Що вони запліднені, вони виросли.

Не дивно, що ми ніколи не стануть дорослими в очах наших батьків. Неважливо, як старі ми, незалежно від того, які позиції ми тримаємо, незалежно від того, скільки людей заробляють і мають в підпорядкування людей, для мами і тато ми все ще залишаються дітьми з рукавичками на гумках: коханими, дорогими і приступними.

Не можна залишити матері порожнім - вони обов'язково будуть містити або варення, або пакет з буряками і морквою, або захід сонця. Більш того, скільки я кажу, що я повний, мій мама не буде впевнений:Я, мабуть, голодую. Я не їсти, ні годувати чоловіка.Не знаю, що люди померли від цього: «Для того, що дівчина на телевізорі втратила вагу і вагу – так що? Всі органи не змогли! - "Мама, я не втрачу вагу." - Вона не втрачає ваги! Всі очі! І я не можу допомогти, але посміхатися — це так, коли я був дитиною: «Коли ви бачите єдиний прищ на носі у дзеркалі заднього огляду, це недолік контексту і контрастності, щоб вирішити, що у вас є висип і рак шкіри одночасно. й

Парентальна любов - це завжди на межі м'яких закусок: Від ніжності, від гнів.Можливо, є сім'ї, де розуміння батьків і дітей є абсолютним; я не один з них. Мій брат і я завжди був, як вони кажуть, з характером – stubborn, незалежна, патологічно не байдужа до того, що люди скажуть. Таким чином, для батьків було простіше приїхати до умов з нашими неслухняними, ніж переробити. І тепер я розумію, що це один з речей, які я особливо вдячний за: можливість, якщо не допомогти, не заважати.

Зробіть помилки, теж.

БоПомилки важливій

Я ніколи не був поруч з батьками в звичному сенсі – коли ви приїжджаєте і розкажи мені те, що ви потурбуєте, що вам сниться. Ні, поспішати,У вас є кілька ключових подій, і все.й Якщо ви знаєте, що ви можете зробити це самостійно, то чому і раніше? В цілому, ми завжди були трохи далекими, і для мене, що (як я зараз розумію) був кращим варіантом: це простіше дати, легше залишити.

Неприємно важко повернутися назад.

Але я пам'ятаю так багато дивовижних моментів в їх теплі, що більше, ніж прикрити будь-яку емоційну стриманість і відданість. Так, коли мій тато пішов, щоб взяти мене до дитячого садка, він завжди приховав цукерки в гілках чарівного куща, який я потім знайшов і був дуже щасливий. І напередодні Нового року ми витягуємо нитки навколо будинку так, щоб батько Різдвяний похідний і посипав якомога більше солодощів. Працює трюк.Уранці ми вишиті цукерки з тапочки, ліжко, під ковроліном: неперевершена солодкість істоти, спасибі, тато.й

(Для цього, батько завжди дає мені цукерковий будинок щороку.) І тепер, як то, я теж, діяв в пологовому шляху безглуздий: Я їсти шоколад першим, залишити карамель пізніше.

Хоча я пам'ятаю ще одну річ: як я проходив через зиму темряву і боявся - Я був восьмим, в школі, який день вони сказали про маніак. Але коли я назвав будинок з годинника, запитаю, щоб забрати мене, мій мама думав, що це був silly childish. Звичайно, ніхто не прийшов, щоб побачити мене. З тих пір я ніколи не хотів, що я буду пізно, якщо ніч не спійманий мене кудись в місті. Моя мама була сердитися і worried. Я не думаю, що це було необхідно, не думаю, що це було важливо.й Але один дуже важливий урок для себе все ще навчився: коли ви попросите кохану людину, ви повинні зробити це. Поставляючи речі, відступаючи на власній пісні, але робіть її. Звісно, такий дорослий висновок приймав у слова набагато пізніше, але тепер це щось з категорії правил сімейного життя.

Економія, захист.

І пам'ятаєте це дитинства:Мама, подряпина.? Мама знає тільки одну люлабію, і вона була засмагла про якусь Світлана і місяць очищення, а не про Оля, але яка різниця робить, якщо ви подряпини спину.

У дитинстві дуже мало для щастя.

Ось що ми пропустили, я думаю.

Для того, щоб мати спіймана...

Автор: Ольга Примаченко

Читати далі:

Вероніка Тушнова. «Не заперечуйте, коли вони люблять...»

13 Шляхи любов себе як французька жінки зробити

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: gnezdo.by/blog/family значення/