Чехія

Аах! Учора я промив анію (чебурашка, яка співає пісню, якщо натиснути на лапу - всередині лапи механізм з батарейкою, явно). Сьогодні Чебураш висохнув і пішов з mad. Сам пісні, без натискання. 3 хвилини. Що я можу зробити його замкнути? Я приховав його в шафі, начинив його, ви ще можете почути його співати. (Примітка може бути відключена або відкрита, оскільки я можу бачити.) Все прошивається всередині. й

На питання було гідне і коментарі. Ось деякі з них:
- Я колись мав хрещатну мотузку з 9 поверху. І я йшов, хто слухає музику. Потім акумулятор зійшов і все.
Моя найдавніша використовується для приховувати цю чебурашку під покривало на крісло. Тато прийшов в ніч, тихо зробив свій шлях навколо приміщення і впав в стілець... і звідти в всю квартиру: «Я колись дивний без назви...»)
Нефрика дала іграшки на Новий рік - дві рожеві свині тримають кінці нитки в роті. Якщо рядок простягається, пружина всередині починає відключатися, поросята люка по відношенню один до одного, віджимаючи одночасно з дуетом: "Pig-fuck!" Я люблю тебе! Фак, сором'язливі! Я люблю тебе! – і, стикаючись з плямами, зробіть гучні смокети. 3 січня ця іграшка без будь-якого миття почалася в середині ночі, щоб безперервно зізнатися любов'ю і поцілунувати гучно. І вона нічого не заплітала.
- У мене був емліновий іграшка на моєму холодильнику. Я боївся подарувати дитині, бо іграшка сміється ідіотично на самому несподіваному моменті, а діалки вже дорогі, і дорослі - особливо. Кілька днів тому вона впала на боротьбу кішок і поросла гельлікатно. З тих пір коти перенесли в короткі пробіги з чаші в горщик і назад, приховавши за батареєю для тривожного сну.
- Після того, як мій пральня в ніч, teddy navel почав жити "Мама!" Мама! Я хочу їсти! Аззі сміється. І перед миттям вважалося, що він вже рік, як з'їхали батареї. Я не думаю, що нічого краще, ніж кинути його вниз вікна з п'ятого поверху. Вранці я повернувся - він був дорогий мені як пам'ять - Я пішов, щоб забрати, але він не був там.
У нас є рожевий пластиковий hippopotamus з кнопками, які hippopotamus пропускає пісні при натисканні. Я зустріюся з мною для масажу, щоб відволікти дитину.
картина в олії: полум'я вранці. напівтемптичний трамвай. Тітка з дитиною в шлі. на тітка, крім малюка, повісить сумку. з мішка на найменшому русі чує виклична пісня hippopotamus. там szukokokokokopki реагують на найменший прес - і не відключають будь-який %()
- Ми подарували Машуку Муга. Який на найменшому тенті робить звучання вертоліту. Він був дуже хороший, коли на шосе, поліцейський запитав відкрити стовбур, мішок, де судно було лежачи...
- Я не можу стояти. Ось мій п'ять центів: Я не говорю про кричущий горщик. Вся сім'я чекала батареї, щоб загинути. Вони також дали нам пластиковий роум. Він має сонячну клітинку (або що це називається). В цілому, якщо ви доторкнутися до нього або пройти його, він починає згорнути в всю квартиру. Що таке годинниковик. Я забув про нього на ніч і пішов, щоб покласти дитину вниз. Я кладаю його, я буду з кімнати Роостером, і він буде "Ку-Ка-ре-Кууй!")
- Ми звикли провести ніч біля ліжка бабусі. Кожен глухий, тиша, мій чоловік починає збивати щось торкнутися до мене. Бабаг! Ліжко складається і падає, і голос йде, "Хі, я Алі Денис, ваш новий друг, грай зі мною!" Дитина забули кенгуру Azza на підлозі.
до І є й німі флагуючі іграшки. Після того, як ми придбали дочку повітряну куля у вигляді великої папуги. Спочатку вона вішала мирно під стелею, і коли гелійська половина втечула, папуга почала літати по квартирі на висоті людської висоти. Він дуже гасить. Одного ранку я обсмажую яйця, абсолютна тиша в квартирі, і раптом хтось дивиться на плече в каструлі. І сказав він: «Освідомі мої почуття, коли я відчинив очі, і він повісить у дверній дорозі». . ?
- Я граю в Resident Evil 4 - з вікна мертвої ночі, тихий навколо, в грі зомбі повільно підходити до мене. А з під стілець веселий голос - "Бого!" Поговорний куб вирішив, що ніхто не грає з ним. А потім я спробував мій нервовий сміх, щоб не прокидати дружину в наступному номері.
- Ну, я розповім вам два оповідання теж, хоча, не про м'які іграшки. У нас була дитяча фортепіано, яка відіграла одну сумну історію на мотиві чогось... і мій меланж зі мною ... Я підібрав всіх і кладемо на шафу, з якого в один день він вилікував на підлогу. Після падіння, раніше приховані таланти відкриваються в ньому - деякі невидимі життєрадісні мотиви почали грати.
І другу історію - за новорічну річницю дали прогулянку дідом. Він був в середині 90-х років і дідів були рідкісними. Великдень переїхала, позбавляючи ноги і підняла руку до плеча з дзвіницею. Все це, звичайно, супроводжувалося різдвяними люстрами, такими як Джінглі дзвіночки (або що це таке). Я спробував роздягання і взяв дзвіночок. Великим було роздягання і відразу припинили ходьба - він кладе на боці, дрочивши ноги судомно і погладжуючи руку в статевій зоні. Паралітична оніка. Всі дорослі померли.
Там був такий плюшевий... Він сян, «Що я сніг, що я знаю, що у мене є jdik, заливаючи, коли мої друзі з мене». Миття в машинній машині ... пральна машина не сніг або дощ. Або не друзів навколо. У короткі він припинив співати оптимістичні пісні. Через три години він почав робити дивний "пуке" звук, як "Беджі." На балконі... Він прокинув пару днів...
Блев... Тепер, коли натискав на лапу, він просто просить, «Що?» І мовча... І він дивиться на мене з думкою сумний погляд.
Я змив бабуон роаратно і, головне, періодично і несподівано. Чоловік вночі (квартира темна, тиша) надходить на кухню, а з ванної кімнати лежачий сміх вод. Майже лівий пучок ... Захопити його.

Джерело