Один день в житті програми

Якщо ви розумієте код в 0.2 – 1 другий, добре, привітання – це не складно.

Якщо ні, я розповість про людей, які мають «пробудження» своїх мозку, зокрема, про робочий день.

Більшість людей, неосвічених або просто стереотипних, мають враження, що програміст – це те, що показано на малюнку нижче. Я працюю в цій галузі, і я опинився для такого дивного ставлення. У наступних сторінках цей міф буде розібраний.

Більшість людей, неосвічених або просто стереотипних, мають враження, що програміст – це те, що показано на малюнку нижче. Я працюю в цій галузі, і я опинився для такого дивного ставлення. У наступних сторінках цей міф буде розібраний.

Це зображення, яке накладається на нас. Чому не зрозуміло.

Зареєструватися

Я зроблю бронювання прямо зараз - якщо здається, що в тексті, фото або відео файли є деякі доріжки, понт або інші хуя - я можу запевнити вас - це здається вам. Це просто один день у житті мого або іншого програматора.

Позбутися.

Мій чоловік і я - 15 або 16 років. Ми ще в школі, ймовірно, в десятому класі. Ми ще не знаємо таких страшних слів, як апроксимація, інтерполяція, розгортання, кошеня, виробництво, fac ap, сквош, будівельник, збивання та багато інших казок. Ми не знаємо, як писати прості сценарії JavaScript і HTML-сторінки. Але вже в той момент ми раді думати: «Нехай, напевно, у нас будуть програми без помилок і помилок, не схожих на мастику». Ми ще не знаємо, як використовувати (так, якщо ми попросили: "Ви зможете використовувати Windows? - ми будемо іржі в голосі і запитати людину, якщо він не хворий") Windows, хоча ми думаємо, що немає нічого складного, і ця система не відповідає. Але, незважаючи на те, що це не завадить вам від шаутінгу у голосі: так, ті, хто запрограмував “Віндо” – морони! Ох, молоді. Я бачу, але я використовую, щоб бути гордістю себе.

У будь-якому випадку, два маленькі фольги.

Один день в житті програми

Я розробник програмного забезпечення. Тобто в інших словах немає рівних даної професії серед ІТ-індустрії на сходах «смокту». Ми – розробники програмного забезпечення, які найбідніші люди. І ми пишаємося тим.

Я не хочу, щоб отримати на 6 ранку. Мозок ще не змивається, голова плавиться, і тільки музика допомагає опинитися і доброти ванній.

Але тепер перед тим, як я пішов в ванну кімнату, я отримав на камеру, попередньо підготовлену і заряджену, і фотографував телевізор. Я не знаю, чому я просто хотів. На малюнку ви можете побачити: PlayStation, яку я так не відвертаю на кожен ранковий сліпий, армування, sab, Pumba від "Hapi-Mill" (ігра вже шестинадцяти років, але це ще чудовий), і блюз з формою і треком в перекладі – "Я не віддаю. й

Коли я прокинувся вранці, я повторю цю фразу. Це допомагає.

Поки я був миттям, сніданк був приготований на кухні - каша в мікрохвильовці, чай був запалений, м'ясо варене ввечері. Сніданок простий: 80 грамів вівсяного, 150 грам м'яса, два цукерки, зелений чай без цукру. Правий сніданок - запорука гарного дня, "blo blo blo". Насправді, я люблю їсти вранці тільки з однієї причини (словеса не шахта, але класна): м'язи спортсмена повинні бути голодними, не шлунок.

Коли я збираюся одягатися і годувати кота, я залишаю. В 7:01.

На фото - мій друг (не, не один на першому малюнку - що про нього, я розповім пізніше). З ним ми отримуємо в першу точку сучасності – тренажерний зал. Зал, за рахунок компанії відкрився в липні цього року, тому ми займаємося тільки четвертим місяцем (Я не можу похвалитися – я втратив 14 кілограмів, жилетів по скелях!). Я не хочу фотографувати, з невідомих причин. Якщо ви подивитеся на картинку, це погано, але ви можете побачити, що він є блондинками. Одягнена Жінка Голий чоловік Ще однією цікавою особливістю є те, що його прізвище починається таким же чином, як ім'я неординарного анімаційного героя Барт Сімпсон, який, до речі, є також блондинка, хоча стипендія.

Я зателефоную йому блондинка, він називає мене idiot або a asshole. Ось як ми. Ми приїхали – я попросив мене взяти картину перед цукерковою машиною. Я люблю солодощі, але я не Є причини, які нижче. Я шукаю катування. Це 7:59.

Це причина - наш тренер. Також сонний. В цілому, я колись мав стереотип, що всі перекачані, навчені люди досить вузькі. Я шкода, я був неправильним - наш тренер є великим чоловіком, завжди є щось говорити про і обговорювати новини, кіно, книги. Він отримав велику руку на своєму бізнесі. Він отримує другу вежу.

Власне, я. Друзі кажуть, що у мене є сердитися обличчя у всіх фотографіях, як «Я не відступаю себе». Я, чесно =

Вправа на пресі - завжди бажали площі. В той час як рельєф не особливо помітний (в тому, що на фото я зношую jersey), але я не даю - новим роком, на більшості до кінця зими повинні з'явитися. Хоча я дійсно хочу.

Вправа на біцепсах – ваги дрібні, ще сушіння.

722999

Тоді з'явилася картина мого друга, який зробив Барт, але він не хотів (звідси з універсальних причин і деяких інших речей). А замість нього картина мого кота - і він чудовий в кожному куті.

10:00 – час для другого сніданку та закриття білкового вікна. В той час як автомобіль зігрівається, просто перед тим, як я їду безпосередньо до роботи, я їсти сир - пакет половини кілограма. Це здоровий і навіть трохи смачний.

Поїздка на роботу в місті займає близько 20-30 хвилин, вздовж залізничної дороги не більше 6. Вибір шляху очевидний. Відправлення на 10:20 на сайті 10:26

Я не збирав картину будівлі, я просто забули. Але в залі він прийшов до своїх почуттів, зняв свою камеру, натискав два дерева зустрічі всіх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Найдовший для мене є те, що є пуги, які працюють всередині. Чому вони в перукарні незнімають. Але є. Інколи лякування. В цілому видовище веселощі і досить милий.

452482.

Далі коридор - фото Нью-Йорка і в'їзд до маленького ресторану. Це буде згадувати нижче (це дуже круто, я рекомендую).

Came додому. О, Я маю на увазі, робота. Неважливо, я не вирішив, що ще краще. Не мій, це один, який був у першій фото.

р.

Логотипи на дверцятах є невеликою часткою людей, які ми працюємо для і продуктів, які ви, користувачі, споживати.

Не можна помітити Чак - без нього суворий код не написаний і бажання працювати зникне.

Я пішов в офіс, логін, пароль, роботу. Перегляд фотографій коду без використання – по-перше, ми всі підписали договір про нерозголошення, а по-друге, середній користувач нічого не зрозуміє, і вам не потрібно. Нехай залишатися чарівним для вас.

У 14:45 ми збираємось на обід. В цілому, в нашій професії немає строгого часу, коли ви йдете на обід. Ви просто хочете піти. Ви не можете пропустити тільки дуже важливі речі, які не так часто зустрічаються. Виняток стоїть на зустрічах. Це свого роду, де кожен збирає разом і починає говорити про те, хто хоче зробити що цього тижня. Немає вауера. Хтось на команді завжди цікавить щось.

Сік на фото. Один стакан томата, один з грейпфрутом.

На першому поверсі ресторану на першому поверсі готелю подається сніданок "шведський стіл". Як я сказав, що вони варять досить добре тут.

Як дитина, і як підліток, через бідність батьків (таких людей ще називають гідними), я мріяв про харчування в таких місцях щодня без турботи про гроші. Просто з'їсти те, що ви хочете, потім дати картку, як показано в кіно і насолоджуватися їжею. Я дуже щасливий. За перший раз, коли з'явилися гроші, він з'явився батьками разом, кажучи, що все було сплачено (так мало в їх низькому житті). Вони були гострими. Це було задоволення.

Їжа тут, і вона виглядає смачно. І так, мій найкращий друг з першої фото нарешті з'явився в моїй історії. У той час я фотографував його, фраза була настільки наївна і щира, що вона зробила мені посмішку: «Ви не їсти піцу ножем по дорозі». Я зробив щось сьогодні. І так, ми працюємо разом, і це круто.

27150 р.

Повернутися до роботи. Керівники в кадрі – колеги. Великі хлопці. Ця стаття називається днем в житті програмера. Так як ви не можете показати що-небудь, ви можете перейти до компаній, що світяться у фотографіях - подивіться, натисніть кнопку. Ми писали цей (на «ми» я маю на увазі весь обліковий запис – близькій родині програмістів, тестерів, дизайнерів, архітекторів та менеджерів, кожного з яких це можливо).

Дуже класний і класний чоловік, мій колега. Але якщо що-небудь, то завжди є в рукаві болгарка або накидка. Він не схожий на «поганих хлопців (у нашій худоби)», і вони бояться від нього, вони обходяться окружністю. На фото - відстеження сайту, якщо це говорить вам щось =

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо це було п'ятниця, ступінь напоїв зміниться. Це тільки вівторок, але це чудово. На фото зліва - сім стаканчиків для семи осіб І є тестер на фото, спробуйте вгадати, хто =

У передпліччя, колега, з якою побачила один проект - дано жорсткий і з матовим. Другий день вони закінчилися - тепер щасливий, тому що він працює, і працює chic (fuck-fuck-fuck spit, що б не jinx).

р.

Я попросив їх зробити щось ступеню. Це було чудово.

Якщо ви не знаєте, що тестер дівчина. У мене є тільки одна проблема: "Я не збираюся жиру хлопці!" Що робити? Загадка, фольга! Я відповіла її в день.

Фіолетовий шоколад імпортований з Німеччини. Дуже смачний, але реальний інтерес, який випробували упаковку - якщо ви берете шоколад з неї, то в його місці відразу стає ще одним. Німці – практичні люди. Не потрібно підібрати в коробку, все йде в руки.

І ось вівторець свята - згода, заточувати обличчям він знає як. Великий хлопець особливо негайний. Навіть якщо ви сумуєте, ви ще посміхнете. І борода, вона несе.

У 18:23 я вирішив взяти картину себе, поки я чекав на ліфт. Найцікавіше відбувається на роботі. Але найцікавіше буде трохи пізніше.

Прибуваючи на четвертому поверсі, він відразу взяв картину футбольного столу. Люди пішли зараз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І тепер кожен в іншому місці.

Хлопець стоїть ближче до камери, при перегляді докладно виглядає як Arnold Schwarzeneger. Сама здорова і з такою ж зачіскою. Ім'я Арні. Детальніше про Alz. По дорозі, незважаючи на свій погляд на Арні, він жорстоко розумний. Я ще не знаю, що більш розумний або потужний. Я пам'ятаю, коли він писав 99 з 100 математики. Він був дуже засмічений, непристойний і практично хотів скаржитися. До речі, я написав ту ж математику на 86, яка я був неймовірно щасливим.

Це те, що люди роблять – так, так. PlayStation 3 і великий і потужний Mortal Combat. Увечері ми хочемо, щоб грати її. Хто не?

Поки хлопці ріжуться, хтось сидить на кухні. Хтось чекав за спиною, збираючи фотографії друзів.

Хто, хто! Це мій поворот. Я навіть застрягав язик. Це щільна, ви прибираєте.

, Україна

Битва йде на

Додано до [mergetime]1321395100[/mergetime]

Додано до [mergetime]1321395118[/mergetime]

Відео битва, коментарі є зайвими.

р.

Ніщо відчужається дівчатам - Альза snatched. На фоні ви можете побачити, хто ми працюємо. І зварний череп – людина, яка перемогла заголовку «найсирішого чоловіка» у жовтні. Робота для нас, гордість. Дуже хороший дядько, до речі.

401194

Після гри він повернувся на робоче місце, написав код. А потім, одягнувшись в 20:00, він пішов додому.

Зустрілися з нами. Сонце, але щасливий з собою. Я почув його, поховав його і впав на диван - завтра буде новий день, завтра буде ще краще.

Ім'я

Зібрано багато. Неможливе кіно Але основні точки я спробував показати. У програмі є класний і престижний. Мені подобається. Я не бачив людей, які носять светри в джинси, але я хотів би.

Сьогодні, о 19:50, мій бос оцінив мене і сказав: «Зробіть це таким чином». Це чудово почути, особливо коли ви працюєте у вашій мрії.

Тепер я знаю багато страшних слів, які можуть рубати людей. Ми не знаємо, як використовувати її. Тепер ми маємо гроші, щоб не думати про це, як це було сім років тому. Ми працюємо у великій компанії з великими людьми.

Я може виростити і стати більш освіченою. Але в душовій кабіні і на роботі ми ж п'ятнадцять-річні яруси, які цікавляться граючими і веселими.

І тепер відео про те, як ми насправді робимо роботу. Це весело і жир. Новини

Додано до [mergetime]1321395506[/mergetime]

Всі Спасибі всім за вашу увагу =

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное