535
Сирий досвід їжі.
В цілому він жив, відігравав спорт, навчався в інституті, ate як більшість людей, які живуть на нашій планеті, і навіть не замислювався про те, що було шкідливим, тому що в той час все здавалося нормальним і нічого не скаржалось.
46924
Але один раз закручений, він був 6 років тому, званий амбулатором, я був прийнятий до лікарні. Вони не турбували мене занадто багато, вони анестезізовані мене і вирізати мій додаток. Я зрозумів, що це те, де почалися мої проблеми.
Він подарував спорт, почав набирати вагу значно, виріс живіт і ас вуха. Щодня шашлики, курка гриль, гамбургери, гарячі доггі, фантазія, какао-кола, вечори, пиво з рибою або кріечками. І все це, я не бачив нічого неперевершеного, аж до того моменту, коли почалася депресія, я почав думати часто про сенс життя, що ми живемо і де ми йдемо? В цей час важить 107 кг. з висотою 180 см.
Я дізнався про сиру їжу, якби випадково, але, ймовірно, це повинно відбуватися, тому що немає нещасних випадків в житті. Взагалі я побував у статті В.Я. Миколаїв «Життя і здоров’я», в цей день досвід сирої їжі був тридцять років.
Всі раптові, все стало зрозумілим для мене, я розумію основну причину всіх захворювань людини – відправлення з натуральних – божественних продуктів, які повністю збалансовані і утворюються для нас в дивовижній лабораторії природи, для захисту від всіх захворювань. Це, якщо ви їсти, як все було створене креатором, то проблем здоров'я не буде. Дійсно, в дикій природі немає живої істоти їсти варене харчування, і їх здоров'я набагато краще, ніж людина, яка стоїть на найвищому етапі еволюції.
Ця стаття надихнула мене так багато, що я вірив кожне слово я писав і вирішив стати сирою їжею наступного дня. До того ж, крім відмінного здоров'я, було так багато переваг, що я вже зацікавив, щоб перевірити його на себе.
1,1 км Не можна хворіти при запаленні, застуді. Флюс практично непомітний. Зникає і зникає практично всі психосоматики (органічні порушення, суглоби, біль - адже всі органи очищаються і омолоджуються). Імунність піднімається з штучного мінімуму до натуральної норми: можна лежати в снігу протягом трьох годин або танцювати в одному купальнику при мінусі 18 ° С, і нічого не буває. І все це без спеціального загартування!
2. Чутливість до шкідливих речовин найвища, реакція на них сильною, навіть болючою, але в той же час організм потужно і швидко згасає їх, відхиляє, нейтралізує, і наслідки отруєння практично не відбуваються.
3. У Тут дуже міцна їжа витривалість: якщо ви повинні їсти незвичайні або непристойні, все це легко засвоюється і нейтралізується без наслідків. Фільтри працюють все в одній кисті. "Обідній шлунок".
4. У Засвоюваність їжі значно вища. Що таке, швидкість поглинання. Сира їжа «Eaty» (основна криза вісім місяців) подається трьома яблуками, пара огірків. Насичені лісові зеленню, листя овочів, пагони винограду - все добре для їжі.
5. Умань Унікальне почуття незалежності від обставин. Ми не скажемо високих слів про єдність з природою, але незалежно від того, що відбувається, незалежно від того, де ви знайдете себе – навіть у лісі – ви завжди будете оголені без будь-яких грошей, ви будете вижити. 6. Почуття смаку: не з язиком і очима, але з усього тіла. Орган затверджує або затверджує бажання їжі і сигналів, байдужість або відторгнення. Відчуття сати: це об'єктивно, від тіла; тому немає можливості переїдання. В цілому сирі продукти дуже важко їсти.
7. Про нас Почуття голоду: після «кризу» майже не турбується. Не існує. Ми можемо їсти. Вимкнено, забути, день або два, і нічого. Я пам'ятаю їжі, океї. Звідси:
8. У Ефект верблюда: можливість їсти не день, два-три без втрати комфорту і стеміни. Зробіть один раз на добу, над дахом. Це те ж саме з питтям, навіть з важким фізичним навантаженням.
9. Навігація Як резюме: нормальна фізична витривалість. Запуск хороший. Ви можете працювати протягом декількох годин, а потім ви не відчуваєте втоми. Ви не втомилися, не хочете сидіти, лежати. Ефективність життя значно вище. І знову, все це без спеціальної підготовки.
10. Чоловіча витривалість на будь-якому навантаженні є настільки великим. Розум прозорий і кришталево чистий. Чудово працює пам'ять. Стійкість мислення полягає в тому, що іспити беруться практично без підготовки і дослідження перестають бути проблемою.
11. Необхідність сну знижується до 6 годин. Сонник легко переносить. Наприклад, за 60 років їздити на машині без перерви протягом трьох днів, не ослаблюючий самоконтроль і увагу. Пробудження легко, весело і радісно.
12. Тон – це сильний інтерес до життя. Настрій гладкий, радісний. Вимкніть тільки активи. Концентрація висока: практично неможливо переварити - нічого не подразненого, все сприймається свідомо.
13.00 р. Висока здатність вирішувати і бути причиною. Ви не контролюєте, але ви контролюєте тіло. Ви стаєте майстрам всіх потреб організму, включаючи сексуальні. В залежності від міцних напоїв на сирому кормі просто відсутні. І якщо це було, він проходить.
14. Контроль і співпраця з тілом значно підвищується: ви починаєте контроль і вирішуєте його більш легко, і тіло стає освіченим, навчаним і слухняним. Уявіть, скільки можливостей життя зростає. й
Коли моя дружина кинулася вранці січня 2009 року, вона варила мене сніданком, як звичайно, і що сюрприз вона була коли я сказав їй, що з сьогоднішнього дня я тільки їсти фрукти і овочі, а також сиру. Вона дрочить пальцем на своєму храмі, і сказав: "Окай, що ви хочете, в парі днів ви все ще хочете їсти, ви не можете стояти його."
Я дуже любляча людина, яка використовується для переходу до кінця і досягнення мети. Якщо я вирішив щось, це важко переконувати мене. Отже, один день він став сирим кормом, хоча перші місяці він їсти молоко (чеська, сметана, сир Сулугуні і бринузу, кажуть, що ці сири не схильні до дуже високих температур, і є найбільш корисними), він купив не в магазині, але від його бабуся.
Для мене перехід не дуже складний, тільки перший тиждень. І в перші десять днів я втратив вісім кілограмів, і в два місяці ще дванадцять. У той час я почав відчувати всі переваги, які Миколаєві писав про, я не досвід такого відмінного здоров'я навіть у своїх учнів.
Тоді коли ягоди пішли, він відмовився від молока. Крізов не почував себе багато, він відчував велику. Я заповнив так багато енергії і енергії, які я часто не знаю, де його покласти. Я почав прокидати в 5 ранку і до йоги, потім побігти на 8-10 кілометрів, після чого пішов до барів, я міг витягти 30 разів. Коли він прийшов додому і був сніданком, він пішов на бізнес.
Я провів майже весь день в машині, водіння з одного кінця міста до іншого. Я був дуже комфортним водінням минулого плодового магазина і не зупиняючись на харчуванні прямо позаду колеса. Зустрівшись з дому в ніч, він знайшов час для дружини і дітей.
Щоб бути чесним, перш ніж переходити на сиру їжу, сім'я приурочена дуже мало часу, але змінилася дієта, змінила себе, і все починалося змінити. Життя здавалося змінити кольори, все вийшло 180 градусів, було бажання жити, подарувати людям любов і щастя.
Починалися зустрітися з друзями частіше. До того ж, багато друзів, друзів, родичів, занурення таких радикальних змін зі мною, почали зацікавити сиру їжу, але через кілька днів вони зрозуміли, що вони ще не готові. Хоча багато людей все ще підтримують мене і визнати, що це чудово, вони не можуть. Я не маю сумнівів, які не хочуть слухати, але я не намагаюся довести до них.
В першу чергу, помітивши радикальні зміни в собі, це було так надихало, що я хотів розповісти буквально кожен пасер, про сиру їжу і як він змінив своє життя. Тоді я дізнався, що це називається синдромом початківця, який багато людей плутають з bigotry. Але розуміючи, що не всі люди хочуть слухати мене, багато просто почати, я припинив розмову про це. Я спробував не рекламувати, навіть приїжджаючи до дня народження або весілля, кладуть все на тарілці, щоб люди не провокували в непотрібні розмови. У той час я був трохи втомився від задуття, задуття, задуття.
Незабаром дружина перейшла на сиру їжу, а також дуже радий її змінами, але вона була трохи важкою для неї спочатку, але вона не змогла нічого і зараз вона також не хоче повернутися до старого способу життя. Приблизний до осені правду втратив багато ваги і зважився 68 кг. і для деяких людей, які це викликало занепокоєння. Але я не занурився про це, і продовжував харчуватися живими ягодами і фруктами. Тоді не вдалося переконувати мене, що я був на неправильному шляху, я не нахилився. Поступово, вага почала повертатися до нормального і більше не виглядала тонкою.
Люди, які мене знали, навпаки, часто почали компліментувати і запитати, що я робити і як мені вдалося змінити так багато. Тепер важить 82 кг. Я відчуваю себе великим, повним міцністю і енергією. Для більш ніж 4 років на сирій їжі я забули, які клініки та лікарні. Всі лікарські засоби були викидані з дому, тобто в даний момент немає таблетки в будинку. Після того, як весь час, проведений на сирій їжі, я ніколи не був холодним, без головного болю, немає кишкового розладу, ні в будь-якому місці зробив цегла, боляче або itch.
У мене є широкий спектр контактів і тих, хто відомий мене перед дивовижними зовнішніми змінами. Я часто чую компліменти в моїй адресі, це було смішно, що я мав довести, що я був Олегом, люди просто не вірили, що у мене є брат, який намагається позувати мене. І це не дивно, тому що кожен звик до того, що з'являються люди, з'являються зморшки, набираючи вагу, і тут, і протягом трьох місяців він молодший десять років - парадокс.
Навіть ті люди, які вперше були скептичними, в тому числі моєї матері, ймовірно, найгарячіші супротивники, стали вегетаріанськими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вона говорить, що після читання книги вона не вірила, і маючи хороший приклад, це мене і її дочка, вона була важко не погоджуватися.
Щоб говорити про сиру їжу і сказати, що це неправильно і шкідливо, сумніваючи всі переваги після переходу на живу їжу, еквівалентна жорсткій жінці, яка ніколи не переживає. Відмінність здоров'я сирої їжі і здоров'я звичайної людини може бути відоме тільки досвідом. Є лише два причини, які я можу назвати, що призводять до відмови прийняти принципи сирої їжі: або це заява, що вони воліють бути хворими, а не відмовитися від «залягання» вареної їжі, або люди повністю переконані в непрограшності сировини. Такі люди повинні довести свою точку зору логічно.
Я дізнався, що я не мав нічого довести. Хто, хто потребує і хоче, щоб він був сам, він вимагає лише достатніх знань і можливостей. І ті, хто не готовий до змін і жування гарячої собаки, промиваючи її з Кока-Колою, думаючи одночасно, що це здорове і здорове харчування – це їх бізнес, вони просто не готові, але вони ще не засвоюються.
П/с. Сире харчування знімає з життя людини всі гріхи, такі як пиття міцних напоїв, куріння, вкладення певних медикаментів і навіть життєздатних. Все це не може отримати разом з сирою їжею, так само як Девіл не може отримати разом з Ангелом. Всі ці гріхи похідні неправильного, збоченого харчування. З перемогою сирої їжі у світі, що триває мир та співпраця між народами. Всі злочини, ненависті, нудьги, ревнощі, і в цілому всі злощі і грубі нахили людини залишають його з відмовою від акушерства. З відмовою від кип'яченої їжі всі пристрасті людини прийдуть до заспокої. Життя стане легкою і радісною, і людина ніколи не дозволить собі стати причиною сліз інших або продати свою совість для горщика супу.
Трохи про мій раціон. Моя дієта відрізняється в різний час. Я використовував, щоб сидіти на плодах окремо. В Індонезії, коли вони жили, вони ратують монотрофічні дріжджі на місяць. Нема в принципі, але все ж не було дуже приємним, коли найменший подряпин або навіть комарів починав путули, і все це через високий вміст цукру. Ця зима я сидів на яблуках протягом місяця і відчував великий, їсти близько 12 середніх яблук в день. Тепер мій раціон, як це: вранці я отримую на 5 годину і п'яту пару склянок чистої весняної води. 7 Я роблю зелений коктейль (лист салату, кріп, петрушки, яблука та дати) Я пишу кудись літра. Дуже дякую! На обід подається 5 яблук. А ввечері о 6 годину Я їсть або насіння або горіхи, до повного.
У інтернеті я зазвичай використовую прізвища : Життя і це головне для мене, я люблю і цінувати його. Але це не завжди справа. Я зрозумів, що я можу жити легко. Я був гаслом і в темряві роки. Коли він вийшов з коми, він усвідомив свою помилку. Я використовую для роботи більшого часу під системою. Слово робота надходить від слово раб.
І не дивно, що, насправді, більшість людей, які витрачали свій дорогоцінний час, роблячи гроші, що не роблять їх щасливими, є рабами до системи. Ще одне, коли робота приносить задоволення і іноді не невеликий дохід. Людина, яка зуміла побудувати свій бізнес таким чином заслуговує на повагу.
Відчуваючи смак свободи, я вирішив жити в повному обсязі, не витрачаючи другого мого дорогоцінного часу на те, що не принесе мені радість і задоволення. Я усвідомлю, що кожна людина – це митець свого щастя та реальність навколо нас, ми створюємо з нашими думками. Я вважаю себе щасливою людиною.
У мене є гарна, любляча дружина і два чудові діти. Я в оточенні людей, в яких колі я відчуваю себе спокійною і легкою. Я снию і зоряюю багато, а потім мої бажання приходять вірно. Один з моїх улюблених речей, щоб зробити це подорожі по світу. Я вважаю себе вільною людиною і моя Батьківщина - це весь світ.
Автор: Олег Моторін