K-535 і німецький полюс.

Новий корабель Росії. Може бути один постріл в Польща.

Після декількох років випробувань служба в РФ включає в себе K-535 Юрій Долгорукий – перший підводний човен типу Борі, також називають проектом K-535.

Юрій Долгорукий – перший ядерно-потужний підводний човен, побудований в Росії після розпаду СРСР. Пристосовується для проведення новітніх ракет-носіїв Р-30 Булава та має стати великим елементом системи ядерного розшуку Росії.

Будівництво цього круїзера почалася в 1996 році, але через бюджет ріжучих, проектних змін і проблем з новим видом балістичної ракети, підводний човен не був запущений до 2008 року. Випробувано з тих пір.

Коментарі

Оригінальний WP.PL

Переклад Урса Манор

Лук 1407
Китай вже розглядає план цієї війни і знищить міста на заході? Він стане ядерним конфліктом, Європейським Союзом (Великий Вавилонський в Апокаліпсі Сент-Іоан) попаде, буде підпорядкований двома державами, буде велике диво в небі, Знак Хреста, і кожна людина на Землі буде показувати свої гріхи, оскільки вони бачили Богом, Бенедикт XVI буде змушений залишити, на своєму місці буде сидіти крокок, помилковий пророк, в даний момент конспірація вже готується У Ватикані є група найвпливовіших людей, під керівництвом Антихриста, які мають намір створити світову владу, так як вони не зможуть купити її з нас, але не будуть придбані нами, але багатими, але по нас, але тими, хто не зможе прийняти контроль багатих, але тими, хто зможе взяти контроль Близького Сходу, і хто не буде його робити, але нам, і хто зможе це зробити, і хто зможе це зробити, щоб прийняти контроль, і хто буде давати ім'я, і хто не буде його робити, без нас, але по суті, і хто не буде прослужено, і хто не буде проголосувати

Босман
- @Лук1407
Чому Польща і не Німеччина або будь-яка інша країна?

Кшиштоф 63
Ви можете зануритися в Росії, ніхто не змушує вас любити її, але в той же час буде приємно дивувати, якщо ваші ідеї трохи застарілі і ґрунтуються, здається, на фальсифікованому образі Росії в «урс». Медіа За офіційними даними, понад 300 000 німців, понад 200 000 американців і майже 250,000 бритонів наразі працюють в Росії. Вони заробляють набагато більше, ніж у власних країнах, які поляки розглянули Еддорад, і почувають себе добре там, незважаючи на багато суворих кліматичних умов. Можливо, в цьому плані варто подумати, що це дійсно Росія сьогодні, як наші ЗМІ показують її? ?

УФФФФФ
- @Krzysztof63
Щодо того, як я знаю, вам потрібно мати візу до Росії, а також до США.

Кріс Кріс Кріс
- Польська армія, купити луки і катапульти, після такої атаки, це все, що буде працювати, якщо хтось знайдений для сервісу.

УЦЗЕВА
- @Kris
Не так погані луки і катапульти у міських битвах, вони можуть бути смертельними в незліченних руках.

Виноград
до А наш корвета побудований.

Кошик
- @Grab
Не просто корвета, але все Тусколандії.

Карлик Слонок
- росіяни, Сілезії підраховують на тебе!

Карлик Ніслажок
- @KARLIK SLONZOK
Я сподіваюся, що Silesia дійсно розраховувати на себе, але ви повинні пити трохи менше пива, не схожих на старі дні, 20 пляшок після роботи, тому що ви ніколи не досягнете нічого. Я, добре, боротьба за автономію, потім ви можете довести себе, тому що зараз ви занурення вашого азоту.

1-й
- @KARLIK SLONZOK
Островський, теж.

Карлик Ніслажок
- @ ES
Вівці є позитивним боком, але вони вдихають свій азот. Ви не отримуєте жарту, пень.

АЛЬФА
Що означає Москал підводний човен сьогодні, в епоху військових супутників? Набори металобрухту і нічого більше!!! Невелика ракета перетворить це кенель міді в одну велику підводну марку!

Ута
- @ALFA
Коли це під водою, всі ці системи виявлення не можуть робити нічого.

АЛЬФА
- @Ут
Не тільки вона плаває, вона також піднімається на поверхню. Тоді вона беззахисна.

Проксимус
- @ALFA
Деякі з них вже знаходяться в нижній частині моря.

Ута
- @ALFA
Рік не може приходити при необхідності.

Поацзек
За гроші, які Польща провела в Вазеліні, щоб куряти затоку Заходу, вона, ймовірно, буде придбати два з них.

свінгери
- @Rolaczek
Подаруйте себе на погану голову Пісовська.

Р
Вони прогулялися Польщею на тиждень без вистрілу.

карол
- Новий російський круїзер може демонструвати Польщу - і перед проведенням буде оголошено тендер, оскільки він модний зараз?

У 67
Це буде мийка як Курськ, ви побачите.

ДВ
Я був в Москві і в Санкт-Петербурзі, такий фад, така екзотична експедиція для виживання - я думав, фарширований клішеми про Мусковіти, я думав, що я дам гумку дітям, і те, що старше, пиво в банку і відразу поясню, що не потрібно відкриватися з оловим ножем, і я щелепа впав, Варшава близько 9 мільйонів Москви є провінційною задньою водою. І як для військової техніки, чи ми любимо це або ні, Мусковіти ще військові сили, вони не тільки Калашники в їх розпорядженні, Мусковіти тепер єдина країна в світі, яка керувала космічною технологією після того, як НАСА припинила операційні трансфери, тепер Сполучені Штати використовують російські послуги для запуску супутників в космос, а Китай колись відправив китайську в простір для пропагандистських цілей, так що далеко їх технологія є прототипом.
Москальні ракети літати без проблем, нещасних випадків і катастроф, на відміну від європейських Аріано, Американських і китайських ракет. Скільки нових автомобілів купують щороку? Про 600 тис., м. Мусковітес (популяція близько 140 млн.), м. Мусковіти купують 3 млн нових автомобілів, а ті, хто поганий тут приводять більше нових Bentleys і Royce на вулицях Москви, ніж у Лондоні.

Алі Алі.
- @DW
Звісно, ви маєте право, тільки це військо Мусковіте, щоб покласти його злегка, п'яний і згорнутий, і з атом це небезпечно!

УГАХА
- @Фелікс
Су-ту-ту, є страшна бідність, це бідність не так само, як і в Польщі, оскільки вони нічого не мають, тому навіть якщо уряд наказує дотримуватися порядку, це режим.

Твитнуть
- @DW
140 млн. хв. 9 млн. м. Москва = 131 млн., приймають ще 25 млн. до інших міст, загалом - 106 млн. бідних людей, уявіть собі в цьому спаді, питання - чому вони п'ють горілку так багато? Для найбільшої частини, через брак перспектив, якщо сьогодні росіяни вільно випустили з країни, а інші не бояться прийняти їх, то Китайський залишиться в Росії.

59 латекс
- @DW
Після променювання дощу, не існує навіть дріжджів, польське ігнорування атаки.

PO-PIS-owa hucpa
- @DW
Алас, ти писав правду. Звісно, Росія керується народами колишнього КГБ, але піклуються про своє селянське господарство. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але вони мають урядові посади та постійний доступ до каштанів. Сплачуйте за все. Що стосується неординарної тифової BOPP (Grand Orchestra of Holiday Aid – найбільша благодійна організація в Польщі – близько. переклад).

Млодій В'ячеславович
- Ви рубали, поцілунки? Туськ підніме пальцем і Путіним вогнетривкі ракети, привіт!

Болек В.
- @Młody Wykrzt
Моя особа, або вона пахне, як часник, скільки ви його їсти, який пропускає по всій Польщі.

Хм.
Чи написав журналіст, який написав текст і заголовок російської або можливо, московський шпигун?

Жаль
до Що, пан Макеєвич, оцінив сабер на Русі?

59 латекс
- @Jal
Як ви платите писати такі нецензії?

Мінуси
- @Jal
Не хвилюйтеся, ти патологічний чоловік! Antek є видатним експертом з вибухових речовин (особливо TNT) і трюків. Він знає, як заспівати на борту кілька, десять і половину, і при необхідності і кілька десятків тонн TNT в ковбасі і пасти для взуття. Якщо він хоче, він буде на дно моря. До присяження поляків, ніхто не зможе захистити себе. Хто знає, можливо, це плаваюча ясна протягом декількох років буде знайдена в певному отворі біля Ліпно або в точці придбання металобрухту в районі Семятих.

Ребел
Я відправив наступне повідомлення сьогодні до Польської Ради радіо та телебачення:
Я зажадав, що TVP 1 зупинив гальмівну пропаганду Росії Путіна. За кілька місяців, кожен номер вечірньої новинки має історію про Росію. Будь-який idiotic excuse досить добре приділити кілька хвилин, щоб збити польські глядача з Росією Путіна. Редакційна колегія знизилася до найбільш примітивних методів, оскільки це відбулося 10 січня 2013 року, коли глядачі були шоковані пам'яткою російського солдата в танках, літаках і кораблях. Є безпосередня підозра, що ТВП1 проводить цільові дії, спрямовані на виклики нереста і паніка. й
Я також поінформував SSRT, що я більше не плати за підписку на радіозв’язку. Крім того, я почав добровільно оплатити податки до фонду Lux Veritatis на суму подвійної підписки на радіо.

Млодійкрицт(PO)
- @Rebel
Я прокинув телевізор 5 років тому, і в Lux Veritatis відправив, що врятував на підписці. Вона варто, насправді! Добрий день!

Пшияцил Росжан
- @ JERYP
Інші держави, як ви пишете, Англію та Франція, дізнайтесь, як вести переговори з Великою Росією та повагою один одному, що нам поляки не вистачає. Ми завжди стрибаємо, як воші на яйцях, приниження, позбавлення, відлякування росіян, так як якщо вони заснували терористичну атаку проти Ту-154! Хто може стояти? Велика Росія, тримайте!

На Я Гут Supertatata
- @Przyjaciel Росжан
Так, Russophile, піти там і жити там, якщо хтось не відрізати голову незабаром. Нещодавно придбали успіхи! По-перше, але з літерою столиці! Автобус СОЛАРИС (Польська робота)!!! Не було достатньо рублів більше, тому що все було витрачено на пі ... обрізання підводного човна.

Маркус
- @Przyjaciel Росжан
Німці вимирають, Турки будуть жити в Німеччині. Росія не в змозі зупинити Китай від колонізації Сибіру. По дорозі, щоб стріляти літак з Путіним і його асоціативами, стане великою ідеєю, щоб розпочати наступ Пекіна на Сибір. Після цього літака розстрілявся, боротьба влади в Росії за останні кілька років. Займіть час для китайської армії, щоб досягти Уралу кілька разів. І не намагайтеся залякати нас з ядерними бомбами, тому що якщо використовується така зброя, Китайська буде кілька сотень мільйонів і росіяни, які стануть в нагоді. Ви можете пам'ятати, що Mao довго хотів використовувати цю зброю.

Боб.
- @Przyjaciel Росжан
Я маю питання для вас, ви хочете, щоб отримати у відроці від реального поляка?

Пором.
- Хороший автомобіль. Щиро вітаємо Вас з великою кількістю людей. Як піти!
PS Magnificent ракети є ще більш чудовими Warheads!

Ласка
- @FERRYT
Привітання з Польщею на святині в Личені.

Морс.
- @FERRYT
Я дивлюся, якщо все працює і буде там, де вона повинна йти?

ОДЖКУРКА
- @Морс
Я не знаю, якщо він повернеться, і зачепити радника в голові.

Сильвао
Історія показала, що не важливо. У поляках є що вони можуть тільки мріяти. Половина була слабкою, але перемогла. І такі імперії розсипаються до пилу. ГП занурює нас, щоб згинати наші коліна.

дупа
- @Yhymm
Булшит. Гени Гітлера самі здивували втрат після вересня, що склали майже половину машин різного типу. Історики стверджують, що якщо один з трьох умов, які я описую пізніше, нехай поодинці два або всі, як тільки Гітлер втратив кампанії вересня.
По-перше, мобілізація армії тільки почалась, і мала Рейх атакував принаймні тиждень пізніше, він зустрів багатомільйонну армію Польщі.
Другий фактор, який сприяло поразці Польщі, був надзвичайно теплий і сухий вересень. Погано розвинена інфраструктура, пов'язана з грязьом, викликаним типовим дощовим водоспадом вересня, ефективно знищить план розмиття. У брухтах і броньованих транспортних засобах, які, безумовно, привели до перемоги Рейха, помітили бруд простим способом.
Третій стан, на якому уряд найбільше підрахував не дотримання воєнних суперечок Франції, який був ударом на той момент готові поділи після трьох днів війни на західних кордонах Німеччини, а на цих кордонах стояв лише 10% армії Рейх. Польща мала великий шанс кинути цю нібито «незбірну танкову армію» (див. принаймні Ур протитанкової гармати). На жаль, ми в цьому і не іншому геополітичному положенні, і нічого не можемо зробити про це.
Я рекомендую читати книги, а потім прокоментувати.

ХИСТЕРИХ
- @Asdf
Звертаємо вашу увагу на те, що, в першу чергу, німецька авіація була важлива в бліцкригу, і, наскільки я знаю, ми майже не робили авіації!

Ута
- @Маркус
Фантасмагія. З таким же успіхом, Мусковіти можуть стріляти літак з китайською владою. Навіть в звичайній зброї Росія має перевагу пожежі. Якщо він був ядерним, Китай буде лівий з радіоактивним пустелі. Росія має 10000 військових, Китай має 300, Росія має 1,500 вантажних автомобілів, і Китай має 64. Російські ракети з Сибіру мають 10 разів коротший маршрут до китайських центрів, ніж навпаки. Якщо я був китайським, я не чекав сотні мільйонів, то десятки мільйонів, опромінених криз, щоб залишатися.

