Народилась: Життя з дітьми

У нас є проблеми, які відомі всім, що, очевидно, існують. Постраждаль має право страждати. І є проблеми, які не визначені і визнані, тому в суспільстві вони, здається, бути відсутніми.

«Для мене, в якому віці починається задоволення дитини?» матір її двомісячного сина. Однорічний. Трирічний. П'ятирічний. «Для мене, коли я зупинаюся, так втомився від нього?», «Покажіть мені, коли не припиняється напруга до сну дитини?», «Для мене, буде все це коли-небудь проходить? й

На що робити, щоб залишити її або подарувати їй комусь.

«Я дуже втомився Катерини», - розповідає М. з сумною складкою на голову. до Легко годувати, ванну, укласти. Але я так нудь. Я чекаю на мій чоловік, щоб прийти і дати мені йти. Потім запустіть на комп'ютер і закрутку.

Peppy був ще крихітна дівчина, лежачи в колясці і кричущий так жахливо, що ніхто не чув підходити до неї.

- Я щасливий з Давидом! - Пишне А. - Він спокійний, веселий, комфортний. Я не маю ідеї, що робити з ним. Ми настояли на клумбі, запоновані, кричуща як сова. Дві хвилини пропускаються. Прогулянка по кімнаті, видане вікно, знебочений бджоли. Дві хвилини. Знімав його п'яту, фотографував ніс. 10 хв

до У вас є тато, мама і боссе і Bethan завжди разом. І я не маю нікого. й

«Антон просто поцікав мене,» Оголошення про це. - ЇЇ повільно, погано росте, рідко посміхається, босоніж. Не пам'ятаю нічого! "Це кот." І гра кіо-ку ...

(Вибір у галереї.) О, вічний батьківський хірург є грою koo-ku ...

Джейн, Майкл, Джон і Барбара Банки (не кажучи про свою маму) потребують найкращого няняня з найнижчою зарплатою і зараз!

Симптоми відрізняються - бодром, натяг, втома, подразнення, гнів. Мати вичерпається від спілкування з дитиною, «зберегається» до дна, всі часові мрії проїзду кудись. І тоді почуття провини покриває бідну матір’ю: якщо я не люблю витрачати час на власну дитину, я погана мати.

(Guilt є кінцевим супутником сучасного батьківства.) Я не можу хоча б один раз відчути себе ненарядною матір'ю - розглянула пологів.

Я не єдина з дітьми. Чому люди перетворюються на них? Важко заради вічного напруження, тривалості і тривожності. Чи можу я піти на мої подруги або інтернет? З оптимістичною питанню «Коли всі ці зміни?» або песимістичною «Нехай вона коли-небудь змінюється взагалі? й

На жаль, з проблеми формально не існує, інші відразу починають скасувати.

до Не сумуйте, ви просто втомилися. Якщо ви отримуєте достатньо сну, все буде змінюватися.
(Діти чотири роки і припинила гасіння вночі.) Я починав з кожним словом.

до У вас є післяпартійна депресія! Це те, що вона виглядає так, отримайте психіатристів!
(Одна жінка мала післяпологічної депресії протягом двадцяти років. Це означає, що це було про неї?

до Це океї, кожен живе так. Використовуються.
(Якщо всі жили, що людство перестає розмножуватися)

до Тексти пісень, а це означає: Це може бути занадто багато! Ви побачите, що це буде найближчим часом!
(Це ті, хто ніколи не мав цього.)

Для батьків, які за характером все відрізняється, така складність в принципі не існує (так це так легко вирішувати його вручну). І тих, хто породився в одному човні протягом багатьох років, швидше за все, мовчить. Тому що збиток в голові «не маю дитини» непросто голосувати, а головне – безглуздий: відчайдушний співрозмовник вже розповів себе сто разів.

р.

Я не збираюся орієнтуватися на те, чи не ми повинні мати дітей. Дитина не закінчується самостійно, але тільки іншої людини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. І найголовніше – навіть якщо ви вирішили самі собі «У мене був Адам у ваї», ніхто не може народити його назад.

У той же час серійна драма «Борн Back» розгортається день після дня у багатьох сім’ях. Головну роль в ній відіграли виснажені батьки, які не отримують найменшого задоволення від своїх дітей (дві хвилини вранці і поцілунки в лазні не підраховують), втомлені сльозами, вичерпається почуттям провини, і головне - хто не розуміє, що відбувається до них, чому саме з ними, і що робити на всіх. Повернувшись до нас, щоб допомогти дитині. Подаруйте їй бабуся. Зачекайте, поки він виростає і листя. Всі

Є поняття «емоційне підключення»Внутрішня потреба для чогось або кого-то, задоволення його існування, почуття його емоційної цінності, яка не вимагає технічної докази і дає постійний приплив теплоти. Ви можете визначити емоційний зв'язок як значення або виконання. Професія, тварини, мистецтво, книги, будь-яка подія або феномен. Багато людей мають це відношення до дітей. Але на жаль, не всі.

В Інтернеті є смішний текст про те, як підготуватися до вагітності. Вони пропонують повісити сумку піску на животі і залити кілограм в неї кожен місяць, відключивши себе в якийсь цікавий спосіб через дев'ять місяців, а потім встановити будильник вночі, щоб носити цей пакет на руках в темних і співати львів до нього. У той же вени, освічені люди кріляться сміхом.

Теорія має сенс. Важко хто серйозно збирається на рік, щоб прокидати в ніч на піщану сумочку, а потім скаржитися, що гаряче опускається її в сміття може - це означає, що він небезпечний для нього, щоб мати дітей?

На практиці, поза емоційним зв'язком, спілкування з дитиною важче, ніж носіння сумки. Сік не торкається вночі, він не любить товсті ноги, і він не схожий на дідусь. Ми не повинні відчувати себе про нього.

Слово «з'єднання» тут немає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І що ми змушені зробити без підключення, займає більше потужності, ніж дає. І батьки, які скаржаться на безкінечну втому, провину та почуття безглуздості від взаємодії з дітьми, фактично скаржаться на відсутність емоційного з'єднання до своєї дитини.

Якщо малюк дійсно ускладнений, то частково пояснюється відсутністю задоволення - хоча це ще не зрозуміло, де курка є і де яйце. Але дитина може бути абсолютною солодкою. Здоровий, веселий, красивий, п'ять місяців, що ви йдете про? Я маю на увазі, це океї. Тоді чому це так погано? Я пророк? Як я бачив, що все йде? Немає того, що!

Проблема не те, що ви не можете. Проблема полягає в тому, що це не відбувається. «Я не люблю свою дитину», – «Я здравувала моя дитина», «Я не відчуваю себе щасливою з дитиною»

Батьки, які живуть з дитиною поза емоційним з'єднанням, знають, що вони не думають. У своїх відносинах з дитиною немає і не було чого, що вважається неминучим «нормальним» в суспільстві.

Учні, які живуть щасливо з дитиною всередині емоційного з'єднання знають, що норма виглядає так. Як ще? Він приходить сам.

Є сильний недолік діалогу. За нормою є конкретні приклади, соціальний договір та водночас європейська література. Для відсутності емоційного з'єднання нічого не варто, оскільки це не буває.

За допомогою цього з'єднання плутають лише батьки. Але з дітьми.

Для мене важливо визначити кілька основних речей.

Перший.й Емоційне підключення до дитини не є гарантованою частиною батьківства. Хтось отримав його. Деякі люди не хочуть.

Це дійсно йде про себе. Не буває, звичайно. Не залежить від природи, бажання або поведінки батьків. Характер, бажання або поведінка дитини.

Емоційне з'єднання не заслуги, а її відсутність не вини батьків або дитини. Просто буває.

Другийй Емоційне підключення і любов не те ж саме.

Ті, хто не бачить різниці. Для них емоційний зв'язок протікає від любові і потрапляє в любов. Але ті, хто не у нього, знають дуже добре: ви можете любити дитину дуже багато, бути готові подарувати йому своє життя і праву руку, інвестуйте багато зусиль і грошей, в той час як прийом завчасно і платити за няню, просто не залишити з ним додатковий день окремо.

Заміщення концепцій в цьому випадку дійсно небезпечно: Непристойна любов до дитини сьогодні вважається і відчуває неприпустимо. Гуілт поїжджає в нещасливих батьках, які помилково побили про відсутність емоційного зв’язку.

По суті, з любов'ю, більшість батьків дрібні. Любов для дитини - це просто природний інстинкт - він може бути виражений різними способами. Я не люблю сина, - Я бачу, щоб перевести його, як "це дуже важко для мене, щоб отримати свою любов до нього". Але «важко отримати» асоціюється з відсутністю підключення до дитини – і тому з можливістю відчути любов.

Третя.й Емоції пов'язані або не пов'язані одночасно, як і зовнішній вигляд дитини. У першому році можливі зміни: гормони, удар і відсутність сну. Але в цілому, що батько отримує в цьому плані разом з певною дитиною, він має відношення до нього і має решту свого життя.

Не використовуйте, щоб змінити речі. Ніщо буде змінюватися в цій точці.

Четвертий.й Емоційне підключення знову з кожним днем. Недолік з'єднання до першої дитини не відображає недолік підключення до другого. І навпаки.

На жаль, нічого не можна прогнозувати заздалегідь.

П'ятий.й Ніж емоційного зв’язку не означає, що батько з цією дитиною ніколи не почуває себе добре.

Тепер час говорити про те, як боротися з цим. Як жити з дитиною, якщо немає автоматичного підключення? Якщо ви не можете сказати, що його пам'ятка робить вас посміхатися, і думка про нього - це стрибок тепла? Що робити, якщо комунікація є трохи стресовим у кращому і дратує гірше? Що робити, щоб зробити життя хоча б вдається, і це буде краще тепло, добре і просто?

Перш за все, батьки повинні зрозуміти, що відбувається до них і що не відбувається. Частка левини розпаду ґрунтується на спорі своєї углості. Люди люблять людей і я холодильник. Але той факт, що є багато таких «холодильників» серед людей. І доброго або поганого батькам не роблять їх пристрастю.

Маленька дитина не піклується про те, що ми відчуваємо, але як ми дбаємо. Ведуться роботи з дітьми. Надійність, нездатність, стійкість та теплота обов’язкові від батьків - і це досить поведінкові параметри. Все інше необов'язково, і це зміни з століття до століття.

Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. На що ми можемо зробити в цій ситуації.

Хороше виховання поза емоційним з'єднанням обов'язково передбачає два речі: усвідомлення і справедливість. Розуміння означає розуміння ваших кроків і вибору ваших реакцій з голови. І справедливість про те, як джерело інформації про свої негативні емоції.

Емоція несе інформацію, якщо вона ситуативно умовна, тобто це наслідок чогось зовнішнього. Постійно досвідчена емоція перестає служити інформацією, як барометр, що застрягає в підрозділі «дощ».

Якщо дитина подразнює мені кожну годину, то мій внутрішній барометр зламався на позначці «роздратування», і не вдалося навігувати. І до того, як я реагую, я збираюся відфільтрувати подразнення і шукати його. Це важко, але перш за все, тому що я зазвичай впевнений, що якщо щось аннойс мене, це чужа несправність.

І в цьому випадку не вдається. Без емоційного з'єднання дуже важко підняти дітей, і наше роздратування дійсно просто втоми. Постійний і зростаючий кожен день. Тому, перш за все, варто розуміти, що батько нормальний, і дитина дрібна, просто навантаження на обидва дуже висока.

І по-друге, важливо побудувати спілкування з дитиною таким чином, щоб батько менше втомився. Тільки в цьому випадку він буде мати силу правосуддя, обізнаності та іншої музики сфер.

Прийміть до специфіки. Спочатку необхідно відокремити необхідні заходи з дитиною від додаткового. Кожен батько може визначити, що робити з дитиною абсолютно необхідно, і це для нього, і що робити не можна, хоча в самому його не погано. Обов'язкова програма повинна бути постійною, але короткою: три точки, максимум п'яти. Не критично важливо робити сто двадцять п'ять речей з будь-якою дитиною, або дітям, з яким перші сотні і двадцять п'ятих не виготовлялися, так як зникнуть види.

Важливо, щоб мати дитини, що вона є одним харчуванням його обід. Він готує, покриває, служить на столі і годинникує дитину їсти. Мумі-Дапе - це принцип розмови з молодими людьми про минуле. Мадам Яновська навчає Сашенки хороших манер. Вечора і панс. Дарлінг приїжджає щодня, щоб розповісти про гарну ніч.

Як саме ці приємні люди вибирають, що вони послідовно роблять з дітьми? Дуже просто: спочатку вони переконані, що це необхідно. По-друге, вони здатні робити це без багатьох страждань. Немає інших критеріїв.

Необхідна і прийнятна робота з дитиною залишає чіткий удар у душі батька: «ух, зробив». Не дуже необхідно або надмірно боляче листя без міцності: "Уж, позбавлявся від неї." У разі відсутності емоційного з'єднання другий тип окупації є неприпустимою розкішю, і він веде тільки до втоми і сліз.

І найголовніше, не схожа на заняття, мимовільно поширюється на дитину. Незважаючи на те, що він не має нічого спільного з ним, ми маємо право на покатання історії братів Grimm. Нехай вони будуть читати ті, хто цікавиться: другий батько, або бабуся, або господиня, або ніхто, все краще, ніж занурення маякону читання і його об'єкт.

Ми повинні знати, що ми хочемо зробити з дитиною. Не "повний", а не "необхідний", але "благує радість". Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Дивіться відео: Прогулянка по місту? Щоб лежати в ліжку? Побачити друг? Немає нічого. У крайніх випадках є те, що ми просто хочемо зробити, і дитина не турбувати.

Варто витрачати більшу частину часу з ним. Цей час не буде блаженним, але він перестає бути рокерним. Крім того, він має сенс.

По суті, це головний еталонний пункт у житті з дитиною поза емоційним зв'язком: свідоме захоплення за зміст. Щоразу в новому варіанті, кожен день знову. Значення може бути насолодою дитини, задоволення батьків, переваг, допомогу, покупка і навіть красиві фотографії. Головне - це не результат, але відчуття: день не був вайн.

Значення не може бути «навчим часом» і «знежирення». Ми дуже втомилися. Речі, які викликають нас занурення, з дитиною краще не робити. Або, принаймні, без чого всі загинуть. В іншому випадку, час разом перетворюється в постійне покарання - і це будь-яке диво, що батько в кінцевому підсумку викриває і завжди хоче кинути?

Недолік емоційного зв'язку не є психічним дефектом, а не помилкою сприйняття і не психічною лазією. Це просто свого роду виховання.Не найприємніші або найгарніші. Але це ситуація, в якій будь-який зсув вимагає усвідомлення і пошуку сенсу на кожному етапі.

Для батьків

Принцеса!

Не просте і не буде легко протягом багатьох років. Це не призведе до емоційного з'єднання. Це не забезпечить чудес серії, «в кінці кожен буде ще краще, ніж ті, хто не потребує всіх цих хитрощів». Не буде. Але є розуміння того, що відбувається і відчуття загального значення буде повільно. Моменти довгоочікуваної чистої радості приступають до спалаху, любов проявляється більш чітким, а протягом багатьох років партнер обличчя дитини зросте, уважний і продуманий у відносинах. Він, безумовно, має ці навички; він дізнається з нас.

Після того, як дитинство наших дітей, для всіх його хліба і довготи, не є основним періодом їх життя. Стійкі дорослі відносини, що стоять на увагу один одному, обізнаність та справедливість, будуть щасливі в кінці будь-якого батька. І "з'єднання" і ні.

Ви знаєте, хто не має емоційного зв’язку дітям? Марія Поппінс. Вона завжди була зайнята власними дітьми тільки заважала її. Так перетягував їх назад і вперед.

Чи знаєте ви, що він був, серед інших? Боксер. Вона була пристрасно інвестована у дитину, а точніше в образі він думав.

Не все вирішується підключенням. Вона грає важливу роль, вона важко жити без неї, це не в значно більшій кількості сімей, ніж можна відразу припустити. Але не потрібно для всіх цих сімей, щоб мати дітей спини. Спочатку болить. По-друге, неможливо. І третій, це нудно. Краще жити довше і подивитися, що відбувається поруч. опублікований

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: neivid.livejournal.com/348193.html