Як стати лідером: 10 правил від майстер-класів Ірини Хакамада

Ми живемо в унікальному часі, коли немає правил або повноважень, і кожна людина є безкоштовним для створення власного життя. За словами політика Ірини Хакамади, кожен може стати лідером у їхньому житті та бізнесі. Що потрібно, вона пояснює крок за кроком в майстер-класах. Що потрібно стати лідером? Веб-сайт публікує резюме лекції від майстер-класу безумовно сильної жінки Ірини Хакамада.

Повернемося до свого життя і буде решта. Але для цього необхідно підготуватися до ризиків. Ви повинні платити за щастя. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше. Щоб бути щасливими, ви повинні ризикувати. Я був жиром, застійним, непристойним жінкам, одягненим так, щоб чоловіки похилили. Я довго змінив і розумію, що я розмовляю. Я сподіваюся, що це займе багато часу.

1,1 км Головною якістю лідера є можливість взяти відповідальність. Ви несете відповідальність за життя і для себе, для вашого бізнесу, для інших людей. Ви ризикуєте гроші. Німець в Росії хоче бути відповідальним. Ми живемо в країні, де ніколи не був лідером, тільки босів або лідерів. Але лідер відрізняється від босів в тому, що керівництво подається добровільно, ви краще, ми обрали.

У Росії ця якість легко розвивається – ніхто не піклується про вас. І ніхто не зробить все для вас. Це дійсно не буде. Єдиний спосіб життя в руках.

Лідер не відмовляється нікому. Після того, як ви починаєте розірвати свою країну, ваш уряд, ваш партнер за невдачу, кожен не є лідером. Якщо у вас є повний крапок у вашому житті – на роботі, у Вашому особистому житті, з дітьми, то в цьому найскладнішому стані лідер говорить: то щось невірно в мене. Якщо я є лідером, незалежно від того, що я збираюся побудувати свій світ і зробити його добре.

Всі люди потрапляють в дві категорії: якщо люди і коли люди. Лідер «хен». Час відправлення. Ця концепція є внутрішнім, існуючим. Але вони не народжуються. Я ніколи не був лідером, я тільки стала на 38. Зробіть зміни, принаймні в особистому житті.

2. Вчимося спілкуватися Це в Росії не знаю. Ми створюємо конфлікти з нуля. Ми не можемо слухати або чути. І для керівництва, міжособистісна комунікація є надзвичайно важливою: можливість бути чарівною, гнучкою, можливістю говорити і вчитися.

Коли я увійшов до політики, я придумав спосіб спілкування Айкідо. Що означає? Я кажу: «Так, я згоден». Я йду, що я думаю, це правильно. Я запустив - Я пропустив його і пішов, щоб зробити це. Не доводити нічого. Не спробуйте нічого. Особливо в групі чоловіків це не буде добре. Сидіння, слухати, працювати важко. Ніколи не відповіли на образ таким же чином. Зайдіть! Ви побачите, скільки інформації ви отримаєте. Кожне інтерв’ю є інформацією. Вчимося слухати. Але якщо ви запитуєте вашу думку, вам потрібно говорити дуже суворо, чітко і професійно.

3. У Вчимося жити в епоху турбулентності Наш час називається турбулентністю. Кожна країна проходить через три етапи:

• Турбулентність. Коли установи не працюють, судова система не працює, немає приватної системи власності. І все припинилося. А, як і в США, всі розвивалися, але прийшли до її ліміту, і глобальна криза 2008 р. зламали.
  • Статика - всі установи створюються, все добре працює, стабільність навколо. Ці країни Європи - Німеччина, Данія, Швеція, Швейцарія. Вони добре живуть і просять їх не доторкнутися або залучати їх у світові проблеми.
  • динамічні. У той час, коли соціальні установи накопичилися так багато позитивності, що вона перетворилася в якість, і нові технології виявляються, є науковий бум. Японія пережила це в 60-ті роки, США - до останнього кризи. Сьогодні Китай переживає цей період, де створюються гнучкі соціальні установи, Індія, де працюють як традиційні, так і демократичні інститути, так і Бразилія.
Розвитку в цих країнах різко пішли. Всі вони знаходяться в діре потребі природних ресурсів. Не існує води в Китаї, немає нічого в Японії або Сінгапурі. Як ви помітили, найбільш ефективні і розвинені економіки не мають сировини і залежать від сировини. Що таке? Взяти технологію, створити альтернативу, щоб не залежати від нафти і газу. Тепер ці технології все ще дорогі, але комп'ютери одноразово оцінять безглузду. У Італії сонячні батареї розподіляють для фермерів безкоштовно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

4. У Великий хаос – це не мез, це дуже складне замовлення. Але ви можете зрозуміти це, якщо у вас є професійна інтуїція. Лідер потребує. Ви можете працювати професійно. Як?

Дві години на тиждень, спокійно тримати. Вимкніть телефон. Не спілкуйтеся з ким-небудь, відключіть свідомість, щоб витягти інформацію з підсвідомих. Вимкніть всі зовнішні стимули і зробіть те, що вам подобається. Все підходить крім спорту. Малюнок, дивитися фільми, збирати човни. Візьміть руки і уяву. До цього встановлюємо завдання. І ви будете мати рішення. Один раз на рік проводить тиждень в антитуристичному потоці. Якщо дощ і рум'яна, підійдіть до моря. І природа дасть вам розуміння. Налаштуйте внутрішні витрати, щоб проаналізувати їх.

Є теорія макрокосмії та мікрокосмія, яка говорить про те, що все відбувається у світі, тим самим відбувається до вас. І якщо ви ловите, що відбувається в світі, якщо ви тримаєте процес, то ви досягнете успіху.

Сьогодні, ніхто не може дати прогноз, ніхто не може пояснити, що відбувається в країні, чи це криза або рецесія, і що буде далі. Хаос панує. Я можу відреагувати вас, що не тільки в Росії, але ніде в світі вони знають, що буде відбуватися. Світова економіка сьогодні залежить від Китаю. Не знаю, як вони будуть жити. Китаянка все ще посміхається і мовчить.

Це новий час. Де все висить навколо, всі крапки, немає правил, але де все залежить від вас. А якщо ви чули, розуміли, де попит, половив свою хвилю, то ви приїдете до успіху швидко і легко. Цивілізація все ще рухається вперед, незалежно від того, скільки країн і режимів проти неї. Так пройде цей етап турбулентності. Це просто перехід на статичну.

5. Умань Розробка власних особистих критеріїв успіху Не потрібно грошей. Це має бути ідея, мрія, самореалізація. До снів. Якщо мій головний критерій був грошима, я буду йти на інші партії. Я збираюся в парламент і сидить там і отримаю гроші. Але я не зацікавився. Я хотів би зробити свій власний суп. Ви повинні зробити те, що ви дійсно хочете.

Я мріяв бути президентом. Чоловік сказав, подивіться на себе в дзеркалі і скажімо ваше ім'я в голосі. Який з вас президент РФ? Я був відхилений, запозичила гроші з бандитів на виборчу кампанію. Я знайшов крайовий р-н, жахливо бідний, на околиці Москви, де міський транспорт не ходив. І зробив це. Я пройшов. Мій чоловік фінансував мій конкурент. І пішов конкурент, і я виграв. І я зрозумів, що я був лідером. Я можу.

Уміння зберігати енергію дитячих снів дуже цінна. Це дуже міцна енергія. Я був досить протягом 14 років роботи в політиці, в чоловічому середовищі, з моїм зовнішнім виглядом і прізвищем. Я став найвідомішим жіночим політиком. Так лідер завжди є дитиною. Головний - дорослий. Свіх робіт залишилася дитиною в житті, він хотів знайти продукт, який дівчата будуть любити його. І зробив він.

Успіх не дорівнює щастя. Я був успішним, але не щасливим. Гроші в досягненні успіху Для реалізації Ваших ідей достатньо грошей. І так я не прокинувся кожен день мислення, "Дуже, я бачу цю роботу, але я збираюся голодувати, якщо я не зроблю це." Як сьогодні відрізняється від 90-х? Коли Росія колективно несвідомо, правила працювали. Я був успішним, але не дуже щасливим. Я запитав себе, що не так? Ви тонкі. Чому ви відчуєте? І раптом я зрозумів, що я хворий. На цій точці я став лідером. Я дала відповідальність за життя і ризики.

6. Жнівень Будьте індивідуальними – зробіть свій власний суп. Сьогодні постмодерн, фузія. Все змішане. Ви повинні почути все, об'єднати і об'єднати, заварити власний суп – додати все, що ви хочете суп. Якщо вам подобається його, інші будуть.

Життя – рух. Чому всі стіни рухаються в японських будинках? Чому японські дизайнери обсесовані асиметрією? Оскільки життя асиметрія, рух. Класика пішов, ви втомилися від неї, ви хочете викинути костюм, краватку і покласти на джинси і кросівки. Якщо ви хочете худнути на себе, вам потрібно зрозуміти, що ви переїжджаєте, заваріть свій суп за вашим рецептом, ви майстер вашого життя. Сьогодні це простіше, ніж вічно, мільйона можливостей. Зробіть свої правила. У радянських часів ми були кегами великого механізму. Це час індивідуальності.

7. Про нас Майстер професії Розробити професію своїми руками. Це страхування, це основа, яка допоможе вам вижити в найскладніших випадках. Дізнайтеся про час, отримайте нову інформацію. Після того, як в Оксфорді я дав лекції і зустрів дівчину з Росії. Вона пішла там, навчаючись бути філологом. Працює в найвідомішому банку. Вона говорить, що ви не знаєте, що це досвід. Я можу зробити все зараз! Я ніколи не збираюся кудись.

Ваша професія, що дає вам гроші, тому працювати до 30 років, опанувати професію.

8. У Повернутися до влади. У часи турбулентності немає повноважень. Ви є власністю. Це ще одна унікальна особливість нашого часу і нового феномену. Всі лідери сьогодні в соцмережах. Влада є сусідом, який вам подобається, зв'язки стали горизонтальними, не вертикальними. Соціальні медіа замінять всі соціальні установи в наступні 30 років.

І сьогодні немає лідерів. Ви робите країну. Ти лідер. Я не маю ексклюзивного органу. Ні одна була провідна моя рука. Я дізнався все себе. Вивчайте з усіх. Головне, щоб відкрити вуха і діяти. Моя секрет, що якщо у мене є ідея, я це зробити наступний день.

9. Навігація Ви зможете тримати пучок. Не займайте гістерика з кожним з недоліків, не залишаючи нервів. Щодо успіху скелі багато, і якщо кожен раз, коли ви хістерію, довгий час ви не будете достатньо, ви почнете робити помилки. Кожна тантруба є великими відходами енергії. Не боятися! Це нормально. Коли лідери падають, вони серйозні. Чим швидше і вище ви літаєте, тим більш болюче це. Якщо ви пішли різко, це означає, що хтось або щось вивів. І в якийсь момент, щось буде втомлювати і руки буде скидати. Будьте готові до цього.

Як ви тримаєте удар? Мій основний принцип, щоб загинути заздалегідь. Тільки самурай, який вже загинув перемогу у смертельній битві. Дієта. Наприклад, ви банкрути і зайдіть на кредит? Ви маєте ключову дату з дівчиною мрії? Ви нездійснили і збираєтесь на співбесіду? Живіть найгірший сценарій у вашій голові. Уявіть, що ви будете робити після цього. Опишіть ваші кроки чітко і особливо після поразки. А потім, як в кіно, прокручувати назад до першого кадру і піти в бій. Ви відразу побачите свою зупинку серця, і ви йдете на дату, за кредит, або для інтерв'ю в дуже різному стані.

Коли під час виборчої кампанії я був пінений бандитів і загрожував загиближувати, якщо я не відкликав свою кандидатуру, я сказав: «Я не дбаю.» Я дуже не доглядав. Я думав, що так багато роботи, щоб вийти? Я не лякався. Ви можете відчути його. Люди люблять, що бояться.

10. Не боятися розпаду. Всі розумні люди йдуть через страшні криз і депресії. Тільки фольги є змістом і живим, як з'являються рослини. Як відчай можна перекласти в позитивний напрямок?

Я з'ясував два способи. Вбити себе. Як криза. Падіння внизу. Я пішов на дачу, кладемо в ліжко на тиждень, не спілкувався з кимось. Я сказав себе, як жахливо я був, що я втратив і все це. Я відчув себе, і я навіть почав любити нещастя. Але в якийсь момент тіло втомився від нього, і він каже: і життя йде на! Тексти пісень, а це означає: Я не мертвий, сонце блискуче. Це океї! І ви отримаєте і переміщаєте.

Друга – асиметрична відповідь. Коли моя партія не входила до Думи, я взяв і поклав свою кандидатуру на президенцію. Всім колегам у партії відроджено в гранату, і я пішов до президентської кампанії. У цей момент у мене є рак крові. Ви можете сидіти в лікарні і вмирати, але мій чоловік допоміг мені, сказав: - якщо ви зараз отримуєте сили і енергію від вашого бізнесу, то Маша буде відновитися. Я отримав мій голосний відсоток, Маша мала ремісію.

Про автора:

Ірина Хакамада- політик, колишній президентський кандидат, бізнесмен, кандидат економічних наук, письменник, громадський діяч.

www.psychologies.ru/self-knowledge/smysl-zhizni/kak-stat-liderom-10-pravil-ot-irinyi-hakamada/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное