7 Шляхи розмови з дитиною так він витримує перший раз

р.

Чи можу я розповісти мій син, «Особливіть свої іграшки перед сном», і він почав ставити їх в коробку кожну ніч? Це диво! Найчастіше це не так: ви повинні сказати однаково багато разів на всіх шляхах. У нас є кілька причин, чому діти не розуміють нас, і сім способів говорити так, щоб вони слухали нас.

Веб-сайт Публікація порад від книги дитячого психолога, матері та дочки Заріани та Ніни Некрасова «Небезпека: від народження до школи».

Причини непорозуміння

Діти вважають себе безсмертними істотами (які не погані самі), і ніхто не може вірити, що це з ним, що нещастя може статися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Діти відрізняються дорослими. І через це "істинність", вони дійсно не розуміють нас дуже часто. Або вони розуміють, але не так, і вони не бачать те, що ми означали. Іноді ви розповідаєте свою дочку або сина: «Чисте приміщення», дитина працює, очищає і, здається, намагаючись, і в результаті ви знайдете всі однакові яруси і сміття, тільки переплановані в іншому порядку. З точки зору, це вихідний. З дитячим - повне замовлення, адже цінні (повний!) і необхідні речі, які приступають до викопування.

Так само, коли ми попереджаємо про щось, або запитуємо про щось, або спробуємо переконувати дітей щось. Дитяча думка – це бетон і практична. Для високих тезних прав він росте до середини, і частіше до верхніх класів. Таким чином, загальна причина, як правило, не впливає на них. І виснаження і виснаження, як правило, викликає відставання.

Говорячи про дарування. Батьки дроїться цим: малюк не заперечує голову, погоджується, якби він зрозумілий все, а потім виходить, що він нічого не розумію. Але не відступає. Вибачте, що розумні діти дають нам для більшості людських причин: батьки намагаються – і так не хочуть їх застаріти.

Що ми робимо? Дізнайтесь, що ви хочете попередити їх.

Схоже чітко і зрозуміло, що дитина повинна пам'ятати щось, почуває себе мало. Він повинен:

• Переглянути
  • Відчуття
  • сприймати почуття і емоційно (на шляху, наші підсвідомі твори таким же чином, щоб йому рідна мова – образи і почуття)
Отже, якщо ви хочете, щоб ви зрозуміли, що ви дійсно розумієте, створіть образ і використовуйте свої почуття. Зображення більш корисно, ніж довгі виступи і слова, не тільки для маленьких дітей, але і для вирощування. Він йде прямо на підсвідомість, і що там не зникне.

Гра є найкращим способом передачі необхідної інформації дитині. І так, що вони міцно занурилися в пам'ять і в правому моменті «звідки».

До тих пір, поки дитина молодий, всі «безпечні уроки» повинні проходити в ігровому режимі. Тим не менш, старші діти краще навчають важливі поняття, якщо ненав'язливо, відтворюються їх. Чому? Грати як природний, як ходьба і дихання.

Коли ви граєте, будь-які поради сприймаються дуже різними, без внутрішнього протесту.Якщо ви завжди будете корисними, тому що ви рівнете, ви є партнерами, ви партнери, і ви друзі.

Один з кращих способів донести щось до дитини, щоб розповісти казки, де милі персонажі потрапляють в такі ситуації, які дитина може несвідомо відноситься до себе.

Пам'ятайте, що ненависний предмет перед іспитом і як швидко і безпечно ви забули його після того, як ви пройшли. Ось тут. Що втомлюється і під паличкою поглинається складністю. Це несправність внутрішнього протесту!

Уроки безпеки також краще навчаються:

• пердят
  • захворюваність і бажання знати
  • Цікаві - чим цікавіше ваші уроки будуть, тим більша гарантія того, що дитина дізнається їх "чуйно"
Головний принцип навчання полягає в тому, щоб дитина хоче вчитися.

Сприяє дитині і дає йому можливість лекції. Не можна його слухати за годину. Якщо ви починаєте говорити, йдете, і ви бачите, що він підняв очі на стелю, з рукою він проходив голову вгору, нахиливши його головки боковини, перемістив губи, витягнув ногу або змалював щось, ви можете бути впевнені, що він не в цій кімнаті довгий час, не з вами.

Ви можете прочитати лекції:

• Хороший динамік і має подарунок персуазії.
  • Почуття незмінених відсотків дитини
П’ять відсотків засвоюються навіть дорослі. Так говорить чітко, лаконічно і фігурно.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина зростала і розвивається, ви повинні навчитися протистояти громадській думки. трафарети, звички, правила довгого часу тому, думка про деякі паси, які піклуються про все.

Полегше приймати кришки з кута, або краще думати з головою. Але ви повинні подумати заздалегідь або про наслідки. До речі, дитина також не зашкодить навчатися спочатку думати, а потім робити (клімат, стрибати, бігти, стрибати...).

Неприємний «не» про непристойний «не» багато батьків вже знають. «Ні» і «Ні» ще гірше. Він не хоче, щоб наш підсвідомий розум прийняв його.

Будь-яка заборона нашої психіки зустрічає з байонцем. І для того, щоб слухати і слухати (і ще більше, щоб засвоювати), ви повинні докласти зусиль, щоб піти над власним «Я не хочу – я не буду».

Пам'ятайте, як сердитися ви під забороною вдома або на роботі. Це ще більш складний для дітей, щоб зробити (тільки тому, що вони вільні люди). І так виходить, ми не скажемо. Неможливий!, і дитина не готовий почути нас, він має банани в вухах. Ми говоримо, "Не робіть це," і він чує, "До цього і поспішає." . . ?

Те ж саме буває з риторичними питаннями: як дітям, так і навіть підсвідомими є більш дратівливі, оскільки вони не потребують відповіді. Алерги особливо сердитися, коли щось sly і заборонив виглядає з-під вашого питання, як "Я кажу вам російською мовою: до тих пір, поки не... ?!".

Що означає?

• Намагайтеся будувати фрази так, щоб зробити без "не", "не" і "не"
  • Уникайте ревторичних питань (особливо якщо ви в поганому настрої)
  • Будьте обережні і тактовні з злегка залізними нотками, це дуже часто виглядає як варіант вишуканого обману і також сердитися, особливо підлітки (вони вже несуть себе).
  • Якщо ви не повинні сказати, запаште таблетку.
  • Так ваше слово повинно бути позитивним і бетоном, але не залізом.
Будь-яка нова інформація передається на короткострокову пам'ять. На три дні зберігають близько трьох днів, а потім або стирають, або переходять в довгострокову пам'ять, тобто надовго запам'ятається.

Інформація передається на довгострокову пам'ять:

• Коли інформація яскрава, емоційна
  • Коли людина повторює її, він повертається до неї. Це так, як він сказав до мозку, мені потрібно, це важливо, пам'ятайте!
В ідеалі слід: освоювати новий матеріал, потім повторити: в три дні, в тиждень – в місяць. А повторення слід проводити різними способами: так цікавіше і незабутній! Про те ж саме, різне.

Ми повинні говорити про прості і складні речі. Дитина росте, але правила не змінюються. Вони тільки доповнюють і розширюються, з'являються нові підпункти, з'являються нові повороти, але суть однакова.

www.perfectlyimperfectblog.com/2011/07/vintage-makeup-party.html