до Так, Будди, як ти? - Як казка. Поруч, рубець. Починаємо кожну зустріч з цим діалогом. Після того, як Макс є критичним оптимізмом. Трохи щільно, занадто добрий, в дитинстві був відомий як ботаніст. Він не був, але він уникає конфліктів. Тоо м'який. Не з цього світу, але є гарна річ про це - мій друг ніколи не отримує дискуровані. Я заливив чай, а потім Максим думливо виглядав на муску, посміхаючи через біль його думки. - Ви знаєте, він сказав, і все почалося з чайом. до Що це таке? - Гаразд, приїжджав, щоб він був комфортним на подушках, кашлі, дихав і привели свою повільну історію. Ім'я * Пам'ятайте, коли я працюю, я використовую для сну, як мармур після моєї зміни? Він прийшов, що день втомився і втомився. Навіть нова квартира, яка переїхала в третій день, зміни батьків, не був щасливий. Я просто хотів спати. Висихати до середини дня. Я часто мав це свого роду після важких зрушень. Навіть двері не завжди закриті. Ви звикли до приїзду і одягу. Я прокинувся до звуку стоп. Я відчинив свої очі на лізію, я думав, що ви прийшли, я сказав: "Пут чайник вниз, будь ласка." У відповідь жіночий голос сказав: "OK." Мозок не був повністю злий, тому присутність жінки не завдала удару. Коли я, нарешті, кинувся в кухню. Дуже гарна дівчина з сендвічами. Але краса в цьому випадку не головне. Як вона стала тут? - Хто ти? я отримав. - Я живу тут. - Чекаю, я живу тут, я майже опанував себе. Ця квартира була придбана три тижні тому, тому я повинен розчарувати вас. до О, є, дівчина сіла, випрямляючи плаття. І тільки тоді я помітив щось, що не варто просто оповідати мене, але привели мене в ступзор. Коричневі плями на синьому одязі і нарізає на руках. Якби нічого не сталося, вона продовжила: до Де зробив, що нервовий психопат? до До речі, найбільш гідна жінка, я вважаю, що мій обов'язок до справи. Вона навіть продала мені квартиру за вигідною ціною, і вона допомогла мені з документами. - Гаразд, нічний гість - Як і всі інші власники. - Я не отримую. - Ви дивитесь у файлах? Не один жив тут з дев'ятдесят років. З мого мами продається квартира. Більше днів пропущено. до Ні, фраза «надоби» має лише одну асоціацію. Кісель, Кутя, борщ. Але що треба робити з цією дивною дівчиною? - Так як я помер. Ви знаєте, бро, ми жартуємо про те, що йдемо в інший світ іноді, але в цьому місці я був рубаний. Тексти пісень, а це означає: Ви так страшні! Я майже трахнув мій pants! Я можу відчути кожну волосся на тілі, що виникає. Шукайте себе. Сукня вкрита в крові, руки розрізають, замість ірисових чорних плям, так як якщо учні поширені. А потім це диво Юдо заявляє його смерть. Ні, розум, звичайно, вивів припущення мадама, але тут є частина спинного шнура нижче талії, наполегливо кричущий про протилежність. - Виглядайте, не відхиляйтеся, але ви не повинні піти на кладовище. Дівчинка дивилася подумці: - Ви не знаєте? - Blee-i-в, страх дав шлях до роздратування. Уявіть, що невідома людина приходить до вашої квартири, заварює чай, робить сендвічі, до речі, дуже смачні - Я не зданий на плиті - і стверджує, що він з іншого світу! - Подивитися, вона розтягувала її рукою, а ніж на іншому столі вдарив стіну над головою. Відразу, інша рука досягається через стіну і знімається мобільний телефон з тумбочки в залі. до Ось чому, я відчув руки, я вірю. Ви руйнуєте квартиру. Дихаючи трохи. Реальний привид, сати перед мною і відвертати чай мирно зі мною. Або сидячи. Привид са, hmm ... до Що про жіночий привид? Вона стругана: до Не знаю. Ви можете зателефонувати мені Ірину. Я поцілунав холодний, злегка затемний руки. - Ніцца зустріти вас, Максим. Ірина, нематеріальна. Як пити чай? - Сильно і з задоволенням. Я багато речей з задоволенням. У нас є чай, ми говорили. Ірина була цікава, приємна дівчина. Ви знаєте, що я кажу, Андрій? Привиди можуть бути дуже виховані. Особливо жінки. Ви суддя. Ви можете їсти і не отримувати жир. Погано. Вибір нарядів обмежений, і люди не цінують свою красу. З якоїсь причини, прокинувшись в ніч і побачивши заспокійливу дівчину в рубажу, людина, замість оплати компліменту, починає кричати, бігати, дико перевернути очі, і закріплюється. І не маю нікого, щоб поговорити. Ірина розповіла про це. Моє прохання покласти чайник, покласти її в шафу. Згідно зі скриптом, я мав відкрити очі, бігти, і наступного дня, щоб рекламувати квартиру. Це те, що всі власники використовуються для цього. Але я замовив плани бідних привидів. Вранці не хочу її залишити, але сонце сяє тільки живим. Ми пообіцяли, що на зиму ми побачимо один одному, відкинули мене на щоці і зникли. Увечері я зроблю свої авторські млинці, вкриті кришкою, і залишила замітку. Я дуже хотів, щоб побачити Іриску знову, але мені довелося виспати до зсуву. Вранці я пробудив запахи, що надходять від кухні. Всі страви промивали, на столі були банки котлетів і перл. Dude, що був так здорово! Ми почали жити з привидом Ірини. Коли я був на зміщення або спати вночі, вона виграла квартиру. Реальна господиня з найсмачнішим посміханням у світі. Я запекла своїх улюблених млинців, розмовляла ніч про моє життя, про свою роботу. Три місяці після зустрічі, мій улюблений день народження. Я хочу подарувати їй новий модний одяг, ювелірні вироби, але в той час я дізнався одне. Яра не могла носити нічого, але плаття вона загинула, одяг вона була похована, а біла шроуд. На мій день народження, мій день смерті, і мій дата, я купив всі види рад, приніс квіти. Якщо букет був непарним числом. Три троянди дарують тільки живому. Але бути чесним, чорним гумором є єдиний недолік. Суддя за себе: дорогі телефони, сукні та ювелірні вироби не потрібні; варити відмінно; не пиляти; голова не боляче, якщо ви розумієте, що я маю на увазі. Так, yeah, ghosts мати секс занадто. І не запитайте, як. «Не мовчить, але з задоволенням. й Ми зустрілися. Поступово я дізнався, що в дев'ятий рік, коли я був в сім-му класі, мій коханий, потім двадцять-річна дівчина, був ріпакований сумочками і зліва в кущах. Не можна стояти шамму, Ірина ріже її вен і занурила руки в відро гарячої води. Кінець трохи передбачуваний. Вона загинула. Суїциди не приймаються до небесних або пеклих, і вони висять до останнього судочинства в наших трьох розмірах. Хтось має силу залишити труну і жити незалежно від тіла, хтось може відвідати місце його смерті вночі, але більшість залишаються на гнилі з корпсом. Соїди самі, як правило, слабкі люди, тому вони залишаються там, підпілля, не вдалося подолати фізику. З днем народження моєї коханої. Ніщо не завадить неприємності. Ми були сидять перед телевізором, переглядаючи фільм і пиття шампанського, коли Ірина кричить на дикому голосі. - Я дивився на мій біль, і не знаю, що робити. до Де це болить? - Все! Все болить !!! Любов, допомога!!! - Що відбулося? Як допомогти? - Сектор три! П'ятий могильник! Хуррі!!! Я знаю мертвих не потіла. Але вона ховалася з болем, а лоб вийшов з пари. Пальці обережно притискають сигналізацію, кроки, що спалахуються перед очима. У хвилині я був сто п'ятдесят в напрямку кладовища. На щастя, ми маємо один. Прихильник стрибнув на моїх килимах з кріпленням, готовим відкинути будь-яку атаку. - Отець, третій сектор, двадцять п'ятий могильник! Про нас до На кладовищі закривається ніч, ведмедя діда відповів. - Приїхати завтра. - П'ять тисяч! Просто поспішайте! - Гаразд, нехай. Фаршировані горіхи ... Поставляючи червоний рахунок в моїй парі кишені, я взяв з машини кажанів і ми пішли. На могилі можна побачити з афарю. На ньому знаходилися пожежа, і тут знаходилися ювенільні фракки. Брош, ви знаєте, що мій кредо недобрий, але я не можу стояти його. Я просто відірвав перший тіло на моєму шляху, і я не подбаю, що це було жіноче. Нема жінок серед дегенератів. Вони виявляються, період. Я зламав ноги боного голоду шістьнадцяти років. А ще три прийшли до своїх почуттів. Змащений курча витягнула пенкніфе, здоровий прискорює, граючи з ланцюгом, підійшов мене, а худий асекс-шмак у темній витяжці пішов з ставкою вгорі. Я не знаю, що це тут. За ними була могила коханої. Фольги не пошкоджували дрова. У битві ввійшов дід з кріпленням. Непристойний, з його ліхтарем відключився, він прокинувся за спинки і кладе його капюшон в голову. Моя бат пішов в довгу дугу, збиваючи ножа з рук дівчини, і мій кулак - прямий удар для прискорення в носі. Удачливий. Пройшов на одному ударі. Я швидко виклав вогонь, сатани спокійно змочуються. Ми були збережені сюрпризом. Візьміть п'ять з них разом - це можливо тільки в казках. до Ми знайдемо вас, трохи, це переросли. З капюшоном з'явився дівчата. Боні прийшла сам. - Заварицький п'ять, квартира дев'ятдесят - мій голос був повною загрозою. - Я приходжу тут майже кожну ніч. Запитайте Нікіфор-Петрович. Моє дідусь і я мовчано очищав могилу, промив пам'ятник сооту. до А хто вам буде Ірина? попросили Петровичу, коли ми стирали пам'ятник. Що я кажу? Ви бачите, я живу з привидом, і все раптово вона була в боці. - Нефрагу, я захоплю. до О, не ебать навколо. Яра була самою в сім'ї. Я похилий на старому чоловікові неперевершено. - Я її дядько. Коли Ірка зрізала зап'ясті, Машка, моя сестра, майже пішли божевільними. Отже, онука, чому приходять так пізно? до У вас є кава? - Ви повинні розповісти правду. За чашкою чаю я розповів дідусь Нікіфору все, що сталося до нас, починаючи з купівлі квартири. - Я думаю, що адреса знайома. Послухайте, годинникмен розширений, може Марія і я відвідати її завтра? - Ну, в принципі, чому не? Тексти пісень, а це означає: Тільки вона йде в темряві. до У нас є безсоння. Почекайте візит. Я мав ідею. - Дядько Ніццафор, ми йдемо зараз? Я думаю, що він буде щасливим. Я не буду описати зустріч родичів. Після дванадцяти років зноси і радості. Я лежав на дивані, закрив очі і почав думати. Суїциди, які залишаються в могилах, можуть відчути все, що відбувається навколо них. Я побачила справжню біль Ірини, я бачив її страждання, хоча вона була з неї. І так, навіть в своєму домі бідна дівчинка відчуває все, що відбувається в могилі. Прослуховуючи голоси на кухні, я кинувся до світанку, і вранці я проконсультував своїх рідних і продовжував думати. Я не можу залишити це, але що я можу зробити? Зростали купу сигаретних баттів, і не було розчину. Я почав молитися. Молитва – останню притулок відчайдушних людей. Я стояв у храмі на колінах і шутах, «Чи не грішно, ви помітили гріхи всіх людства». Я знаю, що я нечистий, я грішний, але дозволь мені взяти її провину. Чи можна це зробити? Я пам'ятав біблійні оповідання і кричущий. Я запитав Його, щоб дати її покарання мені, і прийняти це чистою душею, винним тільки того, що я не можу стояти, до себе. Ось як я витратив всі дні, які я не був на обов'язку. Я попросив Ira, як вона відчувала про релігію, creeds. Я не скажу її я йду до церкви. Я думав, що вона була занадто особистою і вогнетривкою. - Уникнути хреста, іконки, святої води, але не тому, що болить або небезпечна. Ні, я, як Я соромлюся моєї слабкості, щоб подарувати подарунок життя. Я соромлюся моєї мами, але спасибі за приведення їх з Дядько Nikephoros. до Це не біль або перешкода для вас? - Ноп. Що ви отримали в релігію? - Але я поцікав мій шовковистий волосся, але у мене є важливі питання. Я купив кілька ікон: Спаситель, Незаймана, Микола Чудотворець. Пам'ятайте Chancellor