Не один готує вас до найважливіших речей в житті.
У СРСР гігантський журнал і книжкова промисловість готувалася до першої любові, але це все ще сталося неправильної людини, а не там, але ніхто не готувався до сексу. Тоді ми розуміємо, що Марина Абрамович, 65 років: «Як ти?» – відповіли: «Які речі в нашому віці?» Груповий Секс, Секс роботи ...»
Ніщо не приготував або готуємо до першого кидання з роботи в ніде, до ікісного вітру свободи (коли ви не ті, ніщо, ніде, ніде, ніде, ніде, ніщо, ніщо, ніщо, ніщо ні. Першим візитом до лікаря lifelong. Вік на всіх. За віком.
Офіційна розмітка 40 років я не згасаю – старі вікові придуми! – з позначкою 50 не так легко. Я пам'ятав плутанину Dima Dibrov і Dima Kharatyan, коли вони попросили, так само, як-you-go-from-fair, і я не можу отримати вираз з мого розуму.
Не один раз сказав мені про ваш біологічний вік.
Прохід понад 50 завжди здавалося б, час дегрепітуди, де молодші батьки моїх однокласників вже були безнадійні тітки і дядько, і я пам'ятаю, як я заморожився, коли я прийшов, щоб відвідати однолітків, і двері відкрився людиною з звички молодого лева: Я вирішив, що я зробив помилку, такі батьки однокласників не, вони повинні носити толстовки з бульбашками на колінах і алкогольною футболкою (і пізніше Ксенія Собчак була дико сердитися з мене, не блюваючи, що вона дав мені інтерв'ю на кухні після пантрешка в 1990 році, це батько, який дав мені пантрашка на виборах).
З’ясуйте, що немає сенсу за прохід.
Я хворий набагато менше, ніж студент і школяр, плавати в басейні і бігти набагато більше вранці, і крім того, що я кинути барбелли на шиї не 40 кг, як раніше, але 30 кг млинців, але це тому, що я піклуюся про тоноване тіло, не запис - і я розумію, чому 50-річні замовляють модний фотограф М. фотосесії голі (флеш карти з М. обирається замовником) або чому 80-річний Пікассо рано вранці на аудиторію з шаутінгом: "Стостратор" і невірний учасник!" Графіка, кераміка та інші щити, він прокинувся над дахом, що не було те ж, що пишається.
Не був старий чоловік, як я колись думав, але радісним сюрпризом, що поняття старого віку, як фізіологічна слабкість була поставлена до сором'язливості. Як Соколов, 97, від Кукрініса, сказав в інтерв'ю, «Найочніше про вік, що я відчуваю себе краще і краще щодня», і загинув незабаром.
Вік проходить удари з іншого боку - і це те, що ви не готові.
Час прискорюється. Це був сюрприз до мене.
А мій Бог, який був він? Він був у своєму сучасному віці, але був вже старомодним, тому я його сприймав, як і учні, подобалася цитувати Бродський: «Ви входите в костюмер за сорочку і день загублений», але я не розумію як Б. або Л. у всіх.
Я розумію зараз.
Це те, що ніхто навіть не збивається до мене: час буде йти швидше щороку, чверть години почне здаватися, як і ту ж хвилину, і буде не менше хвилин у вашому житті, але їх швидкість буде збільшуватися, ви не зможете зловити їх з однаковою спритністю. Для сорочки ви підніметеся в сорочку...
Що далі?
Що ще ви будете почувати себе, коли вони розповідають вам про нездатний рак, перший етап Альцгеймера, щось інше, коли стежка годинника зливається в кільце останнього москіту?
У чудовому книзі Кріса Хадфілда Путівник Астронаут до життя на Землі, є надзвичайно оптимістичний епізод, коли астрономи грають всі сценарії до літа, включаючи власну смерть на орбіті. Заблокувати його в костюмі в шафі або дати його обпекти сміттям в нездатному транспортному суді? Хто доповідить про смерть сім'ї? Де провести і хто буде платити за похорон?
Про оптимізм: Я дійсно відчував, коли я почав повторювати сценарій свого власного постуму. Зрозуміло, що потрібно зробити і що не варто забувати про неприємності.
Але Хадфілд, який провів шість місяців на орбіті на 52 і повернув як руїну, так і будь-який, хто провів місяці в космосі (1 день в космосі тоді вимагає 1 день відновлення на Землі), пише нічого про приємно і неприємно знецінених очікувань віку.
І це більш лякає, ніж слабкість, яка, звичайно, буде одним днем бути таким, що нічого не буде бажаним.
Я не чекав, наприклад, що я втомився не від бодібних збоїв (який дивно рідкісний, ніж у моєї молоді), але кількість життів, які були проживані різними людьми, які називають моє ім'я, пам'ять якого все ще тримається в мозку, але що нічого не робити з мене сьогодні. Я втомився від запам'ятовування країн, міст, людей, страждань, шармів, які трапилися до тих, хто успадкував своє тіло один від одного: є майже 6000 контактів у моїй телефонній книзі, але сьогодні само не може тримати їх.
Тож, можливо, мій дорогий улюблений бульб правий в письмовій формі, що смерть не закінчується все, але dembel.
І додаючи на прохід своєї 50-ї річниці: "Ми починаємо, коли все найкраще закінчиться, і у нас є всі найцікавіші речі: старі, смерть, безсмертність."
Автор: Дмитро Губін