708
Історія ренесансу.
Привіт всім, дорогі друзі.
Я поділуться з вами моїм ребіртовим оповіданням.
Моя назва Влада, я 22 роки.
2 роки Вегетаріанська і половина року Сире харчування.
Більше 2 років тому, я все і відвертаю на свята.
Я не хотів читати книги, я в основному зацікавився спортом. Ведуться багато часу на спортивні та безглузді вечірні збори. Життя не заморожує змін, і я мушу в невеликому озері.
Після того, як привернути увагу до втоми і тяжкості в шлунку, сонливість після їжі і під час занять. лаціна.
Я почав дивувати, що позбутися від мого раціону. Огляд все ...
Кожен розуміє, що тістечка, борошно погана їжа, але кілька людей поглиблюються в тему харчового поглинання :
Одного разу я прийшов на інформацію, що м'ясо є найважчою їжею. Довг. Як прийти? Ви знаєте, що цей стереотип накладається на суспільство через медіа, доктори та громадські думки.
Люди бояться змін і змін. Так само, як і кожен інший, і прийняти загальну думку, щоб не скребити. Полегше жити без змінних місць.
Я не питала своїх друзів і батьків.
Я вирішив відмовитися від м'яса принаймні на тиждень.
Суп вівсяний без м'яса : Морква і більше овочів і фруктів
Через тиждень відчуття легкості змусили мене радувати.
Без м'яса. Після 2 до 3 місяців вона дала рибу. Я помітив, що вона також перешкоджала розвитку. Слабкі вироби знизилися самостійно. Я не хочу споживати його, і це.
Я почав помітити зміни у фізичному площині та духовному сприйнятті світу. Легкість в моєму тілі супроводжує мене цілодобово і почуття щастя заповнює мене днем і день. Любов і самовпевненість стали моїми супутниками в житті. Він пішов в бізнес:
Стати болдером, більш визначеним, більш свідомо про все.
З'явився нове почуття, почуття прощадки і любові, що супроводжують мене. Зникають і інші негативні емоції. Вони майже не спостерігали, що не може бути, але мені ... :) Нове сприйняття реальності.
Довгий, це чудово. Хочу позбутися від ваги травлення.
І зміни, що впливають на кожну клітинку в організмі, кожна область життя.
Книги Вадима Зеланда та іншої літератури були в руках.
Я чув про сире покриття. Підвищена частка сирої свіжої їжі в його раціоні.
Так я впав неправильну вагу, близько 15 кг в 2 місяці сировини.
Відчуття щастя, єдності з Світом, легкості, найголовнішого – щирість з усіма людьми. Зараз я не боїться взяти крок вперед до невідомого, і я був відкритий для всіх людей.
У мене було відчуття, що в мене був опікун, який дивився дії, вірили в мене, і дозволило мені зробити те, що душа бажала з хорошими намірами.
Хлопці. Всі змінилися. Почуття дійсності стала такою дитиною.
Народження знову. Проблема життя. Я радію вранці і не чекаю цього довгого дня, щоб отримати і запустити, щоб створити для всіх, що є.
Нове оточення, інтереси, звички, життя та кар’єра.
Як він підійшов сиру їжу, а саме, вже їсти сиру їжу протягом декількох місяців, він почав помітити кравку для краси, творчості. Він почав малювати, співати і робити йога. Я почав встановлювати свої цілі.
Тепер я розумію значення слів: Ніщо неможливо.
Хочу розповісти всім, що ми живемо в часі великих змін на Землі.
Необхідно збільшити коливання клітин.
З чого ми їсти.
Я впевнений, що кожен з вас буде приємно працювати так багато чудових змін у вашому житті. Все, що вам потрібно, щоб зробити, це не природно для нас.
Повідомлення. Кріплення підготувала для нас найкращий вид їжі.
Фрукти горіхових овочів (Фрукти). Вони не повинні бути солоними і перцевими. Всі тварини в природі з'їдають свою їжу в оригінальній формі, не варять або сезоні. Ні. Вони не будуть!
Тільки у людини є багато захворювань, тому що він порушує прості закони природи.
Тільки з слова «великий»
Диффікулт - Фальз.
Не ускладнюйте нічого. Насолоджуйтеся життям.
У нас є яскраве майбутнє. З любов'ю, Влада ;