Хорорські історії радянських дітей

14 зображень + текст

Звіт про народження дитини Не було нічого писати про табори, то йшлося колись дитячим табором, а й поховали дітей місцевих москітів їх крові, а потім табір не існує. Нагадуємо, що поїздка до Чорнобильської зони відчуження. Щоб зробити це більш цікавим для вас, щоб подивитися на фотографії, я вирішив додати до них дитячі історії жахів, пам'ятайте там раніше? Всі історії жахівців Едуарда Успенського. До сюжету увійшли три табори, які розташовані в Татарстані одночасно: Ковтання (висока гора), ДОЛ ім. Гайдара (Семіозерка) і GOOD Health (Ташевка).
Головна

Помер жінки. Вона кричав і кричав і вирішив відрізати пальця як пам'ять. Зазвичай замок відрізається для пам'яті. Мій чоловік повинен був зварений. Я відрізав. Це кілька днів. Вона отримала ніч на молоко корова. Поки мій чоловік приходить. Вона попросить, "Чи ви тут для пальця? й
І він:
- Так!

Жінка часто мала відвідувачів. Вони були чоловіки. Увесь вечір. А потім вони залишаються. І що сталося поруч, ніхто не знав. Ця жінка мала дітей, хлопчика і дівчинки. Жінки завжди подають їм червоні печиво. І вони мали червоний фортепіано. Одного разу діти прийшли до дітей. Вони відіграли червоний фортепіано і випадково натискали кнопку. Припустимо фортепіано зліва. І відкрився рух. Дітям з'явився і пилоподібні бочки, і в бочки з'явилися мертві люди. З головного мозку жінка зробила червоні запечені товари і дав їм дітям. Забули все. У в’язниці, і діти відправлялися в дитячий будинок.

Одна жінка працювала в морзі. Вона мала дивну звичку: коли вона пішла до ліжка, вона кладе її під подушку. Її товари дізналися. Як дізнатися? Звісно, вона скидається на роботі. Ми вирішили зробити задоволення від неї. Одного разу приїхали відвідати її і тихо покласти руку мертвого чоловіка під її подушку. На наступний день жінка не прийшла до роботи. Прийшла до свого будинку жартувальники. І вона сидить на підлозі, в'яленим, вкусивши цю руку.
Жінки пішли божевільним.

У одному місті проживала дівчина з батьками і дворічним братом. Одного разу родина, зібрана з родичами в іншому місті. Тут було багато речей і немає валізи. Дівчина була відправлена в магазин, щоб отримати валізу. Випадки, непарно достатньо, в магазині не було. Дівчинка вирушила зовні і побачила спіймана стара жінка з продажу чорної валізниці. Дівчина купила валізу і приніс її додому. Після обіду, як звичайно, вона пішла до ліжка. Коли вона прокинулася, у квартирі немає батьків або братів.
Починався громіст. Кімната стала темним. Дівчина була рубаною. У валізу був щось іржі. Дівчинка дивилася на нього і побачила три червоні плями на ньому. «Дон не рухається, або я вбити тебе!» Дівчинка заморожує в місці і збочений страхом, поки її батьки прийшли. Вони їдуть, шукаючи праві речі. Отець відкрив валізу. У нього кинувся дитина. Він протримав нитку в руці, до кінця якого був пов'язаний тарган. Він збив, “Не перейдеш, або я вбити тебе!” З'ясував, що боявся від загиблих і сходження на валізу. Для того, щоб не нудьгувати, він взяв тарган з ним, і так як він був темним у валізу, він зробив три отвори в кришку, через яку видно її червона сорочка.

Мати і дочка проживали в квартирі. У них була одна кімната, і в середині цього приміщення була велика нігтьова липка з підлоги. Дівчина не знаю, де вона прийшла від, і її мама нічого не сказала. Дочка втрачила на цей ніготь весь час і попросила його витягти її, але мати відповів, що це не може бути зроблено - катастрофа станеться.
Дівчина виросла. Її матір помер. І застрягнув ніготь в середині кімнати, бо дочка не заважала розкопувати материнські накази.
Але один день друзі зібрали для вечірки з дівчиною.
Танці почали, і всі ці нігті почали заважати.
Друзі почали випускати дівчину, щоб зняти ніготь з підлоги і осадити. Тягнув ніготь...
З'явився страшний роял і вогнів.
Вони чують дверцят.
Вони відкривають її, і жінка на дверцят, все в чорному, і вона каже,
до Що ви дбаєте, і мій люстра впав ...

727162р.

Сім'я сніться вночі: батько, мати, дочка і син. На кухні почуєте: кап-капс.
Отець пішов, і ніколи не вийшов. Я чую це знову: кап-капс.
Повернути свою маму і ніколи не повернулися.
Знову: Кап-кап-кап.
Моя дочка і ніколи не зійшов.
І я чую це знову: кап-капс.
Хлопці, бояться пересуватися, але він заважав відвагу і пішов. Приїжджайте, приходьте на кухні...
... І є цілий сімейний кран.

Габаритний зображення

Одна дівчина бачив невелику жовту пляму на стелі. Зростало пляма і виросло, набуваючи більше. Дівчина залякала і назвав її бабуся. Бабця дивилася на стелю, побачила зростаючу пляму і розфарбовується.
Дівчина назвав її матір'ю. Мама хвора, теж. Дівчина під назвою Dad. Побачивши пляму, Дад злякався і назвав поліцію. У мансарді ходили в горищ, і там в куті писав кошеня. Тоді я мав зробити ремонт! Бо в цьому місці писав більше одного покоління кошенят.

Одна сім'я переїжджає в новий будинок. А на підлозі була велика чорна пляма. Мати розповіла їй дочку протерти пляму. Дочка виворітна, але пляма не протерла. Ніч дівчина зникла. Наступного дня плями почали витерти сина. Починалося пересуватися, але не було. Хлопці не пропустили останню ніч. Мати звернулася до поліції. Поліція прибув і знайшов люка в підвалі. У підвалі з'явилися негро, і з'явилися діти поруч з ним. «Чому ви вкрали дітей?» Негро відповів: «Чому вони протирають голову? й

Один чоловік мав собаку, що він дуже любив. А коли він одружився, його дружина, Тетяна, ненавидів собаки і сказав йому, щоб вбити його. Вдова людина страждала, але її дружину стояв її землю. І йому довелося вбити собаку.
Це кілька днів...
Сонце вночі. Поки вони бачать щелепу собаки. Вона в'яла в приміщення і їсти її дружину. На наступний вечір чоловік закрив всі замки і пішов на ліжко. Припустимо, він бачить: щелепа летить через вікно і щітки в нього.
Він прокинувся вранці. Він виглядав на себе і побачив, що він не лежав, але його скелет. Він кладав на три дні, а через три дні він став щелепою і їсти свою сім'ю.

Проходив поїзд. Припустимо, водій бачить жінку в чорному кольорі на рейки і прокинувшись на ручку.
Водій припинив поїзд, вийшов. Шукаємо, що немає. Перемістити на Шукаємо, що жінка стоїть знову.
Він вийшов - пішов знову. Він дивився навколо і побачив дві діти, пов'язані з деревом.
Що я дізнався. Загиблим батьком. Мачуха відрізала дітей, забрали їх до лісу і прив'язали їх до дерева. Вона зліва. Водій почав показувати фотографії родичів, бо потрібно дізнатися, хто бачив. І він наказав на свою маму картину.

Коли вони вийшли додому з дискотеки, блідо-бой прийде до них і скажуть: «Дивайте мені гроші». І всі давали йому гроші. Одного разу була група хлопців, вони не хочуть давати гроші, вони пішли до цього хлопчика, і він почав залишити. І хлопці тримають ходьбою. Поки вони входили до старої каплиці. А підлога підпала. Коли вони кинулися, вони вже були в лікарні. Вони вже давно приїхали до них. Один день бліда хлопець прийшов, щоб побачити їх.

Одного разу мама і дочка пішли в магазин, щоб купити луки. Мама купила дівчину трохи червоного і великого білого лука. Вона сказала: "Не носити білу баночку без мене!" і вона пішла на роботу. Дівчинка вийшла на прогулянку і продемонструвала всі червоні луки. "У вас є більше луків?" друзі запитали. "Так, є", - сказала дівчинка. - У мене є біла цибуля. І вона ran Home for a bow. Дівчинка забуває, що її мама розповіли її і покласти на білу баночку. Але раптом лука ненависна, загорнена навколо шиї дівчини і заплутана її!

р.

Одна дівчинка дівчини купила барвисте взуття. Але вона попередила її не носити їх до року пізніше. Увечері мама залишила додому. І наречена прийшов до дівчини і запросив її танцювати. "Я нічого носити, тільки старі тапочки." І сказав він, "Що таке взуття?" Дівчина думала про це і кладемо на барвисте взуття. Вечора, вона прийшла додому з танцівниці і побачила маму сидячи без ніг. «Мама» просить, «зрізаємо ноги? й
- Ви!

Джерело: