Історія переїзду

13 фото і багато літер.

"2 рухається = 1 вогонь"
(популярна мудрість)

Що робити в п'ятницю?
І іноді я отримую почуття, що хтось там десь у верхній частині, хотів би кинути мені пару ідей. Пам'ятайте хоча б холостий обід, перший і другий. Сліпихова сторона цієї медалі полягає в тому, що хтось має дуже синічний почуття гумору, судячи темою, що життя кинув цей час.
Сьогодні Я навчаю вас, як організувати очищення в екстремальних умовах.
Є, kamrads, такі природні катастрофи, життєве явище, як: «зняття». Якщо хтось не знає, що це таке, то хто, якщо не професійна бездомна людина, розповість про це осодження.
Але в першу чергу війна, і на обід.

В принципі зараз буде невелика теоретична частина, ліричний відступ, щоб говорити, хто не дуже цікавиться - сміливо прокручувати три фотографії вниз.
Решта вас, сидіти комфортно, з вашим дозволом, я знаходжу трохи уваги.
Якщо говорити про те, що подається епіграфом на цю тему, правда, то з 1991 року, тобто з моменту, коли я пішов з батьками, я спав 7 (сім) разів. Для тих, хто не розуміє арифметичне, це 14 (чотирнадцятий) рух.
Я бачу, я бачу в деяких очах муче питання заморожувати: “Знайди тебе бездомно ...” Як це?! Я поясню. Люди в цьому світі діляться на дві категорії: деякі оренду житлової площі, інші орендні. Долі я маю на увазі останній.
Група Gaza має знамениту пісню з основним характером, який 20 років тому вигорнув його додому з усіма ситами, і він був роумінгом безперечно. Дуже неприємний і пригнічений тип, на мій погляд. Якщо ви станете бездомним - то чому спійти на кулак, робити це весело, зі світлом!
Для початку, як коментує Гришковець, подивіться на «історію питання». Багато цікаво: як стати (або, як не стати) професійною бездомною людиною?
Є багато варіантів, тому давайте подивимося на шахту.
Для цього слід спочатку народитися в Радянському Союзі, в сім'ї солдата. Завдяки цьому, починаючи з раннього віку, ви можете отримати значний досвід пересування по величезних просторах своєї батьківщини, від гарнізону до гарнізону, від одного місця обов'язки батьків до іншого. Ці витрати військової професії загартують дух і принесуть у вас життєздатне і безтурботне ставлення до реальності, що оточує вас, легкість підйому і невибагливість в повсякденному житті. Шукаю, як позитив мій батько (до речі, чудова людина, я написав його трохи тут, він вийшов смішний)! За цей час людина пролетів над Союзом і половину Східної Європи (головно в баку).
Поруч з ним, звичайно, ваш хмелюстка.

Присутність книги, яку я слухав мертвий захоплення на попередній фото, так як говорить про те, що з дитинства я був дуже цікавим і добре прочитаним, і тому, коли прийшов час, легко і без зусиль освоювати вступ до вищої освіти в такому місті Києві. Насправді, з цього моменту почалася історія власної, особистої, так щоб говорити, переміщення. Я не втомлю тебе зі списку, це не те, чому ми тут.
Почнемо на кілька практичних точок, які полегшують сприймати процес бамбукового процесу.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я був дуже щасливим в цьому плані, і за останні дванадцять років я мав комусь поділитися радою і домішкою життя з любов’ю.
Далі, безумовна, величезна допомога є наявністю деяких скромних бездомних автомобілів. Це дозволить вам відчути себе більшим рівнем комфорту, ніж просто ходьба. Звісно, звичайно, вагон, мінівен або позашляховик, але з іншого боку – все відносне: в один раз я був надбним на мега-седану «Ford Sierra».
На сьогоднішній день це ясен допомагає мені в рухах. Трансформаторна машина з задніми сидіннями розгортається, практично перетворюється в Газель:

Дуже важливий момент, друзі! На цьому тижні в YAP була чудова тема про безкінечні і непотрібні речі, які захаращують наші будинки, збираючи наше житлове приміщення ... як я розумію, ви ніжні. Ми припинили місце проживання – звідки, власне, перейшов – був невеликий будинок з другим поверхом – незаймана, але акуратна, оббивка, і використовується як велика кімната для зберігання. Він зіграв жорстокий жарт на мене... О, мій Бог, скільки ягняти там накопичився в двох і половина років життя - кошмар. Я гона повинна чистити її...
Гентльмен! Не захаращуйте своє життя з старими непотрібними речами, непристойно частина з відставним молотом!

Мовінг - це локальна апокаліпс, трохи жахівського кіно, що ви повинні жити через. Спочатку потрібно зібрати, скласти, упакувати, переходити на нове місце, а потім розібрати, розкласти.
Для того щоб не панікувати і не запускати тартру, перше місце при при приході в нове місце проживання - розпакувати пекарні, засипати необхідними інгредієнтами і повернути його на неї. І це не так, що немає нічого їсти в будинку, або ви не можете попросити в перший продуктовий магазин, який ви бачите і купити хліб. Саме після того, як ми продовжуємо тягнути коробки, наш новий притулок буде наповнений одним з кращих в світі смаків – запах свіжо випечений хліб, і це дасть особливу емоційну атмосферу будь-якій кімнаті, навіть притерти до стелі з ящиками і вузликами.

Для того, щоб діти не спинилися під ногами, ми приступаємо до деяких простих захоплюючих заходів. Наприклад, ми говоримо, що це новорічний день для кролика, і він терміново повинен прикрасити CPG гриль з цими різнокольоровими магнітними палицями від дизайнера:

Гентльмен! Чи є у вас реальні друзі? Справжній друг, він відомий в біді. Якщо у вас є хтось, хто з радістю прийде на вашу допомогу і допомогти вам витягти ці ебать коробки, привітання, ви трамплінг цієї планети з причини.
Я, ї. Я знаю, що є люди спеціально навчені носити ваги. З ними ви просто сплачуєте гроші, вони швидко перенесуть все для вас. Як сказав Саша Белі, “Ді, я не дивлюся родзинки!”
Ми уважно не пропустили час, коли ви і ваші друзі повинні їсти. Легкий шведський стіл, організований для друзів, дасть вам можливість взяти дихання, поспілкуватися за пару хвилин на життя, а потім, даючи підвищити енергію і життєздатність, подарує новий імпульс до швидкого завершення цієї нудної процедури перетягування речей в новий будинок.

Після їжі сендвіча, ваші друзі rush в бій з оновленим вігором.
Чи можливо, що це вся ситуація з людьми, які витягують свої меблі на гроші? Ну, теоретично, звичайно, це можливо: навантажувачі радіють хвилі скла або іншого, і навіть якщо справа уважно слухати вас ... взяти гроші і залишити ...
Ви хочете спробувати найважчішим для навантажувачів? Тільки для друзів, термінів.

631182.

У той же час сонце мусить до заходу сонця і в день на вечерю. Довгий час стояти біля плити сьогодні не дозвілля, тому ми швидко готуємо те, що простіше. І тут ми бачимо: серед всіх речей, які ми маємо, технології та ясен, є також корисні пристрої. На додаток до раніше зазначеного хлібопекарня, варто відзначити таку дивовижну річ в її функціональності як аерогриль. В ній кидаємо п'яточку стейків змащуємо сумішшю гірчиці і спеції.

А в духовці запечена картопля з крилом:

Після того, як ваш новий ден буде наповнений не тільки сухим духом, але і запахом запеченої картоплі і м'яса гриль. Діти, означають, роблять швидкий суп.
За час останнього ящика перетинає поріг вашого нового будинку, непристойна вечеря готова:

,00 Р

Ну, якось:

Нерідко коли я зустрічаю людей запитати мене просте питання, яке, тим не менш, загадки мене: «Чому ти з?» Що кажуть? Покажіть мені про всі місця, які я жив? Якщо я перерахував їх все, то він представить будь-який співрозмовник.
Чи можу я переїхати з місця на місце? Я не маю натуру. У все, що ви повинні спробувати шукати ваші плюси, вашу позитивність і спробувати дивитися на життя більш весело. В очікуваному майбутньому існує перспектива, що «займається ковроліном, наші стіни – гігантні штифти...» перетвориться в щось власне, постійний, і фу-фу-фу все нарешті завершиться в п'ятнадцятому перетині. Давайте сподіваємось так. Ну, якщо все – секрет простий: склянка до середини, наповненої водою повинна бути половиною, не половиною пустою!

Знизу мого серця я бажаю вам, що якщо там були рухи у вашому житті, то вони повинні бути легкими, непристойними і пов'язані виключно з поліпшенням ваших життєвих умов !!!
По-справжньому,

Собаки. Довгий і важкий день... До середини дня. Я чую когось на кухні питтям і джунглями. Акуратно зробивши шлях між нерозбірними коробками і вузлами, він пішов повільно дивитися.
Ви пам'ятаєте мене? Ви переїхали в мене, і Вони сидять, місцевий брат підтягував, про що вони говорять про ... в цілому - не нудний для мене, і життя йде на)

Джерело: