня слава!
Росія: Він, як ваш посол. Ви впевнені, що це не так?
Україна: Okay, Росія, не відключає суб’єкта. Я даю вам ultimatum. Я не хочу, щоб будь-які чорти на моїй території в день. Чи можу я зробити себе чітким?
Росія: І якщо ні, що?
Україна: Ми беремо ваш кредит. І газ.
Росія: І якщо так, що?
Україна: Тоді ми збираємо кредит. І газ.
Росія: Про нас
Україна: Ви йдете. Там, США, є Німеччина. Право тут і конфер. З мене.
Росія: Немає проблеми. Україна хоче розповісти про кредити.
Китай: #$%!^*$!$
Україна: Ось щит.
США: Двомісний щит.
Німеччина: Mein, ви мій Kampf.
Китай: %@#$%($%^)
Україна: Що він сказав?
Росія: Я не знаю.
США, Німеччина, Україна: аналогічний.
Росія: Це найбільш обговорюваний. Кітай-сіан, початок!
Китай: $%^&!$!
Росія: Ну, я збираюся. Олімпійські ігри Вони всі виграли! Гура!
Українська Я ще не зробив. Так, якщо я бачу навіть одну з ваших Уралів на моїй території, я зроблю ядерну бомбу.
Росія: Прохолодний. Як довго ви не знаєте?
Україна: Близько половини року.
Росія: Добре зроблено, з технічним фоном, я думаю. Зателефонуйте мені, коли ви зробили. Я приходжу, я буду чистою.
Україна: Я серйозно.
Росія: Де ви отримаєте плютонію, серйозну шахту?
Україна: Росія, продаж, eh?!
Афганістан: Так, хтось продає Україну плютонію після всього! У нас вже є хеш і британський контингент, люди збираються божевільними.
США: ЗАРАЗ! Ні Плутонія!!! Україна Зайдіть, дайте мені трохи чату з Росією. Ось деякі торти і чай.
Україна сніфить чай і відходить “Як красиво це світ, дивитись!”
Росія, тепер давайте поговоримо як серйозні люди з серйозними людьми. Що ви робите з Майданом?
Росія: Сполучені Штати Америки, ви заплутаєте щось. У мене є Олімпійські ігри, ви не знаєте, скільки грошей мені довелося різати. Я дізнався про свій Майдан зі свого посла.
США: Ну, посол нашого. Але не вдалося. Я дивлю, чому він не зробив, ви знаєте?
Росія: Як це не вдалося? Як стати щасливою Україною?
Україна тягне за собою шину навколо шипи «одна рожевий слон, два рожеві слони, три рожеві слони!»
США: Добре, слони вичерпали, я не занурю. Але чому пекло ви спали цю нездатну адміністрацію? Що робить ваш Янукович, ми не розуміємо. У нас була боротьба з двома аналітиками, російським професором Пентагону та військовим психіатром у ООН, і обидва пішли божевільними.
Росія: Ми не розуміємо, що Янукович працює. У нашій країні Кадиров став російським патріотом на його грунті, і ніхто не знає, як викачати.
США: У будь-якому випадку, я розповість про це. Ти залишаєш бідну Україну в безпечних руках свободи і слави, або Я розповість всім, що ти за все.
Росія: Після того, як ви закрили Україну торти в публіці? Навіть Туреччина і Люксембург не вірять тебе.
Туреччина: Я?!! Я НЕ БІЛЬШЕ! Що ви думаєте, що я, божевільний? ?
Росія: Ви спробуєте. Довірити мене.
Туреччина: (pushing): ... ... ... s * * ... bliyin ... власний mauserfacker ... xhmm ... США. Про нас Не працює. Я не маю на увазі.
Росія: Див? Ви ще не чули про Луксмебург. Після того, як намагатися вірити, він раптом почав говорити про нездатність традиційних сімейних цінностей.
(Луксембург голос чув з афера) Тато, Мама, Я близька сім'я!
США: Він божевільний про свій старий вік. Право. Ну, потім. Це план водопостачання Криму. Я покаже її в Україну, і вона зрізається. Це його. До тебе все.
Росія: Право. Ну, потім. Це авіаквитка Севастополя. І даю до Жиріновського. Це його. хан Індії.
США: Чому Індія? й
Індія:
Росія: О, прийти на. Чи заблокувати воду до Криму? Після анексії Криму в Индию буде хан Індії.

Джерело: рибальська сітка