Це його.

Ніна Геїд
до. Мар

Датська принцеса приїжджатиме мене на білому парі і взяти мене до білих гілочок і яскраві надії. Ваше життя
Копенгаген - торгова марка. Літо. Білі яхти Lego на воді Яхон. Канальні вигини. Це чудовий день. Тіні Андерсена в тавері. Гаразд, це право, мрія. Фоги антіпації - і немає проміжку сумніву: попереду казка.
Осінь розгортається з дощової сльози від синіх щік середньовічних будинків. Швидка мийка літньої косметики. ритм несмічених жилетів. Серце дрочить на барабанний мангал чужої мови. Не датське дієслово. Вішалка для власних слів. лід чужого вимова – я падаю, восени. Голий пальчик з замороженими птахами суден. Сталеві хвилі.
Зимова темрява не така замітка. Данська принцеса стає вареним. Черепашки в блистах. Тіна побутових звернень. Призначена роз’яснення випадкового зв’язку. Що це?
Набряклість - ночей гума з пишністю. Я зроблю свій шлях через подвір'ї, я хочу піти на Соборну площу любові, але я не знаю шлях. Шановні друзі! З дитинства не входить до складу, це назавжди - ведмедики, бункери, іриси «кісс-кісс», тепла долоня матері - гармонія в всьому і все називається молодої, тому порушення і ніжність - російською мовою.
Для того, щоб викинути цю чужорідну шкуру, це вічно зростаюча посмішка, вона буде спійманий в язик-в-музей або ні? Вони будуть. Посмішки приварені, підробки. Вулиці холодні, повітря позбавлена доброти. Види життя – як тюрма – і це? Що ще ви хочете? Ніжне плетіння пальця? Ясминний запах волосся на подушці? Ви живете так. Я не буду. Я не буду. Я здався на холодний підвіконня. Вона байдужа до всього. Впевненість до байдужості до себе – головна порада психолога. Це холодно. Заморожений холодний світ в безтурботності, і мій теплий не вистачало його теплоти. З любов'ю на іншій планеті, вона десь дуже далеко - де бузки цвітуть на шкільному дворі, де я бігу і сміятися, падають на тротуар і зривають коліна. Прямо, коли ви ріптеся від душі. Гаряча.
Данська принцеса перетворилася в свинець – він не втекти з казки з поганим закінченням. Він не потребує бузку - розірвання фінансової кризи в вухах і перенаречених всіх інших звуків Всесвіту. Весь зв'язок для підрахунку грошей, які я піднімаю і запускати в море. Він також холодний, але живий - ми обидва знаємо, як повністю дихати. Пальці ледь прикусу, невипробовані роки. Що це? Мермаїд вирощується на камінь. Вона не залишить. І я? Хто збирається отримати морозиво з очей, виграти боротьбу з сноу королева, покласти на ліс і повернути мене назад?
І тоді я скажу: Я повернуся! – в поліфонічність вулиць, запах фонового кольору, у співвідношенні моїх з'єднань, в обмочуванні моїх друзів – до берегів, до моїх амулетів.
Добре стрибати на одній нозі. Це його.