Хоксенбіест

Протягом наступних двох днів 16-річна Джессіка Ватсон, австралійський навігатор від міста Будиму, завершить її обрамлення світу, яке вона почалася 18 жовтня 2009 року, і до цього дня робить самостійно, не викликаючи в портах.
Jessica Watson Блог
й

Вона поспішає закінчити її вояж перед її сімнадцятьм днем народження. Закінчивши цю подорож, вона стане наймолодшим навігатором, щоб зробити соло подорож по всьому світу без відвідування портів.

Щоб зрозуміти, наскільки важко це подорож, кліпінг з неї журнал:

Удачливий Не Один!
Неділя, 13 грудня 2009 р.

Вперше в останні два тижні я бачив сліди людства, крім власної яхти. Це був невеликий шматок білого пластика, який прокинувся в короткий період спокою. Не те, що він зробив будь-яке враження на мене, це просто те, що це незначуща подія зробила мені думати про те, як далеко я був з світу і як кожен миля я пішов далі в пустелі розширюються океан. Я все-таки відшукаю, що я сотні кілометрів від найближчої особи. Я не бачив нікого живого протягом двох місяців. Звісно, я побачила інші кораблі, але ніхто не з них прийшла до мене, щоб побачити екіпаж. Це може бути дивно, але я можу покласти свою руку на моєму серці і сказати, що я ніколи не відчував себе самотнім. Звісно, я пропустив всіх, поки я пішов з Сіднея, але я не один. У п'ятницю вночі ви сидите вдома і відчуєте себе. Відмінність полягає в тому, що це мій вибір, щоб піти плавання. З якоїсь причини я не розумію, я вирішив бути на моєму маленькому човні посеред великого океану. Можливо, словник пояснює це краще, ніж я (так, я дійсно цитую словника!). «Любовість – це депресивне відчуття, що призводить до солідності». Тексти пісень, а це означає: Я фізично один, ви знаєте, але я не відданий про це. Як я можу відчувати себе самотнім, коли так багато людей по всьому світу думають про мене, говорити про мене (на носі тримає свербіж!), хтось все ще може бути теплою, чи можна навіть де я зараз. А з сім'єю і друзями чекали мене додому. Не про мене. Я відчуваю себе щасливою людиною в світі! Вперше в чотири дні я бачив сонце і небо. Я не думав, що я пропустив його. Жива на Східному узбережжі Австралії, з нескінченними періодами чистої гарної погоди, я любила дні, коли дощ і сильний вітер удари просто для розведення, що монотонія. Ніщо мені посміхатися швидше, ніж світло сонця. Я навіть бачив деякі зірки на ніч. Як пощастило я?
Незважаючи на те, що страк заспокоїти цей ранок, який залишив катер непристойно сходився на довгих хвилях, ми змогли зробити хороший прогрес на схід навіть в цьому темпі равлика.

Середа, 30 грудня 2009 (перекладений Діксічі)
Я не писав вчора. Я мав би отримати деякий сон. Останні кілька днів були дуже цікавими. вітер почав швидко збільшитися після того, як я відправив звіт у вівторок, досягнувши 44 вузли вчора. Що означав мій перший шторм у Південному океані.
А яхта і я ходив з відзнакою, і я дізнався багато про те, як катер поводиться в великі хвилі. Ми, ймовірно, збираємось, щоб бігти в більшу бурю, ніж це на маршруті, але цей час він пішов добре, крім серфінгу занадто швидко, що знижується комфорт. Тоді хвилі почали вражати нас, але я був лише трохи знебочений. Але найкраща частина була в тому, що Паркер зробив велику роботу і продовжував нас на курсі!
І самі хвилі були щось. На мій погляд, вони досягали висоти не менше 5 метрів і були набагато дивовижніше, ніж у фотографіях або в моїй уяві! У той час як це, океан є дійсно вражаючим виглядом, але я думаю, що це щось для досвіду - Я не можу це описати, і фотографії не дають ідеї; ви не можете судити з них.
Але найдивовижніше було те, що дельфін супроводжував яхту протягом шести годин в найсильнішому вітрі, якби шукати після нас. Щоразу я шукав вікно, я бачив бризку хвостого fin сорту, що говорить мені, не хвилюючись, я тут. Я не бачив дельфінів на тижні, і тепер він був особливо гравіфікований, щоб дивитися це, супроводжуючи нас через таку бурю.
І сьогодні вітер повільно підкидається і хвиля загинула, тому ми добре рухаємося з 15-20 супутньою вітром і 3-метровою хвилею. Це середина ночі, але це не темний, адже вперше за мною небо сповнене зірок і чудовим місячним! Це так незвичайний, що я провів кілька годин, загорнувшись в теплому і сидячому в кабіні, замочуючи його вгору.
У хустлі і суєти недавніх днів, Новий рік перевернувся на мене несподівано швидко, тому я думаю, що я поставлю свято до завтрашнього дня, в часовій зоні. Хочу привітати всіх, хто святкує Новий рік.
Шукаю, як я гона пропускає феєрверки, щоб записати мені більше!
Джессе.

П'ятниця, 15 січня 2010 (Перекладений Діксічі)
Апології заздалегідь для зловживань точок загострення (!), але це було дивно кілька днів дійсно! Я не повідомляв раніше про події на борту, але після того, як жити добре 4 дні майже на одному адреналіні, я тільки хотів спати!
Так багато відбулося пізно. Так багато речей. Я думаю, що я починаю з вівторок, коли мис був 60 миль. Плітаючи квулі, хвилі стають крутіше, так як вони йдуть в лопатку, вітер збільшився вночі до 40 сучків - досить цікавий життя виходить. Милі в мисці швидко зникли, і коли земля (острова Дієго Раміреза) з'явилася вдень, я був переповнений емоцією і готовий стрибати з захопленням! Щоб побачити землю після того, як багато днів плавання неймовірна.
Я не пам'ятаю хвилювання, але коли я думаю про це, це було більш бурхливої реакції, враховуючи, що я бачив нічого, але контур деяких сірих порід, які також часто зникли, як ми втрачили в порожні між хвилями. Для мене, то цей шматок породи був найкрасивішим і неймовірним, що я бачив так далеко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я думаю, що я відчуваю щось, як це вдома, коли я перший прийняти реальний гарячий душ!
Я був безсоння, як я підійшов до мису. Для того, щоб не випадково захопити минуле в темряві, я спробував уповільнити катер трохи і коли я почав сівати - ось це, характерний силует роги MUSE! На фоні сірих лиж і альбатосів, це як я завжди уявляв. У двох словах: таємничий і дивовижний! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У зв’язку з фотографією та відповіддю на телефон, були моменти екстремальної гордості.
І тоді ця поїздка мама і тато була пригодою в собі. У цій поганій погоді вони змогли знайти EPL на своїй третій спробі. Ви можете уявити емоції, які я відчував, не кажучи вже про маму і таду. У перший раз я поінформував, що вони просто знімалися, і будуть перебувати мене протягом декількох годин. Тоді погані новини прийшли, що вони мали повернутися! Коли літак остаточно знайшов нас, то через 45 хвилин літати через мене, миготливий. Я дивився, що я збираюся над головою до тих пір, поки я отримав запаморочення і отримав повністю заплутаний в прорізі. Я не можу сказати різницю між мамою і татом у вікні, тому що якщо я зробив, я не впевнений, що я можу залишитися спокійною. Я дуже вдячний тим, хто зробив цей рейс можливо.
Останні два дні вітер в основному вигідно і ми вже дуже близько до Фолклендів. Але важка доставка в області і побічні ефекти занадто багато адреналіну зберіг мене, поки не вчора. У цей день я насолоджуюсь прозорим небом, а вночі зірки я не бачив так довго!
Але це не просто мені, що довелося жертвувати мій сон пізно.
Мама, Дад, Брюце і Андрій, вони, ймовірно, зношуються над цим годинником, але вони всього лише кілька довгого списку людей, які відіграли величезну роль у перегляді EPL і я ходжу по мисці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Любов Джессе.

р.

Четвер, 06 травня 2010 (перекладений Діксічі)
Я насолоджуюся кожним другом.
Я зазвичай не реагую багато критики, тому що все ще буде хтось, хто говорить щось, незалежно від того, що я кажу або зробити. Я думав, що я мав два аргументи проти того, що я не був офіційно обрізаний світ.
Зателефонуйте мені незрілі, але я взяв все з трохи гумору. Якщо я не пливла по всьому світу, то питання, що я зробив тут весь цей час? Не знаю, що деякі організації не визнають мене плавання, тому що я під 18, але я не доглядав занадто багато.
Я маю на увазі, є мільйони, можливо, мільярди людей, які все ще не вірять в глобальне потепління, тому я радий приєднатися до деяких, хто плавання проти припливу і кажучи про те, що мій рейс не є офіційним обрізанням. Ну, я думаю, що ми витрачали багато часу на аргументи для допитів, тому давайте рухатися!
Останні кілька днів ми трохи погодилися. Одне сонце, деякі сильні вітри і навіть громіздка минула ніч, коли блискавка застрягти воду біля EPL. І в ремонтних зонах на гроті, витягуються деякі стібки. Але незважаючи на те, що біль в руках і невелика проблема двигуна я намагаюся вирішити прямо зараз, мій настрій чудовий.
Я насолоджуюсь життям, що повільно переміщається вздовж узбережжя, і не занадто проціджуючи EPL і з нетерпінням чекав приїзду 15-го. Я насолоджуюсь перевагами солоного плавання і дивлюся вперед, щоб побачити сім'ю і друзів всього за кілька днів.
Тепер я можу сміливо сказати, що я відчуваю хвилювання підходу додому! Я думаю, що це добре, я тут, або я буду неактивним!
Джессе.

Понеділок, 10 травня 2010 (перекладений Діксічі)
Поклоніння!
«Новий двигун Yanmar знову працює! Трохи обережно, але водяний насос повинен бути встановлений на місці паливного насоса, який зламався. Це досить ненадійна з усіма невідповідними шлангами, але це буде зробити. На додаток до радості, що я змогла виправити щось, я теж дуже знімався, тому що в останні два дні було майже не вітер на всіх, і акумулятори були розряджені більше, ніж я думав.
Спасибі Джиму, Яну та Даду за ідеї та Брюс за підтримку (три!). Брусець точно знав, що сказати, щоб отримати мене збуджена і отримати мене, щоб виправити двигун. Я дізнався, що все може бути відновлено, якщо ви наполегливо, навіть якщо ви повинні розібрати частину човна!

966945

Крім того, щоб витрачати багато часу, пов'язаних з двигуном і змащуючи себе з дизельом, я також насолоджувався сонячною погодою і додатковими зусиллями очищення будинку / котла, щоб мій мама не мав інфаркту, коли вона виглядала в салон. Однак мій мама не, і в салоні ще досить толерантний (хе-хе!)
Тоді я бачив мій перший синий кит для походу (я знаю, я не можу вірити його або). Тоді я був зроблений, щоб скошувати зовні чимось серйозним, стрибаючи з води навколо нас в темряві, коли вода згладжувалася останнім часом. Але я віддаю, що це щось більш важливе, як велика біла їжа її вечерю!

« » » » » » » » » » » » » » » І звичайно, вчора був День Матері. Я не можу зробити свій сніданок в ліжку або картці, яку вона заслугувала мільйон разів, тому я врятував додаткові клопи для зустрічі. Що мій мама зробив, щоб дати мені йти і допомогти мені дістатися до початкової лінії, поки не піклуючись про всіх інших, на мій погляд, набагато важче, ніж що я зустрівся тут на морі. Дякую, Мама!
Проблема з гарною погодою і дивовижним зоряним ночей, що я не впевнений, що я хочу закінчити плавати! Я міг жити, як це назавжди. Одного тихого дня слідувати іншим, і я роблю свій бізнес, вирішувати проблеми, і я не нудний. Прийняття курсу є так багато речей, які я не можу чекати, коли я отримую додому!

« » » » » » » » » » » » » » » У деяких варіантах, що надходять через Сіднея глави, буде складним, як вихід. Я сказав, що ситуація змінила мене занадто, тому я був трохи страшним. Але я не хвилююсь, тому що я знаю, що якщо я можу знайти причину сміятися в середині величезних хвиль у темряві після того, як прокатник, я можу посміхатися в будь-яких обставинах.
О, мій Бог, я отримую занадто відправлений, тому краще закінчити.
У мене є ще 5 ночей для сну і тільки чотири дні!
Джессе.

Заїзд на травень 15, 2010.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное