8 ігор для нового року, щоб отримати задоволення від серця

Новий рік - це яскравий і дитячий радісний відпочинок, коли ми очікуємо подарунки, дива і особливого задоволення. Новорічні ігри, конкурси та сцени є одним обов'язковим атрибутом свята як ялинка, шампанське та подарунки.

Веб-сайт Вона передає ідеї для новорічних ігор з друзями.

Тернер - це ім'я книги (фільм), програми, доведеної або лінії від відомого вірша, де всі слова замінені атонімами (слова, протилежне за змістом). Наприклад, заявка-переглядач з фільму «Прозорість долі, або з легкою парою!» «Що приємно мій смажений м’ясо!» (Що страшно це риба!) На двох командах лідер робить фліппери, команда, яка вгадує значення швидше і більше виграшів.

Як ви? Вам необхідно підготувати кілька білих листів, на які записані символи і місце, де вони є. Наприклад, «мільйонер в лазні» або «медика в літаку». Ведучий називає одного гравця, який сидить на стільці з спиною на інші. Один з листів з характером кріпиться до спини, щоб він не бачив напис. Тоді хост та інші учасники запитують його провідні питання:

• Де ви зараз?
  • Що ти?
  • Як ви отримали?
  • Хто поруч з вами?
  • Хто ти?
Коли гравець не відповідає запитам, і всі гості бачать напис на спині, він виходить дуже смішним. Ця гра може зробити будь-яку компанію щасливою.

Ведуча партія готує заздалегідь сумку з подарунками та головоломками. Готель знаходиться в самому серці Києва. Все поділяються на дві команди, а ведучий дає першу клау-таську, з якою учасники отримують ключ до наступного. Самі завдання можуть бути будь-якими, вони базуються на слово Ігри (включаючи слова з перестановкою листів, міні-перехресних фраз, головоломок, зашифрованих зображень), які більш призначені для винахідливості та неоднорідності, ніж для конкретних знань. Команда, яка вперше досягла суми, вибирає подарунки з неї.

Принцип гри: Гравці кожної команди (не менше 4 осіб в кожному) будуються в задній частині голови до одного. Перед першими гравцями в стовпчиках покласти шматок паперу і ручку. І ведучий приходить до останнього і показує картину з зображенням (не повинно бути просто), яку гравець повинен малювати своїми руками на спині одного стоячого переднього. Потім той, хто пофарбував на спину, намагається розібратися, що він був розфарбований таким пишним, і фарбує схожу картину на спині наступного. Перші гравці в колонці зображують, що досягають їх на шматку паперу в кінцевій версії. Переможець – команда, яка, принаймні, віддалено нагадує оригінальний.

Один учасник обирається, який поінформує, що інші складають історію в його відсутності (тема може бути повідомлена заздалегідь, що все пов'язане з з зимою, святом, Новим роком). Далі учасник повертається, його завдання полягає в тому, щоб реконструювати події історії, просити питання, на які можна відповісти «так», «не», «не знаю». Після того, як водій залишає, решта погоджується на додаткові умови:

• Якщо питання лідера закінчується в голосі, всі відповіді «так».
  • Якщо вони згодні, вони не говорять.
  • Якщо м'який, жорсткий знак, літера "s" - відповідь "Не знаю"
Дуже незвичайні і смішні оповідання. Наприкінці гри секрет можна виявити.

Багато людей хочуть почати жити з чистим шифером з Нового року, щоб зробити список планів і обіцянок. У гру: кожен з гостей робить свій список, потім вони всі змішані, і хост запрошує кожного в свою чергу, щоб малювати один з них, читати вголос і вгадати, хто він належить до. Щоб зробити це весело, ви не можете писати всю правду в списку.

Всі учасники, крім одного, залишають приміщення. Залишок отримує текст (може бути будь-яким, наприклад, кілька рядків про Санта Клауса) і намагається пояснити його без слів до наступного учасника (учасники називаються один раз). Головне, що кожен наступний гравець бачить пояснення попереднього гравця. Наприкінці гри учасники розповідають про те, що вони показали і розуміли.

Що робити, якщо хост вибирає жарт, який починається з фрази «Що робити якщо». Наприклад, що робити, якщо я хочу спати? Решта кола пропонує як нестандартні варіанти, такі як «повернути в ведмедя, приховувати і, нарешті, спати». Хто не може стати лідером і змінює питання.

Джерела: супер позитив, вболівальники, поздравления
Перегляд фото: estet-portal

10 ігор для компаній, які ви не пропустили
7 способів зробити вечір незабутнім

www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/7-sposobov-sdelat-vecherinku-nezabyvaemoj-1091710/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное