Ось чому я не схожа на імперії. Руссофони - Руссомофіли

... Не кожна сумочка на вулиці може дозволити, що Росія допускається.
У зв'язку з тим, що пацієнт може звернутися до служби підтримки. Росія зробила її. Якщо Руссофобія не схожа на російську імперію, то я довгий і пристрасний Руссофон.

Я продовжую отримувати листи, засуджуючи позицію щодо українсько-російського конфлікту. Я знову поясню мій мотив. Відповідь.

Чому ви не можете ігнорувати цей конфлікт
Про моєї Руссофобії
Про бажання Заходу знищити Росію і охопити її кишечника
Почуття незручності.
Фасизм знову.
Чому потрібна імперія?
Про 14 Одесса капітанів

Чому ви не можете ігнорувати цей конфлікт
У світі набагато менше, ніж це було. Росія просто і приємно відправляти деякі, але встановлені світові замовлення, порушили норми і закони, які існували раніше, пропонували свої зобов'язання і розповіли весь світ, який має право на владу.

Не існує прав, крім сил. Любителям дивних, сепаратистів, пригодників та інших, як вони по всьому світу відновили свої духи і готуються до досягнення своїх цілей силою зброї. Не можна передбачити, як це закінчиться і де це призведе. Небезпека не менше регіональних конфліктів над суперечними територіями різко зросла.

Залежно від різних варіантів подальшого розвитку подій, ступінь їх впливу на доставку варіюватися. Але це буде.

У зв’язку з вищевказаним фактом, що «від політики» та «непристойний» конфлікт означає, що не маючи думки на всіх, або не маючи відваги її висловлювати, або не розуміючи (за рахунок психічних та/або освітніх обмежень) що це конфлікт означає для всього світу та доставки.

Про моєї Руссофобії
Кожна друга звинувачує мене в Руссофобії. Це право. Якщо Руссофобія не схожа на російську імперію, то я довгий і пристрасний Руссофон. Чому не подобається імперії? Товарів:

1,1 км За фактом, що Росія з її суперкомітетом не може забезпечити ветеранів Великої Вітчизняної війни з житлом або гідним пансіоном порівняно з німецькою або японською.

2,2 км На той факт, що тонни (або десятки тонн) наказів та медалей не знайшли присуджених їм фронт-лайн солдатів (реально в розумінні фронтових солдатів, а не підірвали, які оштукатурювали ветеранські організації). Ні СРСР, ні Російська Федерація.

3. У Для того, щоб ми не знали, і навряд чи знаємо про долю сотні тисяч загиблих фронтових солдатів. Вони затопили міста СРСР під час війни, але незабаром після його закінчення вони таємничо зникли кудись. Покарана. Нація була очищена від руйнування її життєздатного вигляду хребтів. Де і як вони померли, ми не знаємо. За словами ромерів, вони забрали масу до далеких місць і закинулися там. Ми не знаємо фактів. Наша держава зберігає ці факти

Мій батько був передній солдат. Своїм друзям були фронтові солдати. Я говорю з ними багато. Я читаю і читаю багато літератури на світовій війні. З якоїсь причини я не знаю, чому, але я знаходжу вище дуже болісно, на особистісному рівні. Стан і суспільство, що дозволяють собі зробити це по відношенню до фронтових солдатів і їх пам'яті, не мають права святкувати день перемоги. Необхідно подрібнити і попросити прощення в цей день, і не потрапити на snot, блашно повісити себе охоронними символами.

Тримати.

4. У З цієї причини я не схожа на імперію, що серфдом у вигляді реєстрації і реєстрації не тільки не вмирав, але навпаки, збільшився так, що в деяких випадках пересувалася сироватка більшовиків.

5. Умань Я не люблю Імперію, і я не схожий на це, оскільки це не було чи нікого, хто працює.

У Таїланді кожен з вакансії може придбати або орендувати будинок відповідно до рівня доходів. З розкішної вілли або пентхауса до скваїдного хрущовця в дешевих спальних зонах, або халапу в с.. І так це майже в усьому світі. Не працює в Росії. Хоча це не вимагає всіляких стратегій і грошей для них (для різання), але проста розумна політика залучення будівництва комерційного житла, його продажу і оренди. Але Імперія не потребує. Краще, коли громадяни знаходяться в в вічному положенні бідних, бездомних і блювоти для водоростей.

6. Жнівень За те, що могутня імперія закинулася, зраджувала і продала своїх громадян, які мали нещастя в момент розпаду СРСР бути в центральних азіатських республіках і в багатьох частинах Кавказу. Він німий. Як не існує. Поки могутня імперія не може боротися, або навіть боротися, Іслам. «Ми не даємо на наших гріхах». Ні, він не може.

Я можу продовжити список, я можу писати книгу, але я буду обмежувати себе вище, як найнадійніша для мене.

Про бажання Заходу знищити Росію і охопити її кишечника
Ця тема полягає в тому, що безглуздий в її суть, що це найскладніше для опису. Поки є голий фанатизм «патріотів». А фанатикам не слухає, а не фактів. Це базовий інстинкт, як сексуальний інстинкт. На Заході вони кажуть, встановили завдання захоплення росіян. That's what Thatcher сказав.

По-перше, що цікаво, тим, хто пишу мені таку нецензію, часто навчаються людям з знанням англійської мови. Я знаю про те, що ви означали. Чи знаєте ви, що її «трансляція» у російських ЗМІ є недискусіяною підробкою? Що було засвідчено, слово для слова, переклади того, що вона дійсно сказала, і що є абсолютно нецензурний "Ті повинні мати 15 мільйонів, що залишилися для видобутку і захисту труби"? Що ви йдете? А ти патріоти, що благ.

Захід гасить і бачить, як захопити кишечник РФ? Захід спить і бачить, як позбутися від них. Позбутися від залежності від російської нафти і газу. І запевнив, він буде. Дуже дякую. Навіть якщо завтра або сьогодні Росія відключає свої крани до Заходу, вона буде вижити. На додаток до Близького Сходу, Африки, крім сланцевої нафти і газу, є також нижня метана, запаси яких дійсно невичерпні. Більше. Заход і весь світ не перейде без російських ресурсів, не варто забувати.

Щодо того, як багато росіян повинні залишатися, ви патріоти повинні попросити вашого улюбленого уряду, Путіна і edros. Запитати депутатів. Вони роблять все, щоб Росія залишила 15 мільйонів для труби. Це вони, хто ріже гроші на освіту і ліки, це з їх наказу, що всі ті, хто може працювати за кордоном, летять там. Саме вони заливають величезні кошти на республіки Кавказу замість депресованих областей Далекого Сходу, Сибіру та центральної Росії.

Покинули російсько-мовні народи в республіках Середньої Азії і, знову, Кавказу («Ми не відмовляємо себе» - ага!). Вони нараховують пенсії мого друга, капітана. Він отримав 10 або 12 грандіозних. Незважаючи на те, що він відніс величезний відсоток свого пансіонату. Він не має нічого спільного з ним. Але це оцінка стану його роботи і життя, якось болить його.

Так, хто скупчився в РФ? На Заході або власні органи влади, які ви патріоти так різко любили пізно?

Почуття незручності.
У мене є враження, що багато хто з тих, хто стверджує мене намагаються переконувати мене не так багато, щоб переконувати себе, що Росія право. Тому що вони відчувають неправильність, неправомірність того, що сталося, і особливо того, що це призвело до.

Як виглядає арешт Криму зовні? Дуже потворна. Україна схвалила після 4 років пана Януковича і переповнила свою революцію. І саме в цей час Росія займає Крим, поставляючи цуценети повністю підпорядковані її на її керівних посадах. Що таке, вона захопила ослаблену, хвору людину в спині.

Але Крим недостатньо для Росії. Вона, через рот цуценя «рулери», оголосила «націоналізація» всіх держмайну України на окупованій території, в тому числі ВМС. Суди ВМС України не представляють особливу бойову цінність та будь-яку загрозу Чорноморському флоту. Чому ви хочете взяти їх незаконно?

Крим входить до складу України з 1954 року. Крим ніколи не був прибутковим регіоном, він завжди був підпорядкований. У зв’язку з тим, що Україна інвестувала величезні кошти, і, звичайно, не за рахунок Криму, а не через його трудові праці, створюються ці значення та майно, які були «націоновані». Коли вони захоплюють чорноморськнефтегаз, його ще можна зрозуміти, це рум'яна, але за ним хоча б зустрінеться і жито. Але захоплення бородавок є irrational, вона бачить тільки одне - прагнення до приниження України, щоб освоювати її прагнення стати незалежною.

Рівно в’яжуться з військовими підрозділами України, нахилом українських військовослужбовців до походу та дефекту РФ. Ви усвідомили, Імперіали, як дикої абсурди все це виглядає? Ви поясните захоплення Криму за своєю історією, а особливо героїчною історією Севастополя. Героїчна воєнна історія – лояльність до обов’язків, Батьківщини, присяги. На сьогодні також входить до складу героїчної історії Севастополя? Чи є це демонстрація духовної переваги Росії?

Я буду писати про історію Севастополя та Чорноморського флоту Росії, є щось писати, і не тільки героїчно.

Севастополь: міф про «місто російської слави»

Не кожна сумочка на вулиці може дозволити, що Росія допускається. На голові потерпілого з'являються повні сумочки, які можуть вдарити серйозний пацієнт або старик у спині. На жаль, у вас є ще ті, які приходять на обличчя з жертвою, і жертва вибирає, щоб підійти, щоб бути чимось, щоб вибрати.

Якщо Росія була настільки амбулаторною без Криму, її можна було зробити чесно і відкрито. Президент Росії не міг лежати до всього світу – лежати бразильським, з сором'язливою грою вуличного скумбочка – про те, що Росія не планує захопити Крим, а потім про зелених чоловіків.

Імператорські патріоти, які мають дітей – які уроки навчаться ваших дітей від цієї недбалості? Зображення Росії в очах світу безперечно дивиться, ОК. А душа ваших дітей хрещені, ви не думали про це? Кінець виправдовує кошти, можна лежати, збити в спині, можна приниження розгромлених – це те, що Росія вчить своїх дітей.

Ну, Росія, начебто, дивиться не тільки і не так багато з страхом. Вони дивляться на неї з контемптом, поступово перевертаючи в дегустацію.

Фасизм знову.
Тема фашизму не менш дратує, ніж тема світу за сценаріями, яка прагне знищити Росію і пити всю її олією. Проросійські ЗМІ Я прочитав російські офіційні ЗМІ. Фасизм знаходиться на його дверцятому, про розірвання, українські націоналісти про залити Україну гарячою кров прихильників поглинання України Росією. Але факти не були.

Є ізольовані випадки. Немає нічого маси. Я повторю ще раз для людей, які ще не втратили здатність думати: фашизм, геноцид і реальний, масовий пригнічення на етнічних підставах, якщо вони відбувалися, вже призвело до масового виводу російськомовного населення України. У нас є сотні тисяч біженців, які винайшли російську пропаганду. Але вони не є.

Всі антифашистські риторики Росії та проросійських громадян України ґрунтуються на тому, що один або інший український радикальний, який пропонує одну або іншу радикальну українську партію. Але ви можете знайти дані про ці партії. Це 1-2 відсотків або частка відсотків населення. Ці сторони не мають повноважень. Ці радикали з пропозиціями не в силі. Відтепер з України і подивіться на Росію.

Що кажуть російські радикали про фашистського українського народу – оцінка. Що вони пропонують. Що вони роблять. Але існує одна велика різниця між українськими та російськими радикалами. Російські радикальні Вони всюди. На думку громадськості, щонайменше 80% населення Росії є радикальними. Затверджено анексію Криму, не проти подальшої агресії, аж до повної окупності всієї України.

Вони завжди розповідають мені те ж саме: відвідайте Київ, Майдан, і намагайтеся говорити російською там, намагайтеся викинути російський прапор. Деякі скарги на вітчизняний націоналізм. Я погоджуюсь. Українского націоналізму існує. Так, можливо, на Майдані для російської мови я можу потрапити на обличчя. Але питання, що відбудеться, якщо я не висловлюю український прапор у Севастополі? Просто в обличчі або гірше? Але це базар, не серйозна розмова.

Цікава бесіда, це наступне бесіда - що ви чекали, Імперанти? Напередодні перевипуску Януковича, а російські органи влади та ЗМІ вже почали змусити Майдану та фашист-Бандери брати українські народи. Як тільки Янукович переповнений, затоплений грязь. Тоді прибув арешт Криму. Після цього був приниження, ізоляційний блокад українського військового та ткацького майна України, що абсолютно неприпустимо в цивілізованому світі, який називається «націоналізація».

Ви бачите, тут ми працюємо з подвійними стандартами, які Путін і Ко. Ви думаєте, що у вас є право образити всі люди. Ви думаєте, що ви маєте право атакувати свого сусіда, скориставшись його слабкістю. Ви вважаєте себе під назвою «націоналізація» навіть військових кораблів цієї країни. Але люди не мають права на оснащення.

Він повинен претендувати, що він брат і що він любив і любить його старшого брата. Він повинен прийняти всі свої дії старшого брата, як заслужили покарання. Ви, хлопці, божевільні? Дія обов'язково відповідає опозиції. У Криму та вздовж російсько-українських кордонів.

Я вже сказав, і я знову сказав, що ти шукаєш фашизму? Виглядайте себе і своє керівництво. Дивитися в дзеркалі. «Крим, Росія, Путін.» Один народ, один край, один Фюрер.

... Абстрактний склад питання націоналізму в цілому без використання. Відрізняється націоналізмом пригніченої нації та націоналізмом пригніченої нації, націоналізмом великої нації та націоналізмом невеликої нації. У зв'язку з другим націоналізмом ми, народами великої нації, майже завжди виненно в історичній практиці нескінченної кількості насильства, і ще більше, ніж нескінченна кількість насильства і образів. . . ?

Ви знаєте, хто сказав, що? Ленін, Володимир Ілліч, сказав це, потім правда, коли він ще не був у владі. Він диявола або сина девіла, але він розумний. Що не можна сказати про Володимира Володимировича Путіна-Таврицького. Нагрівач, так, але не смарт, навіть не виготовлений. Що не так, що ні.

Чому потрібна імперія?
Я готовий погодитись з усіма аргументами імперій, в тому числі найбільш поширеними – кажуть, що Україна – це Мес, Крим – це Мес, і краще Росія, що це, але замовлення. Я дуже добре знаю, що більшість або значна частина кримських кримчан, починаючи з анексії. Добрий день Я згоден і радію разом з кримчанами (і, можливо, я не буду час радіти, бо багато кримчан повільно починають розуміти, що вони потрапили в), але тільки на одному стані.

Хтось пояснить мені, які перспективи Росії, що її майбутнє, що вона доведе до новоприйнятих земель. Корупція, злочин, словаки в числах, що стосуються цивільних осіб, ордів посадових осіб, диких законів забороняють все і все, цензура, довільності органів влади і олігархів? Список може бути відхилений до нескінченності.

Для мене особисто і для багатьох нормальних людей держава суджує не за своїм розміром, а ставленням до своїх громадян. Комфорт і безпека життя. Я сидю в щиті - вона повинна бути легше для мене, що це мій щит в області найбільших в світі? Я не імператор, я не краще.

По-перше, багато імперійських розповіли про Майдан і переворот Януковича, кажучи, що це буде добре для нас, щоб зробити це. Зараз багато людей люблять Путін.

Люблю своє здоров'я, але, нарешті, усвідомлює, що ваше щастя триває до тих пір, поки Росія має нафту і газ, і є ті, хто хоче купити його. З кожним новим нашивкою повернуті землі, Росія не багата, вона стає бідною, розтягуючи її вже протікаючи ковдру на цьому патчі. Яким буде Крим, девіл знає, але швидше за все, в суворій економічній кризі.

Імперанти не втомилися від тероризації свого роду світового конспірації проти Росії. Злодій Західний - це все, щоб позбутися від залежності від Росії, щоб не купити нічого з неї, ні нафти, ні газу, ні інших природних ресурсів. І великий друг Росії, Китай, ніколи не втомився від загарювання ідіозів Кремля – вони говорять, боротися з Заходом, я підтримую вас.

І коли російська імперія згорнеться, Китай буде тихо прийняти все, що нафти і газу і все, що, не спасибі. Вашій імперії, імперіментації. Ви не бачите його і не хочете бачити його. Ваше право. Але ви хочете зв'язати всіх ви можете миття титану будь-яким способом, навіть брудним. Я шкода, ви не будете правими.

Здавалося б, що нинішній російський дружній єдність і патріотичний імпульс – це своєрідна реакція багатьох людей на ситуацію в Росії. Більшість розуміють, що країна серйозно підійшла, що зміни потрібні. Але це нічого не може змінити, бо це вимагає базової громадянської відваги. І тільки зло в Україні - як приїхати, ххли не вдалося, але ми не можемо. Для того, щоб визнати вашу слабкість. Зручно і зручніше зануритися з сакрою капотою для міфічної бандеровічності, щоб радіти в анексії Криму і, нарешті, - і це найголовніше - об'єднати в одному ексстазі з владою.

Франкі, я не розумію проросійських громадян України, з вічною відтінкою про порушення своїх прав і вітчизняного націоналізму. Проросійські громадяни України обрано Януковичем. Тим не менш, коли його кримінальний режим кинув Майдан, проросійські громадяни не підходили до нього, навпаки, затвердили. Підвіска.

І відразу атакував новий уряд з нескінченними вимогами і скаргами. Неважливо, що вони роблять, вони не добре. Крим не зустрівся з Росією, оскільки його населення раптово відреставрували проти українців «оппресії». Довгий план анексу Криму був готовий, а Росія чекала на право запускати її. Невід’ємною і дуже важливою складовою плану стала проросійське послання великої частини її населення.

Схожі, російськомовні громадяни Балтійського притулку. Тільки російськомовні громадяни Центральноазіатських республік і Кавказу залишаються безшумними. Ті, хто ще там, хто не викинув, позбавили свого майна, або загинув.

Що це про? Не подобається Балтії та Україна? Якщо ви їдете в Далекий Схід, я мовчав про Сибір. Імперія не потребує нових територій, вона потребує людей. Імперія не вистачає крові - людей. Доступна кров швидко витікає - читати, хто цікавиться, дані про еміграцію. Вони бігають, до речі, молоді і найбільш здатні. За даними опитування, більшість студентів висловлюють бажання стати посадовими особами або співробітниками державних корпорацій. У країні, чиї молоді хочуть стати офіційною.

Я не розумію. Я живу в Таїланді і є багато іноземців. Але ніхто не вимагає введення другої мови англійською або китайською мовами. Різні національності створюють власні громади або громади, а також захист прав тих, хто бореться з Тайським національним А школи самостійно, і багаті тайські, як правило, надсилають своїх дітей до цих шкіл, адже тайська освіта, відверто, неякісна якість.

Назад в 11-12 років, Я дійсно хотів повернути, і повернеться, але не було грошей. Я бажав її з простих причин: Росія мала багато особистих свобод. З усіма недоліками держави і в загальному російському житті переваги були більшими. Це також відзначено багатьма західниками. Я не хочу, навіть якщо у мене є гроші. Росія заборонила все це.

По суті, скоро люди люблять мене будуть заборонені. Я є національним траєктором, і є вже «ініціативи» народних депутатів, щоб позбавити подоби мене наймаючих Заходу громадянства. Що я привітав Імперіментів. Ви прочитаєте газету «Правда» та галузь «Нітепади агітатора», ви будете дивитися перший канал і насолоджуватися життям. У зв'язку з введенням нерівності всі проблеми зникнуть, а ті, хто не погоджується, знаходяться в дворі.

Я повторю мій запит, щоб довести мені, що імперія добре. Це приносить щастя новопідкореним територіям. Все погано, і тільки Росія хороша. Не продаючи свої природні ресурси. І що Росія приводить ціни і попит на нафту і газ, не навпаки. І, нарешті, природні ресурси є роботою імперії, не граючи природи.

Про 14 Одесса капітанів
капітан, випускник ОВІМУ, написав мені. Про своїх друзів, 14 капітанів Одеси. Все 14 з них шкодують, що Путін не пішов далі, щоб він не взяв Одесу. Що можна сказати? Ви можете сказати це.

Капітани, ти капітани. Ви повинні мати можливість оцінити ситуацію і наслідки маневрів. Поставляючи російську армію. Навіть ви, хто хоче російську окупацію зрозуміти, що їх кампанія не буде без крові. Уявіть, хто увійде в місто. Хто буде визволяти Одесу?

Дріжджі - тому що солдати прийдуть до Одеси через кров і корпси, власні і інші. Але що гірше, не тільки тварини прийдуть після них, прийдуть нелюдство. Так, що в Криму так зручно називають самообороноздатними силами. Козаки прийдуть одягнені, кримінальні та напівкримінальні.

З радістю долучаться до місцевих злочинців. З метою очищення окупованих територій від «фашизму». І вони очищають... У Одесі звільнено від окупації Бандери, закони не будуть застосовуватися крім закону сили. І сила буде злочинцями всіх смуг. Я не знаю, можливо, російські прихильники Росії будуть якось позначені, щоб вони не торкнулися, і, можливо, вони будуть позначені українцями.

Але це буде багато крові. Роббері і насильство. Ваш сусід, українці, загинуть перед очима. Чи є ти? Правильно, що потрібні бандери? Я боїться, що ви захочете. А що ви відправите дочки і онуки, якщо у вас час, до якогось більш захищеного місця, від гріха. Як Львів, наприклад.

Але цуценя ви приїжджаєте в Одесу, через кілька місяців мес і, можливо, пекл, щастя прийде. Росія підніме зарплати і пенсії до середнього російського рівня, ви, нарешті, закінчите ххлятські мес - не мітинги і зустрічі для вас, ніхто не вичерпнув демократію, кожен говорить російський і славить лідера. Ви усвідомлюєте, що за допомогою цього ви повністю знезаражаєте себе і ваших дітей можливості впливати на власну долю? Чи ви поставите долю в руках місцевих князів, призначених Кремляною бандою? Ви вважаєте, що Путін і його компанія? Знайте, ви вірите. І ваших дітей?

Схожі: Хто «стормінг» Одеса?

Але я запрошю тебе далі. Сучасне щастя Росії на основі нафти і газу. І гроші вже катастрофічно скорочуються. І криза на своєму шляху. Коли вона зламається і російський порядок, який так дорогий вам, починає розтріскуватися на швах, коли Росія починає мити в хаос, що ви будете робити? Хто ви попросите довести до вас, чиї танки запрошують вас? Можливо, ви повинні боротися за свої права, особливо якщо ви не заборонені з цього приводу? Чи не ви просто зателефонуйте загарбникам?

Імперія та імперіментанти нещодавно втратили свої думки на основі антиЗахідних та антиукраїнських відправлень. Імперія полетіла в величезну ячмінь, яка буде ковтати її без сліду. Це називається Китай. Я пишу окрему статтю про це імперський суд.

до

Михайло Войтенко, опублікований в "Бюлетень Маріуполя"
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8