558
Робота з внутрішнім діалогом (події) та пошуком «пошуку»
1,1 км Послухайте те, що ви сказали в компанії. Якщо це можливо, напишіть голос. Ви будете здивовані і, можливо, дратуються, як це звучить. Більшість ваших самознімків відрізняється від вашого реального себе, чим більше небажає, ви будете визнати ваш голос, як ваш власний.
2,2 км Прочитайте вірші, які ви знаєте і послухайте самі. Не заважайте читання, не намагайтеся читати голосніше, очищувача і більш виразно. Прочитати як можна, повторити і слухати, поки ви відчуваєте інтеграцію мови і прослуховування.
3. У Прочитайте саму поему з внутрішнім виступом, «на Вашому розумі». Для того, щоб ви зрозуміли, що вам потрібно знати. Під час читання книги або газети слухайте внутрішнє мовлення. Ця практика може поліпшити пам'ять через підвищений контакт з матеріалом.
4. Послухайте внутрішнє мислення. Якщо це викликає занепокоєння або стопор, починайте кажучи, «Я слухаю себе зараз». Я не знаю, що думати. Я намагаюся зробити психічний експеримент «так і зараз». Так, вона звучить, як я роблю це голосно. Тепер я заготів, я припинив прослуховування. Зверніть увагу на модуляції внутрішнього голосу: що це його емоційний тон? Чи звучить вона по-собачому? Чи говорить він безглузно після того, як сенс вже зрозумілий? Намагайтеся виховати стан внутрішньої тиші.
Якщо ви можете відчути функціональність говоріння та прослуховування, Ваше мислення стане більш виразним. У той же час, частина вашого мислення, яка не виражає нічого, хребти, як моторне плавання, почне зникнути. Все, що дозволяє вам бути в стані «пошук і зараз».
5. Умань Намагайтеся підтримувати внутрішню тишу, утримуючись від внутрішнього мовлення. Але залишатися в курсі. Це буде державою «справи і зараз». На першому етапі працює лише кілька секунд. Щоб почати з того, щоб відчути різницю між внутрішніми тишами та внутрішніми розмовами. Нехай вони чергуються. Хороший спосіб зробити це для узгодження з диханням. Вдихання – це припинення мови, видихання. Якщо ви працюєте самостійно, це буде корисно говорити голосно, в шістнадцятому.
6. Жнівень Послухайте внутрішню мову і намагайтеся інтерпретувати її: ритм, тонус, «дорожні фрази». Хто ви розповідаєте? Що таке? Чи є ви набриди або навочі? Площі? Ви думаєте, що ви приховуєте щось, ви не знаєте, що? Намагатися вражати? Або вам подобається спосіб слів, що говорять один одному? Чи є твій виступ? Спробуйте змінити тон і джерело звуку.
Зробіть світло яскравіше:
4 000 р. Підпишіться на те, що ваша душа має духовний досвід від минулих інкарнацій: