541
Доктор Хаус, 6 сезон, 1 серія
Пірати з зйомок серії! Читання під катоком.
1555897
Пролога.
Великий мак, маленька глуха дівчина стрибає на ній і, співаючи, збирає квіти. Сонце блискуче, птахи співають у листя, на фоні можна побачити камеру в амбаш.
На сонці хмара знаходить, дівчина піднімає голову, розгортає очі, падає і починає протипоказати. Від кущів до її допомоги rushes голий мати, її коханець і ведмедя.
Назва Доктор Хаус і Ка. Бравлі ходити по лікарняних коридорах, щоб допомогти хворим або зацікавити їх або відправити їх на небо, як святих мартирів.
Дія.
Доктор Куди:
- Будинок, я маю справу для вас! Трохи глухий дівчина раптом втратила свідомість, правий сандал, ліва нирка, шматок печінки, і в цілому, здається, про згинання від чого.
Голос режисера на фоні:
до Який медичний консультант? Де консультант?
Помічник голосів:
- Втеча, ви приступили !!! Це п'ятий сезон !!!
Режисер:
- Як п'ятий? Це просто перший епізод!
Помічник голосів:
І другий чотири з нас, навпаки, давайте їм читати сценарій до зйомки.
Режисер:
Знайдіть новий консультант! В той час як зйомки, особливо, так як сюжет все ще здогадується!
Офіс будинку, кожне мислення.
Будинок:
Якщо ви думаєте, що глухий є симптомом, який має будь-які ідеї?
No 13:
І якщо ми припустимо, що вона є як глухим і матовим – це два симптоми!
Будинок (примітки на дошці)
- Відмінно! Подаруйте їй ЕКГ, XRU, Yuekyrk, тест на вагітність і клізму. А попросити маму, якщо вона припинила пити коньяку вранці. Це може бути синдром виведення.
Д-р Тауб:
до А що робити з дівчиною?
Будинок:
- Ступки! Когнак легко проникає в молочне сухе.
Доктор Фореман:
Але дівчина вже десять років, її мама довго припинила груди
Будинок:
- Все пролягає. Вона може бути Різдвом поклонником і годувати її таємно в туалеті.
Помічник голосів:
Не знайдено жодного консультанта в п'ятимісному радіусі - кожен знає, що ми знімаємо тут! Я навіть втечу до найближчої клініки, але лікарі розбили себе зсередини і почали знімати з банками тестів.
Режисер:
- Я пропоную їм подвійну плату!
Помічник голосів:
- Пропоную. Але потім вони переключилися до дуків. Але я купив популярну медичну енциклопедію в книзі, див. які красиві слова: атеросклероз, свиняча megalopneumonia, лімфоcomonuclear поліcystoarthritis ...
Режисер:
- Ідеально! Неймовірно знайдеться захворювання, яке супроводжується судомами, печінковою недостатністю, нирковою недостатністю, знежиренням, маткістю і чим-небудь іншим, що проявляється після клізми! Ми все ще знімаємо!
Номер дівчини. Дівчинка лежить внизу, всі покриті дротами, бліда і патологією. Поруч, її мати укусає ручку, зовні за скляними дверима, плутаний коханець і ведмедя.
Будинок, що проходить:
до Ось тут! Шукайте, як вони виглядають один одному.
Доктор Тауб, з ноутбуком готовий:
- Чи є це симптоматика?
Будинок:
до Це діагностика.
Вільсон:
Чому у психічному закладі немає? Я особисто приймав вас і подрібнила двері зовні з колодою!
Будинок:
- Я викручений. психіатрологи звернулися і сплачували мені весь пакет Vicodin, щоб ніколи не бачити мене знову!
Помічник голосів:
до Ми всі пов'язані через - тільки lupus fit!
Режисер:
- Люпу вже!
Помічник голосів:
Чи є мій відмова, що це єдине, що завжди підходить всім? ?
Голос втомленого і неординаційного оператора:
- У нас є черв'яки!
Голос помічника:
Але при глистів немає таких симптомів!
Голос оператора:
І будуть атипічні черв'яки з атиповим проявом! В печінку, мозку, нирок, очей і зубів, оскільки імунітет дівчини знижується через контрацептивні засоби!
Режисер:
до Але чому вона бере їх?
Голос камери, натхненний:
до Він зберігає свою честь молодим!
Помічник голосів:
Чому глухий глухий?
Голос оператора:
Ви повинні бути принаймні один кущ серед цих грандіозних фортепіано!
Голос режисера, зміцнений і веселий:
Давайте подивимося на минуле - як це дійсно відбулося!
Вирізати з минулого. Маленька глуха дівчина весело стрибає навколо поля і випадково кроки в дівчинку.
Маленька глуха дівчина:
- Зареєструватися
Режисер:
до Це пропси, шпильки!
Маленька глуха дівчина:
до Це виглядає реально! І я милий хлопчик Федя, я був найнятий як додатковий для дня!
Голос режисера, пресований:
до Звісно, присутні, що маленькі?! Дякуємо за доброту, ми не маємо проблем з бюджетом, глядачам цієї локшини протягом шостого року є шліфування і просити доповнювати!
Маленька глуха дівчина:
до Це локшина, що йде ... пропси!
Режисер:
до Це те, що Федя, отримайте роль і закрийте! Чи є ти актор або що? Ви хочете бути Mel Gibson? Або Арнольд Шварценгер?
Маленька глуха дівчина:
- Уг-ги.
Режисер:
- Візьміть два! Поверніть запасні пропси, як пощастило ми отримали п'ять ранку! Приїжджайте, дівчині! Так, маленька глуха дівчина джгут навколо поля і випадково кроки в око.
Маленька глуха дівчина, оголена:
- Чоловік!
Режисер:
Він ганяє над і вимовляє її пальцем з сюрпризом.
Маленька глуха дівчина:
-? !
Режисер:
Закінчений, Федя - ви будете Schwarzenegger!
Маленька глуха дівчина, застібка:
- Насос.
Режисер:
Sticks її finger, puts її для її рот і...
Маленька глуха дівчина:
- Вахі! Я краще піти на роботу Макдональда, тому що вони не роблять мене намагатися!
Голос оператора примирає:
- У нас є черв'яки, які проникають через шкіру! А потім ми закінчуємо ще один шматок, де її пальцем зламається і знизиться, який також стане симптомом!
Режисер:
- Чудова ідея! Де ми маємо комп'ютерну коробку з черв'яками?
Голос редактора:
до Але ми вдарили їй п'ять разів!
Режисер:
- Точно, тепер аудиторія впевнена, що глисти виглядають так! Не розчаруйте їх!
На екрані з'являється величезний проп білий черв'як невизнаної форми, що з'являється в проп кишечника.
Будинок, тріумфально:
Я вірю! Він вийшов, щоб бути ведмедя пальцем гачком, дівчина підібрав її з ведмедя! Після хорошої дози черв'яків з дитини з'явилася п'ять фунтів черв'яків і тепер вона відмінно здорова! Це правда, що вона тепер має тривалий період відновлення після всіх наших обстежень.
Ведмедик, в'язаний:
- Ну, тісто... Чи потрібно лікувати зараз?
Любитель дівчина, horrified:
- Я теж !!!
Будинок, тріумфально:
- Я знаю це !!!
Мати дівчини, торкаючись гірко від правди, виявленої їй, переходить в захід сонця.
Режисер:
- Право! Чому ми не маємо психологічних відносин між героями?
Голос оператора:
- Ну, давайте Дім Чедді на грудях. Так само не занадто багато, або знову, як минулого разу, проп силікон буде лопатися!
Голос помічника,
- Як про Вілсон? Це свіжі! Це подарує сезон шістьма інтригами!
Будинок.
Вільсон:
Ой! Ви відвертаєте!
Голос режисера, головоломка:
до Що не було в скрипті!
Вільсон, мух:
Або я не зареєструюсь на сьомий сезон!
На весь екран, наповнений справжнім жахом - Hugh Laurie вже підписаний на весь сезон і забрав гроші вперед.
Назва
й
Джерело:
1555897
Пролога.
Великий мак, маленька глуха дівчина стрибає на ній і, співаючи, збирає квіти. Сонце блискуче, птахи співають у листя, на фоні можна побачити камеру в амбаш.
На сонці хмара знаходить, дівчина піднімає голову, розгортає очі, падає і починає протипоказати. Від кущів до її допомоги rushes голий мати, її коханець і ведмедя.
Назва Доктор Хаус і Ка. Бравлі ходити по лікарняних коридорах, щоб допомогти хворим або зацікавити їх або відправити їх на небо, як святих мартирів.
Дія.
Доктор Куди:
- Будинок, я маю справу для вас! Трохи глухий дівчина раптом втратила свідомість, правий сандал, ліва нирка, шматок печінки, і в цілому, здається, про згинання від чого.
Голос режисера на фоні:
до Який медичний консультант? Де консультант?
Помічник голосів:
- Втеча, ви приступили !!! Це п'ятий сезон !!!
Режисер:
- Як п'ятий? Це просто перший епізод!
Помічник голосів:
І другий чотири з нас, навпаки, давайте їм читати сценарій до зйомки.
Режисер:
Знайдіть новий консультант! В той час як зйомки, особливо, так як сюжет все ще здогадується!
Офіс будинку, кожне мислення.
Будинок:
Якщо ви думаєте, що глухий є симптомом, який має будь-які ідеї?
No 13:
І якщо ми припустимо, що вона є як глухим і матовим – це два симптоми!
Будинок (примітки на дошці)
- Відмінно! Подаруйте їй ЕКГ, XRU, Yuekyrk, тест на вагітність і клізму. А попросити маму, якщо вона припинила пити коньяку вранці. Це може бути синдром виведення.
Д-р Тауб:
до А що робити з дівчиною?
Будинок:
- Ступки! Когнак легко проникає в молочне сухе.
Доктор Фореман:
Але дівчина вже десять років, її мама довго припинила груди
Будинок:
- Все пролягає. Вона може бути Різдвом поклонником і годувати її таємно в туалеті.
Помічник голосів:
Не знайдено жодного консультанта в п'ятимісному радіусі - кожен знає, що ми знімаємо тут! Я навіть втечу до найближчої клініки, але лікарі розбили себе зсередини і почали знімати з банками тестів.
Режисер:
- Я пропоную їм подвійну плату!
Помічник голосів:
- Пропоную. Але потім вони переключилися до дуків. Але я купив популярну медичну енциклопедію в книзі, див. які красиві слова: атеросклероз, свиняча megalopneumonia, лімфоcomonuclear поліcystoarthritis ...
Режисер:
- Ідеально! Неймовірно знайдеться захворювання, яке супроводжується судомами, печінковою недостатністю, нирковою недостатністю, знежиренням, маткістю і чим-небудь іншим, що проявляється після клізми! Ми все ще знімаємо!
Номер дівчини. Дівчинка лежить внизу, всі покриті дротами, бліда і патологією. Поруч, її мати укусає ручку, зовні за скляними дверима, плутаний коханець і ведмедя.
Будинок, що проходить:
до Ось тут! Шукайте, як вони виглядають один одному.
Доктор Тауб, з ноутбуком готовий:
- Чи є це симптоматика?
Будинок:
до Це діагностика.
Вільсон:
Чому у психічному закладі немає? Я особисто приймав вас і подрібнила двері зовні з колодою!
Будинок:
- Я викручений. психіатрологи звернулися і сплачували мені весь пакет Vicodin, щоб ніколи не бачити мене знову!
Помічник голосів:
до Ми всі пов'язані через - тільки lupus fit!
Режисер:
- Люпу вже!
Помічник голосів:
Чи є мій відмова, що це єдине, що завжди підходить всім? ?
Голос втомленого і неординаційного оператора:
- У нас є черв'яки!
Голос помічника:
Але при глистів немає таких симптомів!
Голос оператора:
І будуть атипічні черв'яки з атиповим проявом! В печінку, мозку, нирок, очей і зубів, оскільки імунітет дівчини знижується через контрацептивні засоби!
Режисер:
до Але чому вона бере їх?
Голос камери, натхненний:
до Він зберігає свою честь молодим!
Помічник голосів:
Чому глухий глухий?
Голос оператора:
Ви повинні бути принаймні один кущ серед цих грандіозних фортепіано!
Голос режисера, зміцнений і веселий:
Давайте подивимося на минуле - як це дійсно відбулося!
Вирізати з минулого. Маленька глуха дівчина весело стрибає навколо поля і випадково кроки в дівчинку.
Маленька глуха дівчина:
- Зареєструватися
Режисер:
до Це пропси, шпильки!
Маленька глуха дівчина:
до Це виглядає реально! І я милий хлопчик Федя, я був найнятий як додатковий для дня!
Голос режисера, пресований:
до Звісно, присутні, що маленькі?! Дякуємо за доброту, ми не маємо проблем з бюджетом, глядачам цієї локшини протягом шостого року є шліфування і просити доповнювати!
Маленька глуха дівчина:
до Це локшина, що йде ... пропси!
Режисер:
до Це те, що Федя, отримайте роль і закрийте! Чи є ти актор або що? Ви хочете бути Mel Gibson? Або Арнольд Шварценгер?
Маленька глуха дівчина:
- Уг-ги.
Режисер:
- Візьміть два! Поверніть запасні пропси, як пощастило ми отримали п'ять ранку! Приїжджайте, дівчині! Так, маленька глуха дівчина джгут навколо поля і випадково кроки в око.
Маленька глуха дівчина, оголена:
- Чоловік!
Режисер:
Він ганяє над і вимовляє її пальцем з сюрпризом.
Маленька глуха дівчина:
-? !
Режисер:
Закінчений, Федя - ви будете Schwarzenegger!
Маленька глуха дівчина, застібка:
- Насос.
Режисер:
Sticks її finger, puts її для її рот і...
Маленька глуха дівчина:
- Вахі! Я краще піти на роботу Макдональда, тому що вони не роблять мене намагатися!
Голос оператора примирає:
- У нас є черв'яки, які проникають через шкіру! А потім ми закінчуємо ще один шматок, де її пальцем зламається і знизиться, який також стане симптомом!
Режисер:
- Чудова ідея! Де ми маємо комп'ютерну коробку з черв'яками?
Голос редактора:
до Але ми вдарили їй п'ять разів!
Режисер:
- Точно, тепер аудиторія впевнена, що глисти виглядають так! Не розчаруйте їх!
На екрані з'являється величезний проп білий черв'як невизнаної форми, що з'являється в проп кишечника.
Будинок, тріумфально:
Я вірю! Він вийшов, щоб бути ведмедя пальцем гачком, дівчина підібрав її з ведмедя! Після хорошої дози черв'яків з дитини з'явилася п'ять фунтів черв'яків і тепер вона відмінно здорова! Це правда, що вона тепер має тривалий період відновлення після всіх наших обстежень.
Ведмедик, в'язаний:
- Ну, тісто... Чи потрібно лікувати зараз?
Любитель дівчина, horrified:
- Я теж !!!
Будинок, тріумфально:
- Я знаю це !!!
Мати дівчини, торкаючись гірко від правди, виявленої їй, переходить в захід сонця.
Режисер:
- Право! Чому ми не маємо психологічних відносин між героями?
Голос оператора:
- Ну, давайте Дім Чедді на грудях. Так само не занадто багато, або знову, як минулого разу, проп силікон буде лопатися!
Голос помічника,
- Як про Вілсон? Це свіжі! Це подарує сезон шістьма інтригами!
Будинок.
Вільсон:
Ой! Ви відвертаєте!
Голос режисера, головоломка:
до Що не було в скрипті!
Вільсон, мух:
Або я не зареєструюсь на сьомий сезон!
На весь екран, наповнений справжнім жахом - Hugh Laurie вже підписаний на весь сезон і забрав гроші вперед.
Назва
й
Джерело: