442
30 Шляхи створення вашого англійського мови
Так само ідея може бути передана в різні вирази, і це з того, що ваше слово буде сприймати співрозмовника як звичайний і неімітаційний або розумний і вишуканий. Більше різних слів, які ви використовуєте, і чим менше збитих, ви використовуєте, більш елегантні ваші сюжетні звуки.
Слова Верховна Рада Прикметник може використовуватися замість класики/перфекту, щоб підкреслити заслуги суб’єкта під час обговорення. Блюз Нін і дієслово, ви можете використовувати слова, які не збігаються. Фантастика. (elegant, розкішний) – прикметник, який підкреслює статус або новизну когось, ми використовуємо замість хорошого / стильного. Качинна Шлях замінити відоме сланцеве слово LMAO (Особливити мій a**) з більш вишуканим - я сміюся з серця. Десультори Слово, яке можна використовувати, якщо щось відбувається несподівано замість несподіваного/сприяння. Десультори Замінник слова так (так) на початку вироку. Він зробить Ваш виступ справді класичним. Аспіре для Ви можете використовувати замість звичайного бажаного / вибагливого. Дійсно Це чудова альтернатива ok/right.
Лондон - столиця Великобританії.
- Дійсно.
Йокуляр Сюрпризуйте всіх з чимось більше, ніж просто LOL і скажіть, як jocular. Хентфорт На наступній зустрічі ви можете вразити колеги, які не мають стандартного переходу на наступну точку, але з словом звідси. свінгери Налаштуйте свою другу половинку в любові може бути набагато крутіше, ніж просто я люблю тебе. Якщо ви скажете, то ви будете говорити однаково, але з більшою ніжністю! Парагон Повідомляючи когось, що він / вона є парагоном краси, замість звичайного ви будете красиві, ви обов'язково отримаєте більше точок у вашому свининському банку! свінгери (маси, лоти): зміщувати англійський вчитель і сказати це слово замість звичайного лоту. Трансцендент (Експерт, видатний): Багато людей знають слово дивовижним, що є ще більш вишуканим варіантом. Атроцитний. Пити каву, боротися з другом? Це не поганий день, скажеш більш вишукано - це непристойний! Проксимус Це буває мені... - Я думаю, що у мене була думка... Використовується англійською мовою, якщо ви припустимо щось і висловите свій досвід, ви думаєте про проблему або пропозицію.
Наприклад:
Я маю на увазі, що це не може бути такою хорошою ідеєю, щоб піти на ліжко так пізно.
Я не думаю, що це гарна ідея, щоб піти на ліжко так пізно.
Не думайте... - Ви не думаєте, що це буде ... / Не ви? / Що ви думаєте? У контексті можна знайти безліч перекладів, але завжди краще орієнтуватися на контекст. В основному використовується, коли ви запропонуєте ідею або попросіть думку когось знову.
Наприклад:
Якщо ви не думаєте, що це може бути гарна ідея, щоб запросити її на дату?
Ви думаєте, що це буде гарна ідея, щоб попросити її?
[???k?n?treə] - Навпа. Іноді англійська мова використовує цей французький вираз, щоб вказувати на суперечність або рефутація.
Наприклад:
Дуже вечеря була найкращою!
- Зареєструватися! Що про те, що я приготував тебе в неділю?
до Це найкращий обід, який я коли-небудь їсти.
- Опозиційний! Що про те, що я приготував для вас останню неділю?
Проживаннядо Завдяки неймовірному збігу, наприклад:
Марія чекала поїзда, і після того, як я їду за минуле її, так як він почав дощ, так дав її підйомник додому.
Марія чекала поїзда, і, швидше за все, що він почав дощ, так що я дав їй будинок їзди.
Як добре (або інші оголошення) як (і) є ... - Так само добре (або інші оголошення) як (не) Для того, щоб показати рівну альтернативу.
Наприклад:
Як добре, як система безпеки Microsoft, пристрої Apple мають менше атак вірусів.
Система безпеки Microsoft – це так само, як і Apple, так і для нападів вірусів.
Я зроблю тебеЯ нічого не бачу, я нічого не знаю.
Дякуємо вам за повернення свого гаманця, я звернувся до вас.
Дякую за повернення мого гаманця, я раджу вам один.
Чи є чи ні? - Будь... Якщо ми хочемо вказати, що дія буде відбуватися незважаючи на будь-які обставини.
Наприклад:
Чи можу я не повернути гроші, які вона була від мене, Я повідомлю її до міліції!
Чи вона повертає гроші, які вона тягнеться від мене або ні, я збираюся піти в міліцію.
Тексти пісень, а це означає: Чи є це дощ завтра, я все ще збирається мати пікнік!
Чи є дощ або ні, я збираюся на пікнік.
Мені потрібно $1,000,000; перчистентність, яку ви могли б отримати мені?
ПроксимусЦе може бути використаний, коли ми хочемо сказати: є шанс, що це станеться.
Наприклад:
Мені потрібно $1,000,000; перчистентність, яку ви могли б отримати мені?
Я повинен $1,000,000, є будь-який шанс, ви будете мати, що кількість (або є шанс, ви будете мати мене)?
Якщо це правда з вами... - Якщо ви не розуміли... Ми звикли до англійської мови, яка вимагає дозволу на будівництво, як ви... Ви також можете попросити дозвіл, якщо це взагалі з вами. . й
Наприклад:
Я хотів би, щоб зрадити вашу сестру.
Якщо ви не розуміли, я хочу запропонувати вашій сестринці руку і серця.
Якщо я можуЯкщо я можу, якщо я можу, наприклад:
Мені потрібен момент часу, якщо я можу.
У мене є кілька хвилин часу, якщо я можу.
Якщо я можу бути настільки сміливим- Я скажу: Я скажу У випадках, коли, наприклад, у деяких важливих зборах, потрібно висловити протилежну точку зору, але важливо це зробити правильно.
Наприклад:
Якщо я можу бути настільки сміливим, я хотів би сказати, що моя країна, Антігуа і Барбуда, є витісне Організації Об'єднаних Націй в мікрокосмі.
Давайте мені сказати, що моя країна, Антигуа і Барбуда, дійсно Організації Об'єднаних Націй в мініатюрі.
Якщо я був у вашому взуттіЯк правило, це слово використовується, коли ми хочемо, щоб дати вам поради.
Наприклад:
Я повинен залишити це питання, якщо я був вам.
Якщо я був вам, я не підняв цю проблему.
Контрарія для популярної віри- Незважаючи на поширену віру, наприклад:
Всупереч поширеній вірі, діти потребують кордонів.
Всупереч поширеній вірі, дітям необхідно встановити межі.
ДоМи використовуємо цей вираз, коли ми хочемо показати, що щось відбулося або буде відбуватися до певного заходу або часу.
Наприклад:
До шлюбу вона була вчителькою.
До шлюбу вона працювала вчителям.
Я люблю- У мене є це почуття, що використовується, коли ви хочете щось і висловите свої почуття про це:
Наприклад:
Почуття кави.
Я хочу більше кави.
Важливо пам'ятати, що кожна фраза має власний контекст, і важливо завжди почати з нього при перекладі.
Матеріал підготовлений онлайн-школою АнглійськаДом.
Веб-сайт: www.englishdom.com/