516
Я хочу піти на Кубу
"Freedom Island" звучить неймовірно спокуслива і смілива. Я просто хочу взяти шанс і піти на іншу сторону світу, щоб побачити цю крихітну, але горду країну.
Куба як соковита палітра кольорів, де для всіх є колір за смаком. Вони йдуть там на настрій, карибський екзотика і духовне виховання. Архітектура старої Гавани з її фактурними фасадами, вузькими сходинками і високими стельами підкорює на першому погляді. Ретро-автомобілі, що курсують на центральних дорогах і кінно-розрядних перевезеннях, створюють відчуття, що час кидає ще кілька десятиліть.
Кубинські сигари, Che Guevara, azure пляжі, Гаванський ром, національні резерви або латинські танці – кожен має свої асоціації з Кубою. Веб-сайт Я сподіваюся, що ви маєте можливість побачити, якщо вони відповідають дійсності.
Долина казкових війн від Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Габаритний зображення
Лазурні води Карибського моря.
р.
Ретро автомобіль перед будівництвом колишнього парламенту Куби (Капітоль).
Р
Куба - країна фіерських танців і мелодій. Ви можете танцювати в будь-якому віці. Головне, щоб зробити це з задоволенням і вогнем.
Найпопулярніші місця в місті для вечірних прогулянок від Гавани.
Барвисті люди Гавани. Я люблю фотографувати з туристів на кілька песо.
р.
Вирощування вуличних постачальників з овочним кошиком, як правило, не стоять на місці, але постійно переміщаються по місту.
Доброго ранку Гавана!
Бакуаягуа міст і Юмурі Зелена долина.
р.
Мальовничі вікна Палацу Урсулін в Гавані.
Яскраві вулиці Старої Гавани.
Національний парк Cyenaga de Zapata є найбільш підходящим місцем для спостереження за птахами та дикими тваринами.
Хочу побачити кожну деталь атмосферної Гавани та її елегантні споруди.
Невід’ємні символи Куби є Ернесто Че Гуевара та кубинські сигари.
Музей «Рабочий квартал Амури»
Яскравий кабарет «Тропіка» є одним з найвідоміших в світі.
Розкішний зал Capitol.
Один з улюблених місць Ernest Hemingway на Кубі є El Florida Bar. Тут він створив, відвертував Дайкілі і дивився життя кубинських народів.
Найвідоміші коктейлі на основі кубинської ромби Куби, Дайрі та Мохіто. Після зайнятого ходового дня рекомендується пропустити один напій.
р.
Прибуткові лобстери для любителів морепродуктів.
Сонце на кубинському пляжі.
Прибуваючи на Кубі, можна відчути вплив декількох культур і побачити всі найбільш несумісні. Не найбагатша країна, яка живе або в минулому або в даний час, заряджає свої сонячні ноти повністю. І я хочу жити, любити, створити і так само, як весело зустрітися з новим днем, так як благотворно і свободнолюбні кубики.
Фотозвіт: Нік Кенрик
Веб-сайт: www.flickr.com/photos/zedzap/13231449554