Guy, bro? Це не любов, ви не сказали Святої Богородиці вночі. Ну, якщо любов визначаються тим, що я мав справжню любов. Не рівний Capital Love. Щодня я назвав Богом, запитав його, щоб видалити кекс, і відповідь була тиша. На ніч мій сон ще прийшов до мене. Я помітив прихований біль в кожній функції її обличчя. І щастя. Тексти пісень, а це означає: Біль могили і щастя бути тут з мною. О, Андрюха, що щастя перший рік був наповнений, і як кров'яний серце був, коли я бачив глибині Абіса в які занурився Ірина. Одного разу, коли я був гаслом і ірискою, діяв на кухні. Я мріяв про величезну відходи. За мене була дорога, яка розщепила. Один з шляхів розсипається в тисячі ліній. Другу ходив по яри, гілочки і загустки трави. Він був прямим і непередбачуваним, як траєкторія кулі. І пішов Ірина на небо в світлі світла. Я відданий і впевнено приступив на нього. І був спокійний, люблячий голос. до Ви завжди можете сказати ні. Просто запитайте, це зупинка. І на ювілею я хворий. Далі ви знаєте. Рак. Спочатку рак шлунка, потім легені. Лікарі висловили свої мови. Унікальний випадок. За кілька місяців перший етап виріс на третій. Тепер я дивився на все я можу. І коли я можу закохатися, Я снию шампунь, біль і довге. І в'язка, sly, сердитися голосові вуса до мене, "Ви завжди можете відмовитися." Приїжджайте на одне слово, відкрутіть «не» і все повернеться назад. Або ви хочете померти? Я тільки хочу рай. Для неї. Як Висоцький. Підберіть блідо-рожеві яблука і дайте їй жити. Там, на небі. * * * * * * * * * * * Я був німим протягом тривалого часу, дивлячись на Max. Як він змінився. На тридцять, він був глибоким старим. Зморшки обличчя, складки на губах, шкіра бліда жовта, як загнута жир. до Не шкодуйте нічого? Набрякли очі. По-друге, мій друг помер: - Не запитайте мене, що питання. Ви не знаєте, що це буде коштувати відповіді або навіть думки. Одна думка може руйнувати її. Звісно, я не вірю слово від історії друга, але я взяв курячу ногу, яка колись була потужною рукою пожежника: - Ковані мене, брат. Приходьте, отримайте добре. Ми обговорювали обов’язкові дебати про неминучість смерті. "Я скоро загинув." «Не турбуючись, ми будемо вбити вас на весілля», і так далі, незважаючи на те, що вони знають кінець. * * * * * * * * * * * Максим Вершинін, вогнегасник, мій друг, тільки хороший чоловік, загинув на п'ятнадцять серпня дві тисячі тринадцять, перед тим як жив три тижні, щоб бути тридцять-два роки. Вони поховали його спокійно, у власних колах. Паранти загинули в вогонь в два тисячі років, які вплинули на вибір професії. Мій друг врятував десятки людей від паління будівель. І виконувати останню подорож прийшов тільки чотири: мене, старий охоронець Nikifor Petrovich з сестричкою, і денна медсестра, найнята мною. * * * * * * * * * * * Добрі дні тієї ж композиції в квартирі Макса. Я думаю, що затвердження мого вибору місця розташування. У той час як я очистився гостям, був темний. Ведуться вітер з вікна. Леся над ложкою я відчував відчутний кік у ас. Я не сказав нічого. Тільки хтось, хто був лікований в асах у порожньому квартирі, буде розумітися. - Брат, це нічого особистого. Ваш ангел запросив мене розповісти. Ви знаєте, чому. Max стояв з червоною дівчиною я не знаю і посміхалася, як раніше. На фронті мене знову був міцний пожежник з м'яким відтінком і своєрідною посміхлістю. - Знайомства мене. Ірина, Андрій. Андрій, Ірина. Я сидів на стільці. Чи є все, що він сказав true? Чи був його покарання в ваговому стані? до Це океї, брат. Ми допустили в небо. Мама і тато теж є. Я познайомлю наречену. Ми не будемо бачити вас найближчим часом. Вони зникли в тонке повітря. Штунний, я потертий мій синус: до Що було курка? - Сила. Тепер вгадайте, що ви неправильно в цьому житті.