Історія позитивного відключення особи, яка пропонує зупинити скаргу

«Що люди відчувають себе шкода для мене, але кожен має думку. Я не маю права. Я не можу пояснити будь-яким. Зрозуміти мудрого чоловіка. Я не болить, сказав Дядько Саша. Він не має можливості пересуватися без хрящів, але є вудилища, музей Запорожець на повній швидкості, шаховому щиті і запас оптимізму промислової ваги. Він сидить на березі неназваного озера і риб безпосередньо з салону його «Броневичка». За ним – нова церква села Сикевичі, рідного Маревілья та 47 років життя, про яку він пам’ятає тільки добро.

Серце Брестської області. Це сірий і білий ранок в Маревільї. Дядько Sasha woke up, грали шахи онлайн і чекали гостей. На користь будь-якого «видалення». й

до О, великий, claps! Дивитися, це мій брат вантажівка. Ремонтуємо все. Три роки тому. Може бути, коли він закінчений, власник життєздатно починається і сміється. І дайте мені показати вам мій “Космічний” зараз.

Олександр Снежко народився з артрозом. Розвиток м'язової і нервової тканини не дозволяє йому прогулятися самостійно. Олександр просуває все своє життя за допомогою хрящів. Але що ніколи не болить настрій. Відразу після знайомства, здається, що ви зіткнулися з чемпіоном Брестської області в оптимізмі.

до В цілому клаптяни, «Запорожецев» у мене є два. Там зелений. Він молодший. Вже не їздить. Не проживати на очікуваннях. Так я купив ще одного чоловіка в Березі. Всі мої пенсії. Тоді $100, $150, можливо. Автомобіль, звичайно! Вони робили його в сімдесятках. Старші, ніж Сталінський залізо, але краще.

Кричуща, двері відкриті, ранковий світло розбиває темряву гаража, і перед нами є підручник «Запорожець» бежевого кольору. З одного з його зовнішнього вигляду, дядько sasha cheers і починає швидше пересуватися кришки.

- Вивчав свої права в 1988 році. З 1990 року я їздив майже щодня. Тоді мій батько придбав мене перший Запорожець. Я 1968. Я був 22 в часі. Я покажу тебе. Я зносу його всюди. У лісах і в місті. гараж є другим місцем проживання. Як і жінки на кухні, хлопці в гаражі. Все там.

І справді творчі мес гаража повні з додатковими деталями для Запорожець, вудилища, сітки. Задня кришка була тихо розміщена в кутку. У іншому номері складений коляска висить на гачок. Олександр каже, що він не відчуває відключення. І навіть, як дитина, він не «направився» про його хворобу.

до У місті я чую людей, які скаржаться на умови. Ми не маємо нічого. Навіть близько, говорить Дядько Саша, відкриваючи двері Запоріжжя. - У мене є деякі проблеми. Але вони нормальні. Якщо я повинен піти в магазин, я отримую два кроки. Повільно, до найкращої моєї здатності, я можу керувати. Смішні, але найважчіша частина в лікарні. Більше кроків. Але я не їздив, я звик до неї. Я думаю, що це повинно бути. Я живу мирно серед людей і радості.

До шостого класу Олександр навчався в звичайній школі. Будинок був низьким, одноповерховим. А потім введено нову триповерхову школу. Я повинен переїхати кудись ще. Дядько Саша закінчила спеціальну школу в Осиповичі.

- Тоді було бухгалтерське училище у Стараї Русі. Це Новгородська область. Після повернення, я працював у PMK. Десять років як диспетчер. Я писав з паперу. Я рахував автомобілі, дизель, бензин, зарплати. Тепер перейменувати.

- Підібрати нас?

- Безкоштовно! Ми можемо покласти сідло в спину.

Кішки бігають і кидають непривабливі «ямці». Ростовики, які звикли до равлика, якби поваги, мовчать при включенні «Запорожець» починає рости «альфа-чоловіча». Зіткнеться кішки і збігається.

Дядько Саша щаслива. Автомобіль трохи погладжує. Але «Запорожець» – пісня. Пісня юна Едіта П'єга. Драйвер перекручує ручку і вікно з душевним креаком.

- Клімат управління, сміється Олександром. - Все право! Є плита. Вона займає 750 грам бензину на годину! Це тепло. Працює без двигуна. Слухати Бузок.

Коли плита починає працювати, вона відчуває себе, як ми збираємося знімати. Почнемо до лісу, де Дядько Саша подорожувала на хрящі як дитина.

до Інші діти рани швидше, ніж мене. Але я пізніше спокійно прийшов - автомобіль різко виходить від авто до дикої дороги, водій веде до гава. - Ми три брати. Старший і менший, і я середній. Брати здорові. Тад помер минулого року. Ми живемо з мамою. Вона працювала в офісі. Моя тато поїхав автомобіль. Мої батьки були заховані про мене. Але ви не можете нічого робити, ви не знаєте. Я ніколи не згасаю себе. Які проблеми? Ніщо. У мене є такі ж розваги, як здорові діти. І це де я пішов. Тепер він не хлопчик. 47 років після всього. Зарахувати половину життя.

На межі лісу і поля силові лінії перемішують, голоси птахів накладаються зверху, які не особливо щасливі з появою людей. Вітер ще має зимовий акцент. Але Дядько Саша не холодно. Він продовжує говорити про свій автомобіль.

- 90 на шосе. Це його крейсерська швидкість. Він займає шість літрів бензину. Поліція іноді не зупиняється, Ми можемо зробити багато речей. Я був навіть чудовим для прискорення в Польщі. Я пішов там, щоб побачити мої родичі. Близько десяти років тому біля Білосток.

до У нас є міське село. Є PMK, але є щось там немає роботи, житло, лікарня, дитячий садок, школа, магазини три штуки. Повний набір. Немає скарг. Тільки поліцейські, сміється власником Запорожець, висить машину.

Олександр довгий. Він починається з ранку з гри шахів. Він ентузіазмічно ріже з монголями 2002 року і росіянами 1938 р. Тоді він має сніданок. Потім він йде на риболовлі в озері. Чи може допомогти сусідам, які потребують поїздки до берези або Кобріна.

до Якщо хто-небудь дзвонив, я не відмовляється, що життєрадісний шахист припиняється і показує мобільний телефон. - це Nokia. Як тільки вони показали, я взяв його. Працює як трактор. Не потрібно нічого. Походимо до хати.

Хати запахи багаті варенням. Дядько Sasha’s мати доброзичливо хвилею пана кліпу в нашому напрямку і просить нас не фотографувати її. Потім він атакує з гостинністю.

- Спробуйте кульки. Млинці пісні. Я шкода, але я маю велику роботу. Картопля і курчат в пісній олії обсмажують. І домашні яйця.

Пенсій Олександр — 2 млн 900 тис. Пенсій матері про те ж саме. Дядько Саша каже, що завжди не вистачає грошей, незалежно від того, скільки. Але він не турбуватиме.

до У нас є курчата, два коти, Олександр сказав в перервах між драніками.

до О, що ферма! – непристойна мати. У нас є майстер-класи, які були Маладя! І було досить корів і свиней і диких і гусениць. П'ять свиней, 50 гусака, і зараз нічого.

Ніщо - це брод гіперактивних курчат, які на шляху до ячміну з кишенею розсіюється Дядько Саша. Збуджена кісточка переривається кашлем агресора.

до Ох, кліпси, ми повинні зупинити паління. Ви не курите?

- Ну.

до О, добре зроблено. Я диму все. Монте-Карло, "Форт" - і до того ж він димний, дає.

У брусі є коляска, яка, однак, рідко використовується. Він успадкував його від батька. Свою дружину повернулися і зв'язуються.

- Бавовна, ви принесете гауну до Мінська! – навчивши нас життям, маму Олександр. - Найдешевші ви збили. Шукаємо Він їде на годину. Але насправді людина в моїй прогулянці. Він мав облітеруючий атеросклероз. Займали одну ногу, через шість місяців Так кладуть їх в коляску. Тато тримав запитати мене, щоб взяти його десь. Поїхали до озера один раз. Там пішохідний міст. Я не знаю, що я повинен був повернутися. Так я поїхав обличчя чоловіка, і він кинув... І вийшов. Ажурирано. Я побачила мій дід! Вони прийшли і поставили його назад. Тоді я сказав чоловіка, «Я хотів піти на озеро, я приніс тебе. й

Дядько Саша, ввічлива, продовжує небезпечувати курчат, які в кінцевому підсумку неспішно перервуться через хвіртки і захоплюють двір, як досвідчений загін поліції.

Ми говоримо про те, що кіт Принцеса і познайомимося з собакою Паштет, який лізиль охороняє порядок біля води. Він на місці.

На боці трамповані гуси і леді Гага в декількох примірниках. На фоні утворюється церква сусіднього села Сигневичі, який відвідав кожну неділю матір Дя Саша.

до Ми повинні жити, як він приходить, Олександр знову цвіте: рибальство є його третьою основною пристрастю. Найбільша риба я половила тут зважені 2,8 кілограми. Десять хвилин. Коли вона зробила, вона поставила всі родзинки навколо.

Тут використовується абсолютно невибагливий тампон. Нагороджує кінець СРСР, територія заглибилася і заповнила водою. Пізніше був чоловік, який поховав її. Це називається озером... озеро. Щось більше нетрадиційних умов для його позначення прийнято вважати не винахідливим. На озері Дядько Саша може рибу прямо з Запорожець.

- Часом прикусу чекали п'ять годин. Але нічого. Це боротьба між рибою і чоловіком! Думки різні, але я можу говорити на телефоні. Після того, як приніс шахи з ним, кинувся стрижень, влаштував шматки і назвав другу в Могиліві. Я сказав йому: "Павень! b2-b4!" Він сказав: "Хорс! b2-c4." Я дрібний. Підключіть до телефону необмежено і відіграйте спокійно до виходу риби. Головне, потім він не забув, щоб вимкнути.

Дядько Саша має атрофовані м'язи, ви повинні носити спеціальні черевики. Вони виготовляються в Мінську на протезуванні рослин.

до Звісно, вони намагалися лікувати мене, Олександр продовжується, кидаючи штангу. - Лоти місць. Включаючи Мінськ. Вони приймали мене до відомих ліктів. 25 років тому. Я розташував стегонові суглоби, вони ще не стоять, звідси всі проблеми. Я не розумію свого бізнесу. Проксимус Я іноді розтягую, але не більше.

Озеро гарне. Медитативна тиша. Дядько Саша курить.

- Я не схожий на весь світ, газ і шум у місті. Зима дрібна, а літо погано. Я пішов на змагання в Мінську. Живий в готелі ... Людина, як її ... Сатурн?

- Орбіта.

- У! Ми проживали в тому, що Орбіт на тиждень. Перші два дні були веселими. А потім хворий. Покинь мене додому. Для того, щоб як-небудь перервати, я просто сидів на газоні. Я хотів заспокоїти. Я сидю на траві і люди навколо мене скажуть: «Як ти хворий?» - Так, я хворий! Я хочу піти додому! До села! Це як жарт. Вони принесли міську людину в село і загинув. Так людина була привезена до вихлопної труби і він прийшов до життя.

Немає укусів. Дядько Саша продовжує розповісти жарти, а потім розмова перетворюється на тему особистого життя.

- Я не маю дружини або дітей. Але в цілому це океї. Я пішов на Барановичі на новий рік. Я зустрівся з вами все право. Мій друг живе там. Моє здоров’я є дрібним. Вона приходить іноді. Запорожець.

Вода розбиває Дядько Саша в філософію.

до Не лікуйте, не скаржайтеся, не втратите серце, завжди зберігайте хвостик з гарматою. Я жив цей спосіб життя. Я не пам'ятаю погану. Я живу життя. Поставте його з голови і ви перейдете. Ми маємо жити позитивно. Один чоловік написав до себе на стелі: «Щоб я почав нове життя». Він прокинувся і читає і думає, «Це добре, що це завтра». Але ми повинні жити сьогодні. Немає іншого способу.
Дядько Саша перетворюється і відправляє свою кохану «Броневичок» в село. Ми повинні мати свій сусід в місто. І все ще він для будь-якого «видалення».