У сучасному світі багато хто з нас починає відносини з переліком вимог до нашого партнера. «ідеальна» жінка повинна бути такою і такою, «ідеальна жінка» повинна бути такою і такою. Я не знаю, що чоловік повинен бути схожим на мене, хоча люди часто просять про це. Але я знаю, що це людина не ідеально підходить для всіх. І, звичайно, не "прощання всіх". І він не радий мені нічого. Він просто чоловік, який я хочу піти після.
3250Р. 3700Р.
Людина, яка хоче дотримуватися, як і всі люди на цій планеті, змушує помилок і іноді сумнівів себе. Він робить щось нове, іноді падає, потім піднімається і йде на. Він не запускає автомобіль через нічний мегаполіс в одязі непереможного супергеро, не паркує його вертоліт на даху сяючого хмарочосу, не несе бочки в кишені, як «холодні хлопці» від блотерів, не бореться з м'язами всіх довголегованих красунь в районі. Я думаю, що він звичайний. Одного разу в сім мільярдів людей, які прокинулися вранці, живуть в день і падають перед новим світом. Як мені подобається. І кров його червоний. Так само, як і всі інші на планеті.
Людина, яку ви хочете дотримуватися, працює важко. А над собою і світом в цілому. Він не так цікавиться відносинами, тому що люди хочуть зберегти світ, це їх природна функція. Це дрібно з мене. Я маю багато, щоб зробити, поки він зберігає світ. Я завжди на зв'язку, завжди ходьба, завжди досягається. Тому що це моя природна функція. Бути жінкою. За любов, вірити, живити енергію і бути навколо, незалежно від того, що відбувається. Ніколи не обговорювати свої помилки іншим людям. Яка любов не говорить про помилки. Якщо це людина, яку ви хочете дотримуватися, то він робить все правильно. Всі Період. Я приходжу. Людина, яка хоче дотримуватися іноді болить з його словом або загартуванням. Тоді він мовчить і мислення. Потім він апологізує. З усім серцем. І прощав його. Я завжди прошу. Я й те ж. Я тебе зашкодить. Я шкода, теж. З усім серцем. І пробачає мене. Бо він той же. Так само, як і всі ми на цій планеті.
Людина, яка хоче піти після того, як іноді потомиться і йде в печеру. Це відбувається для чоловіків, які хочуть дотримуватися. Вони хочуть бути самотніми і думають про життя. Або просто поїхати на футбол. Чи є пиво з друзями. Або посидіти в чайній кімнаті окремо. І добре. Він сидить в печері. Він відпочиває і повернеться.
Людина, яку ви хочете, щоб не говорити про ваші почуття. Одного разу, коли ви знаєте, що він любить вас, і що ви важлива людина в житті. А потім він просто робить. Він не робить. Як зробити щось. Похід на роботу, ведення бізнесу, розвиток. Іноді вона залишається на відстані, іноді вона наближається. Коли він приходить, він щільно захоплюється. Дивиться в очах. Ви просто знаєте, що людина, яка хоче дотримуватися. Це його. Ви просто знаєте його.
Ні, не схожий на фільм. Без феєрверків, нема великих інсайтів, не провокацій, а не цілодобової пристрасті. Так само кохана людина, тільки хтось, хто вірить тебе. Просто хто ви відчуваєте себе комфортно вдома. Я хочу дотримуватися.
Що я хвилююсь? Не про те, чи прийде він у життя. І я не хвилююсь, я дуже дивую, що я жінка, що людина, яка хоче йти, хоче, щоб привести. Не знаю. Але я цвітаю, і я буду тримати.