Шість Золотий Вправи професора Katsuzo Nishi! Японська олень заощаджує.

"Пропер постави є запорукою здоров'я", - сказав відомий японський цілитель Katsuzo Nishi. Він вірив, що людина може зцілити себе, знаючи кілька простих методів загоєння. З особистого досвіду Катсузо скомпільував 6 порад, які вийшли в історію під назвою «Золоті правила здоров’я».

Система самопочуття Ніші Набрав широку популярність завдяки простоті та глибокій східній мудрості. Побачивши ефективність цієї практики, "Сайт" Я рекомендую вам трохи занадто!

Золоті правила Катсузо Ніші Шість Золотий Вправи професора Katsuzo Nishi! Японська олень заощаджує.

1. Жорстке ліжко.
    Поцілунки м'якого ліжка будуть гіркими, щоб визнати це, але потрібно спати на жорсткий. Сам заспокійливий стан: «Для того, щоб зберегти звички ідеального поставу, немає кращого засобу, ніж постійно виправити порушення, що виникають в спинному стовпці, спати на міцному плоскому ліжку. Якщо коханець спати в м'якому ліжку дозволяє нервам атрофії і стати паралізованими таким чином захворювання прийдуть до нього без запрошення.
  2. Тверда подушка або валик
    Ні м'яке ліжко, немає м'яких подушок ... Про нас По суті, все не так складно - заради здоров'я можна звикати до неї. Справа в тому, що якщо ви спати на твердій подушці, наша шийна вершина буде розташована в їх природному положенні. В іншому випадку вони згинаються, що призводить до шиї і болю в спині. Японці додадуть, «Вигнута шия – ознака короткого життя. й
    Шість Золотий Вправи професора Katsuzo Nishi! Японська олень заощаджує.

3. Золоті рибні вправи
    Вправа коригує викривлення хребта і тим самим усуває перенапруження хребетних нервів. Крім того, нормалізує кровообіг, благотворно впливає на роботу серця і в цілому стабілізує роботу основних систем організму.
про:blank

Капілярні вправи
І потрібні капіляри! У системі загоєння Ніша має особливий гімнастика для кінцівок. Дізнайтеся, як можна поліпшити кровообіг протягом усього тіла. про:blank

Вправа "Клич руки і ноги"
Координує роботу м'язів, судин, нервів в животі, крупі і стегнах. Ця вправа рекомендується для відхаркувальних матерів, так як вона сприяє сприятливому розвитку плоду в вомбі. про:blank

Вправа для хребта і живота
Функція вправ є відновлення кислотно-лужного балансу в організмі. Його виконання також має благотворний ефект. сексуальність. про:blank

Ви можете ознайомитися з цією системою загоєння за допомогою відео, де Maya Gogulan розповідає про всі нюанси відомої практики!

про:blank

Як ви бачили, нічого складного! Слідкуйте за цими рекомендаціями і вправами регулярно - і незабаром христина Поліпшить і ви забудете про проблеми спини.

Зацікавлений? Далі знайоміть своїх друзів з перевіреною системою загоєння японської шавлії.