7 шкідливих способів мислення, які запобігають живим щастям

У цій статті я розповім про сім нездатних способів мислення, що я мав загарнути в минуле, і що я зробив справу з ними, або принаймні зменшити їх потужність. Я сподіваюся, що ви знайдете щось корисно в цій статті.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Альберт Ейнштейн

Ваші думки та побажання дійсно мають силу. Ви можете змінити світ навколо вас.

Наприклад, змініть своє ставлення до горіння турів до Єгипту - ви будете змінювати світ навколо вас і зануритися в абсолютно інший світ, світ Сходу і нескінченного, сереневого відпочинку.

Але з іншого боку, якщо ви захочете у своїх старих думках, вони знищать вас, пристрасний вас, змушують вас вас страждати, а замість того, щоб ви попередили щастя і позитивне мислення, вони зупинять ваш духовний ріст.

У цій статті я розповім про сім нездатних способів мислення, що я мав загарнути в минуле, і що я зробив справу з ними, або принаймні зменшити їх потужність. Я сподіваюся, що ви знайдете щось корисно в цій статті.

1,1 км Ви бачите світ в чорному і білому кольорі.

Замість того, щоб побачити життя, як це – брудний, з великою кількістю різних виняток до правил – ви бачите все чорно-біле. Ви не маєте права, хтось інший не є. Все це так і так і немає виняток або напівтонів.

З цим підходом важко побачити істинне значення того, що відбувається і зробити право. Цей спосіб пошуку в житті зробить вас менш гнучкими. Ви будете впадати в пастку і, таким чином, стають непривабливими і несправедливими для себе і інших. Ви будете нещасливі і страждають набагато більше, ніж це необхідно.

Як боротися з нею.

Спробуйте зрозуміти співрозмовника. Легко наполягати. Але ви зможете зрозуміти іншу людину і себе за одне, якщо ви намагаєтеся взяти свою точку зору. Таким чином, у Вашому зв'язку буде менша і негативність, і вам легше дістатися до розуміння, де обидві сторони задоволені рішенням.
Зберігати очі на що йде. Якщо ви знаєте, що відбувається і звертайте увагу на всі події дня, ви, а також наступні інші поради з цієї статті, зможуть змінити свої думки і знайти нове мислення.
Знайти винятки. Якщо ви раптом думали, що вам не подобається спосіб, який ви вивчаєте, або що ваша сім'я не допоможе вам з домашніми хорами, то перед сердитися, зупинитися протягом декількох секунд. Тоді запитайте себе, це завжди справа? Знайти один або кілька виняток, на відміну від чорно-білих думок, які з'їдуть вас. Наприклад, ви можете пам'ятати, що ваш чоловік або дружина витрачає багато часу приготування їжі або виконання ремонту. Або пам'ятайте, що, хоча вам потрібно затягнути математику, ви досить грамотно писати і зробити прогрес в географії.
2,2 км Ви шукаєте проблеми навіть коли немає.

Все дуже плутати. Я використовую для пошуку проблем, де вони насправді не були Я думаю, що багато це відбувається, коли ви чіпаєте на старий світогляд. Я використовую, щоб побачити більше негативності, ніж це дійсно і знайти проблеми, коли немає. Свідомість використовується для цього способу мислення, і ви діє відповідно. Якщо ви шукаєте проблему в ситуації або області життя, де не існує.

Як боротися з нею.

Що дійсно допомогли мені було слово, яке я написав у видному місці: «Не проблема», яка нагадувала мене цього дня з стіни.

Тепер, якщо я почав думати про проблему, я кажу собі: Я дуже рано! У більшості випадків я почав розуміти, що в кінцевому підсумку ця проблема не існує.

Я теж думаю, що причина цього явища може бути занадто багато мислення про розвиток особистості або про необхідність роботи у розвитку особистості. Ви так використовуються для пошуку рішень, які розум налаштовано шукати проблеми, які можуть видалити ці рішення. Це відмінний матеріал для особистого розвитку, але прочитайте і продумайте про це в модерації, не всі дні довго.

3. У Ви боїтеся виходити з зони комфорту.

Якщо ви завжди думаєте про те, як відчувати себе і бути дійсно безпечним, неможливо змінити життя для кращого. Невідомість і зміна є нездатними і відлягати уяву, оскільки людський розум налаштований для забезпечення стабільного існування і забезпечення того, що людина живе якомога довше.

Як боротися з нею.

Візьміть невеликі кроки. Нерідко наша зона комфорту запобігає нам відходу страху або очікування, коли зіткнулися з цим страхом, ми не зможемо подолати його. Ми розширюємо нашу зону комфорту і поступово знімаємо відчуття дискомфорту і страху.
Зверніть увагу на позитивний досвід. Усвідомте, що вихід з зони комфорту буде цікавим, незважаючи на те, що ваш розум і почуття розповідають вам перед тим, як початися. Поверніть на ті приклади з вашого життя, коли ви зламалися з зони комфорту. Підкреслити позитивні спогади про те, що зробили вас успішними, коли ви змогли скористатися можливостями. І ви, ймовірно, усвідомлюєте, що це не так багато справ, це було цікаво і цікаво, це був новий досвід для вас.
4. У Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що ваші почуття в даний момент є те, що вони дійсно є.

Я хотів би подумати, що що я відчуваю, що в даний момент був щось, що не змінився. Це те, як ви насправді сприймаєте світ в цей момент і сприймати його найближчим часом. Важко прогнозувати, як ви відчуваєте протягом години або навіть п'ятнадцять хвилин. Ваша свідомість полягає в тому, що ви відчуєте емоції, які ви відчуваєте, як справжня реальність. Цей підхід захопить Ваше вірне сприйняття.

Як боротися з нею.

Пам'ятайте дисципліну і використовуйте її в повному обсязі. Наприклад, ви не хочете піти в спортзал сьогодні. Ваш розум говорить: «Це дрібно, вам не потрібно, ви вже три дні тому». І ви тримаєте на дивані. Але ви можете сказати собі: "Ні, я маю нагоду сьогодні, і я буду навіть якщо я не відчуваю себе, як відбувається або навіть якщо я не відчуваю себе, як відбувається." І ви йдете. А після перебування в тренажерному залі протягом п'ятнадцять хвилин, ви починаєте насолоджуватися тренуванням і з радістю приїжджайте.
Просто усвідомлюйте, що ваша свідомість не завжди вимагає того, що це дійсно правильне рішення для вас. У нашому повсякденному житті, свідомість часто намагається знайти найпростіший спосіб. Виявляється, що це може здатися, що ви відчуваєте в даний момент реальність, але незважаючи на це, емоції флотують і всього за кілька хвилин або годин ви можете змінити їх, роблячи речі, які ви не хочете зробити – наприклад, вступати в тренажерний зал.
5. Умань Ви вже знаєте все.

Якщо ви думаєте, що ви вже знаєте все, ваш розум не буде працювати над вивченням проблеми. Неважливо, що ви сказали, що ви думаєте, що ви знаєте. Ви тільки почуєте і дізнаєтесь, що ви хочете почути і що ви хочете дізнатися.

Як боротися з нею.

Коли ви дізнаєтесь щось нове, це гарна ідея для того, як ви вже знаєте і знаєте. Якщо ви не знаєте, що ви можете вибрати для себе. На мій досвід, цей підхід спрощує процес придбання нових знань і не відхиляє важливу інформацію.

Звісно, ваш ego часто хоче захопити себе і захистити себе, роблячи ви вже знаєте все, що ви будете вчитися. Ви повинні бути пильними і не довіряючи ваш дещо страшний внутрішній голос.

6. Жнівень Заздрити вас, і це отруює ваше життя.

Заздрість може бути як маленький демон, який сидить на плечі, що сидить у вухах, заповнивши душу горлом зубів і приніс страждання і негативність у ваше життя. Або ж, ревнощі можуть дратувати вас від часу і викликати настій.

Як боротися з нею.

Коли ви починаєте порівняння, орієнтуйтеся на себе. Порівняти те, що у вас є інші шляхи самозахисту. Ваш ego відчував, коли ви купуєте більш дорогий автомобіль, якщо у вас є більш престижна робота або щось. Для того, як ви відчуваєте себе великим. Але це спосіб мислення і фокусування на порівняння змушує вас помітити, що є люди, які мають більше, ніж ви робите. Таких людей є ще більш дорогий автомобіль і ще більш престижна робота. І ви не відчуваєте себе настільки впевненим. Ви завжди будете кимось, хто має більше тебе. Ви ніколи не зможете «грати». Ви просто відчуєте «ап» на деякий час, а потім відчуєте себе. Кращий спосіб порівняти себе, щоб порівняти себе. Дізнайтеся, скільки ви ви вирощуєте і що ви досягали. Оцінити те, що ви маєте і що ви маєте. Ви вже подорожуєте і порівнювати її до того, що ви збираєтеся зробити. Цей підхід принесе більше позитивних думок і більшої емоційної стійкості, оскільки ви більше не порівнюєте себе іншим і не заздрять, які інші мають і ви не можете.
Дякую за те, що у вас є. Крім того, щоб порівнювати себе собі, це також корисно, щоб подякувати Богу щодня за те, що ви і, таким чином, позбутися від заздрості. Прийміть кілька хвилин протягом дня, щоб висловити подяку всім вам. На початку або наприкінці дня, розумово зробіть список того, що у вас є або напишіть його в щоденник.
Зміна способу життя. Якщо ви вважаєте, що життя проходить і ви заслуговуєте краще, не дивно, що впаде до депресії. Якщо ви заповните своє життя більш цікавими, цікавішими людьми та цікавими подіями, ви не встигнете відчувати себе. Ви також отримуєте інші переваги: релаксація та відсутність гострої відповіді на дрібні речі. Після того, як ви витрачаєте більше часу, не аналізуючи життя, але життя і використовувати його, як ви хочете.
7. Про нас Занадто багато думок.

Я використовую, щоб подумати занадто багато. Це свого роду хронічних захворювань, які запобігають виконуванню певних речей, тому що ви аналізуєте дрібні речі, які ви думаєте про велику і страшну. Крім того, занадто багато думок призводить до негативного сприйняття реальності.

І все ж вдалося зменшити зайву кількість думок в моєму житті, або навіть повністю позбутися від цього зайвого. Звісно, для его, але з іншого боку, ви повинні бути в компанії вашого дня думки і дня, тому ви завжди можете працювати над створенням відносин між вами і ними.

Як боротися з нею.

Як мені вдалося зробити це? Можливо, найголовніше було те, що я провів більшу частину мого року, розвиваючи своє особисте читання та слухаю книги Ехарта Толле, такі як Що Silence Talks Про, Нова Земля, і Сонце вмирає, і розвиваючи звички життя в даний момент.

Я послухав ці книги і знову на мій MP3-плеєр, коли я ходив, їзда на автобусі, або в будь-якій іншій ситуації я міг. Дуже зручно з двох сторін: Я зустрілася з моєю увагою до авторських порад і протягом дня вони були в моїй голові, так що для мене було простіше зрозуміти свою модель мислення. Так Толле позитивно впливає на щоденне життя. Це те, як ваш друг може впливати на ваше життя з позитивним або негативним ставленням, його енергією або визначенням.

На постійній практиці набагато простіше зменшити зайву кількість думок і використовувати мислення як інструмент, не дозволяючи його контролювати.

Ефективний спосіб перебудувати себе в даний момент і позбутися від зайвої кількості думок, які прокидаються через голову, щоб дихати. Просто посидіти на два хвилини з очей закрити, якщо ви хочете і дихати глибоко, направляючи повітря в живіт. Під час цих двох хвилин концентрувати повністю на інгаляції і висихання. Таку вправу принесуть Ваш розум і тіло в мирний стан, і в той момент, що ваша повернення до відкриття життя тут і зараз відбудеться.

Встановити короткі строки прийняття рішень.

Ще однією дуже корисною методикою є встановлення короткострокових термінів прийняття рішень. Замість мислення про проблему протягом днів, уявіть собі лише півгодини, щоб подумати про це. Після цього ви повинні прийняти рішення.

Я також використовую навіть коротші терміни, коли мова йде про невелику повсякденну діяльність. Я не сидю і думати про рішення, які я повинен зробити, коли мова йде про заняття, роблячи телефонний дзвінок, дегустацію нової страви, або що інше, що я не відчуваю себе таким чином. І я опустив всі мої думки, приймати рішення протягом 10 до 30 секунд, і почати його реалізувати.

Я розумію, що таким чином, можна стати більш визначеними і не падають під паралізуючий вплив переосмикання.