Коли ви відчуваєте себе як життя

Коли ми думаємо, що життя приїжджає до мертвого кінця, але це просто не вдалося. «Я нічого, я ніколи не досягне, ніхто не зможе допомогти мені», – кажемо самі, не знаю, що вихід може бути дуже близькою.

Юлія Фолкович поділила свою історію для тих, хто більше не розуміє, що відбувається з екомережею.ru.

До всіх, хто втратив пам'ятки, відчувають зниження міцності, постійно не задоволені собою і не пам'ятайте, що радість і задоволення. Моя історія - для тих, хто розуміє, що щось потрібно змінити, але сором'язливо звернутися до психолога, тому що:

• Він вважає, що він має справу з усіма проблемами.

• Побачити, що психолог буде «захопити» гроші з нього або «вчити його»

• вірити, що він займає довго для позитивних результатів, які з'являються і бояться, що він не справляється

Р

Як я прийшов, щоб жити так? ПідземелляЯ був майже 30 років і мав багато досвіду побудови відносин на роботі, з друзями і в моєму особистому житті. Зовні все здавалося успішним, успішним і соціально прийнятним. Але я відчував тільки вічна втома, життя через міцність, самодобрат і контемпту за все я зробив. Я не знаю, що це було викликано або що сталося мені.

Це просто, що я почав розуміти, що всі події, люди і обставини йдуть у колах. Здавалося мені, що мій життя був безперервним дейя ву з нескінченним кінецьм, серії, на перший погляд, різні, але закінчуючи абсолютно однаковими, події. Я розумію, що моє життя склалося тільки на кроках різних калібрів і розмірів, а в 29-му я відчув, як я був 70-річний.

Я почав прийти до висновку, що люди і обставини, швидше за все, не встигли це зробити. У той час, здається, бути страшним, але при цьому економія думки.Я не можу впоратися з власним життям.Він дав мені імпульс, щоб подивитися, щоб зрозуміти, що я зробив неправильно. Це час звернутися до психолога.

Я пішов до цього вже давно, за рік я прочитав книги Володимира Лева, які з бодром я випадково знайшов на меццаніну в будинку моїх батьків, а потім Борис Литвик, який прийшов до мене також випадково. Леві поставляє вибігти, і ноги привели мене до боротьби з психологічною літературою.

Довгий час мені не сталося, щоб піти до психолога. Я дуже розумний, нещодавно захистив кандидатську дисертацію. Здавалося б, що мені вдалося впоратися з усім на власній, щоб зрозуміти сенс і мудрість життя, щоб почати робити автотренування, як було написано Володимиром Леви, і все повинно бути відмінно: робота буде легко і не вичерпається, я буду схуднути і виглядати як Анджеліна Джолі. Я, нарешті, одружитися і зупинитися через нескінченні любові розчарування. Цей чоловік буде щасливий, ми будемо жити в великій квартирі з видом на мальовничу алею і підняти два блискучих дітей.

Це допомагає.?Мій пошук і сумнівиВиявилося, що Психологія – це не просто, що не дає миттєвих результатів. І з моїм амбулаторним характером, для мене дуже важко чекати бажаних змін у житті.

До того, як я почав вчитися, я мав ідею в моїй голові, що я прийшов до фахівця, скаржався на мій непростий життя, він написав мені кілька ефективних рецептів, і я задоволений і щасливим.Я був рубаний з тривалої терапії.

Я думаю, що багато людей були стурбовані тим, що психолог навчить мене про себе. У той же час я підозрювала фахівців, які запропонували вирішити свою проблему в 10 сеансах. Я думаю, що я був просто щасливим, або навіть так, що я хотів допомогти так щиро, що світ відповів. Я знайшов психолога, який влаштував мене практично відразу.

Я тут для першого сеансу. Психолог не обіцяє мені швидко виправити. Можливо, найголовніше для мене було те, що вона побачила прямо від того, що я мав проблеми і не був lenient з мною. Я відчував розум.

Ризик на продовження після 10 сеансів і після 20 я вирішив, що психологія стала важливою складовою мого життя, як їхати на тренажерний зал або приймати регулярні курси англійської мови. Що допомогло мені залишитися в терапії і чекати позитивних змін в житті? Професійна робота психолога і декількох важливих інсайтів.

