Для особистого щастя, вам потрібно лише піти навпіл.

Відносини рухаються один до одного. До тих пір, як люди йдуть через життя разом, вони повинні піти довгий шлях один, просто отримати близько один до одного. Щоб познайомитися з тим, щоб познайомитися з іншим, оцінити і відреагувати цей світ, втрачаючи його через відносини, приймати рішення про майбутнє, погодитися - все це займає час і постійний рух до нього. Через концесії, суди, навіть страхи, з яких завжди багато. Через зупинки, які неминучі. І багато чого зрозуміти і вирішувати: так, це мій чоловік!

Але буває, що одна людина йде назустріч, а друга стоїть ще і дивиться як інші підходи. Дуже зручно стояти і дивитися. Плюс, інша людина може носити щось інше. Як і деякі подарунки. Або відповідальність за ті самі відносини, які проявляється у всьому від грошей і вибору про те, куди піти або піти на більш глибокі речі, як які значення для частки.

Тепер пам'ятайте, що в конвергенції є половина точки. Це місце, острів, де ви повинні зустрітися і почати рухатися разом. Кожна повинна пройти свою половинку, а одна не повинна переходити більше і чим менше. І це сумнівно, що це буде будь-яким розумним, якщо один йде після того, як він, забирає його руку і забирає його.

На жаль, в реальному житті люди рідко розуміють цей баланс. Хтось завжди зацікавлений, хтось менш зацікавлений, хтось йде швидше, хтось є повільніше, хтось вже вільний і готовий, і хтось ще одна нога в старих відносинах і не може зробити вибір. Виявляється, що хтось довго стояв на острові і відкинув руки, і хтось інший просто збирає рюкзак. Зрозуміло, що в такій ситуації спокуса бігти до зустрічі дуже велика. Не робіть це!

Навіть якщо ви дійсно захочете провести сумнівний партнер, то буде короткий момент ейфорії, а потім розчарування - ви пам'ятаєте, що ви зробили все самостійно, і буде неприємно подряпинитися на самолюбовці, створюючи конфлікт.

Поглиблюючись, ви відчуєте, що ця людина не може бути довірою і жити в очікуванні чогось поганого. Крім того, вам доведеться перенести все на себе. Вчимося відчувати точку середнього ходу!

Як? Звичайно, це не може бути зменшено до вправ, але ви ще можете спробувати намалювати звичайний рядок, коло посередині, розслабтеся і не думають про поставання позначок на лінії, де ви зараз і де він або вона. Подумайте про те, чому? Найчастіше відповідь очевидна – страх бути самотнім. Іноді це просто природа. Ми не помітимо, як ми сидимо і відштовхуємо. Якщо жінка використовується для того, щоб зробити все себе, вона буде нести відповідальність за себе з звички. Якщо ви не хочете перетягнути відносини на себе для відпочинку вашого життя.

Якщо ви відчуваєте поспішання, пауза і кудись зайде. Поведи мене, якщо вам потрібно, вони будуть чекати вас, якщо вони нудні, вони будуть виглядати для вас.

Якщо ви відчуєте страх, зайдіть до психолога або лікаря-терапевта. Психолог допоможе боротися з причинами страху, лікар-терапевт буде робити однаково, але зможе зняти страх з організму, який завжди набагато цінний. А ще можна приїхати до «Тамблії» з питаннями: «Чим не працює зв’язок?» або «Що не заважає вірити в себе?» "Тамболія" працює м'яко, але сильно. У одній грі ви можете побачити, що ви приховали від себе протягом тривалого часу.

Люди часто запитують мене, як я знаю, що я в середині? Може бути, ми повинні зробити ще кілька кроків. Якщо ви думаєте, що ви не зробили все ще, і у вас є невротична бажання «роботи на себе», і ваш партнер ще невеликий момент на горизонті, то, швидше за все, ви вже пройшли більше, ніж вам потрібно. Ви переїхали і не переглядаючи відповідь, подивіться причину в собі. Ілюзію.

Причина не ви, але хтось інший. Якщо ви не любите щось, це тільки для вашого напляскваного, а нижня лінія полягає в тому, що ви не вірите, що ви можете любити. Коли ви насправді навпіл, ви маєте спокій і навіть почуття невідповідності. Ви зробили все краще, і зараз ви просто чекаєте когось, щоб зробити кроки. Відчуття отвору – відчуття твердої землі під ногами. Складається з впевненості і готовність прийняти будь-який результат. Знайте, що ви не хочете зробити все самостійно або самостійно. І ви не втрачали долі.

І все ж, буває, що поки ви стоячи на острові, чекаючи іншого, хтось ще раптом з'являється поруч з вами, поширює свою руку, посмішки і ви раптом захочете крок до нього, кладемо руку в руці. Це його.

Автор: Elena Shubina