На мене прийшла вітер.

Сергій Анукуткін

Квартира була спалена. Сісти на дверцятому був мені, привид юнацтва і явний друг Гриша. Просто покласти, немає душі.
Подруга, до речі, не шахта. Я не знаю, чого. Але ніхто не бачить його, крім мене. Він підбивав себе нам з привидом останнього джерела, з молотком і парою іржі нігті. І з тих пір не повісили до кінця мертвої ваги. Але молоток - навпаки, в господарстві корисний. Я повіслю картину. Або забивайте пальця до стіни. Я маю на увазі, насправді. Красива річ.
Коли ми усвідомили, що збиралось, кожен був подрібнений під ковдрою. Але там було вітер. І я думаю, що він навіть ходив зі смугою кішки. Так ми вирішили отримати під ліжком. Але моє ліжко не має ніг. І сам ліжко, щоб бути чесним, не є. Гаразд, матрац на стіні і пара пастельних ландшафтів. Саме тому Grisha просить чай.
- Чи можу я мати чай?
- Чай занадто осінній, шкода. Отримати компот. Він був в шафі зими. Спілт.
І пішов Гриша в шафу. І ми почали упаковку. Я чекав багато термінових речей. Я шукав роботу, привид, написати вірші в дусі Вільяма Блейку, переведений Маршаком. Гриша потрібна лише невелика симпатія.
Він нарешті вийшов з лабіринту шафи.
В основному зателефонуйте людям і пропонуємо купити щось непотрібне. Куріння з незалежним видом на вікно. Він хотів курити з мене довго, але я зазвичай це робити з довгою. - Це сходження в тушку краватки.
Навколо людей, які ходять назовні. Вони дивилися на мене, виправили посмішки і закликають когось. Вони, ймовірно, попередили тих, хто ще не вийшов.
Я вірю, що вони не робили.
Куріння, до речі, не вийшло - на місці не був незалежний вигляд. Немає нічого на місці. Я знайшов свій телефон в холодильнику. Люди в ній заморожують і з'ясували себе, пропонували свої гроші, товари, мрії, долі. Я сказав, що я нічого не хочу, і я нічого не хочу.
Люди завжди намагаються купити щось. Вони дійсно хочуть позбутися від чогось.
Я ніколи не був працювати.
Бо вітер прийшов для мене.