5 років дітей з 30-річним досвідом роботи. Як це можливо?

Максим не їсть креветки. Як і всі морепродукти. Він каже, що це "непристойна" і що ті, хто називає їх морським скумом.

Андрій Санич відмовляється обговорити різні питання з Маром Іванною. Він стверджує, що він знає про те, що вона є припливом і неправильним.

Максим мій 11-річний син. Андрій Саніч – мій 35-річний колега.

Але вони не здаються, що різні.

І поведінка Андрія Санич як професіонала, як тренера, як бізнес-тренер однієї з компаній, має більш серйозні наслідки.

Андрій Санич на своїх сесій, тренінгах та програмах щедро ділиться своїми думками, думками, переконаннями. Як це? Нема іншого шляху до поїзда. Тренер і тренер, в першу чергу презентує аудиторію. З усіх вищевказаних, що все ще через кожну фразу, в кожному жесті. Це називається візерунком.

Отже, коли Сан-Санич односторонньо сприймає світ і вважає своє бачення і сприйняття тільки правильним, а потім будує все це в свідомість клієнтів і студентів, потім скоро всі студенти і клієнти такого фахівця починають сприймати світ як вузькі і односторонні і після того, як, теж, твердо вірити, що Мар Іванна є фольгою і неправильно.

Я, звичайно, дуже зважений і перебільшений, щоб дати приклад. Але життя.

І ця держава справ досить сильно підірвала багато постулів життя, багато принципів побудови і підтримки відносин, і просту етику людини.

Не кажучи вже про професіоналізм.

І більше.

Максим і Саніч «смак» того ж захворювання - подразнення. Вони вірять, що їх індивідуальний досвід визначає реальність.

Що думають про серогантну людину?

«Я бачу, що вони є. Таким чином, якщо по-різному помічається одна помилка. й

Андрій Санич називає Мар Іванну фольгу, оскільки Мар Іванну просто бачить світ по-різному.

Як потерпілий від хвороби під назвою «арроганс», Андрій Санич вважає, що він єдиний з ключем до правди.
Він вважає, що його думки, суди, думки та переконання відображають “правда і правда”, – це не дивно “правда на людину”. Тексти пісень, а це означає: Це шматок правди і правди.

Де все це приходять з? І як лікувати тих, хто хворий?

І знову згадуємо курс практичної психології.

Жан Піагетт, відомий когнітивний психолог, зробив дивовижний експеримент. З дітьми.

Він подарував дитині кубу намальовану половину червоного і півзеленого кольору і давайте дитині грати з ним. Потім він сідає перед дитиною, тримаючи куб в руці, і попросив, «Що колір ви бачите?» Дитина відповіла правильно, «зелена». Наступне питання було, «Що думаю, що я бачив? й

Діти віком від 4 до 5 років відповіли: «Зелена».

Але! Найцікавіше!

Жан Піагет знайшов, що діти віком від 6 до 8 років вже мають пізнавальну здатність відрізняти їх сприйняття і від іншої людини.

Що ми сьогодні?

Лоти 5-річного віку з віковими когнітивними здібностями та життєвим досвідом. Хто має 30-річний, як і наш герой Андрій Санич, і який має 40-50 за ними.

Що ми живемо.
Автор: Юлія Польжаєва

Категории

Смотрите также

Новое и интересное