Ви не вірите. 8 Уроки лідерства від реальних підприємців

Навіть найдосвідченіші і талановиті люди дізнаються основні правила життя тільки після років страждань і помилок. Швидке підприємство кореспондент Vivian Jung розповіли про кілька видатних підприємців, і вони розповіли про найважливіших уроків лідерства, які навчилися від своїх помилок.

1,1 км Саме тому, що ви запустили компанію не означає, що ви є лідером Юлії Харц, засновником Eventbrite.

За минулий рік я дізнався, що якщо ви не бачили, що це так, ви не можете бути лідером. Лідерство - це те, що ви повинні працювати над і знову. Неважливо, скільки ви працюєте, ви постійно стикаються з тестом вашої здатності привести людей і будувати союзи.

2. Конкурс вбиває творчість Філіп фон Борріс, співзасновник Refinery29

У бізнес-світі завжди є змагання. Щоб досягти успіху, потрібно знати конкурентний краєвид назад і вперед. Але як тільки ви починаєте наступні змагання, ви пропустили на що ви дійсно сильнішими. Я бачив конкуренцію вбити творчість багато разів. Я постраждав від себе: коли ви починаєте порівнювати себе іншим, креативність зникне кудись, ви починаєте робити лише нову версію того, що ваш конкурент вже створив. Може бути гірше, ніж їх. Так не переносить цих порівняння: навчайтеся створювати щось з нічого.

3. У До того, як ви приймаєте важливе рішення, подумайте на день або два Чет Капоор, CEO Apigee.

Коли я був молодий професіонал, я переконаний, що основні риси успішного лідера – це талант і дисципліна. Я думав, що ви були талановитими і готові працювати, ви готові вести. Але тоді я зрозумів, що прийняття важливих рішень — ключова особливість будь-якого лідера — іноді вимагає терпіння. Якщо я відчуваю себе некомфортним прийняттям великого рішення прямо зараз, я чекаю на день або два. За цей час я не збираю нові дані, я не зважаю прозу і мінуси. Я просто даю його час, і часто з достатнім терпінням, вона проявляється досить чітко.

4. У Naivety в бізнесі добре, Jill Salzman, засновник The Founding Moms

Я нічого не знаю, як побудувати бізнес. І що я не знаю допомогли мені побудувати свій власний спосіб роботи компанії, а не повторити те, що інші робили раніше. Так, цей підхід мав свої витрати, але результат величезний. І сьогодні, коли я бачу молодих людей, які не розуміють, що вони роблять, я зателефоную їм і спробувати покласти їх на трохи більш продуктивний шлях. Але все ж, якщо ви є підприємцем, ви повинні розуміти все самостійно.

5. Умань Нехай клієнти впливають на ваш продукт, Brett Northhart, співзасновник LE TOTE

Ми працюємо над тим, щоб змінити і розвивати продукт. Якщо ми оптимізували його занадто рано для конкретної мети, ми завершимо неправильний продукт для неправильного замовника. Багато людей, які починають думати про бізнес, вони знають все, що потрібно. Ви повинні бути цікавими і слухати своїх клієнтів. В іншому випадку ваш продукт і ваш бізнес ніколи не буде великим.

6. Жнівень Подаруйте команді час придумати свої ідеї Yi Lee, співзасновник Vouch

Зручний і короткостроковий стиль лідерства, щоб завжди мати відповіді і ідеї, готові. Але це набагато важче — і набагато більше винагороди — за команду, щоб тримати свою мову, тримати тиху про свої ідеї, і тримати питання до тих пір, поки команда настає відповідей.

7. Dan Rosenweig, генеральний директор Чеггі та колишній генеральний директор Yahoo

Коли щось йде неправильно, ви хочете захистити себе і відлякувати когось ще. Я також мав момент, коли Intuit CEO Білл Кемпбелл назвав мене і попросив мене, щоб взяти ходи з ним. Він сказав мені: «Така відповідальність за ваше життя, відповідальність за її результати». В кінці навчає мене, що ви є вашим досвідом. Коли щось йде неправильно, це час, щоб ввійти в все, що ви знаєте і дізнатися, як боротися з проблемою, а не споживати його.

8. У Не робіть обіцянки, які ви не можете тримати, Rene Lasert, CEO Bill.com

Занадто багато обіцянок - це погана ідея, і занадто багато обіцянок замовнику є катастрофою, чи ви найняти когось, щоб працювати або перенести їх на перебування. При роботі з людьми, вам потрібно зробити їх, щоб прийти до вас або залишитися з вами з тієї причини, але з тієї причини, що не просто тому, що ви зачарували їх. Я дізнався багато разів від власних помилок, що найважливіша людина, щоб переконувати когось працювати на вашу компанію, але один з ваших співробітників. Якщо ви зрозуміли це, то зосереджуйте увагу на тому, що ваші поточні працівники задоволені. Залучає інших талановитих людей.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Ideanomics.ru/? p=4830

Категории

Смотрите также

Новое и интересное