345
«Тишина во рту»
Я тримую вас. Хто ще загинув тебе? Вечеря збиває край мого клока, сонце заливає мед від небесної на шкірі.
У мене є дитина полів і лісових озер, у мене є вода в очах, моя шкіра мідь, моя душа є вогонь, мій кров холодніше, ніж лід в моїх венах. Я співаю до вітрів, не знаю, як співати, вранці я п'яю від ароматних трав, кожен день зустрітися з смертю, на світ я дав своє життя для вас.
Для вас, я все ще готовий до всього, біль розбризував по краю моєї душі, мені не потрібно очеретів і не потрібно слів, тільки вирішіть собі назавжди: продовжувати чекати або зупинитися для мене, крок назад і закрити очі, я війна з вами, без вас я не можу жити, без вас нічого взагалі.
Але це ваш голос, який вирішує все, він звучить як річка в червоно-гарячих снях, вона врятує мене, як Ноах врятував істоти, або вона буде вбити мене як монарх загинув десять тисяч душ крихітних дітей безневинних з чого прийшли в світ. Якщо ви хочете вбити мене, я бажаю вас, щоб вбити мене, поки я маю відповідь.
Не існує відповіді – тиша в вухах, тиша в очах, тиша в роті. І смакує як цукровий мак, крім губ спалюють ртуті. Тільки голос сльозиться і зачепить, блювота знову і знову, знову.
Яка дупа придумала любов і сказала мені, щоб постраждати від деяких причин?
Опубліковано з дозволу автора
Автор: Володимир Списоміров
Фото на перегляд: Антон Кузнецов
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8