Розуміння 1По-перше, я бажав тут і зараз результат: Після 5 консультацій, одружитися, не боятися сказати, що я думаю, прямо стан ваших потреб і без побоювання в'їзду в конфліктні ситуації. Я врахував місяць і чекав щастя приїхати. Я був сердитися і хвилюватися, що це не працює.

Я думав, що я мав поганий випадок і терапія не працює для мене. Однак, працюючи в галузі науки і освіти, я не можу відкинути деякі хворобливі факти для мене. Після того, як я не зажадав диплом випускнику протягом шести місяців або року - Я розумію, що він займає тривалий час, щоб стати спеціалістом. Тому я вирішив стати експертом в душі протягом декількох місяців?

Розуміння No2Психологія і психотерапія, навчання особистісного зростання є дуже добре, але це не панацея сама. Це лише деякі з них. Це частина головоломки чинників, які необхідні для створення змін в житті.

Наприклад, я пішов до дієтолога з проханням стати більш тонким. Не їсти торти, оскільки вони негативно впливають на травлення. Я зрозумів це, вивчав всі біологічні процеси, які відбуваються в організмі, коли є торти, але я все ще їсти їх. Просто не вистачає самодизеліну. Дієтика не може допомогти мені тут. Погана правда, що я забув кожного разу я думаю про мої психологічні результати.

Розуміння 3Психолог і клієнт працює в парах – це робота команди, і ви не зможете нерозривно відлякати психолога і його методи для їх збоїв. Не може статися тільки на мій і ніхто не буде. Якщо я не докладаю зусиль, не зробив роботу душі, не хочу шукати проблеми з різною точкою зору і попросити себе щирим питанням «Чи не так?», то чому я готовий відмовитися?

Важко відповісти на ваші помилки і помилки. Може бути, що ключ. Неважливо, скільки я навчаю мій минулий і дізнався про психічні механізми, якщо я не можу щиро віддавати мої переконання, які привели мене до точки, де я прийшов до фахівця з величезною палицею проблем, терапія не допоможе мені. Я зустрінувся з світом, розчарував у професіоналів, ще більш ревнощів людей, які вдали свої критерії.

Чому потрібен психолог?Мій результат.

Я хочу відповісти на питання, які я чую кожного разу від своїх друзів і сім'ї, які далеко від психології: Чи допомагаєте ви? Що потрібно? Ви платите стільки грошей, скільки часу і зусиль, що результат? Їхній одяг зрозумілий, тому що для них я завжди був гарною, успішною дівчиною.

Зараз я живу багато щасливих, я отримав нову позицію, яка дозволяє мені подорожувати і спілкуватися з різними цікавими людьми, розвиваються нові сценарії відносин, я набагато спокійний при прийнятті критики, і це не заважає мені діяти далі, я відчуваю, що світ різноманітний і щедрий.

Навіть текст, який ви читаєте прямо зараз, завдяки моїй роботі з психологом, які навчають мене чути бажання і починають усвідомлювати мої довгі мрії. Моє значення поступово змінюється, і це простіше, щоб стати щасливими. Я не можу уявити, що з цим пучоком тарганів і гусей, які популують свою дієту, до того, як я почав навчання з психологом, я планував бути щасливим.

Що я дізнався:

• Забезпечити психологічну допомогу в стресових ситуаціях

• Відновити енергоресурси і організувати свій день більш ефективно

• Я знаю, як я відчуваю, що я можу зробити, щоб піклуватися про себе.

• Я розумію мотивацію і реакції людей навколо мене, що допомагає мені будувати більш тісні і більш довірливі відносини, або відмовитися від тих, які токсичні для мене.

• Визначте себе та захистіть ваші переконання

• Чи не паніки від конфліктів і помилок

Я не професійний психолог, хоча я став набагато краще в розумінні людей. Для мене психологія - це набір навичок і інструментів, необхідних для управління життям, бути щасливими і радісними. У мене є багато завдань, які я дійсно хочу вирішити. Але, звичайно, я вже зробив багато для себе.

Я сподіваюся, що моя історія допоможе тим, хто проходить через складні часи, щоб звернутися до професійної допомоги психолога. Це допоможе відповісти на питання: психологія залежність або форма існування у складних умовах сучасного світу, пов’язаних з стресом і непередбачуваністю?

Автор Юлія Фолкович, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Юлія Фалькович