Найпростіший спосіб говорити іноземною мовою

Зупинити слухання про те, як інші навчилися вільно говорити, зупинити читання про це, і зупинити дайвінг в теорію і мріяти про «вже день коли». Час йти і почати говорити!

Коли я був 21, єдина мова я знав англійську. У школі, іноземець не пішов, і я дав на цьому випадку. Після того, як я думав, що це було занадто пізно. Тепер, через сім років, я говорю вісім мов вільно, і я знаю ще кілька. Завдяки цьому, я не відчуваю дискомфорту в подорожі по всьому світу і дуже легко зробити нові знайомства. Це не було результату роте навчання або залити величезні кошти в будь-які програми або курси. Я просто побачила певну стратегію, яку я буду говорити далі.

Зручний спосіб говорити іноземною мовою

Правовий підхід до навчання

Багато людей вражають своєю впевненістю, що кожен може навчитися говорити іноземною мовою всього за кілька місяців. У зв'язку з тим, що більшість з нас не встигли викладати слова у вироки протягом декількох років, мій звіт звучить більш ніж оптимістично.

Побачимо, як навчається мова в школах. За кілька годин теорії на тиждень, ніхто не цікавиться домашньою роботою, дізнаючись тільки що дозволить вам пройти майбутній іспит. За п'ять років малоймовірно мати хоча б кілька тижнів безперервної роботи з іноземною мовою.

Коли я прибув у Будапешті, я не мав ідеї місцевої мови. Але через два місяці, я повністю інтерв'ю в угорській мові. Я не розумний і більш талановитий, ніж будь-який з вас, але я дуже рішучий і стійкий до досягнення поставлених цілей.

Якщо ви не хочете, щоб вам було якомога більше часу, щоб вивчити мову, але ви повинні витрачати принаймні одну годину на день, ідеально навіть більше. У той же час головний акцент повинен розташовуватися на практичному використанні.

Результати тільки приносять реальний інтерес до успіху. Якщо ви просто хочете говорити іноземною мовою, ви ніколи не дізнаєтесь. Хто не хоче? Щоб зробити значний прогрес, потрібно перетворювати бажання в необхідність.

Єдиний спосіб зробити ваш успіх неминучим, щоб почати говорити. прямо зараз.

Зупинити вивчення мови – почати говорити її!

Якщо я попросив відрізнити між тими, хто навчився говорити іноземною мовою, вільно і тих, хто не робив, я б сказав, що колишньою практикованою мовою в реальних життєвих ситуаціях. Не для екзаменів, не для прослуховування подкаст або читання книг, але для спілкування з реальними людьми. Я кажу це на основі численних спостережень.

Якщо ваша робота може швидко читати або зрозуміти, що говориться на радіо, відмінно. Далі все, що ви повинні зробити, читати і слухати, що кажуть оголосники.

Щоб навчитися вільно говорити, потрібно говорити. Чим краще. Немає зв'язку, і це суть того, що я намагаюся передати вам.

Поспішно зупинятися на теорії! В реальності мова не така ж, як і в підручниках, і навіть якщо ви помилитеся, ви не зможете іспиту. Так само, як іноземці, ви помітите суттєвий прогрес.

Я запевняю вас, якщо ви можете говорити, ви можете бути неправильними, але рідні спікери або спікери не будуть відхилені цим. Багато хто з них навіть буде щасливо виправити вас, щоб розповісти вам, що ваша помилка. А коли ви бачите, що ви зрозуміли, мовний бар’єр буде розбитий.

На практиці ви будете мати сильні зв'язки в голові, які мають відношення до різних життєвих ситуацій. Ви ніколи не досягнете того ж останнього ефекту, навчаючи абстрактну теорію в будь-якій, навіть найсучасніші курси.

Не чекайте, щоб закінчити свої дослідження – візьміть питання на власні руки!

Що бракує в багатьох курсах є те, що незалежно від того, наскільки інтенсивно ви навчаєте, ви навчаєтеся на даній програмі, без реальних ситуацій життя, і тому так важко досягти будь-якого реального ефекту.

Я знаю людей, які люблять словники, вони знають неймовірну кількість рідкісних слів і можуть ретельно пояснити правила граматики. І поки вони не відчувають себе готовим, щоб почати говорити.

Я жив з однією з цих людей в Іспанії. Якщо у вас виникли іспити, він дав мені гідний старт голови. Незважаючи на це, набагато простіше спілкуватись зі мною, ніж з моїм другом (Спаніарди сказали мені це таємно). Я не думаю занадто багато про те, що правильно, я просто говорю.

Люди, які граппі з ідеальним словом без помилок, завжди потрібні додаткові години класу, тільки після того, як вони думають, вони будуть готові. На тиждень, але жоден з них не буде однаковим, коли вони готові. Довірити мене.

Люди, які не знають теорію, але які мають багату практику, завжди зроблять будь-який науковий співробітник. Не про будь-які спеціальні таланти, це просто те, що вони колись відкрили свої роти і почали використовувати іноземну мову.

Мова – спілкування. Якщо ви думаєте про це як словниковий запас, або правило граматики пам'ятати, ви помилилися.

Після того, як ви починаєте використовувати мову, ви навчаєтеся, ваші навички мови покращать різко. Це не буде легко, ви не можете обійтися без етапу, коли буде багато помилок, але візьміть його як неминуче. Як тільки ви починаєте говорити, ваші помилки почнуть зникнути на сигналізацію.

Щоб дізнатися мову, вам не доведеться ходити кудись.

На відміну від перекачування gigaбайтів подкаст або оплати за мовні курси, зустрінеться з звичайними людьми і практикують мову. Ось де можна знайти такі люди:

Ви можете познайомитися з іноземцями в кафе біля готелів, в книжкових магазинах біля розділу «Російська мова для іноземців». Звісно, мережа є повно сайтів, які спеціалізуються на пошуку партнерів для спілкування;
Ти можеш стати муфтою. Ідея співучого серфінгу – забезпечити безкоштовне проживання для мешканців інших країн. Виберіть правий мандрівник (навіть, ви знаєте, які критерії). Вам потрібно зареєструватися на www.couchsurfing.org. Ви також можете знайти людей у вашому місті, які говорять про праву мову.
Ви можете спробувати знайти партнера розмови для Skype. Зараз інтернет є повним безкоштовним сервісом.
Все вище можна зробити прямо, де ви живете. Знайти людей, для яких мова ви навчаєтеся рідною, збирати однодумців на практиці з ними, організувати зустрічі. Якщо ви вирішили досягти успіху.

Зважаючи на те, що мова за кордоном може бути більш ефективною - це неминучість використання її на практиці.

Але багато хто живе за кордоном, щоб уникнути спілкування іноземною мовою. Я зустрілася з товаришами, які мешкали в Празі протягом десяти років і поки не говорила з чехою на всіх. Він знайшов себе підходящу роботу і оточену людьми, які говорять про рідну мову і все підходить йому. Він смішний, що його діти говорять чеською вільною.

Якщо він може зробити це в іноземній країні, чому ми не робимо це в нашому місті? Не варто повністю відмовитися від рідної мови (для більшості це просто нереально через роботу, сім'ю, друзі), просто зібрати вас людьми, серед яких все, що ви будете спрямовані на поліпшення мови.

Позитивне ставлення – запорука успіху!

Неважливо, якою мовою я навчаюся, я завжди думаю, що моє скло навпіл. Як відповідь на заголовок статті, ви можете надати список причин, чому вивчення даної мови може бути складним завданням, але цей підхід дозволить вам з великою кількістю причин, чому ви не повинні навіть зробити. Експоси є великим злом.

Я рекомендую підтримувати позитивне ставлення при контактах з іноземною мовою. Це буде простіше.

Позитивне ставлення випите свою впевненість у правильністі мови і запобігає виникненню будь-яких внутрішніх перешкод. Коли ви бачите, що люди розуміють вас, будуть позитивні відгуки «розшукані – отримали хороший результат». До того, як ви навіть зв'язуєте око, ви отримаєте впевненість у собі. І якщо під час занять ви максимально орієнтовані, то навчання буде проходити ще швидше.

Так перестати слухати, як інші навчилися вільно говорити, зупинити читання про неї, і зупинити дайвінг в теорію і мріяти «день коли». Час йти і почати говорити!