Факти про іноземну мову

Вивчення мови є майже інтуїтивно зрозумілим процесом, під час якого деякі файли, які вже були розблоковані в підсвідомості.

Як правило, ми нічого не знаємо про зміст підсвідомості, тому мова не повинна бути вчена, але ми можемо сказати «запам'ятати».

,7 кв.м.

Ми всі знаємо приклади шкільного навчання, щоб зробити нудні вправи, які викликають нічого, але дратівливість. Іноземна мова повинна викликати зацікавленість, або принаймні внутрішню зворотність, почуття, яке, слова запам'ятовується (загадані) без зусиль, і мова стає природною.

Ось деякі маловідомі факти про мову

1,1 км Чим менше ви думаєте, тим краще. Мова повинна бути інтуїтивно зрозуміла, як діти роблять. Навіть не знаючи граматики і абетки, вони побудують правильні вироки і фрази за певним віком.

2,2 км Послухайте іноземну мову – найпривабливіший спосіб її вивчення. Атемпти говорять також дуже важливо, а наявність помилок в першому етапі не має значення. Так само фрази почули багато разів у виступі, здавалося «попередити» автоматично. Коли я дізнався другу мову в досить короткому терміні, мій логічний суть назвав мене папугу. Незважаючи на те, що я мав гарну команду мови, вона здавалося мені, що я не знаю її, але просто повторю після того, як хтось.

3. У Мова. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я ніколи не знайшов походження цього збігу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Нехай мова говорить. Про рівень, де ваш словник вже значний, і розмова, яку ви не залучаєте важливі логічні причини або використання термінології, які ви дійсно повинні думати про.

4. У Ретельно виглядають на лицьових виразах носіїв мови. Комбінації певних звуків і комбінацій літер приводять певні м'язи обличчя. Таким чином, деякі представники тієї ж нації, в якомусь сенсі схожі один до одного не тільки через їх походження, але і через їх унікальні вирази обличчя. Спробуйте скопіювати цей вираз обличчя, коли ви промовляєте іноземні слова, і ви ніколи не будете неприємні проблеми, які ви не повинні.

П.С. Від автора. Я говорю два іноземні мови, хоча я не маю нічого спільного з мовними мовами. Зараз для мене достатньо двох мов, але, якщо це необхідно, знаючи основні принципи рефлексивного або інтуїтивного навчання, я зможе дізнатися один або більше в досить короткий термін.

Автор: Олена Осокіна

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: osokina.com.ua