569
11:05. Константинополь. Мітоз Римської імперії
330 р.
Є історія, яка вийшла: Константин (він був названий Великий трохи пізніше, за деякі гроші) передбачувано збивати горщики з його, побачити за погане слово, co-ruler Licinius. Зрозуміло кажучи, що може бути, згасити мене знову, співвласник з імператором? Сама річ.
Крім того, Шо Костя, якщо ви вважаєте, що персонал пишіть з історії, був першим, щоб зловити запах смачних бонусів з його чутливим нісом, Шо дав нову віру (якщо це правильно редагувати) для тих, хто правило, очищення, і сказав, що Християнство є кишечником і все ж життя в одній пляшці. Звісно, традиції, віра предків і все, що, але можливість легально освіжувати вашу локацію під обіцянками бункерів в післявиході відкриваються перспективи просто розуму. Все влада надходить від Бога, і прогулянка, селянина або якусь ковальницю з позовами до храму. Повідомляємо, що ви нерозголошення своїх претензій.
Так, так Костя і Ліка дуже серйозно сварилися і перші з серця побили в заголовок другий. Ця подія відбулася в 323 AD. Але це ще не половина битви. Цей сюрприз Рим був дуже проблемним. Костя з'ясувала варіанти просування себе, коханого і зрозумілого, що це було те ж саме, щоб зробити нове місто. Чи не так, що він придумав - навіть Саша Македонська Олександрія примушена своєю славою, але все краще, ніж попилення навколо Риму в тріумфальному процесі і лежачи на подушках.
Це було гарне питання - де? Це відповідь. На березі моря Мармара, рівно біля входу в Босфор, з боку Європи. Коста думала. Астрологісти поширилися (і без них потім, тепер без маркетологів, згасити мене знову) – кажуть – в 328 – дуже те ж, голосувати. До сперечатися з фахівцями коштує дорожче, ви знаєте. У листопаді цього року громадськість оголосила про те, що Константинополь тепер є новим Римом, і якщо хтось не погоджується, поговоримо про це. З якоїсь причини, ніхто не хотів би сперечатися. 11 травня 330 р. було офіційно затверджено. Константинополь = Новий Рим. І старий Рим sucks і pagan вчора. Я. Це те, що вони сказали. Ні про Новому Римі. Костя видала офіційну постанову. Але сумніви, нарешті, закривали його не тільки на листі, але і в камені. І слабля з текстом в Стратегії була гіпеда, це місце, де головний magistrates sat.
Зрозуміло, що сам Рим не те ж саме з цим підходом, вони опустили плиту нижче плінтуса, але зробив мегаполіс дуже болючий і боляче. Він зрозумілий - як імперія, Рим зробив до половини Європи, шматок Африки і трохи Азія майже п'ять сотень років. Звичок вже сформований. Це його. Я мав розбити. Я думаю, що держава є такими клітинами. Якщо вони дуже сильно ростуть, то діляться вони. Оскільки рак може стати різним.
Константинополь і східний Рим в той час були дуже різними з Заходу і зуміли зловити нову хвилю раніше. Для чого після восьмисот і півріччя Рим дуже жорстко вставив сепаратори.
Але це інша історія.
Для чого зараз Стамбул, історія повністю відокремлена.