Ута
- @Asdf
Німецькі втрати були серйозними, але ми не повинні перебільшуватися, у вересні ми не мали шанс виграти самостійно. У битві з Курськ окремо німці втратили більше чоловіків, ніж у всій кампанії вересня, не кажучи вже про обладнання.

Евр
- @Asdf
Я, краще розраховувати на дива і допомогти від тих, хто сильніший. Типовий польський чаттер. І як тривога - відразу Богові, щоб дати гроші на церкву, а потім до причини - що буде відбуватися, якщо Кабіс.

Зала
- @Ут
Проблемою є те, що Китай не хоче визнати, скільки небезпечної зброї вона має, і Росія завжди говорить про те, що нічого не робити з правдою. Припустимо, що номери з обох сторін ідентичні, як в США або Ірані. Північна Корея більш небезпечна і малорухлива.

Опіня
- @Sylwo
Так? Тоді чому сталося листопад, Січень і Варшава, піднімається наприкінці поразки? А битва на Вістулі була дива, тому що більшовики, під керівництвом білих гвардій, побачили незаймана, а отже, і не тому, що поляки відштовхували їх.

Едита
- Чи буде ще один вогонь на борту?

Піп
- Так, пан Качинський? Сабер на москальному підводному човні? А потім в норку?

Макс.
до Що ви все про підводні човни? Калінінград досить для нас.

Яремча
Це добре, що Курськ завершився тим, що він закінчився, хоча б нічого не згасить від поверхні землі.

Жерж
Чому Польща, не Англія або Франція? Якщо він був одним.

І чому це те, що Польща може бути вилучена? Що таке пекло? І справа в заголовку! ЗМІ не маніпулюють! І Бог заборонений, вони не служать нікому! І, звичайно, вони не отримують ніяких матеріальних винагород за свою діяльність! Боже! Що відбувається в Польщі? Ми повинні бути відлякуті весь час! Я не боятися! Девер я можу, я протестувати на вулиці. Я консультую всіх, щоб прокидати, якщо ви все ще не завадили!

Оло
— Я підтверджую, що проект від Dolgoruky – 941 Акула (російське ім’я), на Заході названий Тифон. Що на Заході називається Шерк, Мусковіти виклику Pike, і це абсолютно інший проект.

20Л.
- Задня тифон, не акула! Акула є наступником Altsa, титан-людним підводним човном, призначеним для дуже глибоких підводних дів.

Хиз
- @ХХЛ
У Російській Акулі, в польському рекіні, в коді НАТО - Тифон

Головна
- @ХХЛ
Чистий Тифон, не акула.

Лев.ервін.
до Звісно, на фоні Юрія Долгорука – підводний човен проекту 941 Акула і, можливо, це TK-208 Дмитро Донський.

Псиндром
- О, що Польща. Росія, Корея, Китай, Австрія, ми всі

Ячка
- @Psyndrom
З кута до кута.

Глен
- Акула - акула!

Дзитач
Принц - Юрій Долгорукий або Джерзи Лонгансед. Але не Джерзи Долгоруки.

Піотр
- Хто пише ці статті? На задній панелі є підводний човен, найбільший балістський ракетний підводний човен у світі. Акула є винищувачем, він набагато менший.

Севілья
- @Ріотр
Російський проект 941 Шарк !!! І в коді НАТО Тифон!

Стюардеса
- @Ріотр
Типгоон - акула відповідно до російської класифікації. Яким чином НАТО викликає Акула - Пік-М і Піке-Б росіян. Захоплення нижче правильно.

Дробомбо
Юрія невелика в порівнянні з Шерк – кажуть, що останні три повинні бути остаточно збиті в 2014 році.

Малкa
- @Drombo
Не даруйте. Відправте до Польщі. Вони так бідні.

до
- @Drombo
Фото: Клас шин - 175 метрів довга, клас Борі - 170 метрів.

й.
- @=
Тому що акула просто трохи.

Мікс
Коли ми бажали ракетний захист, російський уряд протестував ... чому не ми протестували ядерні підводні човни?

Севілья
- @Міокс
Тому ми маємо J.

Збич81
- @Міокс
Звичайно, ви можете протестувати. Питання, які послухають вас?

Л.Адамс.
- Шановний журналіст. На фоні не є підводним човном Akula-class, але Тифун є найбільшим підводним човном у світі.

Севілья
- @L.adams
Тифун в коді НАТО. У Росії Рекін або Проект 941 є найбільшим плаваючий металобрухту світу, коли-небудь бачив, після 12 років, послуги ріжуться і скребуються !!!

Тая!
Наш суперкорвет «Рок» спокійно справляється з цим металобрухту.

59 латекс
Вона звучить польською, ймовірно, на честь дружби між людьми.

Гість
- автор цього тексту. Чому Росія пожежа на Польщі з цього підводного човна? Чи може автор розвивати цю тему? Наші відносини з Росією, згідно з урядами обох країн, є хорошими. Зйомтеся в голові олівцем перед тим, як зробити таку ідіотичну лінію. Я думаю, що відповідні послуги вже шукають вас.

Ядукс
Класична похибка журналіста-ландського щура J У порту поплаває g-but, а корабель надходить.

І 456
до Де це відомий «Курськ»? Хто збирався виграти світову війну III? Наречена радянської армії.

Х
Коли ми говорили про ракетну оборону в Польщі, Мусковіти порушили, що це було загрозою для них, і цей човен має діапазон 8000 км.

Клемени
- Хочма. Більше половини екіпажу.

Край Рад-біс
Один підводний човен може вбити мільйони людей! Сталін з його NKVD поруч з нею приємно тріфлі!!! Це незадовільний ПРОГРЕС, товари та громадяни, робочі маси міста та країни, а Об'єднана російська партія – це велика партія любові, яка висохла в червоний колір.

Опіня
Український переклад І. Огієнка Я сподіваюсь, що це буде Царистська Росія, тому що там було процвітання і борошняна культура, а не деякі ліберальні кроки або, гірше, комуністичні і лібідські апостати.

АнтиЦензура
- @Опінія
Тоді план «Три світові війни» був створений для забою царів, вибиваючи православні євреї, і створити стан Ізраїлю.

Маврикія
- Опіня.
У Росії до жовтня Революції не проводилися повні знеболювання сиром (навіть в європейській частині). Феудалізм зацарював всюди, а капіталізм існував тільки в великих промислових центрах. У Азіатська частина була майже раба. Що таке добробут? Прийміть, що серфи не підраховуються як люди.

Каніс
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він допоможе нездійсненну авіацію в силі всіх трьох сервісних літаків, компанії парадного охоронця і поділу капелан.

Вввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввв
Ви не будете вкрасти, ви не будете їсти ( автор вважає, що він написав цю фразу російською мовою, але це тільки здається йому).

КБ
до Інформація для США. Не для нас.

Мапроф
Що робити 100 людей на такому підводному човні? Чи може хто-небудь пояснити професійно?

Маджтек
- @Мапроф
Перегляньте один одного, щоб переконатися, що ніхто не натискає червоною кнопкою за допомогою помилки.

444.
- Російська відповідь на Роок. Відповідна відповідь.

ППП 79
«... його оперативний діапазон обмежений тільки харчовими продуктами, адже багато картоплі можна взяти на такий підводний човен.

Кшижак
В менш ніж за три місяці цей човен буде відпочивати в нижній частині моря назавжди, захопивши екіпаж !!!

Яцек
Курськ теж незрівняний.

Привіт.
- Спирт і огірки.

Бульба бул
- Ох, Ю.

THOR
І ця польська область сповнена фоторадарів, і (не) уряд бореться з його громадянами, і ці зброї гірше, ніж російські ракети, тому що в разі В, ніхто не буде захищати цю землю.

Паті бу
Москаль продає нафту, газ і руки, повільно, але послідовно. Що ми? І ми не дбаємо про це, просто подумати, що ми менше озброєні, ніж в 1939 році, але Білорусь може захопити Польщу танками в 24-48 годин, і не вступить до НАТО. Польська оборона є нульовою, а боєприпасами для декількох десятків годин. Чи варто боятися таких новин? Я думаю, що ми повинні...

Згризливи
У нас є 360 пам'яток Івана Павла II. Ми захищаємо нас від усього. Перш за все, від логічного мислення.

дупа
до Що ми маємо? голений президент J

Миро
- @Asd
І мега-положення.

Додано до [mergetime]1358646326[/mergetime]
Найбільш заміського арсеналу Юрія Долгорука – 16 Р-30 Балістичних ракет Булава з діапазоном 8 тис. км. Кожна з них може перевозити до 10 ядерних військових голів потужністю 150 кілограмів – тобто десять разів більше потужних, ніж бомба скидається на Хіросіма. Єдиний волей з цього підводного човна може перетворити середню державу в пил.

У грудні 2003 року почалися випробування ракети, що є аналогом ракет на наземних родовищах Topol-M. Для цього використовується модернізований ядерний підводний човен Дмитра Донського (Тифун-клас). З 2010 року Юрій Долгорукий, спеціально розроблений для Mace, вже взяв участь у тестуванні. Усього було проведено принаймні 17 випробувань даної ракети. Як багато, як сім, закінчуються невдачею. Останні три були добре.

Обурзони
- ВП (Віртуальна Polska - ред.) Що, дійсно, дійсно? Яка картина є оголошенням !!!

Михайло
- Скільки бородавок ми маємо? Чи є у нас підводні човни? Як Туск, можливо, він отримав деякі уявлення про наш підводний флот, або, можливо, успіх є те, що ми отримали деякі види Gereck-era плаваючий trough, huh?

ЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Задні вітри витирають нас на пил, а стейки від нас поступово занурять їх – у мене є зброя.

Ясіу
Поляки не бояться радянського підводного човна, для Польщі вітаються антипольські уряди державного підприємства, які продали нашу країну, набагато небезпечніше.

Штефан
Так, Macierewicz, ви все ще хочете боротися з Росією?

Зазаз
— Мак’єєвич, коли він почне війну з Росією, підкаже кришку (до Ярослава Качинського – близько. переклад) як ударна зброя.

YZF-R1
Я розумію, що волей означає запуск всіх 16 ракет. Списки говорять, що немає іншого способу.

Жорстке порно
- @YZF-R1
Що таке? Запуск ракети не автоматично знищує підводний човен. І навіть якщо з’явилась загальна ядерна війна, вона прослужила б. Хороший приклад на користь цієї версії є, наприклад, величезні підводні човни типу Акула. З їх розміру вони були погано придатні для операцій в океані (вони легко виявляти), але подаються як плаваючі ракети для балістичних ракет, патрульних морів, навколишні бази.

Дробомбо
- @Ja
Акули не так легко виявляти – з цієї точки зору вони відрізнялися від американських аналогів класу Огайо. Причини їх дострокового виходу були політичними (САЛТ-3) та економічними (особливо вартість модернізації та перезнімання з новими балістичними ракетами). Також слід пам'ятати, що наймолодшим з трьох діючих типів вже 23 років, підрахунок від введення. Найстарші подаються 30 років, перш ніж остаточно знімати минулий рік.

Р
У цій ракеті було щонайменше 17 випробувань. Як багато, як сім, закінчуються невдачею. Останні три були добре.
А інший 10, де він це? Чи купили сертифікат базаром, magistrate?

шийки
- @А
Ці 10 все ще літають кудись, або, можливо, вони впав, і хто знайшов їх у брухту.

паоол
- @А
17 випробувань, 7 = відмова, 3 + успіхи, 17 – 10 = 7. Як отримати диплом? Купити це онлайн?

Ксерти
Росія є найбільшою загрозою світу! Коли буде Захід остаточно реалізувати це? Звісно, вся зброя є металобрухту, яка під час проведення випробувань буде коштувати стільки, скільки курськ, а найголовніша проблема для москальних вітрильників не буде отримувати самостійно. Однак, щоб зробити мус навіть Росія може, може викликати конфлікт, який, звичайно, не зможе виграти, тому що нічого не робити. А "Лонгендед" і так далі - це лише історія жахів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Зізіо
І я думаю, що якщо Мусковіти хочуть взяти за межі країни, вони, безумовно, не знищать її. Чому знову перебудувати? Не має сенсу.

свінгери
до У нас є ще одна «еаглеса» (двірна спортивна підстава, ідея прем’єр-міністра Туска – близько. переклад).

Жатки
- Ха, ми пишаємося. Що американці звернулися до нас F-16s.

Життя
У попередньому малюнку пеніс ще гірше.

Ставки.
Ніщо не будується, виробляється або зроблено. Просто продаємо. Польща, земля, бізнес...

Кола коляска
- @Wetty
У Польщі обов’язково повинні бути вигідними. Промисловість вже була знищена. Не було вигідно. Може бути поліція або армія принесе прибуток, а ще не скоро, тому що радіолокатори невірні (у Польщі полірувальні радіолокатори всюди встановлюються в надії роз'ємних отворів в бюджеті з штрафами від кишень водія).

Гість
Росія, як і будь-яка країна, має право створити армію і нав'язливу. І оскільки Росія має величезну і технологічно розкішну оборонну промисловість, як армію, так і навію на найвищому рівні!!! Причиною гордості Путіна та Медведєва, а також всіх інших громадян РФ.

Майк.
- @Гост
Добре, чому WP рубати Польща з цим?

Мамнік.
- Москалі, wow. Але російські дівчата досить і розумні, де є польська!

Ноорвер
Чому б Мусковіти кинули атомну бомбу на нас? Дуже важливо, щоб у нас є Туск, він буде робити це набагато краще і дешевше, ніж атомна бомба.

Український
- @Norwer
Ви забули про НАТО, це наш захист.

Маріо
Ми не робимо нічого, тому що у нас є секретна зброя J трансформатора в Свебодзіні і радіолокаційне міжгалузеве судно в Калкова. І спеціальна частина лицарів з крутицями, що приносять смерть.

ДЖВ 4101_56
Яка краса, привітання, Дороги Друзя!

Лічак
У нас є 30 000 священиків і вони не є.

М jdsklc55
до Що дайвінг, якщо вони бояться, що титан Комсомолець може збити кілометр, і весь захід був похитий страхом. І тепер вони подряпини своїх голів про те, як витягти з неї на поверхню все це g-o, з яким він фарширований. Нехай буде хворий, і скоро почуєте, що десь глибоко, вона чекає допомоги, і хлопці на її штаті, давайте їм підготуватися до гіршого, адже заради збереження секрету, Володія обов'язково буде жертвувати їх.

CZlowiek з PRL
- Браво, Росія. Ви єдина нація, яка суперечить американській гнилі. Браво, Росія. Ви єдина країна, яка виводить американський агрес. Браво, Росія. Я хочу, щоб російські народи об'єдналися, а також гордість в уряді, який під керівництвом пана Путіна і пана Медведєва змінили обличчя вашої країни. Браво, Росія. Хоча я полю і люблю свою країну, я з могутньою Росією з усім серцем. Браво, Росія. Бажаю більшого визначення у відносинах з «Дварфами Європи», які переважно конфліктні політики сучасної Польщі, збуджуючи людей Польщі, щоб зацікавити вас. Браво, Росія. Дякуємо за те, що Ви зможете жити у Вроцлаві, Сцчекіні, Гданську, Зеленому Гурі, Косхаліні. Браво, Росія. Дякуємо Вам за недосвідчену жахи війни.

Кола коляска
Круїз може спускатися на глибину 450 метрів.
І якось глибше.

10 хв
Люди є молони, вони виробляють інструменти, щоб знищити світ, тільки знищити його пізніше.

Сіостра Фаустяна
Половці задоволені молитвою та Божественною надбавкою, відчували на кожному кроці, а не з будь-яких підводних човнів.

Маяк
- @Siostra F20 аустина
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тепер і завжди.

Помаранчевий
Неважливо, що вони кажуть, США руйнували їх, купили їх і зробляли задоволення від них, а росіяни все ще об'єдналися і відроджували свою державу. Полюс може лише поширити ненавидимість і заздрість, подивитися, негарантувати, які можна зробити протягом двох десятиліть. Що ми отримали? Мес гірше комуни.

У 2020 році підводні човни Борі-класу стануть задньою стороною збройних сил Росії. Два інших проекту 955 човни, Олександр Невський та Володимир Мноах, вже проходять морські випробування.

У 2012 році розпочато будівництво четвертого князя Володимира. Це модернізована версія підводного човна, Проект 955A, яка буде виконувати 20 балістичних ракет.

До кінця 2020 року флот повинен бути восьмим круїзером класу «Борі». Три проекти 955 м п'ять проекту 955A, ці підводні човни замінять поступово декоммісійні човни класу «Шарк» (класифікація НАТО - Тюфун), а також «Швидкий» і «Морей» (Дельта-3 і Дельта-4).

На малюнку: "Yuri Dolgoruky" на верфі коротко перед спуском в воду. (вище, мій замітка)

ЗАМОВИТИ

Р
У Польщі ліквідовані верфі.

Кола коляска
- @А
Якщо лікарі не вигідні, ми також усунемо їх. Сподівайтеся на доходи міліції. Більше радіолокаторів!

П'єлєгняра
- @Кола працівник
Лікарі будуть вигідні, тому що у нас є така трансплантація Акт, що може виявитися, що більшість поляків будуть служити донорами (звичайно, безладно). Звичайно, донори для експорту, не потрібно займатися польськими пацієнтами, трансплантологія стане провідною галуззю Польщі, німецькими та швейцарськими генними банками, сповнена генетичної карти Польщі – результат руху молодих наївних поляків в різні дії з пожертвуванням кісткового мозку, крові та ін. Не про кістковий мозок, це про персональні дані – знати, де живе генотип і може служити органи (не тільки кістковий мозок!) для деяких багатих пацієнтів у світі.
Саме тому ці банки рекламують себе як з найменшими донорами світу. Якщо ви надішли зразки крові разом з вашими даними (в тому числі адресами), будьте обережні. Бізнес – бізнес. Не відправлено. Чим більший бізнес, тим менш відправлений. А органна торгівля є величезним бізнесом!

Почати
Війна закінчилася погано, Гітлеру довелося виготовити Московіти, і нам довелося пройти Німеччину, сьогодні ми не будемо залякати зі Сходу, і багато хто б мати Mercedes в гаражі. По рудоволосий продовжить фарбувати труби, і Каліш буде зважати 70 кг.

Нації.
- @Sd
Ти фольга.

Конж
- @Sd
А твій тато залишився у кульках діда.

Костек 44
- @Sd
В залежності від того, яка кількість переглядів Гітлера. В кінці війни він вважав, що красива гонка стане сумішшю Арянса і поляків.

й
- @Костек44
Волксдеути.

Про нас
- @Konjo
І Jozek Mengele має кулі.

Рико
- Я не розумію! Чи є це означає, що все, що вони повинні бути зняті і знищені? Чи є у них будь-яке майнове обладнання для мирних цілей?

Найкращий
Мусковіти завжди озброєні. Цікаво.

Гехехе
- @Вестиальт
Немає причин?

Арлан
- @Нехай
Хтось повинен містити США та Ізраїлю. Якщо вони мали руки безкоштовно, кожна інша країна поділиться долею Палестини і Іраку.

Клей
- Я шкодую про тих підводних човнів. Не доведеться жити. Ми чекаємо на наступний манувр.

Мартин
- @Kitek
У Польщі на десятки підводних човнів за останні 60 років, було одна аварія, яка закінчилася смертю підводних човнів. І в СРСР і Росії були 405 підводних човнів на кілька сотень, які закінчилися смертю. У С.С. не уникає катастроф, як Тресгер США, так і Scorpio США, тому я не сміюся, що багато, тому що статистично, Польський ВМС більш небезпечний, ніж С.С. ВМС.

Твитнуть
до Не хвилюватися, скоро ми покажемо новітні ... весл протисумаринові кораблі і торпедо каяк ... тільки це в нашому випадку, як мінімум вони будуть побудовані повністю, тому що так тільки один корпус виходить ... краще, ніж менше, тому що невелика дрібна і важче отримати ...

Івандер
Що таке, якщо це диво поділиться долею Курськ, то 107 жертв полетять донизу.

Оперативна пам'ять 12
А Росія боїться ракетного захисту в Польщі ... сміху в приміщенні.

Як
до У нас є те, що ми маємо. У нас є гриб від Torun (Father Rydzyk, "rydzyk" означає "рудовое"), цей гриб отрує все.

Дочка
Росія була влада, є і буде, навіть якщо PiSers просять притулок на місяць.

Він.
- Пан Мастеревіч з Качинським, що є їх ядерним підводним човном, для Смоленського потрібно атакувати їх, а період, відправити польський F-16s там і розігнати їх.

Козин
- @ Він він він
Деякі idiot написав, що неможливо розбити підводні човни за допомогою F-16. Навіть дитина знає J.

Злий
- @ Він він він
Ду ідіот.

Д.
- @ Він він він
І через негарантійних людей, як ви, Польща і поляки, вони лікують в асах, весь час.

Помаранчевий
Дум, що ви хочете зробити з Росією? І чому ці коментарі? Це як Кубани хочуть бути рівні Сполучених Штатів. Реалізувати, нарешті, що в реальності є лише три повноваження у світі, які можуть бути рівні один одному: Сполучені Штати, Росія та Китай. Звісно, є ще ядерно-армовані держави, які можуть серйозно заслуги з Францією, Пакистаном або Ізраїлі. Ядерна війна не буде нікому, тому ми повинні зосередитись на економіці, а не на зброї.

ПКП
- @Ролак
Що ви знаєте? Це Бог, хто видає карти.

Гомогенізовани
- @Пкп
Ви знаєте, хто сказав: "Коли людина говорить Богові, це молитва, але коли Бог говорить про людину, це шизофренія." Ви берете таблетки?

Руки
- @Пкп
Ви забули про Польщу? Ми працюємо. Наші болверини витирають їх. І наш флот, хоча невелике, обов'язково буде охороняти морські ворота.

Кошик
Сполучені Штати більше не потребують підводних човнів для проведення ракет і ядерних військових. Вони можуть вразити Росію з власної країни ... вони мають ракети невидимими до радіолокаційної ... так, щоб Москал побачить ракету тільки на чолі ... не буде достатньо часу навіть для променя.

Левак
- @Tusk
А ви думаєте, що росіяни не мають такої ядерної ракети, здатної вразити територію США. Це був час. Вони мають ракети в космосі, як і США.

Гугунгуг
- @Tusk
Навіть якщо вони мали ці невидимі, обидві країни мають те, що називається мертвою ручною системою. Весь арсенал буде активовано автоматично після першого удару. Росія і США ніколи не будуть використовувати ядерну зброю проти одного. Не вдається комп'ютерна система і світові закінчується.

*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ ***
- @Tusk
Ви бачили???? ?

Незаймана Ніка.
А просто подумайте, що якщо це не було для idiot Papala Vladislav IV, то тепер ми маємо таку «Юрія» з 20 Warheads, і ми будемо називати їх «Баги».
Мицзюв (Мицко, Мицзяслав) – назва кількох польських царів і князів.

Додано до [mergetime]1358647098[/mergetime]
Це його.

Джерело: