619
Як навчитися говорити іноземною мовою при страшному старті розмови
На жаль, люди, які не на всіх ембарах, як добре знають мову – вони просто починають спілкуватися і насолоджуються нею. Але багато людей просто не люблять поговорити з незнайомцями, і вони не піклуються про те, що мова говорити.
У першому випадку ми говоримо про екстрертів, і це не велика проблема для них, щоб почати говорити іноземною мовою. Другий про інтроверти, і це складніше.
МиВеб-сайт Разом з Євгенією Кашаєвою, вони вирішили дізнатися, як почати спілкування з іноземною мовою для людей, які найбільш часто некомфортні розмови.
«Агаїн, повинен йти і дізнатися? Ви дізнаєтесь, що мова йде про це, мій чоловік каже, що на нашому наступному поїзді, адже я віддаю перевагу не спілкуватись з місцевими місцями. І він повинен пам'ятати свої уроки англійської мови. У той же час я не маю мовного бар’єру, я більше не подолаю всі ті страхи спілкування з рідним динаміком, які були присутні перед. Я просто не схожа на незнайомців, і це не те, що я не люблю говорити. Я інтроверт.
Мій чоловік, навпаки, вдається піти в готельний комплекс, і після того, як він вже має купу знайомих з різних країн. Він не плутає, як добре знає мову, чи знає його співрозмовники, він просто спілкується з людьми.А бути чесною, я захоплюю цю якість. Я не можу зробити це, я волію відпочивати і відновити самостійно.
Що відбувається з вами? Ви хочете спілкуватися з усіма і насолоджуватися нею, або ви віддаєте перевагу висувати з двома або трьома близькими людьми, які намагаються мінімізувати спілкування? У першому випадку ви є екстреним, і це не повинно бути великої проблеми для вас, щоб почати говорити іноземною мовою. У другому, ви перетворите інтроверт, і це складніше.
Не подобається поговорити з незнайомцями, не схожа на те, що вони не цікавляться. Насправді, це просто функція нервової системи, яка не має нічого спільного, але пов'язана з нашим реагуванням на зовнішні впливи.
Чи є спосіб почати спілкування іноземною мовою, яка ідеально підходить для інтровертів? У мене є враження, що наша система освіти призначена для вихователів, і що інтровертований брат не дає шанс реалізувати свій потенціал. Візьміть звичайний англійський урок. Що ми маємо? Великий клас або група, натовп людей, потрібно надати нездійсненну відповідь (інше зниження оцінок), часто немає часу думати про це, потрібно відповісти на суспільно, і часто деякі навчальні несуть.
Давайте подивимося на неї очима екстроверта. Багато людей поспілкуватися. Ви можете говорити прямо, не потрібно думати, добре, що помилка, але впевнено і весело. Перед заняттям можна знову. Ви вводите розмову енергійно, ви відповіли, ви практикуєте свою мову, чудово!
Інтроверти дивляться речі по-різному. Часто сором'язливі. Вони будуть мати щось сказати, але вони воліють тримати мовчать, тому що вони бояться сказати неправильно і виглядати приступно. Не хвилюватися про помилки.
Який шанс, що інтроверт досягне суттєвого успіху в класі, якщо сам процес принципово суперечить їх потребам? Замість того, щоб розбити себе і намагатися адаптуватися до системи, я пропоную зрозуміти наші сильні якості і використовувати їх до максимуму.
Сила інтровертів
- Ми вважаємо за краще думати першим, а потім робити і говорити.
- Ми знаємо, як висловити наші думки в письмовій формі.
- Ми хочемо, щоб навчатися.
- Ми уважні слухачі.
- Ми можемо концентрувати.
- Ми хочемо розповісти про те, які питання ми не любимо все інше. Не торкнувшись нас занадто багато розмови, huh?
Як використовувати їх на практиці Хороша новина: Якщо ви є інтровертом, ви вже зосередилися на оптимальному видобутку знань та обробки інформації. Ви, як правило, щоб зробити менше помилок, тому що ви думаєте, перш ніж сказати, це. Завдяки Вашій здатності працювати, ви можете мати хороший пасивний словник (слова, які ви знаєте, але не користуєтеся мовою) і гарне розуміння граматики. Ви слухаєте більше, ніж викривач, який працює з вами, всі інші речі рівні. У вас є вміння писати ваші думки.
І для того, щоб говорити і подолати мовний бар'єр, потрібно створити комфортне середовище для навчання.
Головний принцип:Групові заняття
Група повинна бути невеликою. У великій групі ви не зможете думати. В ідеалі це повинно бути коло інтересів. Тоді він чарівно виявиться, що ваш непристойний і непристойний випаровується, і ви є eloquent і цікавим співрозмовником. Атмосфера повинна бути доброзичливою, без змагань.
Індивідуальне навчання
Класи Skype зручні. Ви перебуваєте на території, це найзручніший формат. Повний час урок з викладачем - більш пряма взаємодія з викладачем, необхідність залучення до уроку. Ще більш енергоефективний варіант, хоча ефективний.
Добрий вчитель.
Можливо, для багатьох викладач буде єдиним співрозмовником для усної практики, і він значно визначить атмосферу заняття. Багато вчителів роблять відео презентації або блог. Ви зможете знайти людину, з якою ви будете приємно і цікаво спілкуватися. Ви завжди можете змінити вчителів, якщо щось йде неправильно. Я волію працювати з людьми мого темпераменту. Я знаходжу його важко, коли вчитель занадто багато. Я шукаю вчителів на Italki.
Партнери
Якщо ви достатньо, спробуйте друзі для мовної практики. Ви можете почати з листування (email або Facebook), а потім героїчно піти в Skype. Щоб зробити це, вкажіть ваші інтереси в профілі і почекайте, ви, ймовірно, зможете знайти цінний співрозмовник для себе.
Чому навіть говорити? Чи можу я просто читати книги і дивитися фільми? Ні, ви не можете. Ви хочете дізнатися мову, не знаєте? Без розмовної практики ви не зможете говорити її. Якщо ви хочете навчитися плавати, вам доведеться піти в басейн, дивитися відео на YouTube і читати книги про плавання.
Знання, які не вводять в практику без використання. Алас. Щоб подолати страх, потрібно постійно імітувати маленькі ситуації, які виправите. Поступово це вийде, що все не так страшно. Для комфортного відпочинку ми обов'язково збираємося.
Почати говорити про себе голосно. Це найпростіший і найдешевший спосіб. Або поспілкуватися з котом. Ви можете дізнатися багато, але ви будете боїтеся сказати, що це значить. І говорячи поодинці, що дозволяє використовувати артикулаційний апарат для використання в процесі. І в правому моменті слова самі випадають з мови! Якщо ви не знаєте, що ваша відмінна лексика і знання тонкощів граматики будуть без використання - вам просто залишиться безшумним.
Принцип роботи свідома практика Ви маєте змогу досягти відмінного успіху в будь-якій сфері діяльності, включаючи мовне навчання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви контролюєте процес навчання і коригуйте його при необхідності. Ви спробуєте, перевірте різні варіанти, поки ви не знайдете найкращого. Ви постійно розвивається.
Наприклад, я не даю провину англійською мовою. Я знаю цю проблему, читати додаткові матеріали, робити вправи, запитувати питання, перекопувати в неї - поки я розумію це ретельно. Я перейде до наступного завдання.
Зрозумільна практика допомагає досягти винятково високих результатів, але вимагає максимальної концентрації і роботи окремо. Я думаю, що ви вже знаєте, що навчання поодинці є найбільш зручним. У вас є ваші цілі і ваші книги, сайти, подкасти, і ви зробили велику роботу, ви зібрали багато матеріалу, ви повинні обробити його.
Якщо у вас є достатня кількість можливостей і мотивацій, вам не потрібно більше. Інтенсивна незалежна робота для інтроверта є найкращим способом просування в мовному навчанні.
Застосувати принцип свідомої практики, з сильними зусиллями, вирішувати, що необхідно своєчасно влаштувати спілкування з перевізником, визначити комфортну кількість разів. Буде потрібно зробити, інакше:
Ви не зможете виправити помилки, які виникають (кішка не допоможе тут); у вас немає бесідної майстерності. Не обговорюється необхідність усної практики, навіть при роботі окремо,
Як не втратити мотивацію і зберегти поліпшення?Поверніть свою мову в хобі
Здравствуйте про мову, закохуйте її, в країні, культуру (можна навіть мати хлопця або дівчину, безумовно, прискорить ваш успіх). Якщо ви не розумієте, чому ви витрачаєте час на цю мову.
Що робити, якщо не вистачає мотивації або розуміння, куди піти далі?
Підтримка мови від фахівця
Ідеальним варіантом є пошук фахівця, який допоможе вам розвивати, буде контролювати ваш прогрес, але не буде безпосередньо навчати вас правила граматики та вправи на практиці. Ви самі зробите. Таку людину налаштовує завдання для вас і працює з вами, щоб досягти її. Допомагає, де важко, перевіряє результат, мотивує вас відірвати від затишного дивана і дізнатися, що ви не дізналися, поговорити, де ви не хочете поговорити і т.д. Він повинен бути добре в порівнянні з методами, вибрати найкращий для вас, він повинен знати мову на високому рівні і повинен бути в змозі досягти цілей. Це може бути будь-який кваліфікований викладач, який здатний відповісти на складні питання і знає мову на дуже високому рівні.
Щоб почати говорити про мову, долаючи мову і свої внутрішні бар’єри, потрібно зустріти кілька простих умов:
- Перед тим, як говорити іноземною мовою, потрібно перевернути увагу. Ми застрягаємо з ним. Не намагайтеся бігти і поспілкуватися. Подаруйте собі деякий час, щоб отримати базові знання, які ви відчуєте себе комфортно.
- Робота над власними силами. Використовуйте ці дорогоцінні навички. Якщо це можливо, скажімо голосно, самотні, але не забудьте про необхідність зробити це живими людьми.
- При можливості створити комфортні психологічні умови для навчання та спілкування. Шукайте і знайдіть людей, які ви будете щасливі. Покажіть справжній інтерес до тих, хто вже перебуває у контакті. А потім ви будете мати абсолютно не проблема з мовним бар'єром або з небажанням говорити.
Веб-сайт: www.art.com/gallery/id-a62481/charles-dana-gibson-posters.htm