Веб-сайт Публікація короткого зриву з історії Віктора Шендеровича «Раїси з бункера». Незважаючи на те, що це досить невелика сцена, проблема просто величезний.
П'ятирічна дівчина, послава, захоплено відіграла щось з собою під дерево - до задоволення і гордість її бабуся, сидячи на лавці.
до У вас є хороший час гри? мій бабуся запитав.
до Так! щаслива дівчина знеболюється.
до І ви приїжджаєте сюди, до мене, на сонці, мій бабуся порадував.
Непристойна дівчина відмовляється від гри і ran де вона розповіла.
до Не пропустіть! великогабаритна гомілка. - Візьміть кроки або ви будете падають. Ви хочете яблуко?
до Так! дівчинка зачепить.
до Ось слив для вас, бабуся сказав. Дівчинка була здивована, взяла сливу і повернулася назад під дерево, але покаталася і впала.
- Тут! сказав мій бабуся з задоволенням. - Я сказав вам, щоб падіння! Ви зробили! Ви не можете бігти, ноги неправильні.
П'ятирічний власник виворітних ніг спробував не торкнутися.
- Вона не знає, як бігти, – симпатична і гучно пояснила ситуацію її сусіду на лавці. - Поверніть ноги неправильно!
Сусід, приречений, подивився на дівчину разом з її виворітними ногами, і дівчина все ж крила.
до Вона не йде прямо, сказав її бабуся. - Ви сидите на лавці і сидите! - Вона знову перейшла на предмет освіти. - Так як ви не можете встановити ноги.
Дівчина вже промовляла.
- Ви знову курсуєте, ви йдете додому, ви залишаєтеся вдома! Бабця перетворила звук і перемістила в наступну октаву. Немає більше бігу, а потім я крию!
- Я не торкався, я не торкався, я не торкався! трахнув дівчину, два хвилини раніше щасливо граючи під дерево.
Але правда переважалася.
- Я бачив його, я бачив його! мій бабуся наполягав. - Приправа, кричуща!
Я проти смертної кари, але іноді хочу.
Веб-камера