Ці історії будуть насолоджуватися як дітьми, так і дорослими.
Пам'ятайте, як в піонерських таборах в нічний час ми відлягали один одному з гравійним голосом – в чорному і кінцевому номері був чорний і кінцевий стіл.
Хлопець названий Джек.
Ця історія, як наші предки вірили, є справжнім джерелом традиції різьблення гарбузового ліхтаря для Хеллоуїна. Він може стати своєрідною історією жахів.
Після того, як час був хороший хлопець, названий Джеком. Джек колись зустрівся з девілом. Джек не був сором'язливою людиною і запросив Сатану, щоб мати пиво з ним. У пабі він запустив девіл, щоб перетворити в монету, щоб він міг платити за пиво. Сатан, без зцілення, перетворений в монету. Джек кладемо срібний хрест на монеті. І хрест, як ви знаєте, позбавляє відляку наднатурних повноважень. Девіл спробував переконувати Джек, щоб звільнити його. А Джек говорить: "Я буду ставити вам безкоштовно, але на одному стані ви залишите свою душу в миру, і коли я гине, я не буду в пеклі, але в небі."
Джек виріс старий і загинув і не допускається в небо. Джек пішов на девіл, і він сказав, що він не міг розбити справу і не взяв його до пекти. Тексти пісень, а це означає: Це темно зовні, ви не бачите нічого, і він не знає, куди піти. Він загрожував Сатану для горіння кута, виготовивши ліхтарик з гарбуза, покладіть кут в неї, а з тих пір він ходив по всьому світу, блискучий з вугіллям.
Про неслухняних дівчат
Після того, як час був веселий старий чоловік. Він знав багато страшних оповідань і сказав їм, щоб неслухняні маленькі дівчата. Якщо дівчина була примхливою і не слухала її маму, вона запросила стару жінку відвідати. Стара людина запакує чарівну бюлетеню, кладуть на клояк, черевики і капелюх, і поставить на своєму шляху. По дорозі, він занурює смішні пісні про маяки, робери, вбивці та інші злих духів.
Стара людина прийшла до рекальцитрантової дівчини і попросила виконати єдиний стан - бути самотньою з дівчиною, так як дорослі не можуть слухати страшні оповідання. Моя мама погодилася і залишила будинок на власний бізнес. І коли я повернувся, я бачив тиху солодку картину - дівчина була сплячою мертвою!
Червона маска
Після того, як час був хлопчик і дівчина. Одного разу мама повернулася з Хеллоуїна-партія з червоним місцем на обличчі. Щодня ця пляма збільшилась до тих пір, поки вона не захопила всю обличчя і померла моя мама. До того, як вона загинула, вона сказала дітям, ніколи не ходити на кладовище вночі. Наступну ніч хлопчик почув голос своєї мами, закликаючи його на кладовище. Він пішов на кладовище і зникнув. Наступну ніч дівчина почув однаковий голос. Вона прислухала її матір і пішла на кладовище. Вона побачила маму в білому одязі і з червоним обличчям. Дівчина прийшла до її матері, але побачили, що це не обличчя, але червона маска. Дівчина захопила маску і вона застрягла до обличчя дівчини. Сама мама звільнила від замші, посміхалася, поцікавила дівчину на лобі і повернула додому, і дівчина в червоному масці блукає нічні вулиці, так як потім і лякає пасерами.
Coffin на колесах (навіть, де без цієї історії)
Після того, як час з'явився дівчина в Мами. Одного разу вона була самою. І раптом на радіо говорять: Дівчина, дівчина, Кофти на колесах залишили кладовище, шукаючи свою вулицю. Приховати. Не знаю, що це зробити. Він хоче зателефонувати мамі на телефон. І телефон говорить: "Дівчина, дівчина, Кофтин на Колесах знайшли свою вулицю, він шукає вашого будинку." Дівчинка рубається, заблокує всі замки, але не відходить від будинку. Пробити. Радіо знову говорить, дівчина, дівчина, Coffin на Колесах знайшли свій будинок. Похід до квартири. І так далі. Коли мама приходить додому, вона знаходить дівчину мертвою. Є тільки одне колесо в роті.
Табір Dawn
Табір Заря дуже хороший, але дивні речі трапилися в ньому: діти зникли там. Хлопець Вася, так як він був дуже цікавим, вирішив попросити режисера, що збирався, він прийшов до свого дому і побачив: він сидів і їсти кісточки, Вася був рубаний і хотів відкинути, але режисер зловив його і відрізати мову Вася, а наступного ранку всі зниклі діти повернулися, але поведіли дивно: вони не грали з ким і мовчали.
Після того, як Ваза зуміла втекти з табору, він пішов до поліції і написав на аркуші паперу про все, що було в таборі. У таборі звернулися міліціонери, випити режисера, але нічого не дізналися. А потім Вася теж зникла: він пішов на прогулянку в лісі біля табору і побачив старору зруйновану будівлю, вирушив там і побачив його відсутній комрад, але вони були прозорими і змочуючи весь час. Нав'язуючи Васю, вони атакували його і загинув його, а потім директор прибув і їсти ноги, бо привиди не потрібні їм, вони летять.
бавовна.
В одній бідній, але чесній сім'ї алкоголів живу дівчину. Вона проживала спокійно і спокійно. Вона була настільки тихою і непристойною, що всі забули про неї, тільки іноді дивували, що вона була в кутку в синьому сорочку. І дівчина виросла і виросла, ганчіла і спокійно, і тихо насолоджувалася життям.
Але один день почав помітити, що куртка захотіла заплутати її. Вона бажала знімати свою сорочку, але її руки забули, як рухатися, і її перегноч завжди був у дорозі. І старша дівчина стала, чим більше і більше вона захопила її куртку.
Тоді дівчина перетворилася в червоною дівчиною. І все буде добре, але ось неприємності: її сорочка була дуже щільною. Дівчинка подрібнила червоною і навіть вивертала синю.
- Дад, Дад, допомога! Моя сорочка ховається!
Батько був здивований, де незвідомий голос прийшов, подряпинився в голові, і подумав, що він мав ще одну атаку білого лиману. І дівчина згасає з усіма її міцністю.
- Отець, врятувати мене!
Ось мій батько стрибає, як він п'є склянку зеленого вина, і він світиться на голові. Він приймав гострий ніж і почав змивати куртку до тих пір, поки не залишилося тільки клаптиків.
Коли дівчина була похована, батько пам'ятав, що він дав цю куртку до дівчини на перший день народження. Він вдарив свою п'яти голову на кафіні і сказав:
Занурення мене, мій дочка, для запам'ятовування вас так пізно! Я ніколи не був час, щоб купити штани!
Українська
Р
Джерело: