Що таке жінка в Росії?

Навіть в Росії вони ще жінки.
Simone De Beauvoir, "Секон секс."

Це була ця заява, яка підказувала мене для відображення на тему: Що таке жінка в Росії?й Добре, чому в Росії зрозуміло.

Наша країна зазнала великих політичних, економічних і ідеологічних змін за останні два десятиліття. Ми можемо сказати, що ми зараз відчуваємо кризу ціннісних орієнтацій. Зміни також впливають на реальні соціальні ролі чоловіків і жінок в суспільстві.

2975090

Нерідко в нашому житті соціальні ролі чоловіків і жінок сильно спотворюються відносно звичайних, створених ідей, змінених до діаметрично протилежних. Наприклад, багато жінок йдуть в незалежний бізнес, інакше заробити гроші, і часто не за задоволення, але на основі життєвої потреби підтримувати себе і своїх сімей. У той же час традиційне навантаження побутових обов'язків і догляду за близькими залишаються. Так, "Я жінка і чоловік." Але в той же час хочеться бути привабливим в контексті жіночої ролі, призначеної суспільством. Як зробити все разом?

Як ми (якщо ми можемо) бути жінками? І що ми повинні бути таким, щоб ми сприймали себе та інші. Так, в цій послідовності, спочатку ми самі, бо, Якщо ми сприймаємо себе по-різному: ми відчуваємо невпевненість, незадоволеність собою, постійно пропускаємо себе, то навколишнє середовище сприйме нас відповідно.й

Просимо Вам ревторичне питання: як часто чоловіки йдуть до іншої жінки після того, як кажуть, двадцять років життя разом? До речі, не потрібно, щоб вона була молодшою і більш красивою. Ось так!

І вона, дружина, що є, всі її життя спробували, судилися, радий, підтриманий, не дбає про себе. Все він любить. І він...!!! (Особлива пісня?) Що! Легко вгадати. Яка жінка стала з такого життя?й Я, ї.До персоналу! Я припустимо, що людина в цей час поліпшилася і розвивалася, незалежно від того, в якій області важливо, щоб він дозволив собі піклуватися про коханого.

Чи є хто-небудь хто-небудь зустрів чоловіка, який не має інтересів, крім дому-робота-будинку? По-перше, я не пам'ятаю таких речей, навіть якщо вони такі «попередні речі» як рибальство, гараж, футбол, друзі та пиво.

І жінка?! Знову, риторика.

Що я говорю про? Я тебе! Зателефонуйте до «лову себе». Є багато книг. Я підозрю, що це репрочитане, добре, той же Louise Hay. Що добре?! Я боїю, що з періодичної зустрічі себе, що я люблю себе, а також від нерегулярних, і, можливо, регулярних, поїздок до косметолога, використання «Гулькіного носа», якщо тільки.

Тут я хотів би цитувати метафор з книги «Я один» Є. Михайлова, провідні жіночі психологічні групи, висловлені одним з членів групи:

«Мої життя – це головка каля. Листя дивляться назовні. Для друзів це для дітей, це для чоловіка, це для батьків, це для роботи. Хороші листя, успішне життя, Але де я, де горщик??

Добре, звичайно, бути необхідною, затребуваною. Але уявіть собі другу, що діти вирощені, вони мають своє життя і піклуються, що вони більше не потрібні, чоловік (фу, яфу, яфу), зліва, робота дратівлива, і друзі завжди мають своє життя. Що залишилося? Ніщо, врожайність, самотність. Я говорю про те, коли немає «кока». й

Чоловіки, до речі, незалежно від того, що вони говорять, особистість цін і особистість жінки. Що таке? Включаючи так звану самодостатність, здатність, будучи в вищезазначеній ситуації, не впадати в розпад, але піти на, для досягнення своїх цілей. Вони повинні бути! Це вміння приймати рішення, не завжди приємно, брати відповідальність, зробити вибір.

І це про себе!

Подруга шахти сказав, що щось дивне про предмет. Яким чином жінки повинні допитати:

Спочатку вона сама, потім коханка, потім чоловік, потім діти.

У той же час любов'ю розуміють не тільки і не обов'язково сексуальний партнер, але в цілому будь-які хобі.

Але не думайте, що це виклик не дасть шкоди! Навпаки. Хто створює клімат в сім'ї? Звісно жінка! Об'єкти не приймаються.

І що відбувається, коли жінка сердитися, сердитися, незадоволений, і нехай вона зустрічає другу? Звичайно - нічого хорошого, до нещасних випадків і хвороб, не тільки її, але і близьких.

1529909

Що таке хобі? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви не розумієте це, ви можете перемістити гори. І близько до такої жінки набагато зручніше, цікавіше, цікавіше жити. Чи можна виїхати з цього?

І це також про себе, тому що не знаючи, як любити себе, ви не зможете дізнатися інших!

Виявляється, Єдиний варіант - знайти горщик.й Щоб знайти себе, пам'ятайте ваші потреби, зрозуміти їх і зробити те, що приносить задоволення.

Я хочу, і багато зусиль і терпіння, щоб це зробити. Хто говорить про те, що реальна жінка проста? Вибір до кожного з нас:

І до питання витяжки:

Де говорить, що,

Що чоловік має право на двадцять п'ять доларів на обід і запрошення

Конференції та симпозіуми в Південній Африці

І дружини мають право бутинським супом з жерсті і культових поїздок.

з дошкільниками на місцевій пожежній станції,

І де він говорить, що,

Що чоловік повинен відповідати чарівним юристам,

І з любовними вчителями давньої історії,

І з чарівними артистами, спадкоємцями і поетами,

А дружини повинні познайомитись з припливом касіра в супермаркеті,

І де він говорить, що,

Що чоловік має право на нічний сон у неділі

А футбольний матч на телебачення,

І дружини мають право на кольорові олівці і фотографії

для розмальовки з дітьми,

І де він говорить, що,

Що чоловіки мають право на ентузіазму, моральну підтримку

І десять днів в ряду спекотний чай в ліжку

На першому ознакі застуди,

Чи варто подбати про це?

І якщо дружина вирішує, з часом,

Щоб чоловік сам переніс взуття для ремонту, дітям до лікаря і собаки

У той же час ветеринарний буде виглядати

нейрохірургія та трансцендентна філософія,

Де це говорить,

Що вона завжди повинна відчувати себе

Гільсть?

Цей був написаний Американським Джудітом Віорстом у 1968 році. Ви бачите, що це занадто, тільки раніше. Здається працювати, принаймні соціально.

Автор: Шухарєва Ірина

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/article/158/