Три простих правила Нінел Блохіна: Як шукати 35 на 68

Р

Нілель Блохіна від Гродно знає, як виглядати набагато молодше свого віку і підтримувати здоров'я протягом багатьох років.

Я бачив фотографії Нілу за допомогою шансу на Інтернет. Красива, юнацька жінка дивиться з них. Під фото було написано, що Гроднока після 60 стояв на роликах. «Я дуже старий? Я думав. Як виявилося, Нінел був 68!

Ми влаштували зустріч - Я дуже хочу дізнатися секрет своєї молоді. На зустрічі Нінел прийшов в ультрамодну куртку з стразами, і, як правило, з афарю, здається, що дівчинка чекала мені - тонка, яскрава, з косою нижче талії. Не можна звертати увагу на неї! І назва незвичайна.

- І Ніл є більш симпатичними від звичайної Ніни? - Я зацікавлений в моєму співрозмовнику.
Ні, з якоїсь причини мій питання зробив її сміх. Це те, що мій батько назвав мене під час комуністичної епохи. Тоді було модно назвати дітей Октябрини, Мальори (Маркс, Енгельс, Ленін, жовтень Революція), Вілнес (Владімір Ілліч Ленін). Ось моє ім'я з тієї ж серії. Це такий фліппер імені Леніна.

Нінель проїжджає на Балтійський берег щороку.

"Це ніколи не пізно почати."

Вона народилася в 1946 році, перший післявоєнний рік, або, як говорить Ніл, в часи любові і підняття. У знищеному Кенігсбергу, який згодом став Калінінградом, вона пішла до школи. У спогадах раннього дитинства картина збереглася в пам'яті: вона збирає фрагменти порцелянової німецької служби для її дитячих ігор.

Я не вірю, що ви пам'ятаєте перші роки після війни! Як правильно виглядати?

Не пізно почати здоровий спосіб життя. Незважаючи на те, що я займався м'яким життям, але в дорослому віці я зрозумів, що це недостатньо для підтримки правого тону.
Після п'ятдесят років я почав шукати інформацію про те, як відновити продуктивність і витривалість і що робити в моєму віці. Не забути про активний спосіб життя і, наскільки це можливо, займатися фітнесом. Але в тренажерах Гродно найчастіше дивляться люди до 40 років.

945522

Тільки після п'яти, Нінел опанував велосипед і ролики.

У будь-якому віці потрібно бути активним. Я собі тільки після пенсії вперше стояв на ковзанах. І після 63 років я потрапив на мій велосипед. Я все ще їздию в теплій сезоні. І я був таким, що я зараз проводить заняття в розтяжній групі.

"Я люблю добре харчуватися".

В цілому життя Нілелю Блохини, як вона сама вірить, був надзвичайно багатим. Освітився на балетній школі, працював радником російськомовного радіо в Німеччині, був телережисером в Калінграді, асистентом директора телевізійної та радіокомпанії Гродно, викладав хореографію на гімназії Гродно. Вона все ще працює - навчає дітей класичних танців в одному з студій Гродно. Незважаючи на те, що Нінел є суворим з її студентами, вона встановлює бар високий. Тим не менш, вона не дає ніяких знижок.

Як і кожен інший, я люблю смачну їжу, і затишку в першу чергу запобігла мені від зміни звичного способу життя. Протягом багатьох років ми будуємо. І займав мене роки, щоб вийти з моїх шкідливих звичок. Він був твердим.

Я просто впевнений, що особливо у дорослому віці, коли захворювання настільки липкі, потрібно подбати про себе щодня. Не секрет тут. Мені потрібно скористатися. У мене є йога і заняття з дітьми. Майже кожна ніч я намагаюся ходити перед сном. У будь-яку погоду. Уранці необхідно мати контрастний душ.

Нілль любить подорожувати і знає, як це зробити економічно.

Фізична активність не має сенсу без збалансованої дієти. Я обрала меню з мінімальною кількістю м’яса. Але я їсть багато бобових і рибних. Все пропарено або тушковано. Уранці я пишу свіжі фрукти і овочі.

Я не тільки почав виглядати краще, але і головне, щоб відчувати себе краще. І це може бути рогатом, але я зумів зупинити час.

"Я не можу сидіти ще."

Важлива частина життя Нілелю Блохини – це подорожі. Від молодого віку вона не сидить, але спробувала піти кудись і побачити щось нове.

Тексти пісень, а це означає: Подорожі це те, що надихає мене і дає мені силу жити. П'ять років я їду до Паланги за 10 днів. Я живу в кемпінгу, який знаходиться в сосновому лісі на березі Балтійського моря. Зцілення повітря кладе мене в тон і я виглядаю молодшим і свіжим.

Я нещодавно побував на Канарських островах, і перед тим, як я пішов до Дубаю.

Чи є багато грошей для такої поїздки?

Я працюю пансіонат, сміється Ніл, але насправді у мене є ціла система грамотного розподілу грошей, тому я можу зібрати для подорожі, який також може бути організований дуже економним способом.

- Як?

Після того, як я проаналізував всі мої покупки і зрозумів, що було багато грошей. Наприклад, автомобільні поїздки можуть бути організовані для того, щоб зробити кілька речей одночасно, а не водіння автомобіля назад і кілька разів. Якщо вам не доведеться поспішати, можна ходити і використовувати громадський транспорт. Снаки в місті, теж, як виявилося, розірвати бюджет і не вивести користь здоров'я. Ви можете просто їсти яблуко або вівсяні печиво, придбані за вагою.

Ви можете переглянути свій гардероб і просто не придбати додаткові речі. Здавалося б, всі дрібні речі, але через кілька місяців заощадження помітні і дуже значущі. Ось як я був упаковкою для поїздки в Дрезден. На поїздці я зробив 200 євро, але я достатньо грошей на все. Я не похилого там і відвідав музеї - в цілому, було багато вражень, і це головне в будь-якому повіту. Я впевнений, що подорож може бути досить дешевим. Я відкрив недорогий і хостели. Про ці варіанти знають молоді люди.

р.

Нінель навчає дітей класичного танцю. Фото з особистого архіву

Трьох простих правил Нілелю Блакина

1,1 км Харчування має бути простою і чіткою: бажано використовувати найбільш звичайні продукти, а не деякі за кордоном і екзотичні. Кількість споживаних калорій в день не повинна перевищувати 2,500, а для тих, хто працює фізично - 3,500.

2,2 км Вся їжа повинна бути мінімального вмісту жиру, сам організм знайде потрібні жири в продуктах. Для шкіри обличчя просто потрібні маски овочів і фруктів – все натуральне і недорого. Наприклад, ви віджимте сік з яблук, а залишок на обличчі.

3. У Якщо ви дійсно хочете солодкувати, ви можете їсти шматочок шоколаду, але тільки якісне і трохи. У раціоні людей у дорослому віці повинні бути багато овочів і фруктів і менше булочок і картоплі. І найголовніше, не переплітає. Так можна врятувати, і принести фігуру в порядку, і позбутися від багатьох недуг.
Автор: Ольга Комягіна