ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯК ДОСЛІДЖЕННЯ

Наслідки використання ременя для «освіти» дівчини від чоловічого психолога від досвіду з дорослими клієнтами. Тема про яку з якоїсь причини в пресі, видавничі будинки не приймаються до обговорення. В залежності від того, чи можна змінити щось в «хабітальних» методах виховання, розбити цикл насильства принаймні деяких сімей.

р.

Я не повторю, відразу ж до нюансів, що є своєрідністю використання стрічки для «освіти» дівчини і різниці від збивання хлопчика.

Природа так дає змогу прийняти, що жіноча енергія більш прийнятна, і чоловіча енергія більше дає. Таким чином пролонгує забіг, дає життя до життя. Ян і Ян. Шакти і Шива. Енергія матері створює комфорт, приймання, захист якого всередині. Від зовнішніх загроз, підтримує розвиток, готує до зовнішнього життя і викликів. І мати і батько може припускати ці функції, для обох енергій присутні в нас-загадувати монада, де вони пливуть один одному.

Тим не менш, дівчина буде рости біологічно в жінку, майбутній матері, дати і годувати дитину в своєму тілі. Хлопець повинен виростити у чоловіка, який дасть захист і підтримку жінці при вагітності і годуванні дитини, піклуючись про нього. Саме вони мають різні завдання і ставлення їхніх батьків також буде різним.

Хлопчик готовий до викликів, боротьби, вилучення ресурсів. Що таке, важка, обмеження, битви, травми – все це буде частиною свого повсякденного життя, це буде його ініціація в дорослість. Порушення на частину батька, загиблого у вигляді «освіти» хлопчика вже може сприйматися як виклик, так як спосіб подолання труднощів, як перший крок до перемоги, навіть через поразку. "Подивитися, боротися назад."

Ще одне питання, як дитина зросте емоційно, що станеться з почуттями і досвідом. Про нас «Я старий солдат і я не знаю слів любові». У змаганнях з батька та сина про те ж «застрахований пекотами». Трауматичний, але все одно керований, навіть з його ресурсами в дорослому віці. Зрозуміло, що батько може «маси» сила сина, перетворювати його в «рагу», але це повинно бути намагатися важко і чітко це вже не «освіта», але «розрив».

Дівчинка не потребує підготовки стільки для викликів, щоб подолати фізичні страждання, травми, пересуватися через життя. Боротьба не є основним завданням.

Тепер уявіть, що батько фізично або психічно, через вербальну агресію, кладе тиск на дівчину, так як він вірить, «освічені». Як і будь-яка жива істота при нападі, коли запалює біль, тиск, дівчина не буде вибору, як спробувати захистити себе. Тварини укусу, подряпини, а якщо ні, не збігаються. І якщо вони не можуть, вони борються.

Які можливості для дівчини, щоб вийти з сім'ї? Виконайте від "освіченого" батька, граючи ремінь?Де запустити? Для моєї матері спочатку. Яка ваша мама зазвичай говорить її? Що буде мати? Ось варіанти травматичного розвитку. Він буде захищати, відвертати, приймати дитину і залишити будинок, спустошувати дівчину, торкнутися і викликати терпіння і т.д. Це зазвичай обробляється клієнтом, тому що він залишає позначку на психіці. Особливо якщо ситуація повторилася багато разів.

Що таке здорова поведінка матері? "Подивитися пояс! Не подаруйте малюкові! - якщо чоловік заспокійливий. І захопити дітей і вийти, якщо чоловік п'яний і агресивний. Не краще, якщо перед дітьми батько б'є матері. Ушкодження не найменше, особливо перед хлопчиком.

Що далі? бесіда між дружиною і чоловіком, без дітей! У той факт, що якщо він намагається знову вдарити, вона розлучиться і спілкується з дітьми, він буде лише за наказом суду в безпечному середовищі для них. Чи страшно втратити чоловіка? Чи можна уявити, як відлякувати його для дітей, щоб втратити улюблений батько, коли він перетворюється в демон виховання? Якщо ви не захистите його, хто буде?

