ЗОЛОТЫЕ ПРАВИЛА ЗДОРОВЬЯ КАЦУДЗО НИШИ.

Katsuzo Nishi є одним з найвідоміших лікаторів Японії, які створили шість правил здоров'я від особистого досвіду. Ніші вважають, що тільки він може вилікувати людину, якщо він хотів. І є невідповідність цього.

У підлітковому віці Ніші отримав діагноз, за яким він не повинен проживати до 20 років. На всі наукові прогнози Катсузо Ніші не тільки проживали набагато довше, ніж він був прогнозований, але і здивував всіх з його здоров'ям вже у віці.

Система: Шість правил здоров'я Ніша

Основою фактора Ніші є гарне розуміння фізіології людини. Знахідки він зробив буквально змінений світ і його ідеї про те, що захворювання і як досягти здоров'я за допомогою всього декількох простих маніпуляцій вашого тіла в день.
До речі, шість правил охорони здоров'я від Ніша отримав широку публічність близько 80 років тому. У наш час тисячі прикладів були свідками по всьому світу, в якому тяжко хворі люди вилікають недуги, коли лікарі навіть збивають руки в домішці.

Що потрібно знати перед тим, як почати навчання.

Як ви знаєте, більшість з нас мають проблеми з хребтом. Сколіоз і різні викривлення поширені. Все це походить від неправильного постави. Коли людина ламає, його зв'язки і м'язи ослаблюють, не тримають хребта так міцно, як вони повинні, в результаті чого вони зрушують відносно себе.

Золоті правила здоров'я Катсузо Ніші спрямовані на формування правильної постави через прості вправи, плавання, правильне харчування для зміцнення хребетних систем, чергування пробудливості і сну в певному режимі і т.д.

1,1 км Першим золотом правилом здоров'я є тверде ліжко.

Людина проводить одну третину свого життя уві сні, тому цей час можна використовувати не тільки для відпочинку, але і для корекції постави. У цьому випадку вага рівномірно розподілена по всьому тілу і м'язи можуть повністю розслабитися. Однак тільки на такому ліжку можна виправити хребетний стовпчик, який знаходиться в вигнутому стані протягом дня під час роботи.

Жорстке ліжко стимулює активність шкіри, активізує роботу венозних судинах шкіри, запобігає появі печінки, прискорює кровопостачання шкіри. Все це забезпечує звук сну і життєрадісний стан після нього.
Звичайно, можна спати на підлозі, а на підкресленому шматку фанери, але головне необхідно пам'ятати, що одна з важливих функцій ліжка є її можливість погріти тіло людини знизу, тому обладнати своє ліжко подбати про правильне розміщення жорстких конструкцій.

Для того, щоб спати краще буде корисно ввечері, близько години до сну проводять 20 хвилин в свіжому повітрі. Дуже зручно доглядати за здоров'ям коханим або другом.

2,2 км Друге золотое правило здоров'я - тверда подушка.

Імовірно, це навіть не подушка, але валикоподібна підкладка під голову. Найкраще для цих цілей використовувати шматочок деревини ретельно відрегулювати на параметри.
Подушка повинна бути певного розміру, який відрізняється для кожної людини. Прості слова, ваша нова подушка повинна заповнювати порожнину між задньої частини голови і лопаткою, в той час як третій і четвертий шийний хребетний буде лежати на твердій поверхні без обрізки. Приклад правильного ліжка з жорсткою подушкою і неправильним показано на малюнку.

Звичайно, це відразу стає зрозуміло, що така подушка непристойна, щоб викликати багато незручностей або навіть болючих відчуттів, але все це пов'язано з тим, що ми довго звикли до іншого способу сну, і зараз справа, здається, нам незручний і дикий. Для того, щоб пом'якшити дискомфорт, спочатку жорсткий валик можна обмотати м'якою тканиною, але пам'ятайте, від часу тканину необхідно видалити і таким чином поступово позбутися від неї. Ви повинні використовуватися для сну на правій подушці - це запорука здоров'я.

3. У Третя золото правило здоров'я - Золота рибна вправа.

Ця вправа впливає на хребетні нерви, розслабляє їх і знімає перенапруження. Нормалізує кровообіг, благотворно впливає на роботу серця, стабілізує роботу основних систем організму, включаючи нервову систему. Сприяє належному функціонуванню кишечника.

Почати позицію: лежати на спині, природно на плоскій і твердій поверхні, це може бути ліжко або підлогу, руки кидають назад за голову, ноги простягаються вперед, стоять на підборах, а шкарпетки витягуються на обличчя.

Техніка вправ: спочатку потрібно розтягнути тіло. Ми простягаємо праву п'ятку вперед і руки в зворотному напрямку, потім робимо те ж саме з лівою п'ятою. Потім кладемо руки під голову, і не стираючи тіло з підлоги (ми впевнені, що підбори, стегна і хребта натискають на підлогу) ми робимо хвилеподібні рухи, як риба зліва направо (але не вгору і вниз - це важлива умова) протягом 1-2 хвилин.
Це і наступні вправи рекомендується виконувати двічі на день, вранці і ввечері.

4. У Четверте золото правило здоров'я - капілярне тренування.

Мета вправи полягає в тому, щоб стимулювати капіляри в органах, покращувати кровообіг по всьому тілу, руху і поновлення лімфи. Ця вправа є хорошим замінником для бігу, тому що вона дозволяє видалити навантаження на суглоби і серце, що іноді дуже важливо. Якщо це можливо виконати його голим, то крім вищевказаних ефектів, ви також отримаєте підвищене дихання шкіри, і це призведе до очищення організму токсинів через шкіру.

Почати позицію: лежати на твердій основі на спині, покласти валик під шию вже знайомий нам.

Техніка виконання: підніміть ноги вгору, поставте ноги так, щоб вони паралельно підлозі, і підніміть руки вгору. В цьому положенні руки і ноги роблять їх активними шкарпетками протягом 1-3 хвилин.

5. Умань П'ятий золотого правила здоров'я – вправа «закриття долоні і зупинки».

Ця вправа допомагає силам розуму і тіла досягти балансу, координує функції м'язів, нервів і судин. Виконуючи його, ми допомагаємо діафрагму, що природно покращує кровообіг і зменшує навантаження на серце. Особлива корисність цієї вправи також в взаємодії м'язів правої і лівої сторони нашого тіла, що, в координації, допомагають роботі всіх внутрішніх органів. Ця вправа особливо корисна при вагітності, так як вона сприяє сприятливому розвитку плоду в вомбі.

Ця вправа складається з двох етапів, підготовчих і основних частин.

Підготовка частини вправ.

Початкова позиція: лежати на спині на твердій поверхні, покласти валик під шию, після чого потрібно закривати ноги і пальми рук, поширити коліна до боків, як показано на малюнку.

Техніка виконання. У цьому положенні ми проведемо кілька різних маніпуляцій або рухів, кожен повинен повторювати 10 разів.
1,1 км Не змінюючи положення рук, ніг і стовбура, просто натисніть колодки пальців один на одного.
2,2 км Почати натискання пальця на одному і продовжити натискання з цілою пальмою.
3. У Ми повністю стискаємо поверхню пальм.
4. У Закриваємо руки простягаємо якомога простіше за головою і виводимо лінію від позиції від голови до талії, пальці не змінюють позиції і «локують» за голову, зберігають долоні якомога ближче до тіла.
5. Умань Поверніть пальці обох рук, щоб вони «поло» на ногах і перемістіть їх з паху до шлунку.
6. Жнівень Ми робимо рухи, схожі на абзац 4, але зараз не тримаємо руки близько до тіла, і робимо його на максимальній відстані від тіла, так як при зараженні повітря.
7. Про нас Продовжити руки, повернути їх назад, намагатися рухатися якомога довше.
8. У Руки залишаються закритими над сонячним плексом, а ноги рухаються назад і вперед без розриву ніг.
9. Навігація З'єднайте рухи, рухаючи ноги вказані в пункті 8, додайте рухи долоні в аналогічному порядку.

Основна частина вправ.

Початкова позиція: лежачи на нашу спину, після завершення 9-ї точки підготовчої частини долоні закриваються над сонячним плексом, стопи закриваються, коліна відокремлюються до боків.

Техніка виконання: закрийте очі і не змінивши положення ніг і рук, лежайте 10-15 хвилин

6. Жнівень Шостий золотий правило здоров'я вправа для дзвоника і живота.

Одним з основних складових успіху життя за цим методом є віра в себе. Як кажуть, що ми думаємо. Якщо ви налаштували себе позитивний результат і вірте в результат, то він не буде тримати себе чекати.

Вправа для спини і живота призначена спеціально для тих ділянок нашого тіла, в яких зосереджені основні життєві енергії і важливі органи. Корисно для відновлення кислотно-лужного балансу в організмі, сприяє вигідному ефекту психічної енергії. Розділяється на підготовчу частину і основну частину.

Початкова позиція підготовчої частини: сидять на підлозі на колінах, при цьому знижуючи таз на підборах, при бажанні або зручніше можна сидіти «у Туреччині», не забудьте тримати спину квартиру, руки відпочивати на колінах. Всі елементи вправ виконують 10 разів в кожному напрямку.

Техніка реалізації:
1,1 км Це свого роду прогріву - ми піднімаємо і опускаємо наші плечі.
Після першого елемента виконувати проміжні дії, до речі, необхідно виконати їх після кожного з нижчеописаних елементів підготовчої частини.
Подовжуйте руки вперед перед вами, потім подивіться різко, так як якщо намагатися бачити хвостик, то повільно подивіться з хвоста до шиї, звичайно, ви не зможете бачити спину - так зробити це психічно. Повернути голову до початкової позиції і робити однакові маніпуляції тільки з правої сторони.
Ми робимо те ж саме, але зараз доставимо руки.
2,2 км Налийте голову праворуч і зліва (не забудьте зробити проміжну вправу)
3. У Повернути голову назад і вперед (проти проміжних вправ)
4. У Комбінувати абзаци 3 і 4: нахилити голову правою кнопкою, потім лівою кнопкою (інтермедіате вправи)
5. Умань Не забудьте, що вправи підготовчого періоду ми робимо 10 разів в кожному напрямку. Потім нахиліть голову до плеча, потім повільно розкачати її, доторкнувшись назад голови (дотримуючись проміжного).
6. Жнівень Підшийте руки з колін, вигинайте їх в лікті суглобів, утворюючи правий кут і щільно затискаємо долоні, кидаємо голову назад, подивіться на стелю і поширюємо свої ліктя на сторони, намагаючись з'єднати їх за спину, в цей час підборіддя досягає (остання часу робимо проміжну вправу)

Початкова позиція основної частини: так само, як і в підготовчій частині.

Техніка виконання: за короткий проміжок часу, розслабляйте, потім знову затягніть живіт, випрямляйте спину і робіть люки на праву і ліву, роблячи рухи з спиною живота і вперед. Виконайте такі рухи протягом 10 хвилин. Здавалося б, ви звикли до неї дуже швидко.

Всі шість правил охорони здоров'я Ніша досить ефективні і дуже легко втілювати, потрібно лише подолати лазію і почати тренування.