Дівчата, які не мали батька

У сучасному світі, і це сумно. Я виріс без батька і я знаю, що це і як жити з ним. Мій батько не живий, хоча навіть якщо він був, я сумніваю, що ми будемо спілкуватися з ним. Хоча є інші випадки, коли батько є, але він здається не. Коли немає сенсу батьківського захисту, коли немає сенсу, що він любить вас. Коли батько не піклується про те, як живуть діти, або коли мати не дає йому повністю проявлятися. Коли батьки розлучаються, мама змушує дітей взяти свою сторону. Коли мати не дає батька брати участь у виховання дітей. В наявності живих батьків є кілька причин, чому дівчата стають без батьків.

Я знаю багато про це, не теоретично, але зсередини. Це величезна частина мого життя, і не поділиться ним. Я покажу вам історію дівчини, яка не має батька. Моя історія

Коли я вирощував, мій батько не був Для всіх, але мені. Попри те, що відчув я. Всі попи мали, іноді «хто», але вони робили. Я не був. Всі Я думаю, що я був окремо в дитячому садку і в школі. І кожен раз, з деякими дивними життями в очах, вони давали мені харчові марки, дивно розкидані за спиною, а деякі викладачі повністю хвилювали свою руку, кажучи, що вони будуть приймати мене. Тоді я навіть навчився бути сором'язливою і сором'язливою, боїться таких питань, відчуваючи себе як якийсь недолік.

В той час я відчув, як я не був інший. Я жити в будинку з матір'ю, я жити досить нормально, але кожен відчуває себе шкода для мене і моєї матері. Всі її друзі були одружені, другий раз. Мої друзі мали як мами, так і тато. А батько одного хлопчика був дивним - ми всі мріяли про те, що він любив грати з нами, коли ми прийшли до відвідування, продемонстрували всі види виступів і доторкнувшись про всіх.

Я не маю нічого важливого.

А потім я почав платити більше і більше уваги до нього. Я пам'ятаю, що я був найяскравим у дитинстві. Дівчата, які приїхали до дитячого садка. Увечері дівчата, які батьки чекали увечері, захоплювалися і іноді ходили на руках. До дівчат, які завжди говорили тільки про своїх танців, і завжди збуджуються. Дівчата, чиї дади виступали стільки ж, скільки вони могли на час. Дівчата, які дади захищені в кожній ситуації, навіть якщо самі дівчата були блювотні.

Не було нікого, щоб захистити і захопити мене. Не бачу мене про своїх князів. Я не мав ніяких онуків. Так, щоб дізнатися, що це коли людина любить вас, з усім серцем і просто так я не дав. У моєму розумінні любов і увага чоловіка повинна бути виграна, показуючи свої здібності. Любов може бути виграний, демонструючи деякі відмінні результати.

У попелю були інші "корисні властивості". Моя мама не могла зафіксувати мій велосипед, незалежно від того, наскільки важко вона спробувала. Так само, як мені, у нього було важко перетягувати його на сходи на вулицю. Коли я зашкодився в школі, я не мав нічого скаржитися. Коли мій мама прийшов і ставився до мене, але в подальшому я віддаю перевагу впоратися самостійно, незалежно від того, наскільки важко було. Я хотів би бути вдома в цей раз, не в незнайомці. Але будинок був порожнім.

Я відчув, як я не був інший від інших дівчат, але я був різним. Дуже багато. Багато способів.

Я не маю досвіду милування чоловіка для мене.

Між матір'ю і дочкою відрізняється. Любов Матері відрізняється, більш суворою, більш затребуваною.

Ці батьки здатні показати дитину, що вона принцеса гідна захоплення. Хто не потрібно нічого змінити в собі, просто бути собі.

Я ніколи не відчував як принцеса. Я ніколи не відчував особливу жіночну цінність.

Дуже важко прийняти компліменти, подарунки, так само, як це. Я пам'ятаю чоловіка, який дав мені золоті сережки з емералом знизу серця, але я ніколи не торкнувся їх, я дав їм маму. Я не відчуваю себе гідністю такого подарунка, я відчув, що я відразу ж побачила щось для нього. Принаймні одружитися.

Я був мій скрипт готовий.

Я не хочу одружитися. Я дійсно хотів дитину, сина. Я підняв його самостійно. До того ж, іноді, jokingly (або не jokingly) серед своїх друзів, вона обрала його як батько. У мене є син, а потім ви йдете куди ви пішли.

У той час як мої друзі були ненавидимі мрії білих суконь, романтики і все інше, я мріяв про життя, де буде мій син. Просто два з нас. Я не пам'ятаю про це історій. І був смішний, один день хлопець ми були знайомства випадково знаходилися я хотів сина. І я почав говорити про те, як він був, що ми одружилися і мати сина. Я зрадився про це - чому він намагається потрапити в мій сон? Чому він торкнувся сина своїми руками і викликав його "навчання"? Я пам'ятаю, як ірдели відрізати, вони скажуть, це тільки мій син, ви нічого не можете зробити з ним. Він був шокований.

Дівчата в цей час мріяли про те, як вони будуть любити свою кохану Васю, будувати будинок, породжувати дітей. І я не мріяв, я був впевнений, що я б був не один син і мати хорошу кар'єру, щоб він і я не потребував нічого. У своїх планах не було ніякого чоловіка, а з якоїсь причини.

І тільки пізніше, коли я одружився, у нас був син, цей сценарій посилився. У мене були сварки і думки про те, як добре це буде для мене і сина, вони кажуть, чому нам потрібен батько? Навіть якщо мій чоловік не зробив нічого страшного (і насправді нічого страшного), мій мозок зробив його самостійно. І обставини, які не можуть бути перевезені, і труднощі сімейного життя, і легкість бути разом з дитиною.

У мене багато років, щоб змінити цей сценарій у моїй голові і серцем, щоб зупинити його, щоб зупинити прослуховування параноїдного мозку.

І дізнайтесь про щось інше - про велику сім'ю, де є чудовий чоловік і батько, де він є найважливішим.

Я не відчуваю, що хтось може захистити мене.

Ви знаєте, що це страшне почуття, що ніхто не захистити вас. Що ви для себе зараз, як завжди. Якщо людина болить вас, він відійде з ним, бо його мама не зможе пробити його на обличчі. Що робити? Немає того, що буде доглядати. Ні.

Я пам'ятаю другу шахту, відварений хлопцем в класі дев'ять. Не було нічого особливого, вони просто прогулялися. Але коли Давид вийшов, він був лютий. Я пішов до школи і розмовлявся до бідного хлопчика так багато, що він боявся сказати щось непотрібне для дуже довгого часу.

Ще один друг поганий випадково вагітним у коледжі. Тоді батько назвав джентльмена на кухню бесіду, змащені жінки з дому. І наступного дня, друг, разом з майбутнім батьком, приймав програму до реєстру.

Кожен з них знав, що якщо хтось болить її, вона просто повинна скаржатись на тато, і він зробить все у своїй владі, щоб захистити її. Я не маю на скарзі. Мама не хоче навантажувати. Я повинен тримати себе, перетравити, захищати себе.

Тексти пісень, а це означає: Тоді один з чоловіків буде сказати мені, "Чому ти стрибає на атаку? Чому ви завжди намагаєтеся захистити себе?

Що я можу сказати йому? Так що немає нікого, щоб захистити мене. Алас і ah. Фемінінові якості не цвітуть з цього, досить навпаки.

Я шукав батька у чоловіків, не чоловікові.

Так, дівчата, які ростуть без таду, шукають чоловіка для цього. Для того, щоб знайти турботу про нього, щоб «право на нього з вашим тілом» (і це перший дзвіночок, який ви шукаєте кого-небудь неправильно), щоб хтось підібрав, шпильки і нехай ходити в будь-яку точку. Чи не складно? Не багато хто запитує, тільки загальний догляд, захист і будучи навколо нього весь час, як маленька дівчина. Не менш ніж в світі, це має статися.

А потім починаються проблеми. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Людина в цьому випадку буде називати всі нестримні епітети, хоча його несправність не і не може бути. Він не тато. Він чоловік. Я хотів бути чоловіком, не батьком.

Я виріс занадто рано, і дуже важко отримати дівчину назад.

Я не мав вибору, але бути дитиною в цих обставинах. Я відчув відповідальну за маму і себе. Не вдалося захистити нас. А коли я був сім років, я щиро вірю, що я повинен захистити маму - і коли вона була пізно від роботи, я пішов зустрітися з нею, турбує про те, що сталося до неї. Він залишив свій знак на мій характер. До тих, хто знає, як захопити і стрибати за радість, отримувати подарунки. Для тих, хто це природний для побудови очей, ляпасних вій. Я не знаю і не розуміла – чому? Моя мама ніколи не зробила це, бо вона повинна виростити рано.

Маленька дівчина всередині мене була прихована так глибоко, що ніхто не може пошкодити її. З нею збереглися багато емоцій і досвіду.

Іноді вона буде згасати, найчастіше після пляшки пива.

Я не можу довірити чоловіка.

Ми віримо про чоловіків, які були простими і в цьому світі, на жаль, природні. Я думав, що ви не можете покладатися на них - і я бачив багато доказів цього, категорично заборонено довірити їх, тому що вони обдурять і боляче. Не люди, але тварини з рогами. І до речі, це був обов'язок дівчини, щоб винагородити їх цими рогами. Як мінімум флірт з іншими чоловіками.

Недостатньо сказати, що все це не допомогло мені в житті сім'ї? Контроль, загальний контроль - зробив чоловік все, як він зробив, чому і чому? Людина-будь-хто знеболюється таким ненадійним і контрольним. А також - позбавляє від натхнення, щоб зробити все для вашого дамського серця. Я не хочу, щоб дати мені серце до цієї жінки.

І як страшно і складно було дати ваші ідеї про чоловіків, дізнатися довіру, взяти ризики в цьому місці (і що, якщо він дійсно обманює?), розслабитися... Важкий і дуже довгий, щоб піти таким чином. Дуже важко подолати цю ненадійність. У кризових і важкодоступних моментах можна знову «судити» відвідати, а потім вимагати посвідку на постійне проживання. Час, щоб побачити цю «густку» і разом з володіннями, щоб відправити назад непросто. Тим не менш, коли програми для пологів, які ви не можете контролювати, поки ви не ввімкнетесь на вашу думку. А розум не може бути включений через паніку, що ці програми створюють. Замкнений коло, і в кінці, такий же невірний.

Я не мав ідеї, які вони були або які вони їдуть.

Коли я одружився, я зрозумів, що нічого не знаю про чоловіків. Я можу зробити смачну страву, але кожен день катування. Я не розумію своїх потреб або природи. Я не розумію, що чоловіки та жінки були різними. Цілком може мати різні цілі, завдання, якості та потреби.

А більшість наших кварель з чоловіком трапилася саме тому, що я вимагав від нього, як жінка (привабливість, турбота, ніжність), а в той же час - як героя фільму (баббі, героїзм, генолітність).

З'ясованою сумішшю, яка не може поєднуватися в одній людині з усіма побажаннями. Наприклад, як багато мами, я хотів, щоб бути там для нас, щоб допомогти нам вдома і з дитиною, і щоб зробити достатню кількість грошей для нас.

Звичайно, це не врахувало характер чоловіка. Що таке пекло? Я не люблю те, що ви - стати те, що я хочу! В іншому випадку, чому мені потрібна людина - і без нього я був дуже добре. Так, мої ідеї про ідеальний чоловік був дуже далеко від життя і чоловіка.

І я не знаю, як спілкуватися з ним, зробив для нього те, що я хотів би себе, поведіла, як я використовував для (і я використовував, щоб бути дивно з чоловіками).

Я не знаю, як цінувати чоловіка, оцінив його, вдячний. Я не знаю, як послухати його і погоджуватися з ним. Я не можу попросити допомогу, я спробував зробити все самостійно. У той же час вона керується, обмежена, щоб Бог забородав, що він не робив ніяких «уроків». Не важко зрозуміти, що це не поліпшило атмосферу в нашій родині.

По-перше, я дивлюся на багаж і що я мав, і це все-таки йде через голову і я не знаю, як. Як це сталося, що я одружився? Ми не розлучалися, хоча ми були в середині цього! Ми працюємо над тим, що ми любимо один одного. Я, дівчина без батька, не міг знайти мій тато в ньому. Я знайшов свого чоловіка. Я хотів дізнатися, що мій батько, щоб він був мені. Який батько є найкращим для своїх дітей.

Заради мого чоловіка і синів, я мав піти через так багато різних терапевтичних процесів! Щоб побачити ваш батько, щоб дати йому простір, щоб дати йому в серце. Або ж, щоб визнати, що він був живий там довго, і ніхто інший ніколи не буде займати це місце. Це був болючий і складний. Довгий час і я повернувся від часу. Але варто.

Я не батьківська дівчина. Я тепер дівчина, яка любить її один і тільки батько, краще для неї.

Я ніколи не бачив його і ніколи не бачу його знову. Я знайшов свою могилу - спасибі за допомогу і підтримку. Я був там, на батьківщині. Я нарешті побачила свою картину того, що він виглядав як. Я дивився на очі. Я теж побачила батькам. І відчував себе краще. У мене є тато. Хоча він мертвий, він не підняв мене, я все ще йому. Чи подобається я чи ні. Чи любить маму чи ні.

І ви знаєте, коли всі ці процеси відбувалися в мене, не було прийнято говорити про мій батько з матір'ю. Пара загальних фраз і рецептів, нічого особливо приємно. Але один день мій мама назвав мене і сказав:

«Ви знаєте, що я мав такий дивний сон сьогодні. Я відчув, як я був відрахований до батька. І я відчув, що ви були нашою дочкою. й

Це були найважливіші слова для мене, і я слухав і кричав. Я не пам'ятаю, що почуття всередині. Теплий, приймання і зламаний дам. Я був затоплений любов'ю.

І я думав, що іноді, і, ймовірно, дуже часто, з душами, діти можуть зробити багато для своїх батьків. Не коли вони намагаються зберегти і зцілити їх. І коли вони хочуть зацікавити себе, коли незважаючи на все, вони йдуть самостійно, навіть якщо батьки проти неї. При відкритті та очищенні серця вона впливає на своїх батьків теж, чи хочуть це чи ні.

За кілька років Я живу. Як дівчина, яка має як батько, так і мати. Серце. Це дає стільки міцності, баланси і заспокої! І звичайно, вона змінює багато - в моїх відносинах з собою і з чоловіками (і маю чотири улюблених чоловіків навколо мене!).

Я хочу, щоб кожна дівчина, яка має великий отвір у своєму серці, щоб знайти те, що вона шукає. Відсутній шматок головоломки. Вона в змозі прийняти і любити її батько, як він був. Поверніть цю сумну і складну сторінку вашого життя. Видання

Автор: Ольга Валяєва P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: valyaeva.ru/devochka-u-kotoroj-ne-bylo-otca/