Але якщо ви не вважаєте, що ручка повинна бути «нормальним» вихованням. І якщо є, звичайно, куди піти. Часом є час і ресурси, щоб залишити. Покращувати з дитиною і попросити його прощення, як мати, не можна дарувати йому безпеці. Фізична безпека - це його тіло і ніхто не має права його завдати шкоди. Навіть для батьківських цілей.

Так чому батько насильство так травматичний для дівчаток? А «освіта» з ременем – це фізичне насильство, оскільки порушує фізичну цілісність шкіри та м’яких тканин дитини. Навіть просто DIMONSTRATION ремінь є насильством, як дитина в голові завершить картину жаху, коли він потрапляє на тіло з поясом. П'яна перетворить ваш батько в монстр і себе в жертву. Одержимість прийде від страху, не розуміючи ситуацію. Це навчання !!!

Маленька дівчина тато майже «God». Сильний, рішучий і здатний. Відтінок для переміщення гір. Він є гарантом безпеки і благополуччя. Тексти пісень, а це означає: Він чоловіка! Він відрізняється від своєї мами. Він є об'єктом поклоніння, він той, що хоче почути від того, що вона "принцеса". Що дуже “надійна спина і підтримка”, які жінки потім мріяли, шукаючи її у чоловіків. 15 кг дівчини і 80 кг батька, порівняти розмір рук, уявіть руку батька, на яку дитина відпочиє. Його руки кришка майже весь спини! З такою підтримкою нічого в світі страшно!

Прийміть один, якщо ці руки візьміть ремінь, вдаривши цю руку, киньте образи, як «з кимось і ебать, як і ваша мама». Якщо ви вже пережили насильство. Багато хто описав, що вони «наповнені» навіть просто крі свого батька – все тіло паралізовано і був відлякучений до точки фольги.

Чому це? Це тому, що ті дуже міцні руки можуть вражати, боляче, кидати, стирати і навіть заплутати. Бог вбиває вас. У цей момент весь світ руйнує для дівчини, адже світ зрадить її. У світі є страшне місце і не існує оборони проти сердця «God».

доб.

Дад йде від захисника до агресора. Але якщо в житті тварин вони борються з агресора, то як боротися з Папою-Годом? Чи? Скратш? Багато дівчат намагаються, але як можна швидше закінчувати? «У вас ще подряпини? У вас є проблема! І тоді дівчина усвідомлює, що її захист прийшов на неї. Краще не боротися, коли хтось сильніший і страшний.

Тут вона виросла, стала підлітокм, її сильного чоловіка кріпиться в ліфті, приштовхується в автомобіль, заплутаний в переході. Що рекомендує дитяче рішення? «Сучасник, чи буде гірше». У храмі є дійсно ситуації, гармата, наприклад, де вона виправдана для здачі, але в більшості ситуацій є нігті, і зуби, і лікті, і скребкування, і ви можете втекти і втекти. Скажіть, "Танк ти, Дад" для вашого ремінця та ляпасної освіти?

Якщо мама не захистила, то дівчина швидше за все буде мати висновок, що не існує захисту від агресії чоловіка, що він може бути, як він хоче, і він нічого не буде мати. В одному варіанті майбутньої дружини, яка збита її чоловіком, «зброя» її дружиною вже, бо це «норм» життя. І так само, як і її рідна мама не відійшала від свого агресора, тому тепер вона не «забирає» себе від свого чоловіка агресора. Вона навчалася.

Але інша реакція може працювати. Не зламати дівчину! Зібрав всю свою енергію, біль, будепотужувати в кулак і зробив обіцянку, щоб ніколи не відмовитися, щоб закінчити все! Чи існують позитивні якості в нашому суспільстві? Я згоден, для дорослих, які стикаються з реальним світом. За 3-5 років. Може бути трохи старшим. Він з'явився разом і відпочивати? Чи є у світі безпечне місце, де тільки «супровід»?

І ось дівчина йде в «пампинг» роль, архетип жіночого воїна, Amazon. Жінки, які борються за правосуддя, за права виправлених, захищають інші жінки і себе. Де це необхідно і де це ней Серед олімпіадних богів називається «Артеміс архетип». Згідно з міфом, вона змагалася з братом Апаллоном в точності зйомки. При виклику, щоб стріляти дуже далеко, вона пагони і вбивці...

Символічно, це означає, що дівчина захоплюється енергією маскуліну, «застраховані пекти» і вбиває любов.й Ген Shinoda Bolen, автор богів у кожній жінці, звертається до Артемісу до «загибних богів», один з трьох, хто важко побудувати нормальні відносини з людиною. І які відносини, якщо дівчина вирішила не відмовитися, бути завжди воїном і ні в якому разі не поступається чоловікам. Пам'ятайте про "відновлення енергії"? Вона буде боротися з чоловіком для влади і правосуддя. Коли він зданий?

І "Тато Бог." Дівчина зросте і як побачить Ян, чоловічий склад Що буде проект на фігуру Божого Отця? Імовірно, покарана, «виховавши папу з поясом». Почуття провини, що «Я роблю щось неправильно, тому що мій улюблений батько сердився і захоплює ремінь», швидше за все, перетвориться на «сінь», провини перед Господнім. Він буде «покарати, покарати Бога».

Це буде мало робити з релігією, так як немає контакту з більшою силою, Богом, але застрягнути проекції на сильному батьківському малюнку. Бог Отець піклується про нас, якби ми Його люди. Або ярмарок, принаймні. Я не хочу глибитися в тему, де я не експерта. Але не буде контакту з дорослою жінкою з чим вище, міцніше, більш потужним. І знову, це може ввести в спорі, якщо є багато енергії артеміду. Що таке гумність? Де він прийшов, коли є сильний батько навколо. І без гумору, як ви йдете по позачергових ситуацій, гранат, втрат, викликів? Хто і що худнути?

Але все ж дівчата. Що важливо для дівчинки, жінки, дружини в відносинах? Любов, прийняття, захоплення погляду чоловіка. Вона хоче бути королева до її король. Повинуватити Царство своєї сім'ї разом. Дівчинка хоче бути принцесою для її тато, хоче її тато захопити її, каже, що «Ви найкрасивіші, ви принцеса!» І дівчинка закохується в любові з батьком, навіть хоче зрадити його. Ми говоримо про вік в області 3,5-5 років, орієнтовані на тіло психологи називають цю структуру сексуальності.

Психоаналітики називають «Електрокомплексом» конкурсом між дівчиною та матір’ю для права на «пози» батька. Вона хоче її батько бути чоловіком. Не існує питання про будь-який секс тут, але в цей період сексуальна ідентичність починає формуватися, дівчина розуміє більш чітке, що вона є майбутній жінці. Її тіло починає цвісти, дівчина падає в любов дуже пологів і розвиток підліткової любові і здатності любити зріло залежить від цього періоду.

І це "любицький об'єкт" раптом перетворюється в монстр з поясом, або дає важкі тріщини, або загрожує, або "право" кричить. За його словами, вона більше не є «принцесою», але клопотувач, який повинен бути покараний. Вона змушена “любити” цей монстр. І навіть якщо він 100% невірний, від любові до нього, вона не може визнати його всередині її психіки."Я поганий!" вона скаже себе, направляючи на себе агресію, яка повинна досягнути Але як ви «люби» він, якщо ви думаєте, що він монстр? І як віддати любов, як прийняти біль втратити батько, який любить вас і не доторкнутися до тебе?

І, як я описав в моєму прикладі, якщо любов болюча в дитинстві, людина зустрінеться з «красою любов'ю» у дорослому віці. Не знаю, що він не знає інакше, як “переглядати” і отримати щось, що не є болючим, або уникати відносин, які люблять взагалі. Що може бути чоловіком дівчини, де батько був бджолино-приготовлений з поясом?

Можливі різні варіанти. У психології часто називають «сенаріос», є багато.Два типові: Вже дуже подобається батько, домінування та агресивність, або «не риби, ні м’яса», щоб він не торкнувся пальця. Останній варіант, згідно з моїми клієнтами, дуже вдається в оману. Не агресивний, але може бути пасивна агресія. Він не заробляє гроші, він залишається в домашніх умовах, не йде, напої, чайні напої, делікатеси, карели з друзями і батьками.Що таке «покарання», але не безпосередньо. І поцілунить.й

Неконтрольована агресія і справжня чоловіча влада.й Потрібна жінка повинна бути близькою до Сильна людина залишається, але в ранній психіці немає іншої моделі, ніж «люд з поясом». Трохи піднімає голос чоловіка, трохи перетвориться на силу і на горизонті збивається стрічка або пучок своїми руками. Де приходять відносини? В результаті є «ман-рага», яка просто поцікавиться. До речі, якщо він напоїться, він може захопити соку.

Ще один момент. Якщо батько перетворюється з захисника в агресор, що буде вирощена дівчина очікує чоловіка? Стабільна поведінка? Прийняти її як вона? Загрожування помилок? Підтримуючи її, де вона погладжує? Чи буде вона навіть потрібна людина, щоб впоратися з проблемами в сучасному світі? Тим не менш, якщо це швидше за все, щоб «зламувати мозок»? Чи буде успішна жінка в кар'єрі або бізнесі, які хочуть почути образи, тиск на подяки, послухати оцінки від чоловіків? Чи є у неї можливість вести переговори або буде вона відразу ж запалить двері, щоб що сталося з батьком, як дитина ще не буває знову?

По дорозі. Видалення мозку батька, коли він тягне, боки, штовхаки, сколі, освітлює за години не менш тяжкого насильства, ніж удар. Дівчина стає господинею і батько стає терористом. Вона просто не має ніде йти і вона закінчується і закінчується і закінчується. Багато клієнтів - сказав він. й

Наскільки ви думаєте, що така вирощена дівчинка захочеться внести в «заміжню тюрму»? Найчастіше, дуже ідея уточнення відносин, конфлікт вже змусить її хворим. І накопичується конфлікт, накопичується, і сім'я, ймовірно, розривається. Це «вербальне зловживання», що часто виховує як «покарання для дитини».

Це дуже привабливий предмет. Я не експерт в цьому, так коротко. Дуже складний предмет роботи. Так, якщо ви є психологом. Де часто їхати пояс? Пробити Внизу спини. Часом особливо «креативний» дади піднімають светр, опускаємо штани. І дівчина має період сексуального розвитку. Або, можливо, він вже йде до школи, і там він вже друзів з хлопчиками і знає, що це не добре бути голим.

І тут йде близька сексуальність, дитинство «любля» для батька і фізичного болю в ніжних, м'яких місцях. І сором'язлива бути голий і збуджена одночасно. Де є гарантія, що Дад бачить дочку перед ним? Якщо це буде показано, що він не є достатнім. І перед ним - голий «жіночий» тіло, навіть молодий. Кричить. Де ще жіноча крикра? Знайдіть 10 відмінностей у висиханнях болю і ... Що дівчина бачить перед нею? Більше подобається "який"? І як це може вплинути на її сексуальність? І емоційний? «Любо, коли болить. й

Дуже дякую. Самооцінка. "Я погано!" "Я не дуже хороший!" за Дад, і Дад - "God." І може така жінка вимагати короля в відносинах? Чи може вона впевнена у собі? Чи має право помилитися, якщо Пап так нещастя, що він захоплює ремінь? Чи буде така дівчина, дівчина, жінка доведе її життя до батька, а потім до світу, що вона гідна своєї любові і прийняття?

Що вона повинна піти, щоб сказати, я можу любити і бути коханим. Я всі права. Я досить хороший. Я жінка і гідність поваги і бути вважаним! Що потрібно буде йти через, щоб повернутися в її жіночу силу?

Ви дійсно віруєте в "виготовлення" з ременями, ляпасами, шаутами, бойкотами? Що, то, є «добрим» такої освіти? Ви впевнені, що це зробить дівчину щасливою?

Я сумний. Через мене як психолог, як фасилітатор у чоловічих групах, пропущених сотні чоловіків, мати яких були «брудними» з поясом і кісточками батьків, дідів, степфателей. Агресія, яка була адресована чоловічому батькові, висохла на синах. У курсі вже «сіміляр» методи освіти. І хто виростає з цих хлопчиків, ви знаєте? «Я старий солдат і я не знаю слів любові». Патріархат, ви кажете? Видання

Автор: Андрій Вишняков

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! й

Джерело: www.facebook.com/vishniakov/posts/ 1426009590764934

Категории

Смотрите также

Новое и интересное