Тфу-терапія або як впоратися з валом проблем

р.

Р

Це відбувається, що ви літаєте через життя і все, що ви стверджуєте, а потім один раз - BAM! А потім ви опинилися. Бізнеси, конфлікти, складні ситуації - вибір великий, не буде стояти. Ми можемо перетягнути цю пастку за нами.

Одного разу я застрягнув одну ногу. Якщо ви працюєте в школі, то неможливо не впадати в пастку, особливо коли ви потрапити на складний клас. Що відбулося в моєму випадку. Я подарував мені клас 23 складних дітей, за яким 46 однаково складних батьків (школа була в знебоченій зоні). Я хотів би бути своєрідним і строгим ментором з ними, але діти звикли слухати і поважати тільки тим, хто, м'яко ставити, розтушувати дико на них.

Учні були незадоволені мною як лідер класу: є занадто багато підшкірних (у сучасних школах вони переконані, що однокласник може якось контролювати це без допомоги батьків), дисципліни у класах надзвичайно низького рівня (погана не вчителя, які не знають як дисциплінувати). На додаток до цього термін конкурсу проекту, який я хотів би брати участь, прибув до кінця.

Я прийшов додому один день після п'ятигодинного підйому в мій голос до дітей, і я зрозумів, що я не можу це зробити більше. Я кричав. І в той момент мій друг назвав мене:

- Привіт... Він відразу знав, що збирався. - Чому ти лікуєш?

- Я не можу зробити це більше! Про нас Діти отримали це! Парент отримав це! - Я був майже гістеричною.

до Що ми робимо зараз? Чи можна сидіти? Ви не дасте про це. й

Я був занурений:

до Вам легко сказати! Я їду там кожен день і подивитися його все!

- Я серйозний! - і він був чітким від свого голосу, що він не був хитрим. - Що ви шукаєте? Сидоров? Тепер візьміть його і скажте, «На тебе, Сидоров!» І хвиля. Це знаменита Tfuтерапія!

Я був трохи ембаррасований (не педагогічно якось), але слідував порадам. Займала своє серце і переривається голос, вона сказала: «вушка» на Сидорову, ледь відкинула її тремтіння руки.

- Ви трохи слабкі! Він сміється на телефон. - Що ще? Чому б не спати на нього?

І плющ. Далі знову. А потім знову. І з кожним сказав чарівне слово, сльози стали менше і менше, треморти в руках заспокоїлися, голос навіть якщо він не придбав веселі ноти, але принаймні не тренував. Після списання всіх об’єктів моєї «симпатії» у поєднанні з гучним «ТОПГУ!» став дуже простим. Звісно, всі проблеми не розвивалися як магічний погляд, але ставлення стало простіше. Що я можу це зробити? Достатньо мені і робити краще я можу.

Чи є це здавалося б занадто циничний? Чи не вірити це? І ви побачите свій власний приклад. Тільки один день, коли ви всі трахнув, ви просто не маєте енергії, візьміть його і спрей на ньому все. Ніщо важко. Вам просто потрібно сказати гучним «чортом» до чого їсти і не дає вам спати. Просто скажімо «фу» і дайте свою досконалість уповільнення. І забути, що завтра потрібно робити всі речі зі списку.

Ви завжди повинні додати енергетичний жест з рукою - так вірити його швидше. Тексти пісень, а це означає: А потім раптом, пам'ятайте, що ви людина істота, не машина. Що ви зробили, щоб жити, не торкайтеся блиску. Життя тут і зараз, не на вихідних.

Про невеликий. Задайте собі це питання: «Чи не важливо в рік?» І сказав він: "І в п'ять?" Відчуйте маленький Будда всередині вас і світло, який майже виходив. Дихати, хоча б не вільно, але спокійно. І отримайте трохи сну.

А вранці перенесіть цей внутрішній світлий з вами, посміхатися на собі щиро, потурбуйте себе раптом з чашкою гарної кави і смачних печива. І якщо раптом кава занурить на улюблену сорочку, скажімо "чорт" знову, посмішка і після роботи купуйте собі нову.

Автор: Ізет Насирова спеціально для Веб-сайт

через adme.ru