11 'overheard' оповідання з любов'ю для мам

, Україна

Ми звикли до ідеї, що моя мама є найсвіжіших і найсвіжіших людей світу. Ми звикли думати, що любов не знає меж і бар’єрів. І все-таки мами знайти щось до дива і доторкнутися до нас.

Веб-сайт Я збирав деякі історії про серцебиття про людину ближче до мене. Тепер ми почитаємо її і зателефонуємо маму.

• Ми живемо з матір’ю в різних частинах міста. І це так сталося, що я спійману курку, сидячи в домашніх умовах. Моя мати не хвора з куркою, тому вона не може її лікувати - вона не хоче йти в зелену. Сьогодні я прокинувся до дверцят. Ні. На ручці висить пакет з варенням і термосом, на якому шматок паперу: «Дочка».
  • Коли я був 8 років, я спалю з матір'ю. Вона б зігнута її ноги в колінах і тримати мене близько до неї і сказати, "Сісти на стільці". Це був чарівний почуття миру і безпеки! Я впав дупа. Я 36 тепер. Я також захоплюю свою однорічну дочку. Я зраджую!
  • Я повернувся з інституту і був пізно. Погода непристойна, дуже холодна, це дощ, телефон вниз, короткий, повний набір. Я збираю ескалатор і маму стоїть там з двома парасольками. Вона побачила дощ, не знаю, що я зносився, не вдалося отримати дзвінок і прийшов, щоб зустріти мене. Я стояв на годину і на половині голоду на потоку людей, таких як анексійний бояр. Подбайте про маму!
  • Я жив у Новосиб. Зима. Це холодно. Вечергартен знаходиться в декількох кроках від автобуса. Увечері, буквально отримавшись з переповненого транспорту і витягнувши мене, мама дізналася, що я зносився тільки одне завантаження, другий пішов в упакований автобус. Моя мама перевозила мене в її руки додому і була дуже стурбована, що нога замерзла, загорнув її чимось. Я був мати два протягом тривалого часу. А що ж ніжність до вашої матері приходить, спасибі. . й
  • Я працюю педіатром в клініці. 12-річний хлопчик прибув на інший день, неприпустимо батькам. Все сказав: що було хворим, як він лікував, які сертифікати і де потрібно. Дуже ясно, в суть. Без наявності батьків, огляд не допускається, але я, хороша душа, все ще розрядила хлопця. На годину і навпіл пізніше мій мама прийшов і сказав мені, що насправді вона навчає дітей до незалежності від дитинства: вона відправляє їх до клініки або школи, і вона таємно, як шпигун, так що вони не загубилися і ніхто не молиться. Я дуже хвилююсь, що якщо щось відбувається з нею, вони не зможуть впоратися з чимось самим.
  • Недавній автобус. Мати прийшли з маленькою дитиною, сидять кришку на сидіння і з непристойним зовнішнім виглядом одягають взуття на ногах - так, щоб не забруднюючих пасажирів, коли він не буде спокійно курчати і курити його.
  • Відносини з матір'ю складно: день мирний, день на війну. Ми прогулялися минулим банком, Rottweiler прив'язали до стовпа. Побачити, що мій мама закрили мене в секунду, відштовхуючи мене назад. Настоянка: Збереження дитини сама. Собачка не зламала лей, і мама каже, що вона не встигла думати, якось сама. Це найкращий доказ для мене, незалежно від того, що вона мама і любить мене більше, ніж що-небудь. А якщо вона робить, вона закриває мене.
  • Мій артеріальний тиск так поганий, я не можу отримати. Мама прийшла до мене, всі страшні, викликав швидку допомогу. Про це питання: «Ім'я пацієнта? Моя мами мене п'єси, "Що ваше ім'я?" далі: "Як старий він?" Мама знову говорить: "Як старі ти?" Коли моя мама відповів на питання, хто вона хвора, сміху від труби прийшла до мене! Вона була порушена :
  • Це сталося, коли я послужила. Він був заступником Міністра і кількома делегаціями з усього світу, зустрілися з цим днем. У будь-якому випадку я не спить на день. І ось екстремальна поїздка до аеропорту, зануривши мух поруч, і я впала. Я мріяю, що я вдома і мій мама прокине мене до школи. Кишеня спочатку, потім наполегливо так. Я відкрию очі і бетонний паркан працює на мене. Свята свята! Різьбий руль зліва, пропущений паркан. Неважливо, що ви думаєте, є щось вище!
  • О, я був трохи, близько 4-5 років, або навіть менше. Вони взяли мене в вакцини. А медсестра підкаже мені, "Якщо ви не торкаєтеся, ви отримаєте фарширований іграшка." (І іграшки були настільки красивими, тварин.) Що я пішов до лікаря за вакцину. Я ніколи не зловив знову, я отримав стільки іграшок. І тільки недавно я дізнався в моїх 20-х, що мій мама таємно дав ці іграшки в медсестра, погодившись з нею заздалегідь. Це був випадок протягом 5 років :
  • Так сталося, що зламався з коханою людиною. Ми разом 4 роки, біль в поломці - нелюдство, як подушці в кожну ніч. Але я дізнався великий урок з цієї ситуації. Мама завжди там. Мама дзвонить з роботи, записи для масажів, стрижок, манікюрів, перетягів до музеїв, не дає вам штампувати. Мама завжди в дотик. І вона розуміє. Чи не попросіть симпатето, як подруга, "Як ви?" Я не можу сказати нічого.

10 думок Папи Франциска
15 "overheard" love stories

через vk.com